31 Augusti

Hallå har inte hunnit blogga så det blir ett snabbt inlägg nu så att ni ser att jag lever.
Inte så jobbig skoldag för den gick rätt så fort. Då jag äntligen kom till oskar så fick jag se vår lilla orm, den var mindre än vad jag trodde. En liten besvikelse men den växer till sig.
Jag följde sedan oskar på hans styrelse möte med ssu och det gick rätt så fort sen for vi på max!
Den lilla stunden vi hade över myste vi en liten stund sedan for jag hem.
Det var min dag idag. Skriver mer imorgon då jag har mer tid.  Förövrigt så saknar jag min oskar ganska så mycket!
Puss!



Jag älskar dig Yaoska! /Din Oskar

30 augusti

Tja då var det sista dagen som vi har helg,och det känns väll isådär.
har inte hunnit allt jag velat göra i helgen men och andra sidan så är jag nöjd med det lilla jag hunnit.
Har inte gjort så mycket idag,vaknade ovanligt tidigt för att vara jag och oskar.vid ca halv 11 tiden så steg vi upp och åt frukost sedan myste vi vid soffan innan jag gick upp och provade min nya platt tång.eller nya och nya var det väll inte men har aldrig provat den så jag provade locka håret.blev inte direkt som jag ville att det skulle bli men det var ju bara första gången också.nåväl sen for vi till oskar där vi for på arkens zoo och köpte allt vi ksulle ha till ormen.jag vet inte hur länge jag och oskar kan gå där och göra precis ingenting.men nåväl hittade en haj som jag vill ha och en liten blåsfisk ser det ut som.tyvärr kostar dom över 100kr....sen har vi inte gjort så mycket huggit ner en pinne som vi gjort fin för att ha i terrariumet så allt är fixat och fint.min kamera la tyvärr av igår för att jag inte hade några batterier men bilder kommer så småning om.men nu ska vi in och äta sedan ska jag mysa hela kvällen med oskar.hörs sedan! och jo ni glömmer väll inte bort att anmäla er tilol veckans blogg:) ?  PUSS!

Vill du vara med?


Har inte så mycket att göra så jag tänkte också dra igång en veckans blogg.
Hade inte tänkt göra så många krav men det ända du behöver göra för att vara med är såhär.

- skriv en kommentar på detta inlägg och säg att du vill vara med
- skriv sedan ett kort inlägg på din egna blogg om att jag har denna tävlig med en länkning till min blogg(yaoskahaggman.blogg.se)


Nästa fredag lottar jag ut en vinnare.
Hoppas ni vill vara med och lycka till! :)

Ungern

Är less detta tråkiga regn väder och längtar verkligen tillbaka till ungern.
nog var jag jävlig negg på att fara dit från första början men hahah som allting annat så ändrar man ju sig.
Vill tillbaka til sol och värme bada och dansandet med vänner och pojkvän. Nåväl tänkte bjuda på en återblick med bilder så ni som missat får se :)



























vill så gärna tillbaka med min underbara oskar!

Fredags mys

Tja då har man varit hemma ett bra tag och det känns SKÖN!
skolan idag har varit riktigt jobbig,att gå till kl halv 4 varje fredag är inte det jag är som allra gladast för.
men ännu en dag har jag gått igenom och det har gått rätt bra. Dock så var det inte min bästa dag någonsin,lite konstiga saker men var fan andra dagen jag drömmde marddrömmar.idag öppnade ju gina igen i en större lokal.visserligen vare jävligt skönt att det var större men då det var så många folk så kunde det gärna få vara litet för det var så jag kände det.nu är det helg och då var detta mina planer
Mata ankorna vid ankdammen med oskar
bada i badkar med tända ljus
Gå ner till älven och mysa
Matfesten
och sist med inte minst så ska vi hämta ormen
men nu så ska jag ta och krypa ner i sängen och se sagan om ringen men oskar och lillebror.
skriver mer sen puss!

The voice!



För er som inte kanske har märkt så har jag glömmt att berätta att the voice har börjat om igen.
yess säger jag bara älskar att vakna upp till dom där tokiga filurerna. så nu vet ni det dom är mån-fre 07.00-09.00

27 augusti



Jahapp då såg jag ut sådära idag påklädd mina pumps som jag köpte på dinsko.
själt tycker jag att det var ganska skönt och slappa kläder medans andra tyckte inte det.
aja dagen har varit sådära idag ganska så tråkig må jag säga och har varit jättetrött,fattar faktist inte varför jag brukar aldrig vara trött.nåväl hade matte och jag lskar min mattelärare han får mig äntligen att förstå saker jag inte förstått mig på tidigare. sedan hade ett jättehål och då kom älsklingen på besök medans jag gjorde läxa på skolan och det var ganska kul.det som var mindre roligt var att han var förbannad på att han inte fått sin lön.först har han väntat en månad för att få lönen sen så får han den inte pågrund av att dom han jobbade hos hade lämnat in pappret där tiderna stod förmodligen lämnat in dom försent så nu måste han vänta en månad till innan han får sin lön.så han fick låna 600kr för ormen av mig och betalade det s på söndag kommer den.men nu ska jag nog gå hare bra skriver mer imorgon hooj!

Idag!

Ni får förlåta mig för dålig uppdatering men ja,bättre än såhär är jag inte.
hinner inte göra allt jag vill göra.började med specialidrott på skolan idag och kände direkt att hmm jag inte sprungit i sommar.nåväl det gick rätt bra ändå planen var kort.kom för ca 1 timme sedan hem från min andra träning den var betydligt mycket jobbigare.första träningen sedan förra hösten.ska se hur det funkar men tänker börja om.lite nervöst var det och första träningen idag gick skit enligt mig . nåväl träning på måndag och jag kan ju inte "läääängta" mer hahah :P
imorgon slutar jag kl två och då blir det att vara med älsklingen sedan så på fredag blir det mys som alla fredagar med min underbar oskar hooj på er !

Schema

Tja jag vet inte funkar väll rätt bra med sovmorgon varje måndag och hål såsådära varje dag.
aja kunde varit bättre gärna bort med alla hålen och sluta tidigare än fyra.men men det får duga :)



vad sägs jobbigt?

26 augusti

nu har kameran kommit hem till sin rättare ägare igen och hade tänkt lägga upp bilderna nu sedan helgen.
och så blir det kanske några inlägg till :)






















så mysiga bilder ellerhur :)

old pics!

Eftersom att förra datorn jag hade gick sönder så bad jag och bönade om att oskar skulle rädda dom bilderna som fanns på den om det gick.som tur var så gick det att rädda dom så jag är väldigt glad.kollade just igenom alla och tänka att varför inte lägga in gamla bilder så får ni se hur jag såg ut förr och hur det var då.så njut av gamla bilder :)































24 Augusti

Kära vänner jag har varit sämst på att blogga den senaste tiden.jag förstår inte vad som hände med mig etfer att oskar slutade jobba,men jag har slutat blogga betydligt mycket midre vilket är synd tycker jag.nu börjar ju skolan också så det har riktigt kört ihop sig.Aja ska försöka bli mycket mycket bättre på att blogga då jag kommit igång med skolan.
nåväl ska iallafall ta och skriva nu.tyvärr har jag inga bilder eftersom jag glömde kameran hos oskar och har inte kunnat lägga in varken på hans dator eller min.nåväl i helgen har jag bara varit med oskar och hans familj.vi har riktigt myst och haft en lördags kväll där vi grillade och sedan grillade vi marshmallows.riktigt mysigt!sedan var vi och firade oskars kusiner och så frågade vi om vi fick vara barnvakt till dom vilket jag hoppas på det kommer bli roligt!
men ska iallfall lägga in dom få bilder jag har :)







!



Ja nu väntar jag bara och kan inte vänta snart tills jag får hem våran lilla älskling till oskar.
Precis en vecka idag så ska han vara hemma hos oss.åååh ajg längtar!
Den gråröda blir det :)

Oskar skriver!

Jag har världens underbaraste tjej! och jag älskar henne av hela mitt hjärta! MIN YAOSKA!

Första dagen i skolan

Hallå läsare!
första dagen i skolan och jag vad ska man säga,det dög:)
Långa dagar då man såg schemat men jag hoppas det går att ändra.fick också veta att vi skulle ta skolkortet samma dag vilket inte var så kul.som tur var såg jag iallafall inte ut som ett skogstroll men kunde varit finare.
aja efter skolan skulle jag köpa ett skydd för håret men kom hem med såå mycket mer.ja ni får se själva vad jag släpat med mig hem!

Skor och innebandy klubba

slutrea armband på glitter 10kr

köpte 3saker på coop och fick en platttång för 125kr på köpet ifall jag köpte hårgrejjer för 125kr

hälfäste till mina pumps

ny väska från accent för 300kr



Sista dagen!

Ja nu börjar det dra ihop sig väldigt mycket.
ska alldeles snart fara hem för att krypa ner till kos och så.Har inte gjort så mycket idag varit ner en sväng på stan lämnat tillbaka ett linne på gina jag köpte och kollat på en ny innebandyklubba och nya skor.Den andra gick av och mina skor är 2storlekar för stora.Sedan har jag bakat kladdkaka med oskar och inte gjort så mycket mer.önskade att jag hade gjort mer sista dagen på sommarlovet men mer än såhär blev det inte.känns inte heller så speciellt att komma till skolan igen...
Nae om jag ska börja ta och avrunda nu hade tänkt lägga in bilder men det blir det då inte heller så dom kommer imorgon.
kommer kännas jätte jätte konstigt att sova inatt eftersom jag sovit med oskar hela sommarlovet,vill verkligen inte sova själv.
men nae nu ska jag lägga mig och mysa med han sedan fara hem.skriver mer imorgon puss!

Det man saknar mest!



Då jag läste ut boken " en blomma i afrikas öken" så fasnade jag på en sida,den sidan som berörde mig mest.
Som dom flesta jag känner vet så är jag ju adopterad och för er som inte visste det så är jag iallafall det!
nåväl som ni ser la jag upp en bild så ni kan ju läsa själva vad som stod på sidan och det som berörde mig mest.
hon strev " jag älskar dig,mama och jag kommer tillbaka och hämtar dig glöm inte det.jag kommer tillbaka och hämtar dig!" sedan längre ner skrev hon "när vi väl hade kommit ombord på planet bröt jag ihop.jag visste inte när eller om jag någonsin skulle få träffa min mor igen." Jag älskar dom där orden men ändå skulle dom kunna få mig att gråta.
Själv har jag träffat min egen mamma för två år sedan och varit i mitt hemland.Förra året kom hon hit till sverige i 3 månader men det är bara 3 månader på ett helt år.Min mamma bor inte i sverige och jag har aldrig levt med henne eller haft möjligheten att leva som mamma och dotter som andra familjer har haft.Men som hon skrev skulle jag så gärna vela fara tillbaka och hämta min egen mamma där hon är.ta bort henne från allt jobbiga och få hem henne dit hon hör hemma med mig och hennes familj.Själv vet jag aldrig då jag kommer att fara tillbaka till nicaragua eller om jag någonsin kommer att fara dit igen.Gör jag det är det inte ens säkert att mamma är vid livet då.Och att tänka på att man inte får bo med sin egen mamma sitt eget kött och blod och den som skapat en berörde mig faktist!Det värsta som skulle finnas var ifall mamma dom i nigaragua ensam utan sin familj som bor här.därför skulle jag så gärna vela fara dit ner och hämta henne,men det går inte.Därför berördes jag så mycket av hennes citat för jag känner igen mig så mycket själv i mitt egna liv.Jag älskar dig mamma och jag kommer att komma en dag för att hämta hem dig!

behålla eller inte?

Köpte en klänning/tunika idag och oskar tyckte inte att jag skulle behålla den eftersom han inte trodde att jag skulle ha den på mig så mycket.men själv älskar jag den och skulle gärna vela behålla den,men så börjar det har han rätt?
jag vet inte och har slutångest som fan snälla hjälp mig ska jag behålla den eller inte?
HJÄLP MIG NU ?



komentera nu!

Bilder

Hallå vänner som vanligt har jag kommit tillbaka till mina dåliga vanor att uppdatera jättedåligt.
ska jag SKA försöka blogga mycket oftare igen,men som alla vet så börjar jag om skolan på torsdags och då vet jag inte hur uppdateringen kommer att vara eftersom att jag ännu inte ha nått chema.men men har tagit en massa bilder sedan igår och i förrgår och tänkte lägga in en massa bilder så njut och se :)









böcker



Igår läste jag klart "en blomma i afrikas öken" och den var riktigt bra faktist.kanske inte den bästa boken jag läst men kom igenom den ganska så fort.Några kapitel var tråkiga och andra riktigt spännande.en vanlig bok med sin egna lilla charm.eftersom jag gillar verklighetsbaserade böcker så har jag redan påbörjat en ny och håller på att läsa den nu.
den heter våran lilla hemlighet.handlar om en flicka som bli våldtagen av sin pappa i sexårs åldern och sedan blir gravid.
hon väljer att ta bort barnet eftersom fadern var hennes egna pappa och bli förtrykt av familj och vänner.
har inte hunnit så långt eftersom jag började redan på den igår.än så länge har det inte hunnit hända nått spännande men jag tror att den kan bli riktigt bra.tipsa mig gärna på fler böcker jag kan läsa då denna är slut :)

Svårt att välja!?

Okej nu äre såhär att jag och älsklingen har bestämmt oss för att skaffa en orm.
okej jag har velat ha en orm så länge vi varit tillsammans och nu kom oskar på ideèn att det kanske inte var så tokigt iallafall som han först tyckte.men eftersom jag inte kan välja den ormen jag vill ha utan måste anpassa efter storlek och utrymme i oskars rum så har vi kommit fram till två som skulle vara bra.oskar fick välja orm jag fick välja färger.men jag och oskar ha väldigt svårt att bestämma oss vilken färg.så jag tänker fråga er vilken färg på ormen ska vi ha?

Svart

eller röd svart ?

Vill du också vara med?


Denna tjej har en veckas blogg tävling och jag tänker delta i den.
tänkte att ni som kikar in på denna blogg också kanske ville vara med och tävla.

hon väljer en blogg varje vecka som får synas på hennes header och veckan därpå drar hon en ny.
kika in och delta du med :)

ena dagen långt andra dagen kort





tja vad säger ni ena dagen långt andra dagen kort.snacka om föränndring.
jag vet inte riktigt vad ni tycker men jag tycker jag såg lite finare ut i kort hår.men oroar er inte för ni som tycker att jag borde ha haft kvar mitt långa.jag jobbar på det,ska spara ut det igen så det blir långt och då ska jag inte klippa det.
kommer ta ett bra tag men,det kommer sakta för varje dag som går haha ;)

vad sägs,passar jag bättre i långt eller kort?
:)

12 /8



tjaa då vare inte länge kvar då tills mamma kommer hem,nae  hon kommer snarare imorgon.
kan inte påstå att jag längtar direkt för man känner rent att då är skolan på G.ingen mer sovmorgon,inge mer snosande med oskar då man bara kan ligga och dra sig i sängen.inge mer att kunna göra vad man vill vara ute länge.nae fyfan jag l'ngtar inte säger jag bara har haft den så bra här hemma med bara pappa under hela sommaren så att så skulle det kunna vara gärna en månad till iallafall,men men som alla gånger så tar det roliga slut.Nu börjar man ju 2an också och inte vet jag riktigt om jag ser fram emot det...fan sen äre bara ett år kvar till i skolan med vänner och sen ska man ut och jobba fyfan! nåväl har ju iallafall dom närmaste att gå med :)
idag blir det att vara med oskar och sen så vet jag inte vad.har inte så mycket att göra fram tills dess men ska nog lilla och läsa måste läsa ut boken innan imorgon då den ska vara tillbaka.så att så ser min dag ut.kanske slänger in ett inlägg sedan ikväll igen.ska lägga mig och läsa nu puss!

the unborn



drog ut men emelie,jeppe och rickhard på hemmakväll.
skulle lämna tillbaka några filmer och sedan kunde vi inte bestämma oss vad vi skulle göra så vi bestämde oss att hyra en ny film. tog ett jävla tag innan vi bestämmt oss men efter många om och men så tog vi the unborn.
jag vet inte om ni tycker den är läskig/äcklig men som den fegis jag är står jag för att jag tyckte det.
mer än halva filmen satt jag och höll för ögonen och tjuvtjikade lite där emellan också.men det är banne mig den äckligaste filmen jag någonsin sett jag skojjar inte jag fick typ en hjärtattack alla utom jeppe höll för ögonen och kan komma med att hahaha vissa gånger öronen med(A) nåväl vet inte vad ni tycker men som sagt jag är en liten fegis egentligen och jag står för det för jag tycker att denna film var riktigt jävla äcklig och hemsk.se den ett tips :)

أنا أحبك

Har inte mycket mer än att säga att han är helt underbar!
tänker låta bilderna få tala för sig själv och lägga in bilder på de hela året vi varit tillsammans.
på fredag har vi ett år och en månad,tack för allt älsklingen.kommer alltid stå vid din sida!




























Jag kommer alltid älska dig,oavsett vad! <3


11/8

Hallå vänner och kära läsare!
idag har jag inte gjort så mycket,ovanligt ? nej! jag cyklade hem från oskar vid 8 tiden då han for till jobbet så vi cyklade en bit tillsammans.tänkte att jag kunde passa på att fara hem då och lägga mig och sova hemma.sovde en liten stund ssedan for jag på stan och lämnade tillbaka ena av skona jag köpte för den var ca 2 cm för stor bak i hälen.hur det kunde komma sig har jag ingen aning men iallafall jag fick byta och den andra satte perfekt men måste ändå lägga in inlägg så det inte glappar eftersom ja de är så runda där bark men jag är nöjd :) sedan har jag legat och läst och inte gjort så mycket mer oliver och brodern var över ett tag och hälsade på ,det är alltid kul då dom kommer för oliver pratar så mycket och jag fattar precis ingenting utan abra håller men så det ska låta bra haha (A) men men.aja nu sitter jag och väntar på soffesnopp hoppas hon slutar jobba snart så jag kan avra med henne.och så kommer min kväll att se ut.skriver mer om hur min dag blir imorgon puss!

min dag!





skona,vad tycks ? snygga eller inte själv älskar jag dom!
lite spjutiga där fram som ni ser men det tycker jag inte gör så mycket :)

10 augusti

Hallå kära vänner kommer inte bli några bilder idag eftersom jag sitter och bloggar från oskars blogg men men.
cyklade hit idag fråga mig inte varför men så var det bara,nåväl fick råå ont i öronen för att jag nyss duschat och mina öron tål inte att det blåser det lilla minsta för att jag ska få ont.aja idag har jag inte gjort så mycket vaknade sedan var jag ner på stan och köpte dom där skona iallafall hahha från dinsko (några inlägg tidigare).sedan tänkte jag att jag skulle komma hem och ligga och se på tv men det blev då inget av utan det blev att gå ut och pressa i solen den liulla stunden jag kunde och den lilla stunden solen nu kommer att vara den senaste veckan.nåväl tog boken med mig ut "en blomma i afrikas öken" och begav mig ut i solen.låg där i kanske två timmar sedan gick jag in och åt och efter det fortsatte jag läsa.måste läsa ut boken före onsdag för då ska jag lämna tillbaka den och jag har knappt läst halva så jag måste SKYNDA MIG! men som sagt nu sitter jag här och inte gör nånting alls så jag tänkte gå in och gratta maria (oskars mamma) som fyller år idag och så.vi hörs hooj!

9 augusti

har varit sol idag och tydligen den sista solen som kommer vara i en hel vecka.som jag sett på yr så är det bara regn som väntar hela denna vecka.nåväl tog vara på dagen idag och drog vidare tll boviken där oskar och oskars mormor och morfar har sin stuga och låg och solade där med oskars familj.riktigt mysigt måste jag säga men blev dock inte så brun som jag hoppades på.och efter det så kom vi hem och åt kräftor med pappa.söligt men gott blev dock lite less.känns skönt att ha ha ätit det även om det är nästa helg men då slipper man iallafall att fara dit och så äre slut.och efter maten så var jag och oskar och lekte lite med diesel sedan har vi bara myst i sängen och skrattat som fan.imorgon blir det jobb för oskar och så blir det att köpa dom där skona trotts allt,längtar som ett as! nåväl berättar mer sen här kommer bilder!





















kolla in..

Okej nu äre såhär att jag har en del saker jag gärna skulle vela bli av med så jag tänkte lägga ut dom och höra ifall det är nån som är intresserade och så.om inte annat vill jag ändå att folk hör av sig ifall jag kan lägga ut dom på ett annat ställe typ som blocket.. alla sakerna är använda max 2ggr bara så ni vet och vissa aldrig!


glansiga svarta skor  med liten klack storlek 36 köpta i vintras,
använda två gånger inomhus!


vita boots med liten klack storlek 36 köpta för några år sedan använda två gånger.


pumaskor i storlek 38 köpta för 3 år sedan och aldrig använda.


en vit tunika i storlek M köpt förra året och använd 1-2 ggr.

8 augusti

Hallå vänner tycker jag har bloggat rätt bra förutom idag som inlägget blir sent.
Idag var det tänkt att jag och oskar skulle på vitbergs och bada men det blev inte av oskars badbrallor var inte rena direkt.okej det var inte så att han gjort nått i dom utan bara skitiga för att han har suttit på gräs,okej vi byter ämne nu!
nåväl det blev inget vb så vi for till oskar en sväng och sedan hem igen och åt middag tillsammans med pappsen.
det blir så vi far på vitbergs imorgon istället och så blev det bio idag istället.vi såg sommaren med göran och för att vara en svensk film så var den riktigt bra.lite småtråkig ibland men haha man skrattade också tro mig bland dom bästa svenska filmerna jag någonsin sett.tyvärr var den lite för kort önskade att den var längre,men verkligen värd att se!
ska iallafall slänga upp lite bilder sedan idag och så kommer mer imorgon.nu blire att mysapysa med älsklingen och se madagaskar 2 haha hooj :)





jag idag..

7 augusti

Jahapp då var emma och sanna borta då och farit hem till sig,det var roligt att dom var här.
har gjort en massa och tänkte slänga upp lite bilder ni inte sett ännu som jag tagit.
och nu blire att vara med oskar men först bilderna hooj :)



















saknar dig !<3



Efter många om och men saknar jag dig så otroligt mycket!
det var allt för länge sedan jag såg dig nu och jag längtar verkligen till ikväll då jag får se dig!
saknar dig så mycket älsklingen,dina pussar dina kramar.Du är allt för mig!
längtar tills ikväll då vi ska sova med varandra igen!

DIESEL!





Denna hunden är världens finaste hund och jag älskar han mer än allt annat!

MÅSTE ses!


Okej att sitta och kolla på youtubeklipp som är råå långa är verkligen tråkigt men ha tålamod ni MÅSTE se det här!
slutet på första filmen är bäst och man kommer lättare in i den om man ser hela.andra filmen är bara bra i början.
hahah skrattfilmer är alltid roligt se och njut ! :)



Kul med kameran.

igår var jag och tjejerna ute och fotade lite och det är ju faktist rätt fascinerande att jag lär mig någonting.
testade olika inställningar på min kamera som är ca 2 månader gammal nu och vissa bilder blev riktigt bra men andra inte.
är ju faktist ganska glad att det går framåt iallafall.först tycker man att man tar jättelite bilder men då man väl ska kolla på dom är det inte så jävla få bilder man tagit hmm.nåväl slänger upp bilderna så ni får se och ha egna uppfattningar.jag blev rätt nöjd men vad tycker ni ? se själva!














okej kanske inte sååå jättesnygga nu när jag ser på dom,men bättre kommer sen :)
önska mig lycka till på traven!

shoppat nytt!


svart kofta från gina 249kr


leopardaktigt linne från gina 129kr


leggings från gina 149kr

allt från gina för 527kr ,snyggt vah ;)

Kommit hem från stan och shoppingrundan med emma och sanna.var ju tänkt att jag egentligen itne skulle komma hem med någonting annat än en pinsett från HM,men som ni ser jag kom hem med allting annat UTOM en pinsett.aja äre ovanligt nej,det kallas yaoska! Nåväl fick ångest över att jag själv tyckte var så jävla mycket pengar,köper fan aldrig kläder för att jag aldrig har råd.men då man tänker på saken kanske det inte var så jävla dyrt det som kostade var ju koftan,mjuk och skön för vintern.skrämmande att jag redan tänker på vintern men som sagt sommaren är snart slut och skolan börjar om snart.....aja vad tycks själv blev jag rätt nöjd kunde gärna kommit hem med underkläder också eftersom jag älskar att köpa det och jaa som sagt den där jävla pinsetten jag aldrig köpt på hmm 2månader.lär ta 2 månader igen innan jag köper den men men.nu ska jag iallafall,jag vet inte får se hahah skriver mer sen hoooj!

ögonstenar!



hittade dom här underbara skona på en tjejs blogg och blev fan kär direkt.
finns det några snyggare skor,NEJ skulle göra vad som hellst för att få dom där skona och don finns på deichmann sko som SÅKLART inte finns i lilla skellefteå.har kollat igenom deras katalog och det går inte beställa hem dom.ifall ni hittat några liknande skor någonstans snälla hör av er jag vill ha dom där skona.vill ha vill ha vill ha NUUUU!!!!

hmm

Efter många om och men har jag ju glömmt och berätta om min solbränna.
är ju lite stolt såsådär,borde jag vara det eller inte? känn er avundsjuka ;)

vill ha!







...

Jag önskade folk kunde vara mer tacksamma över det dom redan har!
Folk blundar för mycket och vill inte se,fram tills den dagen att dom förlorat allt.
då inser dom vad världefullt de dom haft har varit!

3/8

Hallå vänner det är måndag idag och den har väll varit bra.har städat rummet idag vilket verkligen har behövts eftersom jag inte hade plockat ut saker från ungern ur resväskan och det var ju typ 2 veckor sen jag kom hem.nåväl inte nog med det så har jag hört av mig till emma och sanna och dom kommer imorgon och ska stänna här till tors-fre nån gång,känns roligt faktist.nåväl har även väntat på oskar då han nu börjat jobba och medans jag väntatde hade jag lite roligt med kameran.här kommer iallafall bilderna :)













Hejdå!



Nu äre så att min kära VHS har gått sönder och kommer åka på soptippen så fort som det bara går.
känns lite tråkigt eftersom jag haft den hela mitt liv så länge jag iallafall kan minnas.Och som oskar sa så saker man haft länge skaffar man som en "relation" med.låter helt sinnessjuk men sant.jag själv har svårt att slänga saker vad det än är och speciellt sånt jag gillat.nåväl hejdå min trogne vän jag nått ut med alla mina barnfilmer jag sätt under min barndom.

Augusti !

då vare augusti och nu är hösten påväg,fyfan..
aja det är drygt 2 och en halv vecka kvar innan skolan börjar och jag kunde inte varit mer missnöjd än vad jag redan är.
hade tänkt updatera mycket oftare än vad jag gjort men som alltid blir aldrig någonting jag tänkt av.hmm var meningen konstig :/ ? aja i fredags var jag hos oskars mormor och morfars stuga,det var faktist kul har saknat dom.konstigt men sant.
vet faktist inte vad jag ska skriva om egentligen har så lite att berätta.idag var det sista dagen jag kunde vara med oskar för han börjar jobba imorgon.känns ganska tråkigt har knappt varit med han känns det som för man är alltid tvungen att präglas av tider och nu var denna vecka med han slut.och då kommer han jobba i två veckor fram till skolan börjar.det där med skona blev ingenting av inte som det ser ut.500kr visst dom var snygga som fan och skulle säkert använda dom,nån gång.. men ändå vill ha dom men 500 kändes verkligen inte värt.aja ska lägga in bilder nu och då får bilderna tala för sig själv.se och njut!







T S U K I I
RSS 2.0