30/3



Bjuder på en liten pussbild på oss!


Hallå kära vänner,blogginlägget sedan gårdagen kom tydligen inte in anledningen är en helt störd dator!
Så det blir att ta nya tag idag då och hoppas på det bästa!
Hade helt glömmt bort att jag hade sovmorgon idag men som tur var så påminde jossan mig om det igår kväll,så det blev 45min till att ligga kvar i sängen.sköönt.det har varit si och så med om det ska ha varit en bra eller dålig dag.
första lektionen började inte så bra . eftersom att jag är förkyld så började jag hosta direkt jag skulle spela innebandy och saken gjorde det inte bättre över att dom slipade och borrade i trä så jag andades in den torra luften.så blev det ju ännu en tabbe då tomas råkade trampa på min klubba så den gick sönder,det blir att köpa en ny,OSIS!
Men det som varit bra med dagen var ju en i klassen berättade för mig att det var fel på halebops nätverk så att man kunde ringa gratis och skicka sms gratis.och det gjorde mig glad eftersom att jag inte har några pengar på min mobil och idag kunde jag äntligen skicka ett sms till oskar och säga att jag saknade han för första gången på flera månader.
Det gick bra på reco och det var inte så jobbigt som jag trodde.sen i slutet medans jag väntade på oskar så snabbköpte jag en lite present till han som han ska få på onsdag.sedan var jag med han ett tag innan han for och nu sitter jag här och inte gör så mycket.men nu ska jag ta och ringa min lilla älskling eftersom jag saknar han så mycket.drar till han imorgon och kommer vara där på dagen vi hörs puss!

29/3



Lite bilder från helgen.
har inte skrivit direkt så mycket precis eftersom att jag bara tillbringat helgen med min oskar.
men jag kan berätta lite kort iallafall om vad som har hänt och vad som kommer att hända.
i lördags kom älsklingen jättetidigt till mig och vid den tiden han kom så var jag inte uppe så han kröp ner till mig och där låg vi tillsammans och sov fram till kl halv 12,12 någonting.sedan blev det en snabbis att äta frukost och snabbt på med kläderna för sedan begav vi oss till stan med pappa där vi köpte ett knäskydd åt mig som jag ska börja ha på mig varje gång jag tränar eller ha idrott nu framöver. Då jag provade knäskyddet så kändes det ganska stramt eftersom att mina väder är så förbannat stora vilket jag inte gillar :S men han på affären sa att sålänge jag får in två fingrar under knäskyddet så var den bra och det fick jag så jag hoppas mina knän blir bättre nu.
sedan gjorde jag och oskar ett stor ryck och bytte lakan på min säng bäddade vackert sedan duschade vi och la oss i sängen och såg en film.Det var en helt underbar kännsla att ha en helt ren ny bäddad säng och vara helt ren själv med älsklingen liggandes brevid mig.Helgen har varit riktigt lyckad!vi tände ett par ljus la oss i sängen och åt popcorn och chips samtidigt som vi såg robinson,sedan tog vi våra physalis och åt dom tillsammans med en film vi hyrde dagen innan på hemmakväll och då klockan började gå mot halv 3,3 så släckte vi allting pratade lite med varandra och kröp till kos.Och idag så har dagen inte bestått av så mycket.vaknade 12 och trodde det var tidigt fast i själva verket så vaknade jag 1 så jag och oskar såg lite tv sedan fick vi ner som vanligt för att äta lite frukost

28/3



Dagen har varit hyffsat bra trotts att hostan blivit värre och kraftigare.
vi hade en intervju vi skulle spela upp idag,min grupp hade inte förberett oss nått så det blev snabbt att slänga ihop någonting som förmodligen skulle duga till iallafall ett g.Trotts den lilla timmen vi hade på oss så tycker jag att det blev rätt bra vi fick fram att som vi skulle behöva få fram och jag hoppas att det räcker fram till ett vg,då skulle allt sitta fint!
Men efter skolan så skulle jag förbi stan och möta upp oskar samt köpa den där tröjan jag lagt in några inlägg tidigare från HM.men joo då jag kom dit gissa vad som hade hänt? det var bara tur att jag provade den en sista gång innan köpet för jag upptäckte just att den var trasig på 3 olika ställen.inte precis så stora hål det skulle gå lätt att sy till men så pass mycket att den inte var värld 200kr,och jag orkade inte heller stå i kassan om jag fick den mycket billigare så det blev inget köp för min del men jag ska förmodligen köpa mina efterlängtade skor då från HM.
Kvällen har inte häller varit en diss,den har varit helt perfekt.Jag och älsklingen kom hem lite sent till mig sedan åt vi middag myste lite och sen for vi på stan igen för att hyra filmer.inte nog med det han gick in på ur och penn och köpte det andra navelsmycket jag också ville ha,riktigt gulligt och snällt gjort av han! sen har vi tänt ljus ätit popcorn och myst till filmen.den bästa kvällen på länge ville aldrig att den skulle ta slut,har aldrig varit så avkopplad och skönt att bara få ligga i hans famn och pussa på min älskling,blev riktigt ledsen då han skulle fara hem.ville att han skulle stanna kvar och fortsätta mysa med mig,men han var tvungen att gå,tyvärr.men han är världens mysigaste kille,du är den finaste som finns.Jag älskar dig!

Oskar som skriver :)

jag älskar min lilla yaoski över allt annat! <3 hon är faktiskt super mega bäst! :] puss på dig älskling! du är allt! (L)

mi amor,oskar!











































Sé que no es fácil, perdóname por todo lo que hice para ti.
yo sólo deseo que todo estaba bien de nuevo.
perdòname, espero que siga el amor me pase lo que pase, seguirá siendo siempre mi vida, eres mi vida!♥

26/3


Hittade ett par navelsmycken jag ville ha idag,fick beslutångest och kunde inte bestämma mig ville ha båda två.
så jag tog den oskar ville att jag skulle ta,och gissa vilken det blev? Jo den lilla söta giraffen åt höger.
förmodligen kommer det bli så att jag köper den andra lite längre fram,jag vill ju faktist ha den med.

Idag har jag inte gjort så mycket,skolan var väldigt dryg och mådde inte så bra direkt häller.
Eftersom förkyldningen blivit värre är det ingen höjdare att vara på skolan precis men jag var tvungen.
lunchen ska man inte häller klaga på,det var pizza och det var riktigt gott speciellt då älsklingen gjorde mig sällskap.
sista lektionen for jag på reco ( "läkare") för att äntligen kolla upp mina knäproblem.och resultatet jag fick där var att jag förmodligen är född med "felet" det går inte rätta till så allt blir bra igen men jag kan bygga upp musklerna så dom blir starkare.värkarna har blivit värre med åren och förmodligen så kommer dom inte bli bättre ju äldre jag blir men jag ha fått ett schema som ska hjälpa mig att träna upp musklerna så att knäskålan slipper fara ur led hela tiden.Kommer börja träna 3 ggr i veckan med min läkare och kommer förmodligen göra dett i 3 månader fram till juni.så,så vare med det!
efter reco så for jag och träffade oskar som jag sedan varit hos hela kvällen.och där har vi bara sett tv och köpt fler fiskar till hans akvarium sedan har vi bara legat och myst ett tag innan jag skulle fara hem.och nu sitter jag här med en massa snuva så jag ska ta och lägga mig.sov så gott puss !

25/3



Inlägget blir väldigt "kort".
Dagen har varit rätt chill och inte speciellt mycket lektioner,trotts detta har det fortfarande itne varit min dag.
Det började med specialidrotten där jag inte hade någon ork till att spela jag var så trött och kände mig varm.
sedan har jag bara varit hängig och trött hela dagen.Då jag kom hem så snabbdamsugade jag innan oskar kom och det blev soppa till middag som tur var för halsen.Kvällen blev inge bättre trotts att älsklingen var hos mig.Kände mig sämre och febrig samt att jag började hosta en massa.inte nog med det har jag varit jättekänslig idag och pinsamt att säga det men börjat nästan gråta åt det lilla minsta älsklingen gjort,stackarn! men för stunden känns det bättre.Jag hoppas ni mår bra! själv börjar man bli sjuk och det finns ingen annan att skulla på än min sunorunge till lillebror! Hoppas  bara jag inte får feber!Och jag HOPPAS att jag blir bättre för bövelen! nåväl ska gå och sova nu vi hörs puss!

Dagens.



Nu har jag sökt sommarjobb inom komunen,nu tycker jag att du gör det med!!

24/3



Inte berättat det förr men jag hittade faktist en tröja jag vill ha på stan förra veckan,dock har man inte pengar just nu men pengarna kommer ju som sagt snart.om inte annat ska jag fråga pappa ifall jag får den,hihi.eftersom man själv sparar tar pengarna fort slut och det är inte så bra,men har man tur ger pappa med sig.

äntligen så vaknade jag med sol imorse,en bra start på dagen.
Skoldagen har varit precis som alla andra dagar,slapp och tråkig.Men jag är riktigt stolt över mig själv som klarat av att spela gitarr.om oskars gitarr inte var så ostämd som han sa att den var skulle jag ha visat med stolthet upp min lilla lärdom men det gick inte så bra,fast det var riktigt roligt och om jag har riktigt tur så minns jag detta tills lite längre fram.
Var även och intervjuade en äldreboende idag på höken i stan och det var riktigt roligt.Hon var snäll och söt och bjöd oss på choklad även om jag inte gillar mörk choklad så stoppade jag i mig hela med glädje.man ska inte klaga! Sedan har jag dagen tillbringade jag hos älskligen där dom nu håller på få deras allrum fördigt och det är riktigt snyggt!
och imorgon blir det kortdag på skolan sedan älsklingen igen och bara ta det lungt.men nu ska jag gå och lägga mig vi hörs tjingeling!

Dagens.



Ja,jag tror bilden förklarar allt!
nåja tilda snackade om att hon hade hittat ett par Finska chips som heter megapussi.
Och eftersom att det lät väldigt roligt var jag tvungen att föra bilden vidare.
För folk som vet,så tror jag dom förstår ironiken i bilden.men den var rätt rolig.Vill du smaka kanske?

23/3



Hola kära läsare!
Dagen har varit piss och förklaringarna kommer här.
Har haft ont i halsen sedan igår kväll
-  Kunde inte sova ett skit
-  Då jag vaknade såg jag att det snöade
-  På vägen till skolan ramlade jag med cykeln på en isfläck
-  Fick prov idag i engelska som jag ska ha om 3veckor
-  Jag hade prov i musik jag hade helt glömmt bort.
-  Fick inte sluta så jag hade musik i yttligare en timme
-  Kommer hem och har FORTFARANDE ont i halsen....

Där fick ni mina onödiga förklaringar på min dåliga dag.
Nåväl det har väll inte bara varit skit denna dag,men man känenr ju att det börjar bli april med detta aprilväder.
det har snöat 3ggr idag men lika fort har solen kommit fram 3 ggr i dag och tagit bort det.
dagen har ändå gått rätt fort men jag saknar verkligen sommaren och önskar att våren var här men men.
Efter skolan så kom jag hem och möttes av mat,parisare.Så jag och oskar la oss i sängen med min älskade hund som var precis nybadad luktade gott men framförallt var ren.Sedan somade vi om ett tag efter maten också, men vaknade av att oskars kompis skickade ett sms och väckte mig.hade bara lust att döda han eftersom jag inte sovit nått i natt.
aja nu får det vara nog med surameningar med lite betydelse.för nu ska jag fortsätta prata med älsklingen som jag förövrigt saknar skitmycket och önskar bara han var här då jag inte mår så bra.vi förs puss!

22/3




Lägger upp lite bilder sedan helgen.Första bilden tog jag faktist på oskars mammas goda sallad som vi fick i lördags då hans farmor och farfar var hos dom och åt. Andra bilden föreställer,ja en handuk.Har inte berättat men förra veckan fick jag faktist en handuk av oskars mamma.Den första tanken som slog mig var "tycker hon jag är skitig?" men sedan berättade oskar att alla i hans familj hade fått en handuk och då fick även och och oskars lillasysters kille en med.Just min handuk var röd och oskars var grå,sedan fick de andra var sin handuk i en annan färg.Jag tycker det var väldigt snällt och gulligt av oskars mamma som köpte var sin handuk åt alla oss och nu då jag var hos oskar så passade jag på att använda min alldeles egna handuk.Tredje bilden ska bara föreställa älsklingen,någon bild jag tog idag och jag älskar han så mycket!
Som ni hör så vet ni lite om min helg och vad den har bestått av.Vi har även varit på ssu:s årsmöte som var idag sedan har vi legat i sängen och myst och sett tv.och nu så ska jag snart sova eftersom det är måndag idag och skolan börjar imorgon,SUCK.Känns inge roligt men så är det bara och finns inget att göra åt.Men nu ska jag fortsätta se beck och sedan prata med älsklingen ett tag,saknar han så mycket,min lilla pussgurka.skriver mer imorgon puss!

21/3



Detta var allså min trosor jag köpte igår på Hm för 59kr,rätt söta eller  vad tycker ni ?
aja idag har det varit en rätt dryg dag på skolan haft bf hela dagen som jag har varje fredag.
inte nog med det,vi hade fått vårat nya schema och det gjorde att min sovmorgon till 10 på onsdagar försvann så jag börjar vanlig tid på onsdag.faan.vädret var inte på topp heller det var "varmt" men ingen sol..då jag kom hem fick jag grillat till middag med pommes,årets första grillning.deru!direkt efter maten for jag och oskar på ssu för att han skulle fixa några saker där som skulle vara klart tills på söndag då det är årsmöte eller vad det heter.vi var där ganska länge tycker jag men ändå inte så senare 2 timmarna tillbringade vi i min säng med att se lets dance.och nu har älsklingen farit hem.
det blir förmodligen inget skrivande under helgen då jag är där,det brukar det aldrig bli men så kommer jag ju hem och då fortsätter jag skriva.men nu ska jag lägga mig är extremt trött vi hörs.Jag älskar dig oskar!♥

19/3

    

     

Hallå kära vänner jag sitter och ser på mitt underbar program.
Jag förmodar att sveriges ungdommar inte sitter och ser på sånthära men det gör fasten jag det är nog tammefan det roligaste jag vet för man skrattar inte med programmet man skrattar åt dom som är med i programmet.Det är snart slut och alla deltagare har åkt ut och jag vet inte vad jag ska göra då det slutar,hur ska jag klara mig utan sköna gurkan som inte har en aning om någontin.Jag förmodar att inte alla läsare orkar kolla på alla klipp men har ni tid över gör det,det är så jävla kul för dom är såå dåliga.Sköna människor jag kan aldrig skuta skratta man vet aldrig vad som händer!
nåväl från det ena till det andra.idag har det varit en rätt bra men rätt trög skoldag.fast ska inte klaga har ju fått sluta tidigare nästa en och en halv timme tidigare.sedan for jag ett värt förbi stan och köpte ett par trosor jag ville ha,bilder kommer imorgon.träffade kära vänner på vägen och snackade lite smått sådära efter det har bara jag och älsklingen sovit sett lejonkungen och kollat på mig älskade program! nu så ska jag snart skriva ett till blogginlägg jag vet inte vi får se men nått ska jag göra iallafall.vi ses imorgon tjingeling kära vänner!

née à l'amour que vous!



Du har gett mig allt jag någonsin kunnat drömma om,kärlek och lycka!
Tack för att du förstår och för att du finns där för mig i alla lägen,att du stöttar mig i svåra stunder och tror på mig till hundra.tack för det du gjorde idag,det betydde mycket för mig!DU är det bästa som hänt mig och vad som än händer är du nummer ett i mitt hjärta.Det bästa som finns är du och du har gjort mig till den lyckligaste tjejen i världen.från hjärtat,du är bästa och jag älskar dig över allt annat på denna jord.från den dagen jag såg det har du varit allt för mig.Du och jag nu och föralltid,Jag älskar dig! ♥

17/3



Det blev att ta fram skinnjackan påvägen till oskar,kände verkligen att nu är snart våren påväg och blev så sugen på att ta på mig den.försa dagen denna år skinnjackan fick  se sol.ja jag sa ju att jag skulle köpa nått idag på stan,hmm hur gick det med det egentligen? nae det gick inte så bra som jag trodde faktist.har hittat en massa saker jag verkligen vill ha men man har ju inte råd precis.men det står iallafall mellan ett par trosor jag vill ha eller en pinsett hahah.så jag hoppas det blir annat men oskar kom med förslaget att köpa nått när jag får månadspengen så jag köper nått jag verkligen vill ha och jag tror jag ska lyda hans råd.Sedan har jag varit med han hela dagen och hela kvällen.vi gjorde jordgubbs milkshake då vi kom hem till han sedan la vi oss och såg yesman.trodde den skulle vara bättre men ska jag vara ärlig så sög den.. senare på kvällen kom hans mamma in i rummet och sa att ivan var borta(katten) så vi letade han i flera minuter utan att hitta han i hela rummet och jag måste säga att även om det inte är min katt så blev jag orolig över vars han var.men efter en massa sök hittade dom han högst upp i ett av deras skåp.mer har jag inte gjort idag förutom att se desperate,äälskar verkligen det programet! alla borde se det!! nae nu ska jag ta och stäna av datorn och krypa till kos,puss!

Snart.



lägger in ett snabbinlägg innan jag ska bege mig vidare till stan.
det är en helt underbar dag sol som igår och humöret är på topp.
dagen började med sovmorgon som inte är allt helt fel och sedan hade vi gympa fram till halv 11 nått.efter det så fick vi sluta och jag for hem för att äta lunch,en ubåtsmacka och en yogurt.snabbduchade och nu ska jag snart fara en snabbis till stan för att hitta nått att köpa jag är så köpsugen,även om jag måste spara.sen kommer jag tillbringa hela min dag hos älsklingen så jag skriver mer då jag komemr hem hoooj!

16/3



Hallå kära vänner!
idag har varit en helt underbar dag,sol ute fåglarna kvittrar dock en massa slask men det får man ta.
skolan var väll rätt bra den med måste jag säga,den började med specialidrott som vanligt och efter många om och men så börjar stämningen lätta i gruppen.fast vad bobby riktigt tänkte då han gjorde upp lagen,tjejerna mot killarna vet jag inte.nåväl dom som skulle varit där skulle ha sett vi var nog bland det sämsta som kunde hända då vi körde brännboll,och efter att ha fått några sanningens ord från petter blev det inte så mycket  mer innebandy innan det var dags att bege sig till skolan igen.där man möttes av en sur lärare...mer på detaljer ska jag inte gå in.
efter att dagen äntligen var slut så möttes jag av min glada pojkvänn som halverst sprang genom stan för att han såg mig på andra sidan.världens bästa oskar! och inte nog med det så har jag ätit både jag och oskars favorit rätt,yess.
och lite senare gick vi och la oss för att mysa innan han skulle på styrelsemöte.och då älsklingen hade farit så ringde jag sara för att höra om hon ville hitta pånått med mig och det ville hon,så hon kom hit vi såg lite tv och gjorde milkshake som blev riktigt god.bilderna är tagna från idag och lite på skolan.skirver mer imorgon då jag har tidig dag tills vidra puss!

15/3



Senaste tiden har uppdateringen varit dåligt och det har den varit under helgen med..
Hela helgen har jag gett all min tid åt älsklingen och det var faktist ganska skönt måste jag säga också.
tanken var att vi skulle ut och äta och gå på bio någon dag under veckan men eftersom att båda kände att vi skulle få ont om tid med att hinna med skolan samt att hålla bussarna från stan hem till han bestämmde vi oss för att ta det i helgen då vi också skulle fira våra 8 månader tillsammans.så vi bestämmde oss för  att först gå ut och äta sedan gå och se män som hatar kvinnor.Efter som att latheten själv inte orkade gå in till stan eftersom vi skulle gå hem också så frågade jag pappa ifall han kunde köra oss till stan och det kunde han.Då vi väl var framme så gick vi in på tatung där vi skulle äta men till våran besvikelse så fanns det inga bord till oss så vi gick över på lilla kina och åt där istället vilket var precis lika bra det med.Efter det så var det bara vänta på att filmen skulle börja så vi köpte en mega meny som vi alltid köper,hihi.dock var jag ganska så mätt redan då så jag åt inte så mycket av våra popcorn och drickan fick bara stå där den stod.Jag tycker filmen var ganska så bra.Har hört att den skulle vara äcklig och det var den,blev förbannat äcklad.men jag hade faktist trott att den skulle vara äckligare så det gjorde inte så mycket heller.efter bion for vi hem till mig och myste i min säng tills vi bestämmde oss för att lägga oss och sova,och så såg våran 8månaders dag ut.Tänk vad tiden går fort,vi blev tillsammans i juli och nu är det redan i mitten av mars.Om 3 månader så har vi sommarlov och om 4 månader så firar vi ett 1 tillsammans.Tiden går fort och jag är precis lika kär som jag var dagen vi träffades,tack oskar!

idag har jag inte gjort nått alls bara legat i sängen och degat,städat lite och så med sedan sett på en massa tv program.
då klockan var kvart över 5 så sa oskars mamma att hon skulle hämta oskar och fara hem sedan sa hon att jag kunde följa med ifall jag ville så det blev att vara hos oskar resten av kvällen.riktigt skönt att vara hemma hos han det var så länge sedan tycker jag.och hemma hos han så fick man ett varmt välkommnande av oskars katt ivan.vi såg tv ett tag med hans föräldrar sedan såg vi tv själv och nu pratar jag med älsklingen och ser beck.så jag ska nog fortsätta göra det sedan blir det natti natti,skola imorgon.inte så pepp men det ska också göras så vi hörs hooj!

Dagens.

Känner att jag börjar bli less mina tänder och vill ha lite vitare tänder.
dock så har jag inte råd med att bleka dom direkt och att köpa en tandkräm för 50 kr kändes väll inte så nödvändigt därför kollade jag upp på internet hur man kan bleka tänkerna hemma.Det fanns då en massa förslag om vad man kunde använda för hjälpmedel.det var från,citron till bakpulver,salt och bikarbonat.
inget av det lät väll nå vidare gott men det stod att man kunde koka vatten och hälla i en halv tsk salt sedan gurgla det.
eller så provar man bikarbonat och salt.Det sägs att man nöter på emaljen som sitter på tänderna om man gör det för ofta men ifall man gör det bara någon gång då och då tror jag det inte skadar så mycket.själv tror jag att jag ska först prova med att gnugga citron på tänderna och funkar inte det tror jag faktist jag ska använda bikarbonat och salt en tjej testade det och sa att det funkade prima.så nu är det bara att testa! iafall det blir någon förändring vilket jag hoppas så slänger jag väll upp en bild senare!

Yaoskas önskelista!




jag brukar egentligen inte gilla rosa kläder men denna rosa klänning tycker jag faktist var gullig,
och så lite annat smått och gott.håller på kolla in efter jeans shorts och vad ska man säga midje shorts dom som går över midjan iallafall och är lite högre.vet inte riktigt vars det finns några snygga men ifall ni vet några snygga ni har sett får ni gärna skriva en komentar!

14/3



Kära vänner har inte skrivit sedan i förrgår och inläggen blir ju alltid så sena,men låt gå.
igår tillbringade jag hela dagen åt att vara med älsklingen,och menas jag väntade på att han skulle sluta så passade jag på att gå in på reco för att äntligen få en tid om mina knän.Jag fick en tid med det dröjer ett tag kommer inte få tiden förrän 26/3,okej en och en halv vecka med skit samma.reco gick väldigt fort då det väl var min tur så efter det gick jag förbi en sväng på stan.bara för att allt skulle ligga nära Hm där oskar kliver av tror jag att jag gick in på nästan alla affärer på vindergatan bara för att fördiva tiden och i mitt lilla lugn så gick jag in på lindex och hittade denna tröja jag genas blev förtjust i.Jag vet inte vad ni tycker men för mig är den nått helt exta,tänkt er sommaren ett bar vita shorts med vita tygskor och pärlörhängen det är iallafall min tanke direkt jag ser tröjan.får se om det blir ett kap eller inte jag vill ju ha så mycket just nu som jag inte har råd till,men önska kan man alltid! från det ena till det andra så har jag börjat få jävulst ont i magen fattar inte varför jag ska ha så ont överallt det känns som ett evigt wajnande från mig.och för sörta gången på mer än ett år hade jag hicka i veckan,har bara glömmt att berätta det,hihi.vet inte varför jag skriver det men då jag hade det så kunde jag verkligen inte sluta skratta och för ett tag så började faktist oskar fundera på om jag verkligen var frisk,och det var jag.

aja idag har jag inte heller gjort så mycket haft bf hela dagen,ganska drygt att ha en och samma lektion från halv 9 på morgonen till kvart i 3 då man slutar.men som tur så hade vi hål,nog för att jag tycker att istället för att ha hål så skulle man kunna få sluta tidigare men det gick inte för sig häller så det var bara ta det som det var.igår skrev jag också mitt cv som jag tycker blev ganska bra om jag får säga det själv.nog för att det bara är mars och vi ska inte börja jobba förrän i juni/juli så är jag fruktansvärt sen ute.och så har jag ju tillbringat dagen med oskar som vanligt.imorgon blir det gå ut och äta på tatung,det var ett tag sedan vi gjorde det och sedan blir det bio.män som hatar kvinnor.efter det blir det förmodligen nattinatti för oss och gå och lägga oss men mer får ni veta imorgon.nu ska jag kila och förmodligen läsa,är ganska trött.puss!

11/3




Ja just nu sitter jag här och tränar på engelska glosor,det känns som det är ehlt omöjligt att få in dom i skallen kan inte förstå att det går så trögt.och andra sidan kan jag inte heller förstå att jag är så dålig på engelska,det är fan skrämmande.
jag hoppas då att innan jag lägger mig så kan jag då dessa ord helt utan till annars blir det fusklapp imorgon...

nåväl idag har jag inte gjort så mycket hade som sagt bara en lektion och sedan har jag tillbringat dagen med att ligga i oskars säng och vänta tills han kom hem.och då jag väl fick se han genom dörren var det som en underbar kännsla men samtidigt lättnad över att han äntligen var hemma.efter maten så följde vioskars mamma till coop för att köpa lite grejer samt helg handla bara för att fördriva tiden lite.önskade faktist att jag inte tog det beslutet för nu i efterhand kan jag tycka att det blev ganska kort tid att tillbringa med oskar så den lilla tiden vi hade över tillbringade vi hans säng med film.imorgon blir det vanlig skola som vanligt sedan myspys med älsklingen eftersom vi inte hann så mycket idag.men nu ska jag fortsätta tragla vidare med dessa ord jag har.vi ses!

saknar oskar

sitter just nu i oskars rum och väntar på att han ska komma hem,vilket kommer att ta lååång tid.
fick ju sluta idag halv 12 eftersom jag bara hade ne lektion.snabbade mig hem för att duscha och göra mig klar innan oskars mamma skulle hämta mig kl 1 då hon slutade jobbet.visst är det roligt att vara hemma hos oskar älskar verkligen att vara hemma hos han för det är som ett andra hem för mig,men trots detta måste jag erkänna att jag saknar han extremt mycket och skulle mer än gärna önska att han var här hos mig just nu.att vara hemma hos han utan att han är där det känns ganska konstigt.nåväl jag har suttit här i snart 2 timmar och jag kommer fortsätta vänta eftersom älsklingen inte slutar förrän 4 idag.på tal om det så är jag ganska hungrig också så jag ska nog lägga mig i hans säng och kolla på changeling.skriver vidare då jag återgår hemmåt.kom hem älsklingen saknaden är stor efter dig! ♥

Tidsfördriv!

TIO FAVORITER
1. tv kanal ? tv3 och möjligt vis 5an
2. blommor ? helt klart rosor älskar rosor!
3. färg ? rött och svart
4. sport ? innebandy
5. affär ? Gina som alla andra samt HM
6. musik ? en massa olika det mesta går hem
7. mat ? oj,min passion är mat,men ingår popcorn då?
 8. årstid ? sommar,sommar,sommar
9. djur ? min hund diesel
10. stad ? skellefteå?
TIO FAKTA
1. hemstad - skellefteå
2. hårfärg - svart..
3. längd ? ...
4. frisyr ? mellanlångt svart hår och förfärligt risigt
5. ögonfärg - bruna
6. skostorlek - 36
7. humör ? sådära,kunde varit bättre
8. orientering - vad är det för fråga?
9. tillgänglighet ? jaaah,vad ska man säga?
10. vänster eller högerhänt - höger
TIO SAKER OM DITT LIV
1. har du någonsin varit kär? - varit? är kär!
2. tror du på kärlek? - Ja det gör jag,även om den är ganska svår ibland så är den det bästa som finns!
3. varför tog ditt senaste förhållande slut? bra fråga,tröttnade väll?
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat? japp..
5. har du någonsin krossat någons hjärta? jaa..
6. har du någon gång blivit kär i din bästa vän? mm...
7. har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon? minns inte men säkert som liten.
8. är du rädd för att starta ett förhållade med någon? ibland och ibland inte startar då jag är redo för ett!
9. har du någonsin haft en hemlig beundrare? det kan väll inte jag veta haha :P
10. tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja det gör jag
TIO SAKER: DET DÄR ELLER DET HÄR
1. kärlek eller pengar ? KÄRLEK!
 2. vin eller öl? pass..
 3. dag eller natt ? dag
4. one night stands eller förhållade? Ett förhållande
5. tv eller internet? - internet
6. pepsi eller cocacola ? cocacola
7. vild fest eller romantisk hemmakväll ? romantisk hemmakväll men min oksar
 8. färgfoton eller svart/vita foton ? både och vad jag känner för just då
9. telefonkontakt eller face to face ? face to face
10. aim eller myspace ? inget av det..
TIO "HAR DU NÅGONSIN"
1. har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? nej
2. har du någonsin varit med i ett slagsmål? hmm,nej
3. har du någonsin gjort ngt du ångrat? en massa gånger...
4. har du någonsin hoppas bungyjump? nae men vill
5. har du någonsin varit på en husbåt? haha nae men sett en haha
6. har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker? vad fan är det ?
7. har du någonsin önskat ngn att göra sig riktigt illa? tragist men ja?
8. har du någonsin gått på bio ensam? haha nej
9. har du någonsin gillat ngn som inte gillat dig tillbaka? tror inte det
10. har du någonsin tyckt att världen suger? oja alla jobbiga stunder..
FEM KÄNSLOR
1. saknar du ngn just nu? kan man säga!
2. är du glad? njae,kunde varit bättre!
3. är du uttråkad? som fan..
4. är dina föräldrar fortfarande gifta? ja det är dom
5. gillar du någon just nu? jag älskar någon och kommer fortsätta göra!

10/3



En sommarbild sedan förra sommaren!

Dagen på skolan var rätt okej faktist matten gick som en räls och jag är faktist ganksa nöjd med mit tjobbande idag,jobbade flitigt och frt och förstod precis allt vad jag gjorde vilket jag aldrig brukar göra utan hoppa hejvilt så snart jag inte fattar.Hade med ett jättelång som var extremt tråkigt och inte nog med det så fick jag ont i huvudet och började må dåligt.Men som sagt dagen gick bra och vi slutade med idrott,den var hyffsad rolig vi åkte madrass hela tiden med våran kalss och en annan klass önskade bara att jag hade lite bättre skor på mig fick ganksa så mycket snö inne i skona då man var tvungen att plumsa i djupsnö,men för övrigt gick det bra.kvällen har jag som alla andra dagar tillbringat med oskar och jag har väldrigt svårt att anpassa mig efter tiderna sedan lovet då det gäller att stiga upp.det blir sena kvällar tidiga mårnar och sova efter skolan,inte bra..
imorgon blir en väldigt lat dag,träning på morgonen med innebandy och killarna sedan slutar jag och får fara hem.
anledningen är att våran svenska lärare inte har någon lektion för att han är borta och jag har ett stort hål mellan specielidrotten och till nästa lektion så klassen frågade våran mattelärare om vi fick jobba hemma istället för att fara på lektionen eftersom dom som bor så långt bort har bara en lektion då och måste vänta flera timmar på nästa buss hem.så vi fick jobba hemma istället för att fara på svenskan så imorgon börjar jag 10 och slutar halv 12 då jag sedan far hem och duschar gör mig klar för att sedan åka med oskars mamma hem till han och vänta där tills han slutar skolan kl 4.mer än det vet jag inte vad som händer men det får vi se,skriver mer imorgon tjiing!

9/3

min stora chips jag hittade i oskars chipspåse!


Hallå kära vänner.första dagen i skolan idag sedan sportlovet,funkade bra men kunde gärnat fått stanna hemma iallafall en vecka till.även om dagen varit pisst på skolan eftersom jag aldrig är så pepp på måndagar,vi har tråkiga lektioner och vi slutar så förbannat sent med esteten i 2 timmar så måndagar är nog bland det värta för mig.men nu ska jag väll inte klaga allt för mycket,fick ju faktist tillbaka min bfuppgift och tro det eller ej men jag fick VG+.aldrig fått nått så bra tidigare som VG+ men konstigt nog så brydde jag mig inte så mycket kände inte så stort care över att ha fått så pass bra dessutom har jag mycket att tacka agnes som var så snäll och hjälpte mig en massa genom sina uppgifter.nåväl även om det var bra så är det ingen big deal så skryta ska man inte göra.Fick också tillbaka en annan bfuppgift där jag fick G+ och sedan fick jag veta att i bf:n så ligger jag på ett VG just nu.vad ska man säga? bra gjort yaoska!
Efter min långa långa lektion hade slutat så inväntade jag älsklingen utanför HM där vi sedan tog bussen hem till han.
var extremt trött så jag ville bara sova men då vi väl skulle sova gick inte det så bra vi började busa och skratta så det blev inget av det förrän vi hade ätit mat då vi la oss och sov ett tag sedan klev oskar upp för att göra läxa och jag fortsatte bara sova.då klockan var ca8 och jag hade vaknat så frågade jag oskar om han kunde he på en film till mig medans han gjorde läxa och medans han gjorde det såg jag pretty woman.efter ett tag frågade oskar om jag ville ha popcorn så han fick och gjorde popcorn och hämtade min favorit misse jag kunde kela med.men det blev inget kelande med missen istället fick jag världens mysigaste och nytvättade hund att famna om då jag kom hem.nåväl det blir alltid så långa och sena inlägg så det är dags att krypa till kos nu.men vi ses imorgon puss!

...

Ja nu sitter man vid datorn en snabbis eftersom man har rast från världens tråkigaste lektion,esteten.
jag fattar inte varför jag valde musik men och andra sidan fanns det inte så mycket mer att välja.
nåväl jag hatar sista lektionen på måndagar för då har vi så tråkigt som vi har nu.Vi håller på gå igenom noter och grejs som vi ska ha prov på senare,ska man ha prov på nått man själv valt? aja vi ska iallafall ha det och det dryga är inte att ha musik det är kul det dryga är att vi ska ha musik i 2 timmar det är drygt så just nu måste jag skynda mig för vi har redan börjat.lika bra det då slipper man nån min....nåväl ska till älsklingen efter skolan och mysa med han skriver mer då jag komemr hem.plikten kallar....



frövrigt så känner jag mig som dom här två!! :S

8/3

Hallå!

Nu är jag hemma från oskar och helgen har varit riktigt bra.
i lördags då vi for till oskars kusiner så visste jag inte att hela hans släkt skulle vara där.okej kanske inte hela men nästan. nåväl det var riktigt roligt och bara ett + på kanten.vi pratade åt fika massa massa fika samt glass och oskar spelade biljard med sin kusin benjamin.det gick inte så bra för han så jag höll på skratta ihjäl mig. Efter det så pelade vi lite med hans kusiner och sedan var det dags att fara hem för att vänta på maten.Då vi väl hade ätit var klockan ganska så sent så jag ock oskar la oss och myste sedan såg vi melodifestivalen med hans föräldrar och efter det så såg vi en film som hette slumdog millionare den var också riktigt riktigt bra ganska rlig några gånger men det var bra måste ses.och då klockan blev nog sent så gick jag och oskar och såg film tillsammans twilight som ni redan vet.och idag har jag bara sovit en massa och myst med älsklingen riktigt mycket.men nu ska jag lägga mig och sova solan börjar i morgon och jag känner mig inte pepp på något sätt snarare jävlig depp.vill fortsätta ha lov och bara njuta av det men oskar.men jag får trösta mig med att det är knappt en månad kvar så har vi lov igen.men sov gott och ha det bra puss!

min gulleplutt haha du är så söt!

Twilight



Jag måste nog vara den absolut sista personen som ser twilight.alla tjejer har ju snackat om att den är så bra och att han killen i huvudrollen är så snygg,så då passade jag och oskar på att också se den precis som alla andra har gjort.
Filmen tycker faktist jag var bra,fast oskar tyckte väll inte att den var någon större hitt kanske inte så konstigt det är väll mer en tjej film men låt gå jag tyckte om den riktigt mycket.från början förstod jag inte vad som var så bra i filmen,och jag förstod verkligen inte vad som var så snyggt i huvudrollen men efter att ha sett den filmen förstår jag också varför.
Hans söta sött att vara mot henne fick mig också på fall.kunde inte låta bli att tycka han var så söt med tanke på hur han bettede sig  mot henne kunde man inte låta bli att tycka om han.nåväl det är bara en rollfigur i en film men så pjåkig var han inte dessutom har jag ju redan finnit min lilla prins.men filmen är iallafall att rekomendera till andra,även om jag var extremt seg på att se den.

7/3

Hallåj!

Idag har jag varit ute med vännerna och ätit.nu kanske det låter som att vi var på nån middag eller så men det var det inte,vi var så enkelt som på dallas och åt lunch.Tyvärr vaknade jag nån timme tidigare och åt frukost så jag var inte så hungrig då det väl var dags att äta lunch,men det blev då iallafall en liten stripsmeny.Efter det gick vi på stan ett tag och kollade på en massa affärer.Hittade dock inte så mycket jag ville ha men det lilla jag fann var iallafall ett bar nya "tennis skor" som jag vill ha för 400kr på stadium och sedan ett bar leggings som heela skellefteå har från gina.men dock så räcker ju såklart inte pengarna till så det vara bara att titta inte köpa.Ganska jobbigt att spara pengar sånna gånger som idag,men det ska ju också göras.Sparar pengar till i sommar då förhoppningsvis har jag och oskar fått ihop så mycket pengar till att fara på semester till grekland eller turkiet eller nått annat litet ställe.Ifall det inte blir så eftersom vi måste ha lov så blir det då helt klart stockholm,så pass mycket har jag bestämmt iallafall.Nåväl efter stan så väntade jag på älsklingen i stan så vi kunde ta bussen hem till mig där vi förövrigt har varit hela kvällen och alla andra kvällar denna vecka.men imorgon blir det att fara och sova hos oskar.Hans föräldrar kommer och hämtar upp mig vid 1 nån gång för att sedan bege oss vidare till hans kusiner och vara där ett tag.så blir det att sova hos han imorgon fram till söndag.Kommer förmodligen inte skriva imorgon men om jag har tur så blir det några rader om inte annat kommer jag hem på söndag där jag sammarfattar hur helgen har varit.ha de så bra puss!

.

Följ min blogg med bloglovin

Dagens.

Kollade runt lite på nelly.com och hittade en massa snygga saker jag skulle vela ha fram till sommaren.
Dock har jag inte de där pengarna jag önskade att jag hade just nu,men om några månader så kanske någon vara kommer hem till mitt lilla radhus i skellefteå!


VIKTIGT!

Ursäkta röran,håller på göra om bloggen och upptäkte att.
för att få bloggen som jag vill ha den måste jag göra om ALLT och börja om från början vilket jag gjort.
för tillfället kommer bloggen se ut såhära ett tag över men ska försöka fixa till det så fort som möjligt så jag får den som jag vill.tills vidare,får ni nöja er med en ful blogg...

5/3

Hallå kära vänner!

Uppdaterig igår blev ingenting av,jag spenderade hela min dag åt älsklingen istället.
Där vi inte gjorde så mycket mest tillbringade tiden åt varandra och senare på kvällen så bakade vi kladdkaka eftersom jag var så sugen, sedan såg vi film med lillebror i soffan med täcke och kuddar och bara myste.en underbart lugn kväll måste jag säga. Idagen idag började med en heelt underbar natt sovde som en stock och det bästa var ju att vakna upp med oskar som sovit precis lika bra som jag.Vaknade 10 av att farmor ringde och frågade om pappa var hemma men det var han inte så vi la på rätt fort sedan vaknade jag vid 11 av att diesel ville komma in i rummet och ta det lugnt och sova vidare med oss,fast det blev inget av..Jag och oskar hade livat lillebror att fara och bada med han idag så det var bara att pallra sig upp för att göra sig färdig och fara till nya edda.Då vi väl var där så vet jag ju att min pojkvänn inte är så dära jättesnabb och att ha min lillebror tillsammans med han kanske inte gör saken så mycket bättre så medans jag väntade på dom stod jag bara där ute och frös och väntade tills de skulle komma utt ur killarnas.Då de kommit ut så var det faktist inte så kallt att hoppa i badet som jag trodde det skulle vara.Den nya avdelingen som är lite mer riktad mot barn var faktist ganska trevlig att vara på, det var ganska så vad ska man säga "coolt" kanske?nåväl men efter att ha själv lämnat min mobil hemmapå sängen och dessutom sagt till oskar att han också skulle göra det var kanske inte så smart.att bada i 3 timmarvar faktist lite drygt även för min lillebror.Och gissa vad vi gjorde direkt vi kom hem? jo vi åt man och la oss och sov i nästan 1 och en halv timme sedan så hoppade vi in i badet och duschade av oss allt klor.Sedan har kvällen bara bestott av oskar och mys framför tv.men nu ska jag fortsätta sova och möjligtvis kanske se nån film.skriver mer imorgon om hur min dag ahr varit puss!



lite bilder från gårdagen,dock är inte brorsan så bra med det dära att ta kort så oskar blev ju jaa som han vart.men älsklingen du är bäst!

3/3

Hallå kära vänner!

dagen har börjat ganska så trögt.vaknade kl 1 av att älsklingen skickade ett sms och sa att han saknade mig.
ska inte vara med han ikväll ska hitta på nått med sofia istället så det komemr bli ganska så kul faktist.
Hon skulle på dagen ut och köra skoter såp medans hon gjorde det så passade jag på att ta mig tid för mitt "kära" gimp program.jag tror jag blir galen,att det ska vara så förbannat svårt att fatta någonting.Först trodde jag jag skulle ge upp blev så jävla förbannad för att ingenting funkade ingenting blev som jag ville ha det men efter många många om och men började jag fatta liiiite lite och testade att försöka föra en ram och tona ut bilden.det gick faktist rätt bra bättre än vad jag trodde och blev så glas att jag ringde älsklinen och betättade det.Han blev glad för min skull för han vet hur mycket jag försökt med det där programet.och efter flera timmars försök är jag faktist en ganska så nöjd yaoska.från det ena till det andra så kommer älsklingen att sova hos mig imorgon och så på torsdag så ska vi fara och bada med lillebror jag hade lovat han det,sedan kanske det blir stan med sofia också.men nu ska jag lägga upp bilderna sedan igår på fiskarna sedan ska jag hoppa i badet och snabba mig lite innan sofia kommer.skriver förmodligen mer imorgon ha det bra puss!
ps.ska göra om bloggen också så ifall det ser förjävligt ut så är det för att jag fixar det...

oskars konstiga fiskar
mina fiskar,den vita heter blunder och den andra svarta heter doris hahahah. samt vårat badskum och badsalt

2/3

Hej Hej !

Dagen har varit heeelt perfekt för mig.
började med att jag for till älsklingen och var där med han ett tag på morgonen,okej klockan hann bli ganska så sent men vad spelar det för roll.nåväl hans mamma och hans lillasyster skulle bara in till stan ett tvärt och sedan komma tillbaka.då de kom tillbaka ville jag och oskar fara till solbacken och det gjorde vi direkt.eftersom det var lov hade vi tänkt bada och kolla på film hela dagen men dagen gick så fort att vi hann inte.Nåväl vi for in till arkens zoo där jag och oskar köpte 2st fiskar var.fan det är typ jag som köper fiskar åt han,men jag tycker det är så roligt att köpa fiskar med älsklingen.efter det for vi in till maxi för att köpa badsaker,mitt håller på ta slut.då jag kom till kassan så tog hon i kassan betalt för 29kr fast badsaltet bara kostade 20.det var första gången på länge jag tagit kvitto och jag hade så tur att göra det just då.efter det gick jag till kundtjänst och sa att det var fel så hon kollade upp det hon som satt i kassan och jag hade fel.dock så fick jag bara 9kr tillbaka vilket jag tycker var konstigt för på coop får man 20-25 kr tillbaka,jag som trodde jag skulle vinna på det.aja bättre än ingen men det bevisar ju bara att coop är såååå mycket bättre än maxi.efter det så satt jag och oskar och kollade på våra fiskar ett långt tag.så just innan manten la vi oss och sov ett tag och efter maten så kollade vi på rallybrudar.filmen var väll rätt ok,kunde varit bättre men det dög trodde dock inte den skulle sluta som den gjorde det gick allt för fort.sedan myste vi tills jag for hem.dagen har varit heelt underbar och jag önskar verkligen att han fortsatte vara med mig men dock gick inte det.nu sitter jag bara här ser sex and the city och dricker vatten.ska fortsätta prata med älsklingen så jag skriver mer imorgon.bilder på fiskarna kommer också imorgon vi hörs puss puss !



Oskar esta escribiendo!

Yo tengo la merjor novia del mundo! y la amo mucho! Ella es mi vida y no puedo vivi sin ella!
Yaoska, tu sicgnifica toda! te amo con todo mi corazon! siempre voy a estar tuya!

1/3

Hallå hall alla vänner!

Inlägget börjar med att det är ny månad och allt,fan vad tiden går fort men ändå sakta.
skrev aldrig någonting igår eftersom jag tillbringade hela dagen åt att vara med älsklingen.
Det började med att han kom hit och så låg vi och myste ett tag fram tills mamma ropade ner oss.Hon ville att vi skulle lära oss att göra oskars favorit sallad.inte fan äre lätt att göra någonting oskar gillar,det tog drykt lite mer än en timme att riva 2kg morötter i klyfter.Man blev ganska så less efter ett tag och sedan började jag må dåligt så mamma tog över efter ett tag.Så vi dukade bara fram på bordet och sedan gick vi och la oss i sängen fram tills maten var klar.Strax där efter var det mat och jag vet inte hur länge vi åt med länge var det,tillslut blev jag less på att vänta på oskar och mamma så jag började stöka bort innan dom ens ätit klart.då hela alltet var klart var klockan rätt så mycket så oskar loggade in på msn och så pratade vi lite med alejandro och bestämmde att han skulle komma till mig och vara med han.Tanken var att jag och oskar skulle till coop köpa klass och sedan gå till hemma kväll med diesel och hyra film för omväxlingens skull.tyvärr hann vi aldrig på coop så vi väntade på alejandro och var med han fram tills han skulle fara då vi återvände hem igen.Ena filmen vi såg var EXTREMT DÅLIG,andra filmen var faktist riktigt bra.tyvärr så började jag och oskar att små tjaffsa och för att lugna ner sig gick han in på toan.han missade lite av filmen och då det läskiga kom så spolade jag tillbaka och knackade på toadörren tills oskar öppnade,sedan kramade vi varandra och sa förlåt.Efter det fortsatte vi se hela filmen ut och småpratade och myste tills vi bestämmde oss för att gå och lägga oss.en helt underbar och mysig kväll med älsklingen,den kunde inte blivit bättre! älskar oskar så otroligt mycket!

Så idag har vi inte gjort så mycket.vi vaknade vid 12 som igår,det blev verkligen att snabbäta frukost eftersom vi inte hann köpa glass igår tänkte vi göra det idag istället och till våran lycka så skulle pappa också dit.perfekt tänkte jag då slipper vi gå,jag som är så lat.så max 10 min hade vi att äta frukost för sedan skulle vi fara så pappa skulle hinna hem till nästa vasalopp....mer har vi inte gjort duschat och bara kollat på film samt mysa mysa ännu mer.att stänga av tvn och bara prata med oskar och gosa är nog det bästa som finns.vi gjorde eskimo puss och det var så länge sedan vi gjorde det.en riktigt saknad puss! men nu ska jag fortsätta se beck,skriver mer imorgon puss puss ! =)



Du är bäst och jag älskar dig så mycket!♥

T S U K I I
RSS 2.0