Goodbye,skelleteå !

klockan börjar vara lite mycket just nu,ska upp kl 8 imorrn för att hinna med bussen till arjeplog som går kl 10.
känns skönt att få komma bort från allt ett litet tag och ta tag på nytt när jag kommer tillbaxa hem igen.
men jag kommer ju ändå sakna en del här hemma,mina vänner och min älskling som är på ett helt annat håll just nu.
men jag tror faktist för mitt egter bästa att jag behöver det hära.och jag kommer ju allitd tillbaka sedan hem igen :D
jaah nu ska jag väll ta och avrunda lite granna så jag kan hopp i säng..

måste bara få ta och berätta att jag var på valpträffa idag men min hund Diesel och hans syskon.riktigt kul måste jag säga dem var rätt lika varandra,små som stora förändras också hundar och vissa var speciellare än andra!

image143

Då ses vi nästa lördag då,har gratis sms så ni kan ju smsa om ni vill ! :)

PÅSKLOOOV !!!

yeeesss,idag fick jag påsklov känns riktigt bra faktist :)
på lunchen så for jag och åt på tatung med diana,riktigt gött men det blev stressigt måste jag säga.
fick lunch 25 i 12 och skulle vara tillkaba på skolan kl kvart över 12,snacka om att snabbäta.
jag hann oxå vara med älsklingen ett tag innan han var tvungen att fara hem för att dem skulle till kiruna :(
något jag inte precis gillar eftersom jag oxå ska vara borta hela lovet,så vi kommer knappt kunna höras av.
men och andra sidan den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge,då får jag väll istället en bamsekram då vi båda kommit hem något jag längtar ganska mycket till just nu :]
jaah som sakt själv ska man då upp till arjeplog på lovet och vara dära med lilla farmor. ska jag vara ärlig längtar jag ganska så mycket dit.behöver komma ifrån allting ett tag och sova ut,ladda upp med nya krafter och tag.och det finns inget bättre ställe än att vila upp sig hos min älskade farmor :) vi har planerat precis vad vi ska göra på lovet,vi ska skämma bort oss :] blir alltid så bortskämmd då jag är hos henne,för nästan allt jag vill ha. fast det är inte därför jag far dit,det är för att oftast så får jag vila upp mig för henne och hon finns alltid där för mig + att jag såklart får vara med världens bästa farmor !
jaah så nu vet ni lite vars jag tar vägen hela lovet :) fast då far jag ju nu på lördag och kommer hem nästa lördag.
hoppas ni får ett härligt lov,och får vila upp er som jag kommer göra.mer än så hade jag inte att berätta just nu ! :)


  

ord till ord

har hört dina hårda ord förr,då sved dem riält kan jag erkänna denna gång betyder dem inget.
du säger att du står för dina ord, men ord mot ord stå för dem nu då,tyckeru jag passar in bland massa "sjuka" människor som gör dumma saker gång på gång och borde behandlas sätt in mig dit då om du tycker att mitt hem är dära.själv vet jag inte vars jag hör hemma hjälp mig finna vägen då, du som är så vuxen och stor. är min plats dära skaffa intyg så jag kommer mig dit,då kanske jag får ett hem jag inte hinner hära.
du som säger att du står för alla ord,visa det denna gång då och tala inte före du agerar. glapp i käften kan du med vara och hårda ord kan du säga med, precis som jag.men till skillnad från mig och dig står jag inte alltid för det jag säger som du tydligen gör.visa förändringar visa hur mycket du står för saker då,nu haru talat agera då .
är jag så pass dum i huvet skicka mig till psyket då,bara du står för dina hårda ord du säger,lögner hatar jag !

Storlek 38 på vifft ! ;)

haha nog gör man många misstag måste jag då säga,och här har jag gjort det igen.men nu ska jag ta och berätta iallafall ;)

skulle gärna vela sälja ett par puma skor jag ALDRIG använt,och det är på heder och samvete,jag har ALDRIG använt dem.visst hemma på golvet men inte ute någonstans dem har i ca 2 år legat i en kartong i min garderob.
köpte dem utomlands i nicaragua då jag var dära för som sakt ca 2 år sedan.klantiga lilla jag köpte skorna i storlek 38 och själv har jag storlek 36,så ni kan ju tänka er att dem är rätt så förstora för mig,där har ni förklaringen till varför jag aldrig använt dem :) köpte skorna där borta för 800kr i svenska pengar.
ni,som jag kanske tycker att det var sjukt att köpa ett par skor för 800kr i storlek 38 som jag aldrig använt.
så därför undrar jag nu om någon där ute med storlek 38 kanske vill ha dem och skulle tänka sig köpa dem av mig,så dem kommer bort från min garderob,tänker slänga upp ett par bilder på den oxå så ni får se själva hur dem ser ut :)

  

söndags Cupen

idag hade vu cup på kaplanskolan.
vaknade kl 8 för att vi skulle vara på skolan kl 9 inte så kul måste jag erkänna,var vaken till kl 12 natten därpå och jag kan säga det nu i efterhand att det verkligen känns ända in i märgen. det var en jobbig dag kan jag lova,vi var där från kl 9 till kl 5 kan säga att i slutet var jag riktigt trött och hem ville jag mer än allt. vi kom dock 3a visst det var väll inte så dåligt men jag VEET att vi kan göra bättre av oss. men och andra sidan så spelade vi bra idag och alla var trötta och slut sista matchen vinnarglädjen fanns inte kvar lika mycket som förr då . riktigt lång dag men vännerna höll ut iallafall,diana,elias,emelie,linke och nils var där och såg alla matcher jag spelade.förutom diana som for då det var sista matchen och nils som var där bara ett tag av sista matchen :)
haha ingen utom diana var ett så stort stöd då jag var dära,dem gjorde mest annat. men jag får väll iallafall vara tacksam att dem kom och iallafall försökte se matcherna,tack och puss på er ! <3

Det börjar bli vår,vår och åter vååår :D !

min dag idag har varit riktigt bra måste jag säga :)
nackdelen var att jag kanske vaknade lite tidigt men det gjorde inte så mycket.
det var strålande väder ute så jag tänkte nä nu fan tar jag och väcker diana så ska hon gå ut och gå med mig eftersom det är så fint väder och båda behöver röra på sig :)
vi for ut och gick ca kl 1 och for och gick en låång bit tog 2 timmar för oss att gå den haha men vi stannade och "solade" ett tag på vägen med . sen på kvällen for jag ett tag till älsklingen och var barnvakt till hans småbröder,dock är elias den sämsta barnvakten jag veet hahaha ;) skulle aldrig sätta min lilla oliver i elias händer då vet man aldrig vad som skulle hända :] jaah min dag har varit riktigt braa måste jag säga och det känns verkligen på vädret och doften ute att våren börja komma,fyyfaaan så sköönt längtar verkligen diit :]

  

världens bästa vän !

har skrivit mycket om mina vänner och hur mycket dem betyder för mig,ändå tar det inte slut nu.
ska ta och berätta vad jag och victor lindstöm gjorde igår,riktigt roligt måste jag säga !

igår ville victor att jag skulle följa han på coop så jag gjorde det,så vi får dig och var dära ett tag.
sen for vi hem och satt oss vid datorn där vi sedan hedde på webben för varandra och mick.
kan fortfarande inte sluta skratta åt alla våra gremager vi gjorde för varandra,hahha såå kul.
var även med han ikväll oxå ganska så länge han kom till mig kl 6 så for han just precis NU.
var igentligen tänkt att vi skulle vara med flera men så blev det tydligen inte så vi fick roa oss själva :)
vi satt vid datorn ett tag och han skrev till alla möjliga människor på min online lista.sen såg vi på film heartbreake hotel det är absolut min favorit film kan inte sluta skratta åt dem,även om jag sett den 300 ggr :] efter det så gjorde vi inte så mycket förutom att pratat och skrattat åt lite olika saker,vi hade vattenkrig oxå med min kära vattenspruta (A) dock slutade det med att jag hade ett hav runt golvet och fulla sängen hahaha,men jag fick min hämd victor blev riält blöööt ;) nu så har jag inte så mycket att berätta,lät ganska tråkigt om man läser vad vi gjort men det var det inte jag hade iallafall jätteroligt :D
men nu har ungen tänkt att jag ska följa till hans pappa i helgen och åka skoter med han :O
jag undrar just hur det ska gå efterom han kör som en GALNING och han har tänkt att vi bara ska hoppa "lite" med skotern, inte mycket :Ssäger han ja.. kan lova er,det läääär bli min dööd hahah ! nu måste jag sluta skriva ska natti natta,men jag ska ändå slänga in lite bilder på oss trots allt :) !

     

victor lindström du är bara för bra vännen ! ;)

att göra någon annan glad

jag mår så bra just nu,vet inte varför men jag är glad och mår allmänt bra just nu.
det är nog för att det är så bra väder just nu,eller nästan iallafall.Det är sol ute slaskigt men ändå, huvudsaken det är sol då blir jag på bra humör iallafall + att det är varmt känns verkligen att våren är påväg,det hoppas jag då iallafall vill inte ha mer kyla och snö vill att det ska bli vår så träden kan börja blomma och fåglarna börja kvittra på träden,att bara känna den dära vårdoften längtar jag till. iallafall idag så var vi som är med i skolkören och sjöng på brogården(ett boende för gammla) det var riktigt kul tycker jag ! :) man såg verkligen hur glada dem blev och vissa sjöng till och med me. då jag så alla de dära gammla glada människor na så insåg jag att dem måste ändå ha kul fast dem är gammla,då jag blir stor vill jag oxå bo sådära som dem bor. då vi sjöng för kärlekens skull började en gubbe som jag stod just brevid att börja gråta,var svårt att se det och jag var tvungen att anstänga mig för att hålla tillbaka tårarna.då jag kollade mig omkring såg jag ett par som höll varandra i handen och verkade ändå lyckliga och full av kärlek till varandra även om dem var gammla,sa till en kompis det dära kallas tills döden skiljer oss åt riktigt sött att se måste jag säga. jag förstod det nästan inte själv men då man stod dära så vart jag verkligen glad inom mig att se andra bli glad för att man sjunger,att göra en annan glad.det kanske i hjälper dem föralltid men just för stunden kan det hjälpa,att få dem att glömma saker och minnas saker.
Hinner inte skriva så mycket mer för nu ska jag fara på träning.men nu vet ni hur min dag såg ut iallafall.
tror inte dagen kunde bli bättre inte som det ser ut nu,fick träffa min älskling på skolan och fick göra andra glada.
om det alltid kunde vara så,det hade ju varit bäst. men nu måste jag verkligen gå PussPuss :) <3

Simon Fahlgren !

Ett stort tack till världens bästa simon,som alltid funnits där för mig.
Du tänker alltid på mitt bästa och lyssnar alltid på det jag har att säga till dig.
Du har funnits dära för mig i svåra stunder och alltid velat få mig glad och inte vara ledsen.
Fortsätt spela gitarr för mig varje gång jag är deppig,du får mig alltid på så bra humör grabben !
Som sakt världens bästa simon,det är du Simon Fahlgren puss på dig ! <3


image124

no matter what

Dagens stjärna är ingen annan än min älskade joss näslund!


    
 The Worlds Greatest !
Du har en egen plats i mitt hjärta
en plats fylld av glädje och smärta
Den delen kan du aldrig ta ifrån min
inte ens om någon annan skulle få dig
Nej dig kommer jag aldrig att glömma
i mitt hjärta ska jag dig gömma
I ett hörn kommer du alltid att finnas
för du är en människa jag vill minnas
Tro de eller ej
jag kommer alltid älska dig!

Fixar och Trixar

nu är yaoska i farten hahah,har fixat en bild till malin eriksson.
gjort om den på ett liknande program som photoshop och nu har hon tänkt ha den som header.
fick sitta ett tag tills jag fick fram den rätta bilden som passar just henne ? efter många om och men blev den sista rätt bra och jag är ganska stolt över mig själv :] ska lägga upp lite bilder så får ni se hur det blev :)


 <------- första bilden jag gjorde

  <-------- andra bilder jag försökte mig på

 <-------- resultatet efter alla försöken och blev sedan den bästa !


om ni vill att jag ska göra om bilder sådära så säg bara till,har ändå inget bättre för mig att göra om dagarna ! :)

Ken Ring - Bryter Tystnaden

Jag kan inte sluta lyssna på låten,den får mig verkligen att tänka till.
svensk hiphop är inte precis min stil,men ge den en chans den har en text som betyder nått,nått som inte andra texter gör,den handlar om kärlek till sitt barn  !

memorys

kollade runt lite på min dator och hittade en hel del bilder som ger mig tillbaka blickar och minnen.
men minnen är minnen och dem kommer aldrig tillbaka, man kan bara skapa nya minnen och minnas dem.
nu ska jag ta och visa er några av mina minnen och något jag aldrig kommer glömma ! 

                        


Det förflutna,det som varit och det som inte kommer tillbaka.stunder kommer och går minnen skapas och förstörs.
men i alla lägen som kommer mitt hjärta vara så pass stort att det finns en bit till er alla,kommer alltid minnas er !

KÄÄÄÄÄÄÄÄR ! <3

Du charmar mig till 1000%,
Björn Gustafsson !Dagens :

har sett att det är ganska många som gjort såhära,
så jag tänkte att jag oxå kunde testa :)


Dagens vill ha : jag vill ha en tröja från veromoda för 399 nått..

Dagens mående: mår väll rätt bra

Dagens klädsel: mjukisar med pappas tröja :]

Dagens borde : borde sova nu för jag är extremt trött

Dagens smink : inget alls,kör mitt real !

Dagens frisyr : utsläppt

Dagens låt : Natasha Bedingfield - Put your arms around me

Dagens planer : Elias men blev inte så det blev grannen istället

Dagens längtan : SoMmAreN !

Dagens saknad : Elias Sandberg & en som aldrig kommer tillbax som förr,min mamma !

Dagens fundering : Varför händer saker,som inte borde hända ?

Dagens dummaste : ......

Dagens tråkigaste : .......

Dagens misslyckande : missade öppetmål :]

Dagens drog : MUSIK !!

Dagens godis : äter inte godis så ofta

Dagens köp : pizza med laget

Dagens humör : det funkar väll,så länge jag kan skratta åt saker :)  

vissa dagar är roligare än andra

alla dagar är inte roliga,men vissa kan man bara inte leva utan !
nu ska jag berätta lite granna om de två senaste dagarna något jag aldrig kommer glömma.
det var skratt och glädje,har inte haft så roligt på väldigt länge.ett gott skratt förlängre livet!

Fredag:

igår var en dag jag sent kommer glömma!
skulle igentligen på nf (night flight ) men en vän svek mig riält mycket, två ggr så det blev inte av.
då ringde jag till sofia för hon skulle vara med johanna (en gammal klasskompis som flyttat till byske)
kl var kanske 8 då sa hon att det kunde dom,dem skulle börja gå strax så jag väntade.
när dem kom till mig så berättade vi en massa roliga saker och jag och johanna började garva råå mycket,visade en bild på min kille då en kompis till oss hade sminkat han.HAHAHA råå kul han var extremt fuul :]
men dock såg min lillebror det och ville med bli sminkad haha så johanna gick med på det och hon sminkade han.efter ett tag blev jag så sugen på glass då vi bestämde oss för att gå till mackarna och köpa glass.på vägen dit tog vi med oss min hund,johanna och sofia jagade upp han så mycket så han började rusa i en välldans fart rakt fram.jag orkade inte hålla emot så jag ramlade på rygg och min hund fortsatte att dra,AHAHHA kan lova att jag blev blöt efter det ;) då vi kom tillbax hem la vi oss i min säng och såg film (stockholm boogie) sen vid halv 1 for dem hem till sofia.den roligaste kvällen på länge,tack flickor !

Lördag:

idag äre såhära att jag hade match kl 12 på edda.
det var våran sista match för sesongen och mycket stod på spel. vi var tvugna att vinna matchen annars skulle vi inte bli 1a i serien och vi skulle kanske inte komma vidare till norrlands slutspelet där vi bara möter dem bästa lagen.men matchen gick bättre än vad jag trodde,tvekade aldrig på vårat kag eftersom jag vet vi klarar det mesta tsm bara vi vill.men som sakt matchen gick bättre än vad jag trodde det blev 13-1 + att gjorde ett mål hahaha missade alla andra mål jag skulle sätta men bättre än inget iallafall hahah ;)
efter matchen så for vi och åt pizza hela laget.gör vi varje år och det ska fortsätta så med,så nu är vi som sakt vinnarna i serien och tog hem allt,nu äre bara norrlands som väntar på oss ;)
vi börjar det tsm så ska vi avsluta det tsm!


 

det var dom bilderna HAHHA ! :P

T S U K I I
RSS 2.0