Magaluf

Sitter vaken nu fast jag borde lega och sova!
Sliten som ett as är jag men det var sjukt värt varenda vakna sekund!
Jag har haft den bästa resan någonsin, det absolut bästa jag gjort i hela mitt liv! jag trivdes som fisken i vattnet i magaluf. Människorna, festandet,solen, landet! ALLT!!
Någonting jag absolut vill göra nästa år är att åka tillbaka och jobba där som många andra gjort!

Resan spårade som fan, eller snarare jag spårade nog mest av alla! Men det var kul som fan, känns jobbigt att ha kommit tillbaka till verkligheten. Då man väl inser att någonting så underbart är slut vill man bara gråta! hade enormt stor ångest då jag for och vill mer än allt bara tillbaka! att se över havet och inse att detta är allt jag vill ha. nu vet jag iallafall vad jag vill och vad jag måste göra om!

Tyvärr kan jag inte berätta allt som hände, även om jag skulle vela!
det som händer i magaluf stannar i magaluf! Men det var kul som faan! och jag kommer ALDRIG glömma denna resa. Tack som fan fina vänner som jag for med! Skulle faktiskt aldrig velat fara med andra! Tack som fan, som gav mig det bästa och visade det bästa som fanns!

20 augusti

Egentligen borde jag ligga och sova nu men, nej.. jag kan inte.
Av någon konstig anledning så varje gång det är nått "speciellt" så kan jag inte sova, ligger vaken och rullar runt i hopp om att dagen ska komma snart. Nåväl det var ju ett tag sedan nu!

Så jag tänkte uppdatera med att imorgon drar jag till MAGALUF!!
för första gången med vänner. Och just nu kan jag inte bli mer taggad. Vill bara sätta mig och dricka och dunka musik som faan!

Nåväl bra med mig. allt rullar på bättre än någonsin.
Jag är lycklig nu, lyckligare än jag någonsin varit !

God natt!

Hur många våldtäcksmän finns det?

Jag klickar in på min faccebook sida och det första som kommer upp är en bild på en ung flicka. Över 200.000 personer världen över har gillat hennes utseende. Flickan kan inte vara mer än 12-14 år.

Det är skrämmande hur många personer som gillar detta.
Hon är bara ett barn, gillar alla dessa människor barn?
Det gör mig upprörd att så många människor bryr sig om ett barns utseende!
Alla som har gillat detta tycker jag borde skämmas! man värderar inte barn på detta sätt. Hur kan en vuxen människa ens tänka tanken? Hur kan man se på någonting sådant som någonting bra?
Hur kan så många människor fortsätta gilla? och med så avskyvärda ord? Vad tänker folk med?

Jag blir äcklad och rent utav enormt förbannad.
Folk är inte riktigt friska! inte konstigt att världen ser ut som den gör idag om över 200.000 personer gillar en 10årings utseende..

SKÄMS PÅ ER!!!

T S U K I I
RSS 2.0