Din Oskar!<3

Tack för denna underbara helg med dig! puss
JAG ÄLSKAR DIG!
/din och bara din Oskar

Sista dagen i maj!











Hallå vänner har varit hos oskar hela helgen,och det har varit en skön helg.
I fredags gjorde vi inte så mycket faktist jag var så himmla trött så vi la oss rätt tidigt om man kallar 2 tidigt? och jag sov helt underbart den natten.Igår så var vi ute och sola heeela dagen underbart och jag har blivit bruun vilket jag är väldigt glad över.inte nog med det som ni hörde så åt jag kinamat och det var super gott och sedan låg vi och såg film hela dagen med juan och olivia.Jag har faktist också testat att belka håret med citron i helgen,jag vet väll inte riktigt hur det gick.enligt oskar är jag brun på vissa ställen i håret men själv ser jag ingenting. Måste säga att jag blev extremt missnöjd med min hårfärg sedan jag färgade det.det är ju knappt någon skillnad...mamma tror att det är för att det redan var svart men fan heller jag vill inte tro på det och det är för tidigt att färga igen.Då vi var på stan igår med oskar så gick vi och kollade på färger och insåg fort att jag hade tagit fel hårfärg i mitt hast.kände på mig att nått inte stämde då jag färgade det men pallade inte bry mig vilket jag borde ha gjort.så jag fick ett litet utbrott på oskar då han försökte trösta mig och fräste åt han "jag är seriöst jag vill inte ha den här hårfärgen" förlåt gubben för att jag blev sur.sen sa jag att jag ska bleka det pallar inte bry mig hur nött och fult håret blir bara jag får det som jag vill ha det.och efter att jag hade tjurat lite för mig själv så kom han med en öppen famn och tröstade mig igen så att som tröst för mitt misslyckade fula hår ska jag köpa en ögonskugga imorgon.sen idag har vi inte heller gjort så mycket fortsätte att sola.kvällen har varit sämst har drömt en massa dåliga drömmar och det har bara varit en orolig natt det har dessvärre gjort att dagen inte varit lika bra heller men den slutade lyckad ändå! ja och som ni ser på bilderna så ser ni ju lite mer om vad som hänt ska gå nu puss! =)

30/5

Dety är varmt,jag har ny bikini,en kamera och en ny kamera väska,vad med kan man begära?
fan också det har varit underbart väder och har varit ner på stan ett tag sedan hem och så vidare till oskar där jag legat och solat från 2 till 5.är nyduschad och bättre kan det inte bli,eller jo.
Ska dra och käka kina mat,är brun btw men vi hörs bilder kommer sen med kameran hooj! =D

Bilder





lite bilder sedan idag på skolan då vi hade skojj med barnen och min del var att göra potatistryck med dom.
Tyvärr syns inte barnens ansikten på bilden eftersom jag inte fick men det stör ändå inte så mycket.
ska försöka lägga in fler och bättre blider senare där inte allt för många barnansikten är med =)

29/5



Sitter just nu och bloggar,har redan slutat skolan för sisådära 1 timme sedan nu.
väntar bara på att tiden ska gå så att oskar kommer och så väntar jag ju på min kamera. Har glömmt att berätta att pappa beställde denna tröja till mig för typ en vecka sedan nu.Fick välja vad jag ville först sa han en klänning men har sökt ungefär en sånhär tröja tidigare och då tänkte jag att skit i klänningen jag köper en vanlig änkel tröja.
Så kl 4 kommer vi att fara och hämta min kamera och denna tröja på posten,yees längtar.
som ni vet så köpte jag ju även ett "linne" igår också så jag slänger väll upp en bild senare kanske med min nya kamera om jag har tur.men bild ska då in iallfall. men nu ska jag duscha och sedan lägga mig och sova fram tills oskar kommer är sjuuuukt trött har inte sovit bra på 3dar nu och varför vet jag inte men det är ju helg nu sköönt och då blire att sova ut hos oskar efterosm vi är själva hemma veckan ut fram tills onsdag nästa vecka.men nu ska jag dra ses !

28/5




Hallå kära vänner det är torsdag idag och imorgon äre sista dagen i skola.
längtar som faan tills imorgon eftersom att vi ska vara med dagisbarn hela förmiddan imorgon och göra olika saker med dom.det jag ska göra är potatistryck med dom och det ska bli kul,kameran ska med!
Sen efter det blir det att vara med älsklingen hela dagen och sova hos han heeela helgen.det ska ju vara toppenväder och jag längtar. idag efter skolan har jag haft fullt upp att göra. Köpte hårfärg och en tröja eller linne vad man ska kalla det på hm. Som ni ser slängde jag in en bild på vad jag had epå mig idag som slappdag.
köpte hårfärg,ett linne och tingade ett par tygskor perfekt!

27/5



Det har inte varit det bästa vädret idag,det har regnat och nu blåder det jättemycket.Man blir nästan rädd!
Började dagen med att träna innebandy som jag inte gjort på typ två veckor,och det gick otroligt bra mitt lag vi delade upp vann först 4ggr i rad sedan 5ggr i rad.så man har ju inte blivit allt för dålig ännu.
Btw glömde berätta att jag fick g igår på mitt nationella matteprov och är överlycklig.inge mer matte förään till hösten och det känns underbart.fick även veta att jag har vg i bf perfekt har inte så dåliga betyg ändå.Hoppas min kära kamera kommer imorgon eller på fredag,hoppas hoppas hoppas kan inte längta nog mycket. Idag har jag varit med älsklingen.Tränade sedan var jag hemma ett tag och sen for jag till han och väntade fram tills han kom hem. Hans föräldrar far utomlands idag och ska vara borta hela veckan sådet blir att sköta deras hur. Imorgon blir det att färga håret.Hade tänkt på fredag men det blir inte så det blir imorgon och det tror jag blir nog så bra det för jag ahr tydligen hört att det ska vara underbart väder i helgen.17grader på fredag 20 nått på lördag och även söndag så då blire ut och sola som tusan så hårfärgen bleks lite och brännan blir värre än någonsin. Nåväl sitter hemma nu och längtar tills imorgon då jag ska vara med älsklingen igen.ska även köpa en tröja imorgon haha =)
men nu ska jag fortsätta se film,ses imorn hooj !

Money money money it`s so funny



Då har man fått sina pengar då och det första det bli att göra är att köpa nya vita tygskor till sommaren.
en ny bikini som jag verkligen behöver och ovanligt nog tänker jag våga mig på en vit eftersom jag är brun.
Sist men inte minst så blir det också att köpa en hårfärg eftersom jag ska färga tillbaka till mitt ljusbruna hår jag hade före julas längtar! Så att så kommer min sommar att se ut och jag börjar redan med nästa vecka då jag ska färga håret.så ni ser mig då,hejdå svart och hej ljusbrunt. HOOJ!

Var tacksam



Eftersom jag har varit så dålig på att uppdatera så har jag inte hunnit berätta vad som hände mig i lördags.
Jag och oskar skulle på stan för att jag skulle köpa en blomma till håret (blomman som är på bilden,fast en hel vit)
Jag vill ha en blomma för att jag tycker det är så fint att ha i håret och speciellt på sommaren. iallafall så hade jag hittat en jag ville ha på HM veckan därpå och bestämmde mig för att ifall den var kvar så skulle jag slå till och köpa den.MEN..
då jag skulle betala så sa hon i kassan "det fanns inte någon prislapp på den här vah?" och jag svarade nej för det fanns det inte förra veckan heller men så frågade jag en tjej som jobbade där och hon sa att den kostade 39.50.
så jag skulle just precis säga det då hon i kassan bara gick sin väg för att kolla vad den kostade.Då hon kom tillbaka så sa hon det bli 49.50,då sa jag men jag var här förra veckan och då sa en tjej att den kostade 40kr.som svar fick jag tillbaka ett spydigt svar" vi har ingenting som kostar 40kr" jag tänkte bara jahapp men ska man behöva säga att den kostar 39 och 50,vem som hellst fattar väll att det bli 40 kr men tydligen inte hon.Och feg som jag var vågade jag inte säga ifrån så jag betalade den.Det komiska var att just innan oskar kom och vi for på stan så kollade jag in på hemsidan och där kostade den 39.50 så jag var stensäker på att den kostade det redan då jag stod där.Jag var så jävla sur då jag kom hem och hade bara lust att skrika till henne och säga till henne att hon kunde behålla blomman så kunde jag köpa en annan på ett annat ställe.Direkt jag kom upp på mitt rum satte jag mig vid datorn och jag hade rätt blomman kostade 39.50 så k*rring j*veln tog av mig 10kr som hon inte hade rätt till att göra.ursh blir bara förbannad av tanken.Fast och andra sidan hon har aldrig gillat mig för varje gång jag är inne på HM så kollar hon på mig som att jag vore dum i huvet.Så fyfan på dig K*rring som har svart hår och sitter i kassan vid sminket,ska aldrig mer be dig om hjälp då du är så jävla spydig av dig och tar 10kr som du inte har rätt att göra.gå i pension......

Vill leva med dig livet ut!


Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva.Jag älskar dig mer än något annat och mer än vad jag älskat någon annan.jag vet att vi inte alla gånger har det bäst men, hur det än är har jag älskat dig sedan den dagen jag träffade dig.
ifall det finns äkta kärlek så är du min,ifall det finns den rätte för alla så är du min rätte.
Det finns ingen som kan ta den platsen som du har och det finns ingen som kan ersätta dig. Du är äkta och du är den killen jag vill offra hela mitt liv för. Jag vet att det är äkta känslor jag har för dig,hur jag vet det kan jag inte beskriva men jag vet att det bara är så. Jag vet att jag gör fel och alla gånger inte tycker att jag förkänar ditt stöd. Jag vet att jag kan vara kyrlig och kall och skämms för det. Men det finns ingenting som är bättre än dig.Jag älskar din närhet varje gång du kramar om mig hårt,jag älskar att ha dig vid min sida varje dag en stund. jag älskar dig,för att du är den du är och för att du gör allting till det bästa även om jag inte visar det alla gånger.Jag älskar dina sätt du gör allting på och alla gånger jag verkligen får din kärlek tillbaka.Du är killen i mitt liv,och jag vill att du ska stanna där i all evighet.Du är allt för mig och du är den killen jag vill leva med i hela mitt liv.vill aldrig förlora dig min älskling. jag älskar dig!

Sommar nytt!



Jag vet inte varför men igår då jag gick på stan så gick jag in på bikbok och där hittade jag en jumpsuit.
Den såg ungefär som den första fast svart och finare tycker jag.Jag blev förälskad i den och tyckte om den fast den inte riktigt är min stil.Dock var den lite för dyr annars hade jag köpt den dirr.Men önska kan man ju allt göra!

Tack Pappa!


Då var denna lilla skönhet påväg hem till min brevlåda!

Igår så frågade pappa mig att ifall jag ville ha en kamera vad skulle jag vela ha för kamera då?
till en början sa jag att jag ville ha en systemkamera sedan frågade han mig vad en långzooms kamera var,och eftersom man inte är så duktig på sånt så visade mig pappa den.Han berättade vad som var skillnad och fick välja mellan några kameror som han tyckte verkade bra.Det blev inte ett sådan svårt beslut,skippade systemkamera och valde min långzoom.Släng dig i väggen för nu är min långzooms kamera påväg till min brevlåda som pappa beställde idag och kommer imorgon eller i slutet av veckan får jag hoppas.Kan lägga ut lite bra saker med denna skönhet och jag är faktist mycket nöjd,ÄNTLIGEN fick jag en kamera jag verkligen verkligen ville ha och jag fick välja precis den jag ville ha.Det jag tycker var snällt av pappa det var att denna kamera var ganska "billig" och jag sa det till han eftersom det inte kostade lika mycket som dom andra,då svarade han bara det gör inget låt mig sköta den saken.Tycker det var väldigt gulligt sagt av pappa och jag kan inte tacka han någ mycket hur glad jag är att äntligen ha en kamera jag verkligen vill ha.så då den kommer äre då ut och fota på precis allt,haha =)

- 12 megapixlar
-  26x optisk vidvinkel-zoom
- 2,7 tums LCD-display
- Dubbel bildstabilisator
- Ansiktsigenkänning,upp till 16 pers
- Ifall du blundar på en bild får du en bundvarning om att du ska öppna ögonen igen
-4xAA batterier
- fota närmast 1cm
Så ser min kamera ut och jag är mer än nöjd,TACK PAPPA;DU ÄR BÄST!♥

25/5

Okej jag har fått höra att jag är lite dålig på att uppdatera,hmm jag som tyckte att jag blivit bättre hahaha.
grejen är den att jag uppdaterar aldrig på helger eller ifall jag är med oskar för då hinner jag inte men ska bättra mig eller iallafall försöka!

Nåväl från det ena till det andra så har vi haft långt lov och ska väll kanske ta och sammanfatta lite om vad jag gjort :)
vi var hos några av mammas vänner och åt middag ett tag sedan så for jag och oskar hem där vi sedan myste fram till att vi skulle gå på bio riktigt härligt.Vi såg änglar och demoner.Jag tycker filmen var ganska bra,fattade först ingenting så oskar fick berätta i stort sätt hela filmen fram tills jag börja fatta själv då blev det mer intressant och roligare att se filmen.
Jag tycker absolut att ni ska gå och se den.den är värld pengarna!
sedan igår gjorde vi inte så mycket var hos mig ett tag och sedan for vi till han.
Och idag,idag är det sol,varmt men dock blöser det.SKit samma dagen är underbar iallafall!
det är den 25/5 och det betyder GRATTIS PAPPA! skämms så att mamma kom in igår och berättade att pappa fyllde år idag.Jag som hade lagt det på minnet så länge för att verkligen inte glömma bort det och sedan då dagen väl kom så vips var minnet borta.Nåväl det var tänkt att vi skulle ut och äta men det blev inte så vi åt hemma istället. Så efter skolan gick jag på stan ett tag och kolla klääääder som jag vill ha lite smått och gått och jag har hittat lite jag vill ha.
Efter det träffade jag oskar och sen for vi och köpte en vit ros till pappa med ett litet kort som jag sedan skrev grattis på m.m.Pappa blev jätteglad då han fick den och det var ju bra fast det inte var så genomtänkt.
Nu sitter jag här och skriver oskar for för ett tag sedan han skulle lyssna på nått med ssu och sedan kommer dom och hämtar upp mig.saknar han redan.Men ska skriva mer ikväll puss!




Tjejkvällen!

Har sagt att jag ska lägga ut bilder på tjejkvällen jag hade med klasskamraterna,vilket inte blivit än.
och jag tror att dom är mest intresserade av hur bilderna blev,de blev dock inte så mycket som jag trodde de skulle bli men men. Så jag tänkte att nu medans jag har tid och väntar på älsklingen att han ska komma så vi kan dra till stan någongån så tänkte jag att jag passar på nu och slängerupp bilderna på kvällen
Och här kommer dom!

















Så där var dom,fina vah ? =)

22/5


Oskars misse azov som jag förövrigt fick riktigt fina bilder på,kanske lägger upp dem senare!



Och så såg man ut idag =)

 
Lite bränna fick man,dock syns inte det så bra..

Hallå vänner blev inge skrivande igår så det blir det idag istället.
Har varit hos oskar hela dagen idag och hela dagen igår,det känns verkligen som det är helg fast det inte är det men jag kallar det som en extra helg. Nåväl jag har haft världens underbaraste extrahelg med älsklingen.Igår var det dock inte lika bra väder som det var idag så vi gjorde inte så mycket,om inte det jag minns faktist inte så bra riktigt nu vad vi gjorde haha(A) det ända jag minns var att vi såg en bra film som ajg och soakr missade en hel den för att vi gick och badade kl 11 på kvällen myspys.minns bättre vad som hände idag!Idag vaknade jag och oskar ganska tidigt av att jag tyckte det luktade nybakat fast det var bara glass skålen från igår som osade gott.Direkt vi vaknade gick vi ut och solade och det lönade sig faktist jag blev hyffsat brun även om jag själv inte tyckte det just då.tycker inte jag var så brun nu heller men det blir mer imorgon om det blir bra väder.så jag hoppas verkligen att det blir det! Vi solade från 12 till kl halv 4 sen gick vi in och åt pizza,muuums.Efter det duschade jag och oskar en skön dursch och så skulle vi se filmen vi missade igår men hans pappa hade redan raderat den så vi såg talandg och  berg flyttar in sedan gick vi in i hans rum och tände ljus och myste,småpratade lite innan oskar körde hem mig.Och nu längtar jag bara tills imorgon då vi ska fortsätta sola ifall det blir bra väder.fara till mammas kompisar och äta sedan gå på bio.men ska sova nu puss!

Min ögonsten.

Han är det bästa jag vet,och jag älskar det!

snabba på!



Okej tänkte snabb blogga för om ett tag ska jag fara med vännerna.eller aa om 2 timmar.
Jag hoppades på att jag skulle kunna sola idag då jag kom hem men planerna ändrades jävligt fort då jag insåg att det började regna påvägen hem från skolan.och det har inte hunnit blivit bättre heller.får väll sola hela långa helgen nu ifall det blir bra väder,vilket jag ser fram emot :). vi som hade planerat våran dag/kväll idag men det blir väll att vara inne.nåväl det är väll ingen ideè att duscha man får sig ju en omgång då man kommer ut ändå,haha nae skojja! Nae men jag tror det kommer bli roligt ska ialalfall in i duschen nu och göra mig klar!

19/5



Det verkar bli att sämre dagar,idag var det inte lika bra som igår.
Inte nog med det de är bara 12 skoldagar kvar tills vi slutar skolan och tiden allt mer rinner bara iväg. Det är också tisdag och imorgon äör det sista dagen i skolan sedan har vi som ett litet lov eller vad man ska kalla det.
Inte nog med det imorgon blir det sista nationella i matte och jag oroar mig allt mer.Det som var i måndags tycker jag gick jättebra men bara för att jag säger så betyder  det inte att det är så eller kommer bli så. Och det som kommer vara nu känner jag kommer gå åt fanders. Jag hoppas jag iallafall får g men man vet ju aldrig =/ Jag hoppas hoppas hoppas det går bra! inte nog med det längtar även extra mycket tills imorgon för då ska jag och mina älskade vänner jag är med på skolan grilla med varandra hemma hos lina. Grilla kött eller klyckling äta majs och lite mer sedan blir det efterrätt med bananer och choklad samt lite glass och på kvällen blir det väll prata och mys med lite chips och sånt.Vi har planerat sååå länge att vi ska göra nått men det blir ju aldrig och typ 2 veckor innan skolan slutar ska vi äntligen göra nått.Men jag är rätt glad över att vi gör det nu också eftersom det börjar bli sommar.hoppas bara det är sol imorgon.
men jag kommer ta en massa bilder och förhoppningsvis slänger jag in några imorgon eller till helgen!

Ps! mi oskar mi todo te amo mucho!

Kraftig eller Sticka,vad är fint?





Nu kommer ett annat "jag-fattar-inte & jag-hatar-det" inlägg.
För cirka sådära 20år sedan var idealen för kvinnor/tjejer betydligt mycket mer än vad den är nu.
Kolla bara på vackra marilyn monroe,fin som fan och var inte ett dugg tjock.På den tiden ville alla se ut som henne,de flesta kvinnor bar kläder i storlek 38-40 det var idealen då och vad fan är den nu 32-36 det är fan sjukt och äckligt!
Det sägs ju att killar gillar tjejer med kurvor okej nu drar jag inga slutsatsser om att alla killar är sånna men iallafall de killar jag vet och känner vill ha nått att ta på! Varför ska man vara smal för att märkesjeansen ska passa då man går och visar upp dom.varför är det vackert att vara smal inom modellbranchen? att se ut som en sticka och drabbas av någon slags ätstörning är väll ändå inte riktigt friskt eller är det de? Själv föredrar jag tjocka modeller eller med dom som har lite hull på sig. Vad tycker ni är vacker tjejer som är trollsmala eller tjejer med lite kroppsfett på sig?
i dagens samhälle anses det mer eller mindre som fult att vara kraftig medans för 20-30 år sedan ansågs det som vackert.det är sjukt vad tiden förändrats och dom som anlitar sina modeller är dom riktigt friska själv som anställer någon med anorexia? JAG VILL HA MER KRAFTIGA MODELLER!
ska tjejer som oss tycka själva att vi är tjocka fast vi är smala bara för att en liten sticka på tv anses att vara vacker.
är utseende det viktiga tex. brösten och allting annat.fan sluta med plast och börja med äkta man kan inte bli någon annan än den man är.och det är bra att man gillar sin kropp fast man är smal men snälla sluta vara så jävla fåfäng.
Själv skulle jag kunna tänka mig bli modell men jag håller mig mer för att bli en tjockmodell än en smal modell.
det är fan sjukt och jag blir upprörd folk är ju fan dumma i huvet helt seriöst.sluta blunda för sanningen!
jag vill ha mer tjocka modeller,det är iallafall mitt mål även omd et förmodligen aldrig kommer att komma på tal :S
men men jag vill och det är huvudsaken att jag hoppas på att vi någongång ska få en tjock supermodell! :)

Dagen efter igår!

 
 


Bilderna på senaste tiden har inte direkt varit varierande,alltid poå jag och älsklingen men skit samma sånt får ni ta!
Nåväl igår var det en bra dag dock inte lika varm som dagen tidigare men det funkade iallafall.
det började med att jag och oskar vaknade förbannat sent vilket inte var meningen men vid 1 så vaknade vi då gick vi upp och solade iallafall jag inte han.han störde sig på ett litet bitmärke jag gav han dagen tidigare då vi busade.
ja jag vet,det låter inte som det var så men då vi busar så kan vi vara väldigt våldsamma eftersom ingen vill ge sig så ibland låter det som vi bråkar. aja jag solade ett tag typ 30min om man tar allt som allt men på den lilla tiden så blev jag faktist brun ,yesss! efter maten så for vi hem till oskar för att yttligare sola lite till men det blev inte så mycket utav det eftersom det var betydligt mycket kallare där än det var hemma hos mig på a-torp.fick skjuta lite luftgevär det gick inte så bra som jag trodde att det skulle gå men men.senare på kvällen såg vi tv och nu sitter jag hemma och bloggar lite.
har solat mer men är dock inte så brun nu heller men skit samma det ska bli mer nu ska jag lagga mig vid älsklingen iallafall hoooj :)

Godnatt!


Och med en oseriös "sov" bild vill jag och oskar säga godnatt!

Har varit fullt upp idag men att hinna med så mycket som möjligt!
tyvärr var det inte riktigt lika varmt som det var igår och det tycker jag var jättesynd eftersom jag verkligen önskade det.Om bara några minuter är det söndag och helgen har gått alldelles för fort,vill ju att det ska vara lite mer helg och inte att skolan ska börja om snart . men vi går ju bara mån,tis och ons sen blir vi ju faktist lediga:)
aja idag så kom oskar lite sent till mig,vi skulle gå på a-torpsdagen på min gammla skola men det var så kallt så jag tror att jag och oskar bara var där en halvtimme sedan begav vi oss hem med mamma pappa och några vänner.Efter det låg vi och sov till kl var ca 3 då vi köpte mat till dom som var hos oss och då for vi till oskar direkt.där har vi suttit i hans hammock med en filt och katt och bara mystpå sen följde vi hans lillasyster och köpte godis men som jag trodde så har oskar varit med i ssu lite för länge så han tar bara utan att riktigt inse hur MYCKET han tar.jaja nåväl från det ena till det andra efter middagen så såg vi på tv hela kvällen och nu sitter jag här och skriver lite blogginlägg,medans älsklingen ligger i sängen och väntar på mig.Ska först ner och ta någonting att äta sedan kryper jag ner till han i sängen och hans vamna famn där jag kommer stanna hela kvällen.Och med det vill jag säga GODNATT! =)

10 månader tillsammans!

     

Lovade lite bilder på jag och oskars tio månaders dag,och här kommer dom.
Första bilden är inte riktigt på våran tio månders dag men vad spelar det för roll. Var underbart glad över att det var så varmt att jag kunde använda mina älskade sandaler för första gången iår,och ja som ni ser så sysns det ju vad jag hade på mig och vad jag fick av han. Inte bara jag fick en ros utan även han fick en ros av mig.Den röda är min och den vita är hans,som han själv valde eftersom tiden inte rack till åt att jag skulle bestämma själv.Lite kortfattat så var den dagen underbar.Tack för 10 underbara månader med dig älskling,och mer ska det bli! ♥

Thailand!


Firade nyår på stranden !


flera år sedan,jag och en liten tiger unge :)


Fantasia show


Kunde sitta där hur länge som hellst och se vattnet trilla ner och sitta vid bron längre bort och önska att fan vad härligt det skulle vara att vara tillsammans här nu med en kille.nu har jag min drömprins men inte fan sitter man i thailand inte vid sin bro och sin perfekta staty.



Jag och lykke


pappa och min lillebror men en elefant unge :)

Ska jag jämt behöva påminnas om hur underbart dett aland är och hur mycket jag vill dit varje gång?
ska mina drömmar behöva krossas för att jag vill uppnå det målet att komma dit en dag ligga på stranden och bara stekas i den varma hettan.Okej man klagar på solen över att den är så varm men vad fan jag ångrar sååå hårt att jag inte solade mig brun för hela året runt,att jag inte tog en massa bilder istället för att tagit det förgivet och vetat att äshhh jag kommer dit nästa år igen.att vara dum i huvet och inte köpt nått som är just speciellt för det landet då man här hemma älskar buddah och klagar över att affärer inte har den statyn och där nere finns den överallt. Jag saknar thailand SÅÅÅÅ MYCKET! har varit där 6 gånger redan och var inte där förra året men ändå jag blir inte less jag vill dit NU!
då man tyckte att 3 veckor är för länge man saknar vännerna då man tycker fan var jobbigt det är att gå längst stranden till en annan del av stan då man tyckte att maten inte smakade som hemma och då man egentligen fick så mycket mer och så mycket bättre.Jag ångrar så himla mycket saker jag aldrig gjorde som jag borde gjort,men aldrig gjortde.
jag ångrar allt som fan att jag tog allting för givet,och nu sitter här hemma två år senare och saknar mitt thailand mer än nått annat! ta mig tillbaka till dom åren jag for dit VARJE ÅR!

16/5



Lite bilder från idag!

Okej,nu är det såhär att min mobil eller usb-kabel har gått sånder så jag kan inte föra över bilder från mobilen till datorn.Var ju tänkt att jag skulle lägga in bilder sedan i torsdags då jag och oskar firade 10 månader men det blir ju inte av nu eftersom att jag inte akn föra över bilder.men har jag tur imorgon kan jag göra det hos han:)
FIck iallafall en röd ros av han och,hihi värlödens sötaste dikt.Nu lär väll oskar skämmas för att jag gick ut med detta på bloggen men var bara tvungen berätta det! Sedan låg vi och myste och åt popcorn resten av kvällen,hade inte möjlighet att göra så mycket eftersom vi kom så sent till han vilket var typiskt att han hade möte just den dagen.nåväl skit i det nu.
Idag har jag iallafall varit i skolan och det har varit en riktigt bra dag,började med att det var kallt men efter lunch någongång blev det ju faktist varmt.Dock gick jag i mjukis hela dagen kände mig lat men nåväl tog på mig shorts då jag kom hem.Efter maten bestämmde jag och oskar för att gå ner till älven,just den bryggan somvanligt där vi "började fatta mer känslor för varandra".Där satt vi rätt länge faktist från 7 till halv 9 och eftersom jag är den personen som ÄLSKAR att ta bilder blev väll oskar lite less efter ett tag.men detta är bara en del av bilderna jag tog det finns sisådära 50-60st till som läggs ut senare på bloggen.Har avrit en helt underbar dag idag ska inte klaga etfersom vi had esol och typ 16 grader varmt,men ska då iallafall berätta en liten rolig sak som hände oss idag.Då vi väl hade just kommit till bryggan jag och oskar så kanske en kvart senare kom polisen dit,först trodde jag inte att dom skulle prata med oss men efter att dom stannat några meter senare så förstod jag att jo dom kommer komma hit och förmodligen säga att vi inte får sitta på bryggan men så vare inte.Dom frågade oskar direkt om han hette alexander och bad om att få se på hans id.
Dom sökte efter någon alexander på a-torp som mådde lite "dåligt" (jag tror ni fattar vad jag menare med ") nåväl dom kollade på oskar och bad om att få se hans skor och sen sa dom att han passade in på pricken som dom beskrivit att killen skulle se ut.svarttröja med krage,vit t-shirt,ljusblåa jeans men hade dock inte likadana skor som killen.En stund senare kanske nån timme eller så,så träffade vi en ganska ung tjej med en bulldog tror jag är inte riktigt säker.Aja vi hade med oss diesel och vi lät dom få lukta på varandra ett tag och så pratade vi ett tag med varandra också sedan yttligare nån minut senare kom hon tillbaka och hundarna luktade lite mer sen berättade hon att hennes mamma ring henne och bad henne komma hem eftersom det sprang en kille på a-torp med kniv och så,så tjejen begav sig ganska fort hem.om det var två olika personer som både polisen och tjejen pratade om så börjar man ju faktist att undra vars man egentligen bor,hahah.dom som har rökt på och en som är beväpnad med kniv,komist var det iallafall.men skulle inte förvåna mig om det vara samma.Lite senare då solen började gå ner gick vi hem igen la oss och myste och åt popcorn som vanligt och såg talang samt berg flyttar in.
imorgon blir det en fullplanerad dag så det är bäst att gå och lägga sig nu eftersom det blir tidigt upp och spring imorgon.uppdaterar kanske imorgon men hare puss!

13/5



Hallå vänner,dålig uppdatering som vanligt!
idag och igår så har jag varit med älskling som ja,som vanligt!
igår tycktes jag vara hos han ganska länge men det vara bara för att jag slutade tidigt och vi körde moppe.
åt middag och forförbi hans farmor och farfar som bor i skellefteåhamn,för att kolla på en ny en större säng och både ocksar och olivia.olivia valde sin säng men oskar ville inte ha en större säng vilket jag nästan tycker var bra eftersom det är mysigt att sova med han i än säng som bara är 1.90 då kommer man närmare varandra.är glad för hans beslut trotts allt.Påvägen hem körde dom runt kullen där dom bor och jag kunde aldrig ana om att dom hade det så fint.Dom bor på en särgård och kör man runt kullen så är den full av klippor där man ser ut mot havet.och eftersom det var eftermiddags sol igår så tänkte jag att DÄR,just där måste jag och oskar vara i sommar och bara mysa sola eller ha en picknick som vi pratat om att vi ska ha i sommar.Jag längtar faktist för det var så underbart vackert,och det förklarar varför jag har den bilden jag har just nu.Idag har jag också varit med älsklingen och vi har inte gjort så mycket.började sent idag eftersom vi hade teori istället för specialidrott så jag for förbi stan och köpte två saker tills imorgon då jag och oskar har 10 månader tillsammans.en liten present till han för att.hittade även en rosett för håret jag vill ha och ett par örhängen sen en bikini men jag har ju inte råd så jag vet inte än hur det blir.ska iallafall köpa hårfärg nästa månad eftersom jag bestämt mig för att färga om håret till denna härg sen blir det att köpa vita tygskor också som jag ska fråga mamma och pappa om jag får.så då vet ni det jag har mycket planer för sommaren.men nu ska jag gå och måla mina tånaglar haha skriver kanske imorgon om inte annat berättar jag på fredag vad som hänt under jag och oskars 10månaders dag puss!

10/5



Jahapp då vare söndag och sista dagen på helgen.
har storstädat idag och det var verkligen jobbigt,men nu ser det iallafall fint ut för en gångs skull i mitt rum.
är ny duschad och allt men har typ gosat och pussat på diesel så mycket så jag lär väll luka hund igen som vanligt.
aja om 45 min så landar oskars flyg här i stan och då får jag äntligen se han.Vi firar 10 månader nästa torsdag,fan vad tiden gått fort.Men nu ska jag väll ta och börja klä på mig för att sedan bege mig till han och ligga i hans säng medans jag väntar på han blire att se sista wipeout,tyvärr ensam. men men hare bra hooj! =)

Diesel!

 


Visst vill jag ha många andra hundar tex som en fransk bulldog en amstaff en pittbull och många många fler!
inga av dom hundarna är precis i närheten av vad min hund är,dom är ju kamphundar och jag älskar sånna vill ha en mer än allt annat.men trotts det skulle ingen hund kunna ersätta min vovve. Fick honom i avslutningspresent då jag gick ut 7an för 3 år sedan och fyllde år för lite mer än en vecka sen. Han var ju lite mindre eller snarare mycket mindre på den tiden. ( det var första bilden som togs på han,första dagen han fick komma hem till oss och bli min vovve)
TIllbringade mycket tid till han i början men som alla andra ungdommar börjar man sluta få tid för sina husdjur och har väll nu blivit lite mer av pappas hund.Trotts att han är puckad då och då,världens tjockaste hund,knävovve och världens mesigaste hund.han skulle inte våga göra ens en kotte illa även om "den" skulle göra han illa.ni fattar han skulle aldrig kunna bita någon eller skälla åt någon för att vara elak.Han är världens mysigaste snällaste och bästa vovve.
önskade att jag hade mer tid för dig och varit mer tacksam över att jag har dig eftersom jag tjatat mig till dig sen jag var 4-5år och äntligen har dig nu.Men till sommaren LOVAR jag att jag ska gå ut och gå med dig så ofta som jag bara kan,leka med dig och bara mysa med dig varje morgon i min säng jag lovar att du får smaka mina glassar ibland även om det inte behövs och jag lovar att försöka banta ner dig så gott jag kan om jag kan.Min underbara diesel ingen kommer kunna ersätta dig och jag älskar dig mer än allt annat du är bäst !♥

KOM HEM!



Imorgon,eller snarare senare idag kommer älsklingen hem om man ska vara exakt.
Har saknat han så mycket och längtar bara till att få hoppa in i hans famn och stanna där,som jag har väntat.
Det blir mycket jag ska göra imorgon innan han kommer hem.men eftersom han kommer hem sent så hinner jag nog med allt. Flyget landar kl 8 så han är förmodligen hemma kvart i 9 nått och då ligger jag i hans säng och ser wipeout medans jag väntar på han.Så kommer jag sova i hans famn hela natten lång ända fram tills nästa dag.kand et bli bättre,NEJ! KOM HEM;KOM HEM KOM HEM NU!
ska hoppa isäng nu så att tiden går fortare,ha det bra puss! =)

Hello kitty.....

 



Jag kan verkligen inte fatta vad folk ser i denna lilla fula katt? Tex vuxna och 16-18 åringar gå men hello kitty saker,det är väll ändå det småbarn gillar ? tex vem skulle vela bo i ett hello kitty hus där hela huset bara är inrett med rosa. en hello kitty automat varför? ett tåg som är smyckat med hello kitty.vad är meningen med att dricka hello kitty öl,det smakar väll precis som all annan öl eller? hello kitty bananer, bananer som bananer vad spelar det för roll varför måste dom he på en ful katt? vem skulle vela gifta sig i en hello kitty bröllopsklänning? ett bröllopt är väll mer seriöst än så? och vem skulle ta den polisen som bar en hello kitty pistol på gatan seriöst,inte då jag. stackars kisse som har en ägare som vill göra sin egna katt till ett skämmt,och måste gå och bära på den dära fula mössan utan val.lider med dig kisse!det finns även hello kitty vigselringar och hello kitty BB i nått land,inte fan behöver väll hello kitty ett eget BB ungen ska ju ändå ut spelar det för roll vilket BB det är på?Hello kitty avgasrör,parfym,höraparater,skor,kamera,mobil och kalsonger.vilken rockstjärna skulle vela spela på en elgitarr med en pluttinutti liten katt på?Jag förstår faktist inte vad folk ser i den dära fula katten inte nog med att jag hatar rosa som är den värsta färgen jag vet varför ska dom ha rosa på katten? snälla vars är världen påväg? inte är vi väll ändå 5år eller?här kommer det verkligen ett hat inlägg på hello kitty men snälla vad ser ni i denna fula rosa katt? eftersom att jag inte ser något än bara barnslighet som en 5åring skulle kunna gå och sedan växa ifrån då hon är 13 år. skulle det vara vänligt att höra vad ni ser i denna katt.
som sagt JAG HATAR HELLO KITTY! och många gånger skulle jag vela göra såhär såsnart jag ser denna figur på någon eller i affären.
precis sååå(A)!

LOVE!


saknar er tjejer!

sommar snart här och inget sommarjobb har man hört talas om än,så går det då man är seg!
Idag har jag inte gjort ett skit,varit på skolan och jobbat som fan riktigt duktig är jag.
vid lunch så var jag klar med allt så vi fick intervjua ett gym och eftersom vi var klara fick min grupp sluta efter att vi var klara så det blev tidig  dag idag slutade kl 12 typ.sen gick jag på stan ett tag med agnes och efter det for jag hem.
träffade min då förra bästa vän och hennes kille,hmm vad ska man säga.trevlig att man såg henne,man ser inte henne i första taget men dessvärre hade inte hennes pojkvän nått bättre för sig att säga så han slängde ut sig nått oerhört patetiskt.har man inget bättre att komma med så kan man faktist hålla käften! imorgon så blir det stan med agnes och susse ett tag sedan sara på kvällen och på söndag kommer jag vara med sofia och då kommer även älsklingen att komma hem så förhoppningsvis blir det han ett tag då :)
jobbar även på en ny header som kommer snart hoppas jag! men nu ska jag gå elina kommer snart puss!

Varför?



..är jag den ända som inte har en sån hund?
jag ska fan sno en föll dirr för den dära lilla skiten,omg jag dör snälla skicka en till mig!
min hund kan behöva en liten polare och framförallt i matväg haha :P
varför varför varför?är jag den ända som inte har en sån här sockertopp?

7/5



kom nyss hem från oskar,har varit med han hela kvällen och det kändes underbart.
Var sista dagen idag eftersom han far till "stockholm" imorgon kl 6 tror jag och ska vara där hela helgen,så vi har legat och myst hela kvällen sett på tv och ätit popcorn =)
idag har jag även varit på reco och knäet börjar bli bättre trotts allt.och inte nog med det sommarlov om bara en månad och 2 dar vad säger ni om det härligt vah ;) jag längtar iallafall!

!

 


toutes les étoiles si vous ne le faites pas, si seulement tout pouvait être bon.
J'espère que mon étoile jamais tomber directement dans votre coeur!
Je t'aime!

VALBORGS!

 

Jag har varit förbannat dålig på att uppdatera denna blogg den senaste tiden.
Vi har ju haft en extradag ledigt känns jätteskönt men som sagt så har det gjort att jag inte skrivit nått.
Kan väll börja att berätta att i torsdags så var det valborgs och då var jag med jossan och hennes kille. men sen så hängde det på fler av simons(jossans kille)vänner,det blev fan roligt då.Planen var att fara till simon sedan dra oss vidare till landskyrkan där tydligen alla var.vi hann bara till hemmakväll där jossan inte längre pallade att gå till landskyrkan så det blev att pallra sig iväg till travet istället för att grilla korv hos en av simons vänner. Vi skrattade och massa annat,blev roligare än väntat.Dock så önskade jag faktist att vi kunde ha gått till landskyrkan med precis som jag och oskar ville men aja. Så vi blev väll unte till halv 1 då jag och oskar gick från travet till eddaungefär för att sedan cykla längst bort till mb där oskar bodde.Men kul var det iallafall! Dagen därpå var det första maj,och eftersom att oskar är med i ssu.vilket jag också är. så var jag tvungen att förlja han och gå första maj tåget.Det var väll ok,förutom att man blev väll lite störd på det patetiska skrattet bakom oss mer ska jag inte gå in på.Och i stan var vi till typ 4 sen for jag och oskar samt hans syrra och kille till bergsbyn där vi köpte glass. på lördagen så var jag på stan med oskar hans mamma och lillasyster där jag köpte min klänning och en annan t-shirt.oskar tyckte inte det var så roligt så jag hade hellre velat gå med hans själv så vi fick tid för varandra istället.Och på söndagen mådde jag ganska dåligt så vi låg mest bara till sängs,jag skrev min novell till skolan han rensade akvariumet och sedan hade vi världens mysigaste kväll tillsammans.så såg min helg ut då vet ni det med ,tjiiing :)

Köp!



T-shirt - HM 69kr
Skor - HM 299kr


Då har mina skor äntligen kommit och kan inte bli mer glad.
sen i helgen då jag köpte klänningen hittade jag en t-shirt med,hade tänkt köpa en nästan likadan på gina men den var slut som vanligt så det blev denna på hm.Men vad fan käääna pengar den på gina kostade 149 och den här på hm 69 ett riktigt kap!

Klänning!




Tänk gärna bort mina fula sockar och bh samt bakgrunden!



Då har man hittat sin sommarklänning och förövrigt skolavslutningsklänning med.
aja den kostade 300kr på indiska rätt dyrt men det må vara.
så att så kommer den sitta på mig i sommar! inte nog med det mina skor kommer imorgon som jag beställde och visade er för några inlägg sedan. fan så härligt sommar skor med på ingång,kan det bli bättre nej?
tycker ni den vart fin? hur kommer eran skolavslutningsklänning se ut ?

T S U K I I
RSS 2.0