no heart here ,

Tänk så falska människor det finns igentligen, och vad folk förändras med åren.
hur mycket ska man behöva stå ut innan man får nog ?
jag har hört mycket och sett mycket men jag trodde aldrig  det skulle gå så långt som igår.
det värsta som finns är då folk ljuger för en och det är ännu värre att ljuga om saker som inte ens är sanna för att man själv inte vågar stå upp för sig själv. jag är så oerhört less och jag blev så ledsen att jag bara skulle kunna sätta mig ner och fälla hur många tårar som helst för jag trodde inte det var sant.
men det är inte lönt för det kommer ändå inte hjälpa det som hänt,jag sa ta tag i saken istället .
och jag kan lova dig att DU kommer ångra dej ,du kommer ångra det du gjort det är inte över det är bara början!

vad är livet ?

Jag känner mig så falsk,som att jag döljer nått jag inte vill dölja men visar jag vad jag känner, känner jag mig ännu dummare som satte mig i den situationen jag satt mig i. allt jag gör känns fel,det känns som jag ljuger för någon som betyder så fruktansvärt mycket för mig. Kan inte sätta fingret på vad det är just nu måste få fundera lite till,men nått är det nått är det som känns så fruktansvärt fel inom mig.

här om dagen pratade jag och diana om vad livet igentligen är?
Vi kunde inte riktigt förklara eller berätta för varandra vad livet igentligen var men jag sa iallafall till henne,
livet är för världefullt för att slösas bort på onödiga saker. då sa hon att påminn mig varje morgon jag vaknar att livet är för världefullt för att slösas bort. Senare på kvällen fortsatte jag att fundera på den fråga sen kom jag på nått som jag själv klarar mig av att tro på.
För mig är livet att kunna klara av det,att livet är ett ansvar en prövning.
och det är nog därför man säger att vad som än händer kommer livet gå vidare. om man inte tror på de orden har man nog inte klarat av att gå vidare i livet och finna nya saker. tråkiga saker händer och det händer alla precis överallt men kännslorna kan inte alltid få styra över hur man lever. om man misst någon en mamma,pappa,syster eller bror kanske någon annan som stod en nära är det ju klart man sörjer. men man måste kunna leva vidare se saker ljust igen och leva vidare för dems skull, gör man inte det har man nog förlorat allt livet ger en.

Därför säger jag att,livet är för världefullt för att slösas bort på onödiga saker ! ♥

en dag mindre

Idag har det varit en hyffsat bra dag tycker jag.
var på skolan som vanligt,det började med att vi läste lite granna i 20 min sen hade vi språk.
efter språket for hela klassen ut och fikade tillsammans på stigs. alla satt kanske inte vid samma bort men det var ändå okej eftersom att vi gjorde nått ovanligt. Jag fikade inte så mycket eftersom att jag tyvärr inte har så mycket pengar =(  
iallafall så hade jag köpt en chokladboll och en glass men stälde mig längs bak i kön igen för jag ångrade mig och ville ha en dricka med. Tyvärr tror jag att jag fick stå där i kön och vänta minst 10 min för att få betala för min dricka. Före mig stod en mamma och sitt barn och skulle betala en macka,2 drickor och en glass. Dock blev jag ganska så irriterad på de eftersom att då hon köpte mackan bad hon kassörskan att ta bort osten och äggen som fanns i den för att sedan he på mer räkor som hon kunde betala lite extra för. Inte nog med det hennes barn skulle ha en bägare också men barnet var tvungen att ha ett speciellt "glas" att ha glassen i så kassörskan fick ta det hon ville ha. Då kassörskan hade hett upp glassen i glaset frågade hon lillungen om hon ville ha någon sås då sa hon barnet ja och valde chokladsås då mamman sedan skulle betala sa barnet mamma det är inte rätt glas som jag bad om,då sa mamman jo det är det så fortsatte barnet och säga att det inte var det men de bytte inte glas iallafall.
då mamman redan betalat allt satte sig barnet på golvet och sa att hon inte ville ha någon glass längre sedan gick dem och det var min tur att betala. Det var nog det mest irriterande jag varit med om på länge !

men nu ska jag ta och dra mig utåt skriver kanske mer ikväll,puss ♥

  

SOMMARJOBB!!!!

YEEEEESSSSSSSSS !!

YEsss,jag har fått sommarjobb och jag är jävligt glad kan jag ta och säga er ! =)
jag fick sommarjobb, första perioden på falkträsket och KFUM huset.
känns kul eftersom jag kommer få vara ledare för en äventyrsskola med klättning,paddling,segling m.m osv och sen kommer jag få stå vid kiosken på falkträsket. jag är rätt nöjd med det jag fick då jag tänker på vad alla andra fick ! =)

säg till om någon till ska vara där samtidigt som jag kommer vara där ! =D


image249

Från barn till vuxen,

Idag har jag hunnit med en massa tycker jag.
Först var på min lillebrors skola där var det anderstorpsdagen idag.
Det var hyffsat kul där borta,småbarnen hade småstjärnorna där och de sjöng och dansade.
Det var skitkul att se då de stuttsade omkring på senen och låssas sjöng till olika låtar.Då man såg alla uppträdanden förstod jag att jag saknar tillbaka då man var sådär liten och kunde ställa sig upp och "skämma" ut sig utan att någon brydde sig utan bara apploderade och man var stolt över sig själv. Men man kunde göra mer också det fanns även mat man kunde köpa,loppis och olika aktiviteter med tävlingar och annat smått och gott man kunde göra,även ett litet tåg man fick åka omkring på. Efter det for jag och sofia till stan för att hitta ett par examens kläder till henne. Hon ville ha en klänning så vi letade och letade men hittade inget som hon riktigt föll för tyvärr.
Då affärerna var påväg att stänga for vi in till en affär där hittade jag världens finaste klänningar som både jag sofia och emelie blev förälskade i så dem ska nog köpa sina examens kläder där tror jag :)
hittade även nå kläder jag vill ha och ett par skor jag är helt döö kär i jag bara MÅSTE ha !

   

Skor: dinsko 250kr
linne:  ginatricor 250kr
t-shirt: ginatricot 99 kr

Sanningen,

Hittade ett par jättefina ord på en tjejs blogg.
de orden kanske låter konstiga och så men jag tycker om dem eftersom det är så sanna!

Jag kan sammanfatta allt jag lärt mig om livet med 3 ord,
"det går vidare"

Det är nästan det vackraste orden jag har hört.
jag älskar dem jättemycket och det skulle inte förvåna mig om jag kommer börja använda den heller,
men de är sanna och sanningen håller i längden !

MOBILTEST !

HAR DU PUSSAT NR 2?
Agnes, naae

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NR 20?
Elias sandberg, vi var tillsammans för ett tag sedan men är vänner nu :)

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 30?
Simon Fhalgren,bästa vänner
ÄR NR 8 SÖT?
Rebecca Englund, ooja =)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK MED NR 33?
Farmor, minns inte var flera år sedan


NÄR TRÄFFADE DU NR 9?
Pontus Bergkvist, på skolan

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 14 NÄSTA GÅNG ?
David Lindström,en bra fråga

ÄR DU NÄRA VÄN MED NR 13?
Cecilia Edman,rätt så vi kan prata om allt

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NR 4?
Albin, neeeep

SKULLE DU KUNNA DEJTA NR 5?
Amanda Lindgre, hahaha naae tror inte det =P

VAD PRATAR DU OCH NR 45 OFTAST OM?
Isak Eriksson,hmm allt som faller oss in
KÄNNER DU NR 1?
Adam,njaae inte speciellt braa

SKULLE DU KUNNA GE NR 15 EN KRAM?   
Diana Larsson, SÅÅKLART ! <3

tack,tack,tack

min förkyldning har fortfarande inte gått över. vaknade igår över att jag hade en fruktansvärd huvudvärk i skallen och mådde dåligt. Den har inte blivit nå bättre under kvällen,har lika ont i huvet nu som igår och ibland känns det som jag har feger för antligen fryser jag eller så svettas jag. Det är inte kul att vara förkyld ( sjuk) :(
jag vill vara frisk NU eftersom jag inte varit det på länge. Pappa tvingade mig till skolan iallafall fast jag kände mig jävligt sjuk,det är jobbigt då han aldrig tror på att jag också kan vara sjuk någon gång. tänkte flera gånger fara hem från skolan men jag stannade kvar iallafall för jag visste vilket liv det skulle bli hemma annars om jag stack.
efter skolan berättade pappa att han hittat en skinnjacka på veromoda och jag har länge velat ha en så vi for dig och köpte den :)  så nu har jag äntligen en !
vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll men förmodligen vara hemma och ta det lungt, ta ett varmt bad göra kladdkaka och popcorn sen dricka några glas te. sen bara mysa och se film så jag sedan kan stanna hemma imorgon från skolan,kanske jag blir frisk snart !


kunde det blivit värre ?

Min skolavslutning kan inte bli så mycket värre än vad den är i nu läget.
ingen kan komma på min skolavslutning vilket känns inte så jättekul eftersom jag går ut 9an.
pappa kommer vara i stockholm för att hämta min riktiga mamma som ska vara hos oss hela sommare och hon kommer inte förrän kl 12 då är allt redan över. mamma maria ska jobba över till 9 för att hon trodde att jag sluta dagen efter och tog ledigt för det. min skolavslutning känns inte lika rolig och peppande längre då ingen kommer vara där och se mig gå ut. då jag för en gångs skull känner mig vacker kommer ingen vara där och se mig.
det känns meningslöst att ens gå dit lika bra att stanna hemma då :(

en kväll med grillning,

idag har jag inte gjort så mycket,var på stan ett tvärt med diana och kollade om en vårjacka,
jag behöver såå mycket. jag vill ha massa nya kläder och skor och sen lite utöver det men jag har ju inga pengar :(
att föröka hitta en jacka var meningslöst... då jag kom hem gick jag in på tradera och hittade en jacka jag ville ha dära så nu får jag hoppas att jag får den,hoppas hoppas hoppas .ikväll ska jag vara med emelie,jesper,richard,elias,rasmus,joel och diana.
vi ska spela brännboll någonstans sen ska vi grilla vid någon grillring.
jag har köpt korv och diana skulle ta med sig ved sen skulle emelie göra pinnbröd och så tar vi med oss våra egna drickor. jag är verkligen pepp för kvällen eftersom jag älskar att spela brännboll och sen grilla vid en grillring är en mysig avkoppling för kvällen :)
ha en bra kväll ni med, puss ! ♥

image244

en underbar torsdag,

idag har jag varit på skolan,det var ganska kul vi har ju tema vecka så vi håller på och gör olika saker.
vårat tema är typ efter skolan då vårat "liv" börjar, idag skulle vi göra reklam om våran egen butik.
igentligen har jag en skobutik men oskar var sjuk och susanne skulle bort så jag skulle vara själv då och det ville inte jag så jag hoppade över till en annan grupp och var där istället.
efter skolan for jag hem och åt sedan städade lite eftersom victor skulle komma till mig ikväll.
och städa behövdes verkligen för det såg rent ut som ett bombnedslag haha .
vi var hos mig ett tag sedan skulle vill till atorpsskolan,victors lilla syster hade dansuppvicning idag och jag ville så gärna se eftersom att sandra i min klass har henne i sin grupp. efter många och men fick jag med mig han och han ska bara veta hur glad jag blev att han ställde upp för mig ikväll. efter det for vi en sväng på coop för victor ville köpa nått där så vi for det. det blev riktigt kallt tycker jag att vara ute och gå så vi for hem till mig la oss i min säng och såg film. det var riktigt mysigt måste jag säga,min kväll kunde inte bli bättre tror jag puss min älskling och ha en trevlig resa sandra ! <3

  

för er !

Till er som skrev att jag raggar på jesper vill jag bara säga att ni har helt fel!
det är såhär att jag redan har en kille och jag gillar han jätte mycket.
jag trodde inte att uppmärksamheten var så stor men tydligen var den det och då vill jag berätta sanningen.
Nu vet ni iallafall att jag redan har en kille och att jag inte raggar på jesper utan att vi bara är vänner.
till nästa gång,komentera inte så mycket och släng inte ur er galla ta reda på fakta före ni öppnar munnen!

min helg

min helg har varit en helt underbar helg :)!

fredag:
i fredags var jag med malin eriksson,det var riktigt kul.
har aldrig varit med henne själv vi går bara i samma innebandy lag,men hon är alltid glad och lika snäll varje gång.
vi brukar prata med varandra ganska mycket och har alltid lyssnat på varandra. vi pratade lite gammla minnen vilket var riktigt kul för då vi tänker efter på den tiden jag var tillsammans med hennes storebror hade vi ganska roligt och skrattade åt de dära små sjuka sakerna vi gjorde och sa, haha:$.   ( minnen)

Lördag:
i går var jag med några i min klass ( linda,rebecca,sara,jennie) vi var först på vårmässan och gick runt där och hade allmänt kul tillsammans. efter det for vi hem och åt och senare på kvällen var vi med varandra igen.
vi for först till frasses och chillade dära ett tag. sara,jennie och linda drack milkshake medans jag åt en liten hamburgare och sen 4 lökringar som jag köpte till linda. efter det kom jennie på den underbara idéen att vi skulle ut och köra lite moppe och skjuta papper på de andra som körde moppe med ett sugrör jag hade. så vi for ut och gjorde det, dock hittade vi inga bra offer så det blev inte så mycket av det :(   

söndag:
idag har jag inte hunnit göra så mycket.
var på vårmässan en gång till,det var inte lika kul idag som det var igår tyvärr.
träffade dock min förra kille,vilket jag tycker var åt helvete eftersom jag hatar han efter allt han gjort.
inte nog med det jag och jennie fick soppatorsk då vi skulle åka moppe dit och fick stå och vänta i 45 min på hennes pappa som skulle komma med bensin,otur måste jag säga. Efter det har jag bara varit hemma och städat sedan suttit här vid min kära dator :) ska snart fara till emelie och vara med jesper och kanske richard.
sen vad vi hittar på det får vi se då men nu ska jag iallafall ta och dra mig iväg så jesper slipper vänta på mig i 45 min som han gjorde förra gången med richard haha :$
skriver mer ikväll kanske pusspuss ♥

en galen fredag,

Hejsan hoppsan,!
ännu en dag och det är ett toppenväder,eller toppen men det är varmt iallafall och lite sol.
idag hade tog vi det roliga kortet alla 9:or tar varje år,riktigt kul måste jag säga :)
våran klass har ganska så jävla kul igentligen, på måndag ska vi komma lite finklädda enligt våra lärare så vi ska göra det sen på tisdag ska vi i klassen klä ut oss som emon,hahaha tro det eller ej men vi är konstiga.
kommer verkligen sakna min klass då vi inte kommer gå med varandra nå mer,men tills dess ska vi göra allt kul som går därför ska vi försöka klä ut oss varje dag tills skolavslutningen. för några månader sedan gick vi i pyjamas vad kommer här näst är bara att återstå och se. ska iallafall lägga upp några bilder så ni får se hur vi såg ut idag :)
mer bilder kommer sen :)

lovelovelovelovelove

detta är inte mitt första blogg inlägg för idag,men nu är jag i farten och nu skulle jag kunna skriva hur mycket som helst haha. men nu är det såhär att jag kollade runt lite i min dator och hittade några bilder jag bara måste lägga in. de här personerna betyder väldigt mycket för mig och de förkänar en plats på min blogg och så mycket mer. tack för att ni finns där hos mig,två nya stjärnor har födds på himmlen. Puss på er mina älsklingar,jag älskar er!<3

   


en vanlig dag

min dag idag har väll varit precis som alla andra dagar.
har först varit på skolan,vi ska ha roliga kortet imorgon för alla 9:or så vi har bestämmt vad vi ska ha.
fick veta det i måndags så våran idée kanske inte var den bästa men den duger :)
hade helst velat att vi skulle vara pinup girls eller hippie eller kanske utklädda som filmstjärnor tex
Titanic,Pretty woman,Dirty Dancing,mr and mrs Smith osv. men ingen i min klass var så speciellt peppade på det så det blev dock inte det. vet inte riktigt vad jag ska kalla vårat tema vi ska ha men vi ska iallafall ha lite 80tals aktigt iallafall. vi ska iallafall ha omatchande kläder,tjejerna ska ha röda läppar och stort toperat hår sen fyra killar i klassen ska stå utan tröja sen ska vi skriva på deras magar LOVE. till bakgrund ska vi också ha ballonger, röda hjärtan och sen ska vi pussa på varandra :] jag hoppas det blir bra även om det inte var så genomtänkt,men vi är ändå den bästa klassen enligt mig :)ja det var ju lite om min dag det,inte nog med det. jag saknar riktigt mycket till sommaren med.
det har inte varit så bra väder de senaste dagarna så jag hoppas verkligen att solen börjar titta fram snart så man kan gå i lite lättare kläder utan att slippa frysa. själv längtar jag verkligen tills jag kan börja använda min efterlängtade klänning jag köpte i thailand. gillar den jätte mycket så jag hoppas hoppas hoppas verkligen att sommaren kommer snart. sommaren komsi komsi nu nu nu ! <3

 

hoppet börjar falla,

en gång hade jag en dröm jag ville skulle bli san.
steg för steg började jag bygga upp den helt själv,klara av det själv utan någon annans hjälp.
nu har vändpunkten i mitt liv kommit och allt hopp jag hade om den drömmen börjar gå sönder.
alla spår jag hade funnit för att följa min dröm har nu börjat sopas igen.
som en stege tog jag mig upp steg för steg för att sedan försöka nå mitt mål,sedan trappades allting ner och nu är jag tillbaka på 0, där jag en gång började.jag vet inte längre vad jag ska ta mig till,jag orkar inte att kämpa mer.
jag lovade mig själv en gång att aldrig ge upp utan kämpa för den dröm jag drömt så länge.
men nu,nu vet jag inte längre om jag någonsin kommer uppleva det jag alltid drömmt om.
har haft hopp och hoppats på det bästa i allt för lång tid nu, visst det kanske blir bättre men klarar jag mig hela vägen dit ?
jag har knappt något hopp kvar efter allt som hänt,det är inte alltid lätt att lämna allting bakom sig.
även om det var i det förflutna har jag svårt att bara släppa taget sådär.
jag vill,jag tror och jag hoppas på det bästa, även om jag inte har så mycket hopp kvar på att allting kommer ordna sig i slutändan kommer jag kämpa med det lilla jag har och tro på mig själv.
för en gångs skull i mitt liv vill jag kunna känna mig stolt över mig själv,även om jag faller ner på mina bara knän!

image230
en sväng hit och en sväng dit

Tjenare Tjenare !
har inte skrivit på ett tag nu känner jag men som jag skrev innan,min dator är fortfarande inte som den ska så det blir allt längre mellanrum vid skrivandet..

Idag hade jag iallafall skola.
dagen var inte precis den roligaste,det har regnt och varit mulet såjag känner mig inte så pepp på nått.
vi hade prov idag i kemi vilket jag tror inte gick så bra eftersom jag började träna igår :]
hade beep med men kunde dock inte vara med eftersom att jag är extremt förkyld och kan knappt andas.
då dagen började ta slut så for vi till E4:an jag och några till tjejer för att spela in låten Love somebody like you med kieth urban.Efter det for jag tillbaka till skolan för att prata med skolkuratorn men hon hade dock inte tid idag så då vare bara att pallra sig hem :)
Nu sitter jag här framför min sega dator och bara skriver,vilket jag tycker är väldigt skönt för jag längtat efter det så länge. Vad jag gör ikväll får jag se,det kanske blir diana men är inte så säker på det. Hoppas det iallafall för då ska jag baka kladdkaka som jag saknat så länge och dricka te :)

skriver väll mer senare då jag nått roligare att skriva om och då datorn funkar.
tills dess blire väll ett pusspuss ! :)

 

sviken gång på gång ,

Då man blivit sviken en gång tror man att man inte ska bli det igen,
dock blir man det och det gör lika ont varje gång någon sviker en.
jag vet inte varför jag blev besviken JUST av dig,eftersom det inte finns någon närhet mellan oss.
men tyvärr blev jag det,och det kändes rakt in i mitt hjärta.
svårt att släppa taget om folk men jag lär ju vara gone i dina ögon,dålig stiil !!

allt för lång tid

har inte skrivit på jätte jätte länge nu känns det som,men min dator funkar ju knappt så jag har inte haft möjlighet till att skriva heller =/

Det jag gjort på de senaste dagarna är väll att ha varit på stan köpt lite saker,inte så ovanligt :]
varit med vänner och så,det var ju valbors igår så jag var med diana och vi var lite här och där.
var väll inte så jättekul eftersom att vi visste inte riktigt vad vi skulle göra men det dög väll :)
igår var jag men oliver med vi var ute och köpte glass och lekte i en lekpark.
sen idag har jag inte gjort så mycket sovit ut och sedan var jag ute och sprang med hunden ett tag och lekte lite med han,vilket jag tror han tyckte var väldigt kul :)
det var mina dagar det.vi har lov nu och allt känns som det går i snigelfart. ingenting händer allt känns så tomt på nått konstigt sett,det fattas nått jag inte kan sätta fingret på just nu!

       

det var lite bilder det :)

T S U K I I
RSS 2.0