29 Juni

Extremt dålig uppdatering. Har tänkt skriva flera gånger men aldrig blivit av. 
Egentligen har jag dessutom massa roliga bilder jag vill lägga upp med, men men.
Har jobbat som ett tok denna vecka och sedan har jag spenderat stor del av min tid till mina vänner och "dig".
 
Sitter för övrigt här och försöker förbereda mig på fest. Går inte direkt prima ballerina..
Blev en del igår och kroppen är helt slut nu. Blir en liten lugnare kväll ikväll.
Får se då mina flickor droppar in så vi kan börja umgås. Hoppas det är snart.
 
Uppdaterar mig om några dagar då jag flyttat hem igen :) 

Saknad.

Ibland tänker jag på livet jag hade i Stockholm.
När man ser sina vänner hitta på saker och man vet att man inte kan vara där med dom.
De liv jag hade där går inte ens att jämföra med de liv jag har här.
Jag vet varför jag kom hem och de är absolut ingenting jag ångrar. Jag skulle förmodligen göra samma val igen om de var så. Jag fick någonting annat, och de är minst lika underbart som jag hade där.
 
Men ändå går tankarna dit ibland och kan inte låta bli att sakna.
De var en stor del i mitt liv, Släppa taget, gå vidare, slå sig till ro och njuta.
Jag fann mig själv i all röra av ensamhet och självständighet. De var jag, de liv jag levde var jag. Jag blev lycklig och jag fick ett äventyr mer värt än någonting annat.
 
Dagen jag satte foten i Skellefteå igen, försvann allt liv jag hade tidigare.
De var som att jag aldrig hade lämnat detta ställe . Nu har jag svårt att minnas hur det var, att jag verkligen hade ett liv där och att jag faktiskt var lycklig. Lycklig för mig själv. Jag hade enorm tur, tur som fann de underbara vännerna jag fick, tur att jag fann mig själv och fann min egna lycka.
 
Även om jag inte skulle byta bort de liv jag har idag.
Så saknar jag faktiskt stockholm, mig själv, mina vänner, mitt festande, ja jag saknar faktiskt de livet. För de livet var jag.  Jag saknar mina vänner enormt mycket. Och de gör ont vissa dagar att jag så sällan kommer få se dom hädan efter. Då minnen börjar förtvina, har jag mina bilder att luta mig mot och blicka tillbaka.
Jag har faktiskt gjort de här, Jag klarade det , Jag var lycklig och jag fixade allting för mig själv!
 
 
 
 
 
 

19 juni

Jag vet inte vad det är, men någonting helt underbart är de som växer mellan oss för varje gång jag ser dig. De värmer i hjärtat. Du är den finaste, och jag tycker verkligen om dig! ❤

18 juni

För första gången sedan jag flyttade hem tog jag mig en rejäl promenad. Behövde rensa tankarna, släppa taget och gå vidare. De var välbehövligt, kändes underbart efteråt. Inte bara för att jag lovat mig själv att fortsätta gå ner i vikt utan även för att komma på andra banor.

Ändå kan jag inte låta bli ibland att undra, varför?
Den frågan stället jag mig själv varje gång jag vill försvinna, för att de är enklaste vägen ut. Varför är de som de är, varför blev de som de blev, varför valde den som den valde, och framförallt gör jag rätt eller fel? Varför är vissa människor så enormt lögnaktiga, varför är dom falska och egoistiska? Idag orkar jag inte ens egna min energi åt att bli sur, jag ställer mig frågan bara varför? Har jag kanske vuxit ifrån den där omogna och barnsliga beteendet. Har jag öppnat mina ögon och blivit en kvinna? Eller är jag bara för snäll mot idioter som inte förtjänar min energi? Jag vet inte, de ända jag vet att jag är inte sån och de är jag enormt tacksam över.

17 juni

Då var man hemma igen då. Efter att ha spenderat hela helgen hos "dig". Känns som jag varit ledig i hundra år, var behövligt!
Konstiga lilla jag saknar dig redan trotts att jag bara varit från dig några timmar. Bästa som finns just nu är då du pussar mig på pannan och håller om mig hårt. Stor mysa!
Men jag antar att de blir väl så då man tycker om varandra, man kan inte riktigt få nog.

Just nu ligger jag i sängen och håller på tok decka. Borde upp och göra nått, har dock fått världens huvudvärk av någon anledning. Imorgon blir de jobb och sedan är jag ledig fram till på fredag. Skönt!

Slänger in lite bilder från i helgen och idag då jag blev sminkad av Sandra på make up store. Kom även hem med ett nytt tokfint läppstift!

14 Juni

Nu ska jag berätta en liten historia som är så typiskt jag att jag blir nästan arg på mig själv...
 
I snart två veckors tid har jag tjatat och sagt att jag ska köpa stadsfesten biljetter. Jo dagarna går och går och jag får aldrig tummen ur. Imorse påminde min fina vän karin mig om att idag måste jag köpa biljetterna för att få ner priset. Joda som alltid så lovade jag att göra det direkt jag kom hem. Tror ni jag gjorde det, Nej..
Istället la jag mig ner och vilade, åt middag med familjen och bara segade mig innan jag ska vidare ikväll.
 
10 minuter innan 18.00 kom jag ju på dessa jävla biljetter.
Jo nog var det troligt att jag hade glömt bort dom, så i panikens stress startar jag datorn för att klicka hem dom.
Tror ni inte dator hakar upp sig och går segare än vanligt. Går in på telefonen och där hakar då verkligen allt upp sig så det var ingen idee. 2 minuter innan klockan slår 18.00 lyckas jag äntligen komma in på hemsidan. Med skakiga händer, stressad och arg lyckas jag 2 minuter över 18.00 äntligen klicka hem dessa jävla biljetter.
 
Gud vad jag blir arg på mig själv. De är så enormt typiskt mig, glömmer bort saker och skjuter upp på dom..
Jag lyckades då iallafall få de billigare priset, tur var väl det för annars hade jag legat här och kokat sönder.
 
Nåväl nu ska jag bege mig vidare och vara borta i helgen.
Blir förmodligen på bättre humör då. Suck!

New in

Som jag skrev tidigare så shoppade jag en hel del i förrgår.
De blev då ingenting bättre idag då jag följde lillebror för att köpa sina skolavslutningskläder.
Nej, rättare sagt jag gjorde av med 800kr till. Måste sluta gå på stan.
Men detta blev det iallafall! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11 maj

Tänkte snabb skriva ett inlägg innan jag lägger mig.
Tanken var att jag skulle åka hem till Stockholm i helgen och hälsa på. Tyvärr så kunde nästan ingen ses och jag tyckte 1000kr var onödigt att slösa för en resa fram och tillbaka på 2 dagar.Då jag mesta dels skulle vara själv, sedan skulle jag kanske bara få se Joel någon timme på söndag, som för övrigt också skulle hem i helgen. Saknar alla mina vänner där nere tok mycket! Men de får vi ta en annan gång, i helgen åker jag inte hem till Stockholm iallafall! :)

För övrigt har jag varit på stan och shoppat upp drygt 2000kr.
De gick fort kan jag säga, var ju tvungen att trösta mig med nått iallafall. imorgon ska jag tillbringa hela kvällen med "dig".
Så bilder kommer förhoppningsvis lite senare i veckan :)

How do you know when you're in love?

Har haft en underbar helg hos "dig". Var av den dåliga uppdateringen, har inte varit hemma någonting.

Blev fest på fredagen direkt efter jobbet och sedan har jag inte kommit hem för ens igår natt. Blev dock en kort utevistelse.. Inte van att festa längre? Så jag drog "hem" för att sova rätt fort? Hmm.. Inte likt mig, men så blev det iallafall.

Sedan på lördagen hade vi en rejäl bakisdag/kväll där vi mesta dels låg ute i solen och stekte eller låg på soffan och åt massa onyttigheter. De gick inte många knop hos oss. Stackars min mage! Även josse kom på besök och deltog i våran ohälsosamma dag.

För första gången på evigheter har jag fått mig en långhelg och en rejäl sovmorgon. Låg och drog oss i sängen tills klockan var halv 12. Sedan var de bara att bege sig ut i solen igen.

Rebecca och Jonas kom även på besök och grillade med oss, riktigt trevligt! Tills solen gick ner och soffan blev slutligen igen våran bästa vän. Kollade film hela kvällen och sedan begav jag mig hemåt, plikten kallade. Jobb!

Och nu ligger jag här igen helt utmattad av ett resultat på lite sömn, massa mys, mycket jobb, extremt hungrig och en fantastisk helg !

Ikväll ska jag tillbringa min tid åt mina underbara vänner!
De behövs efter att inte ha sett dom på hela helgen. Trotts allt, de är min andra halva och jag saknar dom! :)

Bredvid varandra,

Att vakna upp en onsdag morgon i varandras armar. Ligga och mysa tills klockan ringer panik. kompenserar upp den lilla sömn vi fick. En underbar natt, en underbar morgon!

New in

 
Hatar att bära klänning, men banne mig ska jag bli bättre. Då jag såg denna första gången i Stockholm blev jag helt förälskad. Så efter många om och men så bestämde jag mig äntligen för att köpa den!
Ska tokanvända den då de blir varmt, soligt och bruna ben! :)
 

Balen 13

Som jag lovat så kommer bilder från gårdagen.
Tog inte så många. Mötte upp Linda som skulle fota sin lillebror och tog lite bilder "behind the scenes".
Utöver det så var Emma den viktigast så hon var den enda jag fotade på balen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt fina brorsbarn och hennes pojkvän Albin!
 

3 Juni

Har just kommit hem från att ha varit på folkparken och sett balen.
Snälla arbetskamrater lät mig sluta lite tidigare så jag snabbade mig snabbt som attan för att bege mig mot bonstan och fotografera. Sedan hem, snabbduscha och bege mig vidare för att se brors dottern gå entre.
Blev en aning kallt men höll ut enda till slutet. Och givet, så kom de bästa till sist!
 
Helt otroligt att jag själv gick balen för två år sedan.. känner mig gammal haha.
Så de får bli ett minne istället, så kommer bliderna upp ev imorgon eftersom att kameran krånglade..
 
 

Kom,Stanna,Gå

Jag har vuxit enormt mycket under de bästa året i mitt liv. Jag har lärt mig älska,glömma och förlåta. Jag har lärt mig komma då hjärtat säger de,stanna tills hjärtat säger nej och gå då de varit dags att släppa taget. Sanningen svider, de kommer den alltid att göra. De kommer aldrig vara lätt och tidpunkter kommer aldrig vara rätt. Jag har lärt mig välja mina strider, ge folk en ärlig chans och lämna det förflutna bakom mig. Gått vidare för de finns ingenting värt att stanna för, lämnat avundsjuka, glädjas åt andras lycka och valt att slå bort tankar inte värda min tid.

Livet är inte alltid en dans på rosor, de kommer de aldrig vara. Du kommer bli sårad,du kommer bli kär, du kommer bli lycklig och du kommer lära dig att gå vidare. Vad vore livet om inte hela menyn fanns?

Jag vet att de inte är lätt, de är de inte för någon. Jag vet att de sårar, men försök förstå. Jag vet att de är avundsjuka, men lär dig att gå. Släpp taget och försök glädja dig åt andras lycka. De förstör för dig, de förstör för mig, de förstör för vi, de förstör för oss. Man kan aldrig vinna i ett förlorat spel!
Vid en tidpunkt blir människor själviska, de är vi alla. Vi vill alltid ha det bäst för oss själva. Men livet handlar inte alltid om dig, eller mig. De handlar om oss och vi som lever i den.
Man kan inte få allt man vill ha, de kommer alltid finnas saker man måste offra. Man måste acceptera vad andra valt, att välja är av fri vilja.De kommer inte alltid vara "du". Livet handlar inte om rättvisa, den är en berg och dalbana livet ut. De handlar om att ta sig igenom den, släppa taget om det som varit och finna någonting nytt,du måste lära dig gå vidare. Finna en ny lycka, inte någon annans. Gå din egna väg, de kommer bli bra. Du kommer bli lycklig. Allt kommer ordna sig, de tar sin tid. Men de handlar om att acceptera, leva med det och förstå andra från en annan synvinkel än din egna. Du kommer lära dig, du kommer se, du kommer glömma. Du kommer växa och gå. Din tid kommer, du är bara inte redo. Men livet handlar om att komma,stanna och gå. Glädjas åt andras lycka och en dag kommer du förstå!

New in

Gud vad shopping kan göra en glad.
Detta är mina nya tillskott den senaste tiden/dagarna. Lite nya sommar kläder, vitt står högt upp på listan!


T S U K I I
RSS 2.0