30/6



Du ger mig en lycka ingen någonsin kunde ge mig.
Bevara den försiktigt och låt det vara vi föralltid!

24/6


så ser mina nya shorts ut.sorry att man ser mitt navelsmycke ser fan tjock ut i det.
men men vad tycks?

idag har jag varit och jobbat,aldrig haft så ont i fötterna.men det var lite smått roligt då och då.
får iallafall göra nått roligare imorgon som att vara ute och göra andra saker.efter jobbet var jag med oskar vi for ner på stan igen.skulle kolla om någon tröja jag kunde köpa men inget blev det av det ska köpa imorgon.nåväl köpte iallafall dom här shortsen och är rätt nöjd faktist.men nu ska jag göra klart oskars ettårspresent sedan lägga mig jobbig dag imorgon.kommer kännas konstigt att sova själv eftersom han sovit med mig hela helgen och måndag tisdag.saknar dig älskling puss!

fina?



Mina nya solbrillor förövrigt.Kostade 50 kr på bikbok så jag slog till.
har vela haft sånna dära hur länge som hellst men fanns inga då.så jag tänkte köper dom dära,mitt glas är bara inte gult utan lila istället.tycker faktist om dom riktigt mycket.vad tycker ni fina för 50 kr ?

Köpa eller inte köpa,det är frågan



så vad säger ni är detta ett kap för 250kr eller ska jag låta bli och köpa ett linne istället ?
Hjälp mig vet inte vad jag ska ta mig till.

22/6

hallå!
då var helgjäveln slut och åter till jobbet igen.äntligen klara med alla datasalar alla datorer alla släddar och allt tråkigt trist.
men då något slutar så börjar något nytt såklart.imorgon så blir det att börja städa skåp.hmm fårse har 1050skåp att städa och göra fina till eleverna som går på den skolan.VAR TACKSAMMA!
så efter det slutar jag sommarjobba får jag hoppas.nåväl idag har jag varit med älsklingen hatar ju faktist att jag slutar så sent vill inte hellre än att lägga mig och steka i solen hela dagen eftersom det kommer vara mellan 20-30 grader i veckan saaatan!nåväl som sagt varit med älsklingen snackat lite och nu ska han sova här måste ju upp imorgon..
blev ett kort inlägg men så äre natti natti!

21/6
















Jag låter bilderna tala för sig.
Som ni ser så la jag upp en heeel del bilder och det hjälper er lite på traven om att lista ut hur min helg har varit.
har både varit helt underbart och det värsta jag varit med om.Efter att ha klarat av en hel vecka och verkligen kämpat med att klara av dag för dag så var jag äntligen klar och skulle få helg.Dock tillbringade jag hela den kvällen på sjukhuset med oskar.Han berättade redan tidigt på morgonen att han mådde dåligt men tog han inte så allvarligt men det blev allt sämre och sämre.efter maten fick han så hårda kramer i hjärtat att hans mamma körde oss till lassa.hann dock inte vara kvar där så länge var tvungen på stan så jag for dit och påväg tillbaka ringde oskars mamma och berättade att han blivit inlagd på barnavdelningen.Det var det värsta jag varit med om,var sur på han för att han inte hört av sig men oron tog över allt för mycket så direkt jag såg han var jag tvungen att gå ut kunde inte se han ha så ont.efter kanske 40 min gick jag in till han igen men började storgråta då jag såg han ligga i sängen med dropp.yttligare några timmar då kl var kanske 8-9 så fick jag veta att oskar skulle ligga kvar på sjukhuset över natten så oskar ville att jag skulle sova där med han.han hade fått så ont av kramperna i hjärtat och mage att han till sist fick morfin och då blev han piggare.Jag oskar och hans mamma kollade på mamma mia fram till 12 någongång då oskars mamma for hem.sedan kröp jag ner till oskar en stund innan sjuksköterskorna kom in och slutade ge oskar dropp vid andra påsen.sovde ganska bra förutom att dom kom in 1,3,6 och 8 på morgonen.Har aldrig varit så rädd förut dom värsta tankarna kommer ju alltid upp då det händer nått sånt och jag vet inte hur många gånger jag grät trodde verkligen jag skulle förlora han.men det gick bra han hade kramp lite dagen därpå men vi fick fara hem vid 11tiden.Oskar har fortfarande kramper ibland men jag är så sjukt glad att allt gick bra så han inte behövde vara kvar längre och jag hade inte velat vara på nått annat ställe än med han just då.trotts att vi gick mysa försiktigt och inte på det bästa stället var det helt underbart.så var det midsommar och den tillbringade vi hemma hos han.oskar påminde mig då om att det var precis ett år sedan vi sågs för första gången.och det var bara början till det vi har nu.snart ett år med dig<3.i lördags var vi hos hans mormor och morfar i deras stuga och firade riktigt roligt måste jag säga,älskar att vara hos dom med hela släckten.sen idag har vi bara tagit det lungt gått ner till älven med diesel köpt en mjukglass for hem till mig mös i sängen och såg hanniblal.saknar han så mycket just nu vill vara med han.inte nog med det mamma far till nicaragua imorgon och ska vara där 2 månader.vill dit men inte utan oskar så det gick inte.men vi ska ju på en egen resa utomlands om 3 veckor,längtar som fan till värmen.nae men nu ska jag avrunda mitt långa inlägg ni får nöja er med bilderna.ska ju upp till skitjobbet imorgon igen.vi ses hoooj!

17/6


morgon bild på mig hahahah

Sista dagen på jobbet är imorgon och det känns bättre än nogonsin.
jobbade över idag med så jag får sluta kl 3 imorgon,jippi! fick även höra att det tar för lång tid för två st sommarjobbare att göra klart allt som ska göras klart så på måndag får vi förmodligen in en till vilket blir sköönt!
nåväl imorgon blir det stan ska hämta mina tygskor då som jag väntat på i 2veckor sedan sen blir det att hämta ut bilder och köpa en precsent till mmin biologiska mamma innan mamma far(komplicerat men sant)
aja jag har haft en underbar dag idag med älsklingen och visst vi är med varandra varje dag.men jag får aldrig nog,han är mitt allt! ska sova nu och fortsätta se sex and the city hooj!

16/6



hallå vänner små!
jobbet är avklarat en dag till,inte lika jobbigt som igår men kul vare iallafall inte önskade verkligen att det fanns någon mer att prata med och att det var lite mer liv i det hela.Låter sjukt men det är sant jobbade över en halvtimme idag och tänker jobba över imorgon också så att jag får sluta tidigare på torsdag vilket behövs är redan sjukt less detta slit.
nåväl sista halvtimmen kom älsklingen visserligen väntade han ute men det gjorde inget tanken på han gjorde mig glad.imorgon hoppas jag att han kommer också.förövrigt måste jag berätta att hjälpen om tröjerna gick inte så bra vilket jag förstår kort tid.köpte båda två,eller egentligen inte.köpte en men känner mig dum som säger detta.är jävligt bortskämd av min kille och känner mig förbannat dum men han köpte den andra tröjan åt mig för att vara säker på att inget gick fel.så nu är två tröjer på väg hem till mig,inlägget skrevs igår så det är bara att kolla.

från det ena till det andra såg just desperate och jag äälskar verkligen den serien.hatar dock att det var sista avsnittet idag så det kommer väll inte tillbaka förrän i höst.blev sjukt glad då mike och susan pussades igen hatar verkligen Katherine.och blev sjukt glad då MJ fick leva blev som en saga.det jag hoppas är ju verkligen på att dom gifter om sig eller vad tror ni? vill bara veta NUNUNU. vad tror ni blire susan eller blire Katherine.själv hoppas jag på susan men man vet aldrig . komentera gärna om vad ni tror.

nice!



slänger upp en sista bild på jag och aftab. Hon gjorde om bilden och jag tycker faktist att hon gjorde om den riktigt fint även om jag ser ut som hej kom och hjälp mig. men så ser den ut iallafall,perfekt!

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

ELLER


vill så gärna ha denna tröja men kan inte riktigt bestämma mig vilken jag vill ha.snälla hjälp mig på traven behöver verkligen hjälp nu! rött eller brunt? HJÄLP!
tippar lite mer åt det bruna hållet den tycker jag var fin och skönt men vet verkligen inte vilken jag ska köpa snälla hjälp mig snarat!

15/6



Ja kära vänner vad ska man säga?bilden säger väll allt!
ajöss för sommarlovet och "jippi" för sommarjobbet. Det har varit en allmänt tråkig dag idag och jobbig har den varit.
som tur var så hade jag nån grej på expolaris eller vad det heter som jag skulle vara på så jag fick träffa älsklingen en sväng där emellan. Det gav mig lite extra krafter.som sagt bilden säger det mesta om min första dag på jobbet.men om vi byter ut alla pappren till datorer och dataskärmar så blir ju allt mycket "roligare". det har varit helt upp och ner idag har packat upp datorer packat upp och byggt ihop dataskärmar mosa sönder frigolit slängt skivor och gjort sönder kartonger.
43 dataskärmar och 30 datorer minst plockade jag och en annan kille upp idag. det var nog det tråkigaste jag gjort. älskade mitt förra sommarjobb till skillnad från detta,det går inte ens att gämföra.jag har lärt mig en läxa skynda dig att skaffa ett sommarjobb om du nuy vill ha ett bra och vänta inte till sista minuten som jag gjorde. första dagen var riktigt skit eftersom jag var i ett och samma rum hela dagen. och det kommer ju inte bli bättre imorgon heller då vi ska plocka ner 30 st datorer och riva ner en datasal. Nåväl då jag kom hem som förövrigt var det skönaste på länge så väntade världens finaste oskar på mig vid dörren. eftersom att våran 11 månaders dag inte blev så lyckad igår så tänkte vi att vi gör den idag istället och den var fantastisk. vi hade planerat att gå ut och fika men då vi väll var framme så var vi en halvtimme sen typist! även fast allt var stängt på stan så gick vi runt och kolla på skyltfönster det var faktist mysigare än vad det låter och kollade på ett lämpligt smycke åt mamma.efter det bestämmde vi oss för att iallafall fara på ica och köpa någonting gott så det blev en munk för mig och två för oskar lite naturgodis sedan drog vi till hemmakväll hyrde en film och for hem där vi gjorde popcorn.tjockt men gott! så låg vi i sängen och myste och kollade på film medans det regnade ute. en helt unmderbar och lyckad kväll.synd bara att allt det roliga har sitt slut och jag saknar oskar mer än någonting annat fast jag bara varit utan han mindre än en timme.men nu ska jag fortsätta prata med älsklingen hejdå!

14 Juni



Sedan måste jag säga att jag och denna underbara människa,firar 11 månader idag!
Snart älskling så har vi 1 år och jag längtar verkligen sjukt mycket,kommer bli den bästa dagen sedan vi möttes.
en helt underbar 1års dag blir det och jag längtar.även om vi firar den några dagar före eftersom att vi är utomlands dagen vi virar det på. Men nog med det jag längtar till den 14 juli.
Du är verkligen världens underbaraste människa och jag älskar dig så mycket.
min ögonsten du toppar allt.ingen kommer någonsin kunna ta din plats. du är min dröm kille!
vill leva hela mitt liv med dig! Tack för 11 underbara månader med dig! ♥

TILLBAKA!

Det gick fort men att få tillbaka en dator,fortare än vad jag trodde.
oskar snälla pappa kom igår med en ny dator till mig och sa att jag fick låna denna dator som jag har nu.
han har haft den på jobbet och nu ska jag få låna den hur länge jag vill.tack snälla micke!
nåväl.orkar inte förklara och berätta vad jag gjort under denna tid jag inte bloggat bilderna får vi er allt!

Skolavslutning 09
Kommer sakna er tjejer! <3

älskling och jag

Du är underbar!
oskars gårdsfest

dans päronen ;)



+ bio

12/6

Hallå!
dålig uppdatering,varit sjuk som fan och har ingen dator för övrigt bara så ni vet.
den pajjade för några dagar sedan och sitter hos oskar nu.så från och med nu så kommer jag alltid att blogga från oskars dator tills vidare att jag inte fått en egen.Hur lång tid det tar vet jag inte så bloggningen kommer det inte bli så mycket av.
då vet ni,lägger in bilder senare på skolavslutningen osv,puss!

4/6 och det är en dålig dag!



Hallå kära vänner,mår skit idag.
Vi hade bara 2 onödiga lektioner idag så det blev att fara mycket fram och tillbaka hem.
älsklingen kom till mig kl 8 i morse där han kröp ner hos mig så la vi oss och sov till kl 10 då jag steg upp för att göra mig klar till skolan.Hade bara en lektion en timme och oskar började inte förrän halv 2 och jag kvart i 2 då jag hade min andra lektion.Så jag for hem igen och kröp ner i hans famn igen.Nu sitter jag här hemma och har nyss varit med sara.
det var trevligt dock önskade jag att jag mådde mycket bättre så slapp jag vara så trött.älsklingen har smittat mig med sin förkyldning och nu är jag sjuk,känns ju väldigt roligt då det är mindre än en vecka kvar innan vi slutar skolan och får sommarlov.vill verkligen inte börja sommarlovet såhär eftersom jag börjar jobba veckan efter. Har ont i halsen något förbannat ska jag dricka vatten får jag vara försiktig annars gör det jätteont i bröstet. ena halsmandeln är uppsvullen och tappar snart rösten.okej det låter allvarligt men så äre inte,är bara FÖRJÄVLIGT JOBBIGT!
har knappt ätit någonting idag vilket var ett korkat val så nu håller man på spy för att man inte ätit något.ska snart gå och lägga mig blir än väldigt tidig kväll kan jag lova er. vi hörs hooj!

hoho!

Hej jag heter Oskar och är Yaoskas pojkvän :) jag ville bara skriva att jag älskar henne super mycket!

3/6







Jahapp då har man kommit hem från älsklingen och jag kan LOVA att det var en blöt tur,inte det mysigaste.
det har varit rent skitväder denna vecka och jag är inte glad över det! idag har jag iallafall
- varit med oskar
- tränat
- varit på hemmakväll
- sett film
- hälsat på oskars föräldrar innan dom for
det var min dag iallafall,har varit helt underbar.från början var jag jävligt negg och allmänt gnällig av mig men sen tänkte jag att fan heller jag ska ge dagen ett försök och det artade sig efter ett tag då älsklingen kom.inte nog med det jag fick också ett par solbrillor av oskars föräldrar som jag tycker var fina.passar perfekt till min samling så dom är välkommna för sommaren.men nu ska jag se i taket lyser stjärnor som jag läänge velat sett och är förmodligen den sista som sett den och läst boken.hooj!

Sommarjobb



Tydligen så är det jävligt svårt att få jobb i sommar,jag har en massa vänner som inte fått sommarjobb.
Jag måste ha haft tur och varit väldigt lyckligt lottad som fick ett. Det var ca 2-3 veckor sedan jag fick hem ett brev med posten där det stod att jag hade fått sommarjobb på a-torpsskolan.VIssarligen jobbar mamma där och det kanske är 500m hemifrån mig så tur hade man.Jag hade skrivit ett cv men aldrig pallrat mig ut för att ge ut det åt någon,vilket var korkat men men.Så jag tänkte att jag söker inom komunen istället och medans jag var hos oskar så fick han ett . nyfiken som jag var ringde jag hem för att fråga ifall jag också hade fått ett sommarjobb och yees det fick jag.Så jag är jävligt glad över att jag fått nått fast det är så många som inte fått. ni som fått sommarjobb vad har ni fått :D ?

mon bel ange

Combler le vide, je har.il fait plus de mal avec chaque jour qui passe. J'ai fait un rêve de bonheur le bonheur je veux que vous me donnez pas d'autre.vous êtes arrivé comme un merveilleux rêve, s'il vous plaît ne pas sortir comme autre chose. Vous êtes mon ange, s'il vous plaît pas une goutte de temps pour moi. Qu'il ne soit pas en retard, s'il vous plaît remplir le vide que je veux vous de jouer. Existe-t-il pour moi maintenant, quand j'ai besoin de vous, s'il vous plaît laissez-moi vous êtes mon ange, mon tout beau

snart


Förövrigt slänger jag upp en bild på oskars kissemisse!

Ja efter att ha varit ledig hela dagen igår och inte varit pepp på att skriva blogg så är det snart dax att bege sig till skolan.
har väll inte varit den gladaste människan på denna jord dom senaste dagarna,och jag önskar verkligen jag kunde vara det. men jag blir mycket också hur vädret är.är det bra väder så är jag glad och är det dåligt blir jag depp,sjukt men sant.
idag har jag ingen aning om vad jag ska göra,ska på reco och sedan vara med oskar och träffa hans föräldrar som kommer hem idag vid 9 tiden.hoppas dom är bruna och haft det bra i grekland. Nae nu ska jag borsta tänderna ses.


nytt inköp!



påvägen till träningen så började jag mig med att trösta mig att köpa en rouge,visst stavas det så?
nåväl iallafall tröstade mig med att köpa det eftersom håret blev ju åt helvete då jag färgade det.
Tanken var att det skulle bli en ögonskugga men slutade med en rouge.eftersom det är sommar och jag är brun är min färg brun i olika nyanser jag vill gärna se naturlig ut men ändå vacker eller vad man ska kalla det.så den är lite brun men glitter.och eftersom jag gärna blandar saker så tycker jag att den passar UTMÄRKT som ögonskugga OCH rouge så jag är riktigt lycklig.från och med nu kommer ni se mig med en rouge på ögonlocken och jag är stolt av mitt inköp!


Svar till sara:
Eftersom att jag skriver detta till sara så hoppas jag att hon ser det så snart som möjligt.
Jag älskar oskar mer än allt annat på denna jord men han bestämmer inte över mig och äger inte mig,jag har även plats för mina vänner precis då det passar mig.och jag skulle gärna vela vara med dig mycket mer än vad jag är,jag har inte glömmt dig bara för att jag är med oskar.så komihåg ring mig precis när du vill! så hittar vi på nått nån/flera dagar den veckan.du stör inte jag blir bara glad.har inte glömmt mina vänner finns alltid plats för dom fast jag är med min oskar och ifall ni hör av er oftare så hittar vi på nått när som helst och jag VET att oskar skulle förstå mig till 100% på alla sätt.Så ring mig precis när du känner för det så planerar vi vilka dagar det går,ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta!♥



Första Juni!









Hallå kära vänner,man känner verkligen att sommaren är på G!
Dagen började kall men slutade hyffsat varm och den har varit helt underbar.
Hade bara en nån lektion idag och det var råå skönt,sen for jag hem och vilade med oskar och sen tränade jag.
som omväxling för att komma från mitt rum tänkte vi ta en promenad med med min vovve idag.
vi gick från mig ända till rovön där vi satte oss och vilade,ja bilderna säger ju allt.från start till slut.är världens lyckligaste tjej just nu.jag har en underbar pojkvän en underbart ny kamera så jag kan inte sluta ta en massa kort vilket har varit min dröm länge och det har varit bra dagar hela helgen + idag.ja jag ska väll inte säga så mycket mer som jag sa bilderna säger allt och det var rååå mysigt att sitta där då det var lite solnedgång vid älven och mysa med oskar sedan fara hem och lägga oss i en varm säng och fortsätta mysa.Tyvärr har han börjat bli sjuk,han är det jätteofta.så krya på dig!♥
ja och påvägen hem började det med en ren hund och slutade med en förbannat äcklig hund,men sånt får man väll ta ifall man är djurägare och speciellt äger hunden som sin egen.nåväl det var bäst iallafall hooj!

T S U K I I
RSS 2.0