en tur på stan,

Jaah detta är mitt andra inlägg idag,måste ju ta och skriva lite oftare.
har varit så dålig på att uppdatera,har tänkt på det länge men det blir aldrig av på ett konstigt sett.
nåja,idag for jag ett tvärt ner till stan för att köpa underkläder denna gång,är i stort behov av nya bhar mina börjar ha gått sina dagar. Klockan var väll där någongång vid 2 tiden då jag for till stan för att möta oskar,han skulle gå med mig på stan. Dock mådde inte älsklingen så bra just idag (inte så konstigt) men iallafall,så det gick inte så länge tills jag bad han fara hem och vila upp sig tills imorrn. så det blev väll i slutändan mest att gå själv på stan och hitta underkläder.
hittade iallafall några och en till kofta som jag köpte tidigare fast denna gång en kaffe/guld brun.

längtar faktist tills imorgon,för då ska jag och oskar fara ut och äta sedan ska vi fara på bio.
jaah konstigt nog så ja vi ska fara och se mamma mia,den verkar bra iallafall och fick höra av malin idag att någon av hennes vänner hade farit på bio och sett den och tyckt att den var bra.så jag hoppas verkligen hon har rätt,för jag har ju lite förhoppningar om att den filmen ska vara bra.

jaah vad mer har hänt ?
igår var jag med min älskade men sära diana,det vär väll rätt roligt måste jag ta och säga.
nog var vi väll lite väl feta,men det var riktigt gott och mysigt var det med.
innan jag for och mötte henne så for jag en sväng förbi henne och hämtade lite kläder och några par jordgubbar hon hade i påstlådan. sedan for vi hem till mig och hämtade min honungsmelon jag hade köpt några timmar innan.
hittade även några persikor jag ville ha och sedan poppade jag två popcornpåsar. efter det tog vi en filt och begav oss ner till en brygga nära älven där vi satt oss och åt våra gosaker.det var riktigt avkopplande och mysigt sitta vid en brygga på älven och se solen bara vara lite smått nere på himmlen.
nu ska jag iallafall ta och sluta och snart börja dra mig till sängs så jag inte är så trött imorgon då jag ska ha min lilla dag med oskar,längtar som tuusan till jag får se han. Puss Puss ! ♥

 

ett långt tag,

Hejsan Hopp!

nu var det ett väldigt bra tag sedan jag skrev på min kära blogg,men jag har varit med oskar rätt mycket och haft mycket att göra så det har bara inte blivit av. men då har jag nu istället en massa att berätta om.

Som sagt,jag har fått mina pengar nu så jag var och shoppade lite här om dagen.
tänk vad pengarna kan gå åt shoppade nästan för 500kr iallafall och ändå var det inte så jättemcyket tycker jag.
 Vit kofta : Gina 179 kr
Rött linne : Gina 49 kr
Vita shorts:Gina 49kr
Svart t-shirt:HM 69kr
örhängerna:HM 25kr,19kr de andra minns ej
Trosor: på dollar sedan förra inlägget 40 kr

Jaa förutom det så har ni ju som ni vet varit poolparty hos linda.
tyvärr kom det inte så många som vi hade hoppats på men,det var jättekul iallafall.
vi badade,fikade,spelade kort och åt godmat med lite fika i slutet med.
det var kul att få träffa de gammla klassvännerna men tyvärr kommer vi inte ses något mer,snyyyft !
ska iallfall he ut lite bilder sen den dagen.   

i djungelbokens värld

Hej Hej Bloggen !

Ny dag nya händelser och nya äventyr.
Idag tog familjen en sväng till lycksele och var dära på djurparken.
Jag vet inte hur länge sedan jag var där sist,men det var länge sedan iallafall.
det är väll som det gammla vanliga man går runt där kollar på olika djur inte så mycket som händer igentligen.
Såg faktist några griskultingar jag blev störtförälskade i,de var så grymt söta och de grymtade precis som min hund som låg och sov på en barkering bak i bilen.naae,ifall man inte blivit kär vid första ögonkastet så blev jag det då ville bara ta hem de små grisarna. efter besöket på djurparken for vi och hälsade på några bekanta till mamma.
om det var kul kan jag väll inte påstå att det var jag och lillebror var ganska uttråkade till och med var våran hund det och då är det illa. tyvärr stannade vi där rätt länge men visst de bor ändå så långt bort att det gjorde inte så mycket för det är grymt skönt att vara hemma nu. påväg hem svände vi in på dollar med och handlade lite saker, det var tänkt att jag skulle köpa mer än vad som var tänkt men sen berättade mamma att jag var tvungen betala det själv och då var det inte lika kul längre. hade tänkt köpa lite saker till mitt rum som jag håller på göra om vill ha en buddah,men hittade tyvärr inte det där så det blev att köpa ett par bruna trosor för 40kr istället. ser nästan ut som några gula jag köpte och la ut på bloggen men för ett bra tag sedan nu.

iallafall nu har jag äntligen fått mina pengar så det blir att toookshoppa imorrn.
ska upp tidigt sen ska jag fara på stan med diana,hon fick med pengar så det blir att shoppa för våran del,YEEEES.
jag som längtat så länge och äntligen är de mina. efter staan blir det en tur hem och äta snabbduscha sen dra mig iväg till oskar och vara där hela dagen med han.

men nu ska jag nog ta och dra mig från datorn och hitta på någonting annat.
ska nog städa rummet lite ser ut som ett bombnedslag och det är förjävligt ut,men sånt kanske man inte ska ta och berätta haha. nåväl nu ska jag ta och dra mig skriver förmodligen mer imorrgon PUSS PUSS ! ♥

    

tripp,trapp,trull och ett skutt fram åt,

Hejsan Svejsan bloggen !

Idag har jag inte gjort så mycket vaknade första gången kl 7 först av att jessica skickade ett sms
och en min senare av att diana skickade ett annat sms.
efter det somnade jag om och gick upp kl 2 för att äta frukost,inte likt mig att sova så länge.
men jag har inte så mycket mer att göra än det och jag måste medge att det är ganska skönt faktist.

Jaaah det är tragist att säga det men snart är faktist sommarlovet slut och skolan börjar om.
jag fattar inte att det har gått så fort känns som att det just har börjat.det har ju knappt varit någon sommar tycker jag.
men tyvärr så är det mindre än en månad kvar och då är man tillbaka till skolan igen. fast nu ska jag börja på balder istället för att fortsätta gå kvar på sörböle. konstigt nog längtar jag faktist lite tills jag ska börja,alltid kul att lära känna nya människor.

inte nog med det jag längtar så sjukt mycket till jag får mina pengar på fredag för då ska jag med diana till piteå eller umeå och took shoppa en massa kläder,jag är verkligen less på det jag har vill bort med det gammla och in med något nytt.har  en massa saker att köpa stora som små,nog  för att 4000 går fort att göra upp men ändå.

- shoppa kläder
- fara ut och äta med diana
-gå på bio med oskar
- köpa saker till mitt rum
- fara till piteå/umeå

det finns såå mycket mer än bara det som jag måste göra med pengarna.

sedan måste jag ta och berätta att i förrgår fick jag ett sms som verkligen gjorde mig glad.
klockan var lagomt sent men helt plötsligt då jag var hos oskar fick jag ett sms av linda där det stod att nu på lördag så ska hon ha poolparty. guud vad kul det ska bli,har saknat min klass så sjukt mycket och nu ska jag få träffa dem igen.
vi ska tydligen äta där,bada och bara ha det allmänt trevligt med varandra.det blir som sista gången vi ses innan vi går olika vägar. kommer/ har saknat min klass jättemycket,längtar som bara den till lördag hoppas bara det blir fint väder.

Stay whit me,


borta bra men hemma bäst,

Hejsan Hoppsan !
borta bra men hemma bäst,ääääntliiigen är jag hemma =)
visst har jag haft det roligt och så, men efter nästan en vecka mitt ute i ingenstans är det skönt att vara tillbaka till mitt place.jag har haft det rätt trevligt som sagt vi har hittat på en massa saker.de dagar jag varit borta har vi badat fiskat,solat,varit ute och bara varit med emma och sanna. igår var nog faktist den roligaste dagen jag varit med på ganska länge,har inte skrattat så mycket på väldigt väldigt länge. att så lite kan göra en människa så pass glad är helt otroligt. tyvärr har jag blivit väckt varje morgon mellan 9 halv 10 tiden vilket inte uppskattades för min del eftersom jag är  van att gå upp 11-12 men men. igår så väckte mange oss och vi fick gå upp och äta frukost sedan var det bara att ge sig av till fällfors,brorsan skulle köra sin skoter på vattnet.vi for till fällfors där deras mamma bor för där skulle vi möta de två andra bröderna jag har. vi fikade först sen var det bara att gå ner till älven för att se stordådet,mange har inte pratat om någonting annat än händelsen och inte före heller hahha men jag måste säga att jag är ändå glad för hans skull att det lyckades som han ville,nog för att jag och emma hoppades mer på att han skulle sänka den men.det går fruktansvärt fort har man inte kameran berädd är det bara att drömma om att man hinner ta en bild för det går så fruktansvärt fort....
fick inte bara se bröderna fick till och med träffa alla brorsbarnen,vissa har jag inte sett sedan dem var 3-4 eller 2 år tillbaka det var skönt att få träffa alla.det känns gammalt att säga att jag är faster,men jag trivs med att vara det =)
efter det så blev vi bjudna på middag hos maddes bror. vi åt thailänsk mat det var gott men lite starkt, sedan fikade vi och senare mot kvällen körde femkamp,de vuxna mot barnen.fast om det verkligen blev femkamp vet jag väll inget om haha det blev typ snarare tvåkamp.jaah som sagt jag har nog inte skrattat så mycket på länge jag låg ner på marken och bara skrattade,fast det gjorde de flesta. först körde vi  idioten,sedan körde vi längd hopp (själv vann man då ;) ) sedan körde vi fotboll tyvärr så förlorade vi för att de vuxna fuskade.men kul hade vi och det är verkligen ett minne jag inte kommer glömma. självklart tog jag en massa bilder oxå,så jag tänker lägga in några stycken. jaah det var lite om vad jag gjort nästan hela denna vecka,och några saker kommer jag minnas länge. förövrigt ska jag gå och duscha nu sen så ska jag cykla upp till mb ikväll för att vara med oskar. har saknat han ganska så mycket medans jag varit borta,så det är bäst jag skyndar mig lite nu.skriver mer imorgon , Puss Puss ! ♥

            

Det var bara några av alla de bilder jag tog,fiina eller hur =) ?

sommarnatt,

toodiilooo på er alla !
tänkte skriva igår men efter att ha haft det fullt upp en hel kväll med en stor diskution måsta jag säga att jag var inte så pepp på skriva. Gick och la mig kl 5 igår och jag kan inte påstå att det var det bästa jag gjort för jag är ganska trött nu.
men det gjorde inte så mycket vaknade ändå kl 12 och det är nog bara jag lägger mig lite tidigare idag istället.
utöver det har jag varit på stan idag med diana och kollat runt lite,dock regnade det påvägen dit så jag blev genom blöt men det torkade ju såklart efter ett tag. hittade faktist en hel del saker jag vill ha men eftersom jag inte fått mina pengar än kan jag inte köpa någonting.. sen vad som händer ikväll det får vi se,skulle igentligen vara med diana men efter ändrade planer igår så blir det inte. ska nog dra upp till mb och vara med några där istället.

Då jag lika gärna är på g så ska jag ta och berätta att jag far bort till min kära broder imorrgon till lunch.
ska vara där och ha kul med mina brorsbarn emma och sanna och roa dom fram till måndag.
så då kommer jag inte att skriva på ett tag på bloggen, men då jag kommer hem ska jag ta och skriva ner allt som hänt under halva veckan jag är borta.

nae  nu ska jag ta och gå ner och göra mig lite man och sedan dra mig dit bort.
vi hörs på måndag igen tills dess ha det bra pusspuss ! ♥


från sol till regn,

Hejsan hoppsan bloggen !
idag har varit en riktigt lat dag måste jag säga.
vaknade första gången kl halv 11 för att mamma tyckte det var sent så jag borde stiga upp.
steg upp och åt frukost sedan gick jag upp och la mig i min säg och kollade på tv barnprogram med min lillebror.
vi såg noaks ö,det programmet såg jag alltid på då jag var liten älskade verkligen det och jag måste säga att jag älskar det fortfarande haha. Det måste ha varit för att jag var trött men den lilla figuren på tvn som heter sacha jag kunde inte sluta skratta åt han. han var så fruktansvärt söt,en liten rysk råtta som just hade hittat en liten elefantunge.
Kunde verkligen inte sluta skratta då han skulle berätta för noak att han tappat bort elefanten.
"oiski boiski, hur kan man tabba bort en elefant ? " sedan ropade han på elefantungen "kom nu lilla elefant kom fram nu din lilla sputnick" hahaha naae fyyfaan det var bara så roligt =)
iallafall efter det så la jag mig och sov ännu en gång och denna gången vaknade jag inte förrän kl var 2.
sen nu sitter jag här och bara skriver på min blogg.har inte hänt så mycket idag faktist gick till coop med mamma (biologiska) och hunden vi skulle köpa glass. Måste medge att min morsa verkligen är lat,hon är latare än mig och då då är det illa. hon tyckte att det var så långt till coop och det är det verkligen inte så hon sa till mig " du yaoska påvägen hem så tar vi en taxi" haha snacka om att jag skrattade,sedan sa jag att någon dag ska jag gå broarna runt med mamma och ta våran promenad jag och diana alltid gick förr,den tar ca 2 timmar att gå. då sa hon bara att jag var tokig och att hon behöver inte sånt skit hahaha älskar min mamma hon är så sär ! ♥
nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra vi får se,men först och främst ska jag då iallafall hopp in i duschen.
skriver kanske sen ikväll vi får se puss puss !

Djupa tankar,


- kan man hata den man älskar ?

- finns det någonting som som heter förbjuden kärlek ?

- tanken med att göra fel,är att kunna förlåta ?

"en kvinnas hjärta är som en ett stord djupt hav,
fullt av funderingar och hemligheter !
"

från en vecka till en annan,

Hejsan hoppsan ännu en dag !
måste faktist säga att denna dag varit jättefin,det är SOOOOL =)
idag har jag inte gjort så mycket faktist,bara varit hemma och så men jag funderar på att gå ut snart.
måste ändå ut och gå med hunden snart eftersom att pappa är trött och orkar inte.

tänk det har redan gått en vecka sedan slutade jobba.
då jag tänker efter lite så måste jag faktist erkänna att jag saknar det.
då hade man då iallafall nått man måste vakna till och någonting man måste göra dag in som dag ut.
nog för att då man var där just för stunden tyckte man att det var pest och pina men när jag tänker efter så gjorde man inte så mycket.och att dagarna ändå gick lite fortare var ju tack vare mina arbetspolare =)
haha saknar er,era små knasbollar =)


 

en bild på några ankor vi såg =)

en lång väg,

Hejsan hoppsan =)
idag var jag som sagt i piteå och badade med familjen och några vänner till familjen.
om det var kul det kan jag väll inte påstå att det var,jag blev less efter 2 timmar.
vet inte men jag har växt ifrån det dära "lekande" och det är inget för mig längre,men visst ett tag varade det iallafall =)
påvägen hem for vi förbi jävresfiske.vi skulle bara kolla lite dära fika och så,rätt mysigt måste jag säga att det var.
nu har mina föräldrar och familjens vänner bestämmt att vi ska hyra en stuga där senare i sommar och sova över några dagar. vet inte hur det blir med den saken,det låter kul men vi får se. tog lite bilder där med som jag ska lägga ut =)
förövrigt är det väll bäst att jag börjar dra mig till kos och får min första riktiga tupplur på hela sommarlovet.
förövrigt så längtar jag jättemycket tills imorrn,så jag ska ta och lägga mig så att dagen går fortare.
sov sött nu för det ska jag iallafall göra nu natti natti skriver mer imorrn ! =) ♥

  

piiteeå,

piteå nästa ?
yeep på äre,imorrn ska familjen fara till piteå och bada.
vi far dit ganska så tidigt och så ska vi vara där med några av mammas vänner.
känns väll kanske inte så jättekul eftersom att jag har ju ingen att vara där med men,jag får väll leka med lillebror jag inte lekt med sedan sedan jag inte minns själv.. iallafall så ska vi dit och vara där hela dagen imorrn göra någonting tillsammans. sen kommer vi väll hem någon gång på kvällen =)




btw,vad tyckter ni om min nya header ? =)

thailand,

kollade igenom lite thailands bilder igår och kom på att fyyfaan vad jag vill tillbaka dit igen.
till solen,värmen,stränderna,shoppingen och bara att komma bort från allt ett tag.
inte allt för länge för sist jag var dära längtade jag hem,men tillräckligt länge iallafall.
ska iallafall ta och slänga upp lite bilder på mitt kärleksland. helt underbart vill tillbaka NU ! ♥


            

ett djupt andetag,

igår var en rätt lugn kväll för mig.
vi fick främmande ett tag och så,åt middag och lite fika.
efter det så for jag ut och var med richard,jesper,elias och emelie,vi gjorde inte så jättemycket vi for och hyrde film på hemmakväll. haha nu minns jag inte precis vad filmen hette eftersom jag smsa mer än vad jag såg på filmen.
det var en skräckis men sen om den var läskig det vet jag väll inget om. vissa stunder var den läskig och vissa inte men den dög väll =)
då jag kom hem så hade jag inte så mycket heller att göra,satt mig vid datorn ett tag fortsatte smsa.
efter ett tag så bestämmde jag mig för att se filmen jag själv hyrde dreamgirls,den var rätt bra fktist.
inte den bästa jag sett men den var faktist ganska så bra. tände lampan jag köpt på ikea och tände mina små ljuslyktor i rummet så det blev lite levande ljus med. det var nog det mysigaste och avkopplande jag varit med om på länge.
kännde mig verkligen hemma då,låg i min säng åt choklad såg film och smsa bättre kunde det inte bli för min del.
sen vid 3 tiden någonting så blev jag lite trött och bestämmde mig för att ta och lägga mig på riktigt och då somnade jag.



borta bra men hemma bäst,

staaan,

Hejsan hoppsan ännu en dag!

idag har jag inte gjort så jättemycket faktist.
vaknade upp ca halv 11 för att mamma kom in i rummet och sa att klockan var sent.
tyvärr var jag inne mitt i en underbar törnrosa sömn som dock blev krossad.
iallafall efter det så gick jag och åt och sedan ringde jennie och frågade om jag ville följa henne till stan.
hade inget bättre för mig så jag for dit med henne iallafall. inte nog med det idag hittade jag 100 kr i min låda,snacka om att jag blev glad för jag trodde att jag bara hade 7 kr kvar men nejnej inte nu längre.
så jag köpte lite saker på stan,inte så viktiga saker men bara för att köpa haha =)

att bli mamma,

Såg en film som hette mamma vid 16 år.

Den handlade om en tjej som blev mamma vid 16 år och hur hon går igenom sitt liv med sin son.

Filmen var riktigt bra tycker jag den fick mig verkligen att tänka till och få mig att förstå.

Det är egentligen en film/dokumentär som jag tycker alla borde se, den var starkt gripande!


Att bli en ung mamma vid 16 år är ingen alternativ jag skulle vela ha om jag fick välja.

Min mamma var 16 år då hon fick mig. Men ifall jag blev med barn nu, jag vet inte vad jag hade gjort riktigt. Det första som kommer upp är förmodligen , jag tänker göra abort.

Men det handlar om ansvar, tänk er själva det handlar om liv och död och det är ni som tar beslutet.

Ifall era föräldrar hade valt att göra abort hade inte ni funnits, och även om ni var menade eller inte menade älskar era föräldrar er ändå lika mycket för att de gjorde beslutet att behålla er.

Jag vet att blev jag gravid skulle jag mer än allt vela behålla barnet för jag älskar verkligen barn, men innerst inne vet jag också att jag är ett barn själv och skulle aldrig kunna klara av att vara mamma vid den åldern jag är i nu .Att bli mamma är förmodligen det bästa som finns för ett barn är ändå ett barn och det är sitt barn. Jag skulle inte välja att göra abort för mitt eget bästa för att jag har förstört mitt liv.

Hade jag gjort abort hade jag gjort det för barnets bästa, för att jag vet att jag inte skulle klara av det.

Jag skulle hellre göra abort och veta att det var för barnets eget bästa än att behålla det och inte kunna uppfostra det. Jag tror att, att vara en ung mamma är nog det bästa som finns och att man inte alls har förstört sitt liv. Visserligen kan man inte göra samma saker som man gjorde förut men ett barn är verkligen någonting unikt. Är man redo för att ha sex är man redo för att kunna höra att man blivit mamma utan att tänka att man har förstört sitt liv, det är ju någonting du själv satt som barnet inte kan rå för. Jag ser mig inte som ett barn det gör jag verkligen inte och det gör ingen annan i min ålder heller. Men hur svårt vi än har att tro på det måste man kunna ta sig själv i kragen och inse att jag fortfarande är barn. Abort är inget previntilmedel det finns 1000 andra olika sett att skydda sig. Även om man inte ser någonting eller känner någonting så i mina ögon tar man bort ett barn eftersom behåller men det blir det ett barn tar man abort blir det inte ett barn. Det är ett barns liv eller död man lägger på spel och det är ett beslut man måste göra. Efter att jag såg denna film/dokumentär inser jag hur svårt min biologiska mamma hade det att säga hejdå till sitt barn för att få det att leva bättre för att hon inte kunde ta hand om mig och kunde ta ansvar. I hennes fotspår vill inte jag gå i och göra det misstag hon gjorde trotts att hon älskar mig. Jag vill ha barn då jag vet att jag klarar av att ta hand om det och ge den all den kärlek jag någonsin kan tänkas mig ge den, då är jag redo !
 

tider förändras,

Det värsta är inte att det är som det är, det värsta är att det blev som det vart.
Ibland då jag tänker tillbaka på tiderna vi hade blir jag glad inombords men sedan då jag kommer fram till hur det är nu finns det inte ord till att förklara. Jag vet inte riktigt hur det blev som det blev men på ett eller annat sett har alla gått sina olika vägar.ni var verkligen mina bästa vänner och vi var så tajta tillsammans precis som systrar,men det är vi inte längre, tyvärr..förra sommaren var vi som allra tajtast och hittade alltid på roliga saker tillsammans, vi fick alltid de roligaste skratten tillsammans. Då någon av oss var borta saknade vi varandra och det var alltid lika kul sen att vara med er ,men blev aldrig less på några som gjorde en gladare än vad någon annan kunde göra en,minns ni?
DÅ kunde man tro att vi aldrig skulle släppa taget om varandra,men NU är allt helt annars.
konstigt nog har vi släppt taget om varandra helt,för ingentling kommer bli som förr.
nu har ni båda killar och ena har jag inte umgåtts med sedan mars/april,pratar aldrig med henne längre möjligtvis någongång på stan där man säger vi måste hitta på nått snart men det är alltid ord det är aldrig nått man menar att man ska göra,då man ser oss kan man aldrig tro att vi varit så tajta som vi har varit,för vi visar aldrig nått sånt längre.Den andra vet jag inte vad jag ska säga om igentligen,hon har stått mig som närmast på sista tiden och alltid lyssnat till vad jag har att säga men vi har också på nått sett gått olika vägar. Hon var min livsglädje,skratt och trygghet,men bakom allt verkar hon ha glömmt bort mig bakom hennes älskling. Man kan aldrig ringa kl 2 på natten som förr och bara prata för skojjs skull och veta att hon skulle svara som förr,vi är inte med varandra lika mycket heller längre efterom hon bara har sin ögonsten med sig. Kärleken är blind,jag har lärt mig det nu och då den kommer glömmer man bort sina vänner helt ibland. Jag undrar om de själva vet hur det känns att stå mellan två helt olika val och hur det känns att ha förlorat allt som fick en att vakna upp glad och pigg varje dagarna för att sedan i tankarna veta att vi ska göra nått kul tillsammans på kvällen,vara med varandra. Hur skulle det kännas att ha världens bästa vänner man någonsin kan önska sig,sedan en dag förlora allt.all tid man hade tillsammans all tillit till varandra,all trygghet,alla minnen och alla skratten ?
att vara i skuggan av någon annan bara för att den betyder mer för en. att vara för upptagen med den man älskar att man glömmer bort den man älskat att man har för mycket tid för sin stora kärlek att man inte har tid för sina vänner längre.
Även om man har dem kan man känna sig otroligt ensam för att de aldrig har tid till att lyssna till hur sina vänner igentligen känner utan att ha någon annan i sina tankar. Jag är ledsen men jag saknar verkligen mina vänner,
mina riktiga vänner ! tider kommer och går men efter allt vi gjort tillsammans förstår jag inte hur det blev som det blev. att vi blev så splittrade och blivit så olika och annorlunda mot varandra att man knappt känner igen varandra längre. det är sommar nu, ett år sedan allt var perfekt och livet lekte.
 jag önskar att allt kunde bli som det var förr, ändå vet jag att ingenting kommer bli som förut.
så nära men ändå så långt bort,ingenting varar visst förevigt inte ens vänskap ! 

        

DET VAR MINA BÄSTA VÄNNER ♥!

 

sommar,

Jaah detta är min första dag på sommarlovet kan man säga =)
har jobbat hela veckan och igår var min sista dag på jobbet.
Känns skönt som bara den att inte behöva jobba mer utan att bara ha sommarlov nu och göra det jag vill när jag vill.
Har väll inte precis varit det finaste vädret måste jag säga men det har funkat iallafall,mina vänner har gjort dagarna roligare ! På måndag får jag mina pengar faan vad jag längtr då ska jag shoppa allt som faller mig in :)
har en massa saker jag vill ha så då ska jag köpa lite smått och gott. förövrigt så ska vi till ikea på måndag längtar fasen för det var länge sedan jag var där (förra sommaren) älskar allt kolla på saker och sen kanske jag ska köpa nått till mitt rum =)


                                                                                   

sex and the city,

Hejsan Svejsan ! =)

Har inte skrivit nått om hur mina dagar har varit på senaste tiden.
men nu ska jag iallafall ta och berätta hur min onsdag var den här veckan.
Har ju jobbat hela veckan och så tänkte linda,rebecca,jennifer och jag att vi skulle ta och unna oss nått kul med bio.
Vi valde att se sex and the city,den var faktist sjukt bra om jag ska vara helt ärlig.
Min kväll blev faktist rätt bra då,jag fick umgås med gamla klasskompisar och det var hyffsat varmt och soligt ute !
jag säger bara såhära se sex and the city,det är ett råd jag ger er ! ni kommer inte ångra er den var sjukt rolig att se =)
då den kommer ut ska jag iallafall se den :)


T S U K I I
RSS 2.0