på andra spår,

Hejsan bloggen och läsarna!

urschh,det känns verkligen att det var länge sedan jag skrev.
har ju haft dator och så men har aldrig tagit mig tid och så,eller riktigt varit sugen men nu känner jag att ajg måste ta och skriva lite.blir inte lika sugen att skriva då min egen dator inte funkar,det blir som att det fattas nått då.
nåväl,den tiden ajg inte skrivit har det hänt en heel del ska jag ta och säga er.
vissa saker förändras jävulst fort måste jag ta och säga,för fort ena dagen är det så andra är det heelt annars.
för det första så har jag gjort bort mig en hel del de två första dagarna jag började skolan,utöver det så har skolan gått hyffsat bra tyvärr har vi förlorat en del roliga killar jag helst velat gå kvar.men så är det ibland,huvudsaken de har de bra där dem är. träningarna börjar om på onsdag för mig,dock har vi en fruktansvärt dålig tid. vi börjar kl 21.00 och slutar 22.00 så det känns ju lite pisst men det får duga och som start på allt har jag och oskar hahaha troo det eller ej,men joo vi har tänkt fara ut och springa på söndag eftersom han börjar om sin boxning på tisdag. sen imorrn ska vi vara med jossan och hennes kille på kvällen längtar faktist för jaah jag tror vi kommer ha ganska kul tillsammans.
sen om två månader så har jag och oskar 2 månader,tiden rusar bara förbi och många fler ska det bli eftersom vi har sagt föralltid! men vi som alla andra har ju fått mindre tid med varandra nu eftersom skolan börjat om,vi måste ha tid för våra vänner som vi inte haft förr,ta tag i skolan och så klart gå på våra träningar men allt detta ska vi hinna med tillsammans.

utöver det kanske klockorna börjar ringa att jaa,jag och diana inte är vänner längre!
anledningen till detta ska jag inte fördjupa mig på eftersom att jag inte orkar slösa min tid på nått meningslöst.
då man finns där för andra i alla lägen för att vara en vän och sen tar inte den dära "vännen" emot hjälpen utan bara kastar bort den så är det inte värt längre,därför har jag sagt upp vänskapen och sagt vad jag tycker och tänker.dock blev hon som vanligt lite för sur och gjorde ett misstag igen som hon gjorde mot sin förra bästis.komstigt nog lär hon sig aldrig av sina misstag för jaah,jag tror nog hon har förlorat en hel del av sina närmaste vänner som alltid hunnits där  för henne och anledningen är att "kärleken är blind" tro mig då man inte börjar veta vad som är rätt och fel borde man kanske få hjälp ? jag kan inte påstå att jag ångrat något,för som sagt då jag fanns där för henne då hon och hennes kille hamnade i bråk på festivalen fanns jag där för henne stöttade henne kramade om henne och det finns fler som vet att jag fanns där för henne.dock såg hon det inte själv fast jag stod 2 meter från henne så några veckor senare fick jag svaret."var du ens där? såg dig inte av både henne och henne "kille" så jaah där forstod jag att självrespekt och tacksamhet existerar inte hos henne  eftersom hon har förlorat allt och alla..nu ska jag inte snacka,vi var trotts allt bästa vänner och på den tiden stod vi varandra nära jag hoppas bara hon NÅGONGÅNG kan lära sig av sina misstag.men som sagt jag ångrar inte att jag gjorde mitt misstag jag har ändå funderat på det länge och jag hoppas att hon skaffar sig ett liv ett riktigt liv snart där hon kan förstå andra.jag hoppas att vi inte blir vänner igen,konstigt att säga det och kanske svårt för er att förstå men så är det och det är sant ! jag är less allt nu,jag hoppas vi sagt upp vänskapen för en lååång,lååång tid framöver !

inte,igeeeeen!

jaah nu sitter jag hos min kille och skriver lite.tyvärr är han inte så social han ligger och sover..
men men sånt får man väll leva med ska snart väcka liv i han efter jag skrivit några spalter.
nu äre såhära att min dator har total kolapsat.den vägrar att göra nått.kan inte skriva nått kan inte gå in på internet kan inte se på bilder eller lyssna på musik så man kan som säga att jag är helt utan dator!
därför tänker jag berätta att jag kanske inte kommer skriva så mycket på bloggen tills vidare eller vara inne vid datorn,förutom då jag är här då.för övrigt så har ju skolan som sagt börjar.går bf(barn och fritid) på balderskolan.det är väll sisådära ska inte klaga,även klassen är rätt ok vi behöver bara lära känna varandra lite mer så ska ni se att allt blir bra =) men nu ska jag ta och väcka liv i min sovande kille.
jag skriver då jag kommit mig in på min datorn och den börjar funka tills vidare så puss på er och sköt om er ! =) ♥

från gott till ont,

jaah klockan har inte hunnit blivit så mycket än,känns som den är mer på nått konstigt sett fast det är den inte.
det började med att mamma kom upp och väckte mig halv 12,trodde inte klockan hade hunnit blivit så "mycket" men det hade den tydligen.hon ville att jag skulle stiga upp så jag ska börja byta rutiner innan skolan börjar.för som ni alla vet så börjar vi ju på måndag.allt har hunnit gå så fort,inte för att det har varit så mycket sommar men det känns som vi nyss gick ut skolan och nu om bara 2 dar så sitter vi där på skolbänkarna igen.nåväl jag vaknade gick ner och fika lite,kanske inte den bästa frukosten jag ätit i mina dar.det blev lite smått och gott här och där,tog två mackor och sen blev det bara tårta,haha men ibland måste man få unna sig nått gott.efter det så lekte jag ett tag med min hund tills han blev trött och somnade i mitt knä.var ensam hemma men hunden då sen kom pappa hem och berättade en sak som gjorde mig jävligt ledsen och arg,fattar inte att det finns så sjuka människor.

vi har en granne och hon har en katt som heter sigge.
i början var sigge en hittekatt som hon tog hand om när någon hade petat ut ena ögat på han.nu var det såhära att nån till sjuk jävel hade fått för sig att gud så kul det skulle vara om man skar av katten svansen,så då gjorde den/de personerna det.så då hon hittade sin katt som kommit hem igen hade någon skurit av han svansen och klippt av han morrhåren så hon fick fara till veterinären igen och sy igen svansen. som tur var sa veterinären att det såg ut som att svansen skulle läka fint efter ett tag bara hon rengjorde vilket hon nu gör.men det jag inte fattar det är hur kan man göra så mot en katt,eller snarare ett djur.först peta ut ett öga på den så att det försvinner sen skära av den svansen och klippa av den morrhåren.blir både arg och ledsen,och jag hoppas hon får tag i dom som gjort det för de borde få ett straff.
man gör bara inte så,inte ifall man är riktigt frisk i huvet !

Anouk - lost



Jag hörde den här låten på tv då det var so you think you can dance,och blev helt förälskad i den.
det är nått speciellt med hennes hesa röst,den blir så mycket bättre då.
nååja nu har jag hittat den på youtube och nu kan jag inte sluta lyssna på den =)

busse hem,

Hejsan Hoppsan !
 
äntligen hemma,kan inte fatta att det känns så skönt.
kom hem igår vid 5 tiden någon gång. hann inte göra så mycket jag packade mest bara upp sen hoppade jag in i duschen för att sedan fara till oskar som jag inte sett på nästan en vecka.
igår hade vi varit tillsammans en månad,visst det är inte så mycket men man blir ändå glad och det har gått så fort.
då jag gick in i hans hus hann jag inte ta av mig utterkläderna innan han kom och höll om mig. har saknat han så mycket att det inte varit sant så vi stod bara där i hans hall flera minuter och bara höll om varandra. vi var hemma hos han ett tag sedanfor vi till hans mormor och morfar och vär där nästan två timmar. de är jättesöt gillar verkligen dem,man känner sig så välkommen. hans mormor blev jätteglad då hon såg jag och oskar kom,så fick vi var sin kram av hans mormor och morfar,hehe.  vi fikade lite med te och mackor så småpratade vi ju såklart.efter att vi varit där en stund så for vi hem tillbaka till oskar igen så överaskade han mig och kom med en bukett. han hade igentligen tänkt köpa en ros sa han men de var slut så jag fick en annan fin bukett istället som nu står på mitt rum. så år vi lite glass med jordgubbar som hans mamma hade gjort åt oss. men som sagt allt det roliga har ju sitt slut så senare mot kvällen var det bara att fara hem igen,tyvärr. saknar min oskar redan fast nu är det inte så länge kvar innan jag får se han för jag ska vara med han idag igen.tyvärr så har han snaggat sig,vilket inte gjorde mig så glad för jag älskade han hår som det var men som tur är så växer det ju ut igen.förövrigt har jag varit hos tandläkaren idag lite för tidigt,klockan 9 men det tog bara 10 min sen fick jag fara hem och yeees vad tror ni jag gjorde då? haha joo jag la mig och sov igen till klockan halv 1. som tur var så hade jag fina tänder och inga hål sa min tandläkare,så nu är det ett och ett halv år kvar innan jag ska dit igen. naae nu ska jag a och dra mig från datorn och städa lite i mitt rum,skriver kanske lite ikväll. PUSS PUSS ! 

  DÅ     NU
                           

minnen,

Hejsan Svejsan kära läsare ! =)

nu har min jessica farit.hon for till sin kille i eftermiddags och ska vara dära fram till skolan börjar om.
fast då har hon ju sådan tur att hon börjar 1 vecka efter oss baara för att hon bor i piteå,bortskämmda unge.
och det bästa är att min älskade oskar äntligen är hemma.tänk vad 4 dar kan kännas länge,det kändes som det var en evighet jag såg han sist.fast det bästa var ju att se han igen,då han klev in i mitt rum och jag fick krama om han.
men tyvärr så far jag ju bort imorgon då jag ska till arjeplog och vara med min kära farmor.
jag vill igentligen inte dit men,ibland måste man göra saker för att inte såra andra. fast jag kommer ju såklart hem igen,sen efter en vecka.vad har jag mer gjort ? joo jag for ett tvärt till stan med jessica och köpte efter många om och men min kära musspigg tröja som oskar tyckte var finare.visserligen var den nästan 100 kr dyrare men den var i min storlek och den satt bättre åt så jag köpte den iallafall.men vi får se jag kanske köper den andra lite senare fram också.
efter stan så kom oskar till mig ett tag och träffade jessica sedan for vi till han och där har jag varit nästan hela kvällen.
jobbigt att säga hejdå men vi ses ju igen snart.ska börja ta och avrunda nu eftersom bussen går kl 10 imorgon och jag måste ha hunnit mig upp före det.skriver mer då jag kommer hem Pusss Pusss !

    

lite bilder från då jessica var här,puss på dig gumman vi ses snart igen ! (L)

sant eller falskt ?

okejokej,nu börjar jag gå min tredje ronden på mitt skrivande idag.
men man kan aldrig få för mycket av det roliga !
medans jag klickade runt på olika hemsidor och hjälpte jessica med sin blogg så hittade jag ett par kloka ord.
jag vet inte alla kanske inte förstår dem eller tycker som jag,men jag tycker de var eftertänksamma !

"Det största brott en förälder kan begå är att ha glömt sin egen barndom"

något man önskar,

Hej Hej !

kollade igenom lite på google och såg lite saker jag skulle vela ha.
tyvärr är det ju så att allt man pekar på får man inte så,då är det väll bara att önska sig att man hade de sakerna.
för nästan ett halvår sedan tappade jag bort mina älskade chanel örhängen,och har dock aldrig funnit igen dem.
så jag kollade lite på google för att se om de fanns där att beställa och som tur var så gjorde det de,men nu fattas det bara att beställa.och det var då jag såg andra små roliga saker jag skulle vela ha så,jag tänker lägga upp bilderna på mitt storfynd ! =)

   

det ena tokigare än det andra,

Hej Hopp ! =)

nu är ju äntligen jessica här hos mig.
vi har inte hunnit göra så mycket än,eller jo igår var vi ett tag på stan sedan for vi till byske.
vi vaknade en lagomt bra tid kl var någon gång där kring 11.jessica ville fara förbi stan och shoppa lite med mig.
några dar tidigare kunde jag inte ta ut pengar eftersom att jag hade en spärr på mitt kort som gjorde att jag inte kunde ta ut mer pengar,men igår började det funka igen så vi for på stan och skulle såklart shoppa.
tanken var inte direkt att jag skulle shoppa det skulle ju mer vara jessica men det blev lite svårt att hålla emot då jag såg henne köpa saker efter saker och gick och bar påsar efter påsar. så efter ett tag bestämmde jag mig för att ta och köpa saker jag med. i slutändan blev det så att jag köpte en plattång och 3 st par trosor samt en ögonskugga.
jag förstår inte riktigt men på senaste tiden har jag inventerat ett antal par trosor men ni måste medge att det faktist är riktigt kul att köpa nya underkläder,det tycker då jag iallafall haha. jaa sen hittade jag några andra plagg jag vill ha men har ångest jag vet inte vilka av de jag ska köpa beslutet är så svårt att ta så jag hoppas ni kanske kan hjälpa mig och säga vad ni tycker jag borde köpa=) det var lite om vad jag köpt sen köpte ju jessica såklart saker.
hon köpte ett par shorts(lika dana som mina vita jag har lagt ut på bloggen några inlägg tidigare) fast jessica köpte sina i en annan färg,bruna. jag blev ruskigt besviken då det fanns i hennes storlek och inte i min,nog för att jag redan har ett par vita men jag vill även ha ett par guldbruna som henne och ett par svarta.men då jag skulle köpa mina hade jag oxå lite svårt att bestämma mig om jag ville ha dem eller inte så jag fick och tänkte på saken i en timme och då jag skulle gå tillbaka för att köpa dem så fanns de ju såklart inte kvar,vilket inte är så ovanligt då det gäller mig.nåväl sen köpte hon en väska från cubus,några par trosor som jag och en lika dan kofta som jag oxå lagt ut några inlägg tidigare fast en svart (den bruna och vita jag har) sedan köpte hon ett halsband och 2 nagellack. fast sen vill hon tillbaka till stan imorgon igen för att köpa mer saker.
   
( de saker jag köpte i stan)

vet inte riktigt vilka av dessa plagg jag ska köpa men kom gärna med förslag =)

senare på kvällen ville sandra att vi skulle fara till henne i byske och umgås med henne.
så jag och jessica bestämmde oss för att fara dit och träffa henne.
vi gjorde inte så jättemycket dära men kvällen blev då lite sjuk iallafall efter några misstag av mig hihi.
först var vi med amanda och josse,vi gjorde inte så mycket träffade ida sedan for vi och träffade några jag inte har en aning om vilka det var men så långt som att det var byskebor haha vet jag.senare på kvällen träffade vi sofia och johanna och var med dem ett tag tills sandra och jessica tyckte att det skulle vara så roligt att sönderbomba min kille med sms och samtal.jag tror han tyckte de var lite smått jobbiga men det gjorde inte så mycket lite skojj måste han tåla.sen så nån timme senare ringde han mig fast vi hann inte prata så länge innan jessica tog av mig mobilen och tyckte att det var roligare att prata med oskar istället för att vara social med sandra.sen började jag och sandra skratta jättemycket åt småsaker men det var ju en annan sak.medans jessica pratade med min oskar så for jag och poppade popcorn i sandra micro. jaah hur ska jag säga det ? det gick inte precis så bra.. gick  bort fån micron ett tag för att tvätta bort mitt smink och då jag kom tillbaka började micron blinka och sedan ropade jag på sandra så kom hon och då hon äntligen kom hade haha poppcornpåsen gått sönder och popcornen börjat brinna.jaah det blev ju inte så lyckat eftersom hela micron blev svart.men det funkade vi poppade en ny påse bara dock blev inte den så bra men efter att ha poppat våran fjärde påse så blev popcornen ok. hahaha jaah tokigt kan det gå. ska lägga ut lite bilder iallafall sedan kvällen.

    

dagen efter igår och dagen före imorgon,

Hejsan Svejsan Bloggen !

Jag vaknade allt för tidigt idag känner jag.men jag gjorde det inte frivilligt måste jag säga. brorsan började skrika över hela huset då klockan var 9 så att jag vaknade,vilket inte är så ovanligt för han har svårt att hålla igen.snacka om att jag blev sur och saken blev inte bättre heller då jag sa till han och han bara hånflinade framför mitt ansikte.


nåväl förutom att jag vaknade tidigt har jag faktist inte gjort så mycket bara varit hemma slappa lite och nu på eftermiddagen for jag till dianas jobb och har varit där nästan hela kvällen. jag fattar inte att man kan ha ett jobb där man gör så otroligt lite.
måste bara ta och säga att jag hade fruktansvärt sköna kläder idag så lätt och så varmt,
jag brukar inte he in dagens outfit men idag måste jag bara göra det.
jag tycker det blev ganska fint +
att jag använder kläderna som jag köpte förra veckan.
men hon slutar ju ändå jobba om två veckor och det är ju bra iallafall.
förutom det så har oskar farit iväg nu till det dära lägret han skulle till.
jag fattar inte att man kan sakna en person så mycket som jag saknar han nu.
det har bara gått en dag och det känns redan som 100år,
och det här är bara början fattar fortfarande 8 dagar kvar innan jag får se han.
fast ifall jag har tur får jag kanske se han på fredag då han kommer hem för jag far ju till arjeplog på lördag.


men nu är jessica här så nu ska vi ta och gå till macken och ha jävligt kul ikväll.
skriver mer imorgon pusspuss ! ♥


 Jag och jessica ! <3

RIHANNA,



Rihanna får floppen!
visst tycker jag att rihanna sjunger bra och har en bra utstrålning hon är jättevacker.
men vad jag inte förstår är denna video. vars tog den dära snygga rihanna vägen hon som brunar vara flipp är nu flopp?
låten går väll att höra, den är ok,men videon den är helt obegriblig.ifall de hade varit en annan video till den hade låten säkert varit mycket bättre men tyvärr faller den inte till min smak,urk på burk.sorry rihanna men låten var inte så lyckad denna gång !

brunett gick snett,

Hejsan kära bloggläsare!

nu har jag äntligen färgat håret.
det var ju lixom tänkt att det skulle bli den färgen jag hade tidigare ljusbrunt möjligtvis lite ljusare men.
jaah vad ska man säga? jag och hårfärgning går inte riktigt ihop detta är andra gången jag färgar håret själv och det blir fortfarande inte den färgen jag ville ha det.det var nästan som jag sa,jag fick iallafall en glad kille.
för håret blev ju sååklart mörkbrunt och inte ljusbrunt.jag fattar inte hur jag lyckas men jaah nu äre såhär iallafall.
just nu låter det på mig som att det ser förjävligt ut,men så jättefult är det inte. har inte svart men har inte som brunt heller det är mörkbrunt,tyvärr trivs jag inte riktigt i den här färgen men jag lär väll göra det efter några dagar då jag insett att det är såhära jag ska ha det ett tag framöver. men jaa,jag fick då iallafall en glad kille och det får jag väll vara glad över själv även om det inte var tänkt att det skulle bli mörkbrunt.
sen har jag inte gjort så mycket mer idag än att bara sitta hemma och vänta på min sega kille som var på nått möte i 4 och en halv timme.vänta är verkligen det värsta jag vet,om det går 10-15 min eller en halvtimme då är det helt okej tycker jag men då det börjar gå 1 timme och upp mot två och mer då kan jag bli helt tookig och bli jättearg.men efter att ha väntat på han i 4 och en halv timme kom han då äntligen till mig och sedan for vi till han. nu har han lämnat mig hemma och så,så nu får jag inte träffa han på 9 dagar,jag vet inte hur jag ska kunna klara mig men på nått sätt måste det gå.
imorrn kommer ju jessica med,längtar längtar längrat som faan.
har saknat ungen såå fruktansvärt mycket och nu ska hon äntligen komma.
vi ska göra så mycket kul tillsammans och hitta på en massa saker de få dagarna hon ska vara här.
nu ska jag då iallafall ta och se en film och koppl
a av ska upp tidigt imorrn för att städa och så så att det inte ser ut som ett bombnedslag.ska iallafall ta och lägga ut för och efterbild på mitt hår.jag hoppas inte ni tycker det ser förjävligt ut ! =)
     

tyvärr så syns det inte så bra,men det kommer in bättre bildmatrial lite senare =)

lite om mig själv,

HAR DU:
Ett förhållande:
ooja,
En bästa vän: ja
Blivit kär vid första ögonkastet: ja
Skrikit åt en lärare: ja
Kysst någon och sedan ångrat dig: nej
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: ja
Några smycken som kostat över 1000 kronor: nej
Snusat: provat
Rökt: provat

DAGENS:
Klädsel: svarta leggings,svart t-shirt och en ljus/guldbrun tunika
Frisyr: utsläppt
Låt: massa olika 
Vill ha: pengar
Sjuka: svartsjuka
Drog: oskar
Saknad: diana,jessica,oskar
Köp: hårfärg
Godis: ?
Attityd: det svänger från det ena till det andra

FÖRSTA:

Bästa kompis
: sandra mikaelsson
Bil: ?
Husdjur: fågel
Semester
: minnstyvärr inte
Jobb: dagis
Köpta skiva: ?
Piercing
: öronen
Konsert
: ?
Fylla
: dricker inte,

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig: oskar
Personen som du kramade: oskar
Personen som ringde dig: oskar
Personen som du ringde: oskar
Alkoholdrycken: minns inte
Bilfärd:macken
Filmen du såg: minns inte
Gången du grät: i förrgår
Måltiden: hemma


9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: jaa
Våga hoppa bungyjump: tror det,eller vill iallafall
Kalla dig själv lycklig: jaa
Hellre ta bilden än vara med på den: jaa
Kunna gråta över en kille: jaa
Kunna gråta över en tjej: jaa
Ljuga för någon: jaa
Kunna springa 50mil: ifall jag fick vila där emellan


BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: ibland,men sällan
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 16
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: nepp,tror jag väll inte
Använder du huvtröjor: jaa
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: piercing men inte tatuering
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: både och,killar är lättare att ha nått och göra med men tjejer står alltid en närmare 

5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
Sommar eller vinter: Sommar 
Vilken ålder har varit bäst hittills: minns inte de andra så det blir nog nutid 
Sova på sida, mage eller rygg: sidan
Kramar eller kyssar: kyssar

ett gott skratt förlänger livet,

Ja jag har ju inte berättat vad som hände den dagen jag följde oskars familj till hans mormor och morfar.
nu då jag inte har så mycket att göra kan jag ju lika gärna passa på att berätta.
först for vi till hans mormor och morfar som sagt.hans morfar fyllde år den dagen så vi firade han.
de hade en jättefin sommarstuga någonstans vid boviken. måste faktist säga att det var lite för vackert för att vara en sommarstuga,jag skulle ju kunna bo där året runt.den var lagomt stor hade en stor gård och det låg nära vattnet perfekt för att ha båt,men det hade inte just dom. nåväl från det ena till det andra, fick inte bara träffa hans mormor och morfar hans gammel mormor och hennes sambo tror jag kom dit med sedan hans två små kusiner.först gjorde vi inte så mycket oskar visade mig runt där och sedan småpratade vi lite med resten av hans släckt. till middag fick vi hamburgare,jag åt bara två för jag blev mätt ganska så fort.senare mot kvällen lekte jag och oskar lite med hans småkusiner eller små och små en var väll 9 och andra tror jag skulle fylla 7 men och andra sidan det är ju inte så stort det heller.vi plockade blåbär och lekte tagen sedan gick oskar in på toa och då fick jag bara för mig att vi skulle busa med han lite så vi körde det gammla vanliga att vi ställde oss bakom en dörr och sedan då han skulle komma ut skulle vi skrämma han. jag vet inte huur många ggr man har kört det dära men det är lika kul varje gång och det funkar ju så hahha oskar höll väll sisådära på dö då han kom ut men vi fick då oss ett gott skratt iallafall.så efter fikat var det tid att fara hem ( till oskar) där de någon timme senare fick främmande. några nära vänner och föredetta grannar till oskars föräldrar kom och åt kräftor med oss senare.det var nog det roligaste jag varit med om.jag skrattade så mycket att magen bara vred sig på mig.jag och oskars mamma maria började skratta så mycket att det hann komma någon tår.
jag hade så fruktansvärt roligt den kvällen,men det tror jag nogatt alla hade för att alla skrattade så mycket.
nåväl hur smakade kräftorna? jag har aldrig ätit det förr så att för att vara första gången var det faktist riktigt gott lite söligt men det funkade.dock äre lixom lite lite att äta och mycket jobb att göra men men. fast det roliga tar ju slut någon gång så då det började blir mer mot natt fick oskar ta och köra hem mig.men det var faktist det roligaste jag gjort på länge och då menar jag roligt. ett gott skratt förlänger livet och med de dära skratten lär jag aldrig dö ! =)


Godmorgon ,

Hejsan Bloggen !

vaknade för någon timma sen,det konstiga var att jag vaknade självmant och kände mig hyffsat pigg.
fast det dära försvinner ju ganska så fort tyvärr om man heter yaoska,för nu skulle jag kunna ta en lite tuppelur igen utan några problem om att oroa mig att jag inte skulle somna.jaa nu äntligen är ju jag vaken nu är det bara att ringa oskar och få upp han ur sängen,han älskar verkligen att sova och ifall man väcker han för tidigt då får man en liten sne kille resten av kvällen.idag är det min sista dag jag kan vara med han innan båda försvinner,det låter som värsta skandalen och det känns ju lite konstigt att säga sista dagen men så är det.fast då blir det ju ännu roligare då jag kommer hem för då väntar världens största kram såklart. idag ska jag fara ett tvärt på stan med han,ska köpa hårfärg.
oskar vill att jag ska färga det svart men,njaae känner mig inte så sugen på svart själv.det får bli samma färg som jag har nu fast kanske lite ljusare eller lite mörkare. sista jag skulle färga håret så,så blev det inte riktigt som jag ville.hade tänkt mig att det skulle bli mörkbunt men tyvärr blev det kolsvart så jag hoppas att det går bättre denna gång.det ända som kan hända det är väll att jag får en glad kille som fick sin önskan uppfylld att mitt hår skulle bli svart.
fast det skulle inte göra så mycket heller håret växer ju ut också sen är det ju bara färga om det igen ifall jag skulle bli missnöjd. vad ska jag mer göra idag ? joo förutom stan så ska jag väll vara med oskar hela kvällen.eftersom ingen av oss är speciellt bra på att planera så tar vi gärna dagarna som de kommer så vad vi gör ikväll det är fortfarande en olöst gåta.men nu ska jag då ta och ringa och väcka min lilla sjusovare.skriver mer senare tjingeling ! =)

NYTT,

nu är jag ääntligen klar med min blogg.
visserligen blev den enkel och inte så avanserad att göra men,jag tycker ändå den blev rätt fin.
det får iallafall duga tills vidare,tills jag blir less och hittar på nått annat.

ut med det gammla och in med det nya,

Hej Hopp!

nu är det såhära att jag håller på göra om min blogg,och jaah det går väll inte riktigt som jag tänkt mig just därför ser den ut som den gör för övrigt.men jag börjar lära mig sakta men säkert så förhoppningsvis är jag klar med hela bloggen tills imorgon.ni får gära komentera och säga vad ni tycker om mitt mestervärk då jag blivit klar med den.

berättar mer om mina dagar imorgon men nu ska jag lägga mig och sova.
för imorgon ska jag nämligen på stan men älsklingen och köpa hårfärg.
men som sagt jag rullar in med mera imorgon någon gång natti natti ! =)

Te quiero amor,




det sägs att du man hittat det rätte då vet man att det verkligen är han.
jag är bara tvungen att slänga in en bild på min underbara oskar.
jag gillar han så fruktansvärt mycket,han får mig verkligen att sväva på rosa moln.
som han alltid säger till mig " du betyder så mycket för mig det är obeskrivligt,det ska vara föralltid"
du är mitt allt älsklingen,du gör mig till den lyckligaste tjejen i världen ! ♥

todo los dias

Idag har jag inte gjort så mycket faktist.
vaknade halv 12 av att jag hade fått mitt tredje sms den natten.
det var jessica som var i farten igen och ville berätta hur mycket hon längtade tills hon skulle komma till mig.
jaa,tro de eller ej men äntligen kommer min älskade vän och hälsar på mig i några dagar då blir hon min heelt själv.
har saknat henne så mycket och nu kommer hon verkligen men tyvärr så far hon någon dag sedare och då hon far kommer min oskar hem från ett läger han varit på med sina vänner och då far jag direkt till arjeplog och är där i en vecka sen är det bara 2-3 dahar kvar så börjar skolan om igen.iallafall så ska jag fortsätta berätta om vad jag gjort idag.
joo jag vaknade ju som sagt kl halv 12 sen ringde jag diana ett antal ggr för att höra då jag skulle fara och hälsa på henne på hennes sommarjobb.men som vanligt svarade inte diana på telefonen och nu vet jag ju varför.men efter några timmars väntan ringde hon mig och sa vilken tid jag kunde komma.jag tycker så synd om diana hon gör ju inget på sitt jobb,visserligen kan det vara skönt att inte göra nått men då jag som inte ens jobbar där börja somna av uttråkan börjar det vara illa.efter besöket hos henne for jag hem för att duscha för sedan skulle oskar komma till mig.och jaah sen har jag varit med han hela kvällen.vi har sett film varit på coop och köpt massa onyttiga saker sen ett tag gick vi ut som vanligt till "vårat" lilla speciella stället älven jag vet inte varför vi går dit så ofta men det blir som bara så,och det känns verkligen som det är vi då för det var ju nämligen där vi satt första gången vi var med varandra.så det har som bara blivit "vårat" lilla ställe att vara på då vi vill ha de mysigt och bara ha tid för varandra.nåja nu ska jag väll ta och börja avrunda lite så jag inte är så trött imorgon för jag har nämligen blivit bjuden av oskars föräldrar att få följa med deras damilj till hans mormor och morfar i deras sommarstuga och äta middag med dom så då vill jag gära vara pigg och glad. annars blir det inte lika kul som man tänkt sig att det skulle vara.men jag skriver mer imogron om min dag pusspuss !

ayer,today och huomenna

Hejsan alla kära bloggare!

ska fortsätta berätta de dagar jag missat att skriva om,måste ju ta igen.
nåväl vars ska jag börja ? igår så kom min älskade oskar som vanligt till mig och var med mig hela dagen.
det var igentligen meningen att vi skulle vara med jossan och hennes kille simon men dock så jobbade jossan igår så det blev inte nått av det,därför ska vi kanske ta och göra det på söndag istället men det är inte säkert ännu.
efter att vi varit hela dagen hos mig och gjort nästan ingenting bara vilat så drog vi oss iväg till oskar senare på kvällen.
fick äta middag där det var jättegott vill jag lova er.så satt vi där hela hans damilj och jag ute på deras terass och åt middag småpratade lite och skrattade såklart.tyvärr blev det ruskigt dåligt väder mitt på kvällen då jag skulle hem från oskar.vi visste inte det eftersom vi låg inne i hans rum och såg på en film som gick på tv,det var först då vi gick ut för att kolla vad hans föräldrar gjorde som vi såg att det spöregnade och såg bara blixten komma varje minut.hade bara short och t-shirt på mig den kvällen så jag var lite orolig.fast det fanns annat att vara mer orolig för,jag är inte rädd för åskan eller så precis men konstigt nog var jag smårädd iallafall eftersom jag och oskar skulle köra moppe hem till mig och sen skulle han ju köra hem igen.jag vet att jag är småfjollig men jag var faktist orolig för att det skulle hända han nått.
men som tur är han oskar så söta föräldrar att de sa att oskar helt inte skulle köra hem mig i det dära vädret så de ringde oskars lillasysters kílle och bad han köra hem mig eftersom att de inte hade själva inte hade möjlighet till det.
jag är fruktansvärt tacksam att hennes kille var så snäll att ställa upp och köra hem mig,det kändes så mycket tryggare och en stor lättnad av att veta att det inte skulle hända oskar någonting senare,är så glad att de ställer upp på mig så mycket! =)

från tisdag till onsdag,

Hej Hopp Bloggen !

som vanligt är jag lika dålig på att uppdatera,men jag har ju aldrig tid.
och varje gång jag tänker på att göra det kommer det nått annat i vägen och glömmer bort det,tyvärr =(
nåväl jag kanske ska ta och berätta hur min vecka har varit iallafall.
som ni vet var jag ju på bio i tisdags med oskar och såg mamma mia,den var faktist ruskigt bra.
konstigt nog så var den det och den fick verkligen upp till mina förväntningar,ett tips jag ge er se den.
först kom han till mig så och vi var hos mig ett tag.for ner med hunden till älven och badade han för att det var så fruktansvärt varmt,så satt vi dära och bara myste medans diesel badade. sedan sa jag att vi kunde fara på coop och köpa glass så då gjorde vi det men tyvärr stressade oskar mig så mycket då jag skulle äta så jag fick lite ont i magen.
nåväl efter många om och men så for vi och åt på dallas,det var riktigt gott sedan så gick vi ner till älven och satt oss vid bryggorna där vid stan fram tills filmen skulle börja.sen tillbringade vi resten av våran lilla kväll på en stol i biosalen och bara myste med film och popcorn. en riktigt lyckad kväll,den kunde inte bli så mycket bättre måste jag säga !

sen i onsdags for jag oskar och alejandro och badade på vitbers.
det tog verkligen länge innan oskar kunde bestämma sig om vi skulle fara eller inte,killar är minst lika omständiga som tjejer och precis lika sega med har jag nu lär mig.men efter en lång tids väntan kom vi då iallafall oss iväg.visst var det skönt att vara dära och stekas i solen eftersom det var så varmt.men som den badkrukan jag tyvärr blivit på senaste åren var det inte lika kul att doppa sig.det värsta är ju att doppa magen,mildamaker vad kallt det var. men men jag fick mig då ett härligt dopp iallafall vilket var ett stort steg för mig.sedan så på kvällen så kom oskar och hämtade mig så for vi till han och bara var där hela kvällen sedan körde han hem mig.


T S U K I I
RSS 2.0