18 juni

Du är de finaste jag vet, de bästa jag har och jag är så tacksam för att du är min. De är en underbar känsla att få vara tillsammans med den man som gjort mig lyckligast i mitt liv, uppleva kärlek på en helt ny nivå. Du gör så jag får fjärilar i magen gång på gång. Och jag är helt och hållet hopplöst förälskad i dig! Tack för all lycka du ger mig i världen!  

11 juni

Då var man tillbaka till Skellefteå igen. Känns både bra och dåligt, om jag ska vara helt ärlig! Känna väldigt konstigt, Kiruna var ju faktiskt mitt hem och att flytta hem till flickrummet var väl ingen vidare höjdare. Känns lite fel placerat för mig. Hade gärna velat ha lite mer semester faktiskt innan jag började jobba också, istället för att ha kommit på söndag och börja jobba på tisdag redan. 
Nåväl, detta ska nog fixa sig så småningom! Brukar vara så för mig, flytta i början av året och flytta hem till sommaren. Måste dock upp till Kiruna igen i helgen och hämta våra möbler. Saknar minst sagt vår säng!! Detta ska nog lösa sig, önskade dock att pojkvännen hade följt med, men han kommer på söndag nästa vecka! Tänkte slänga upp lite bilder på när jag bodde i Kiruna så att ni får se :) (mest för att jag ska minnas sen) 
Måste erkänna, jag tog inte så många bilder där. Och ska jag vara helt ärlig, detta är alla bilderna jag tagit från Kiruna !!

Turkiet - 14

Här kommer bilderna som vi tog med vår fotograf :) 


2 Juni

Då var vi hemkommen från vår Turkiet resa. Måste säga, längtar redan tillbaka.
De var jätte skönt att få en vecka tillsammans med älsklingen. Jätte mysig resa, vår lilla smekmånad.
Dock kanske inte Turkiet är någonting för oss.. Dessutom brände sig älsklingen rejält..
Vilket förstörde en hel del för honom eftersom vi inte kunde göra lika mycket som han kanske önskat.
Men, till Augusti har han nog lärt sig sin läxa. Alltid lyssna på flickvännen ;)
 
Och till vår stora hemlighet, så FÖRLOVADE vi oss!
De har varit planerat ett tag men vi har valt att hålla det hemligt tills de verkligen blev av. Eftersom Marcus ville "Pop that pretty question" själv. Så i torsdags 2014-05-30 gick vi ner till stranden för att ta kort på solnedgången och väl där gick han ner på knä och frågade om jag ville förlova mig med honom!
Älskar våra ringar, dom är så himla fina och de känns så enormt bra att få dela våra liv tillsammans. Älskar verkligen denna karl!
 
( för er som frågat ) Vi ville ha en väldigt traditionell förlovning och allt vad det innebär att vara förlovade.
De är väldigt speciellt för oss båda och betyder enormt mycket för oss. Men det blir inget bröllop inom ett år!
Vi har inte råd med det och vi valde att vi hellre vill köpa ett hus tillsammans först. Så förhoppningsvis i början av nästa årsskift har vi råd att köpa vårt hus!
 
Förutom det så gick vi ut och åt några gånger på min favorit lyxrestaurang, bokade en fotograf som fotograderade oss ( lägger upp bilder sen ) och sista kvällen skulle vi gå ut och fira vår förlovning med några drinkar, men bartenderna hade tydligen en helt annan plan. De ville uppenbarligen att vi skulle vingla hem eftersom vi blev bjudna på lite väl för många shots. Men i helhet så var resan vädigt bra :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T S U K I I
RSS 2.0