mitt öppna sår

Jag önskade du kunde lyssna på mig och nå fram till de signaler jag ger dig.
Jag önskade att du kunde prioritera mig
en sista gång och lyssna på det jag ville.
För du förstår verkligen inte att jag inte mår bra,jag berättar och berättar hur jag känner men du lyssnar aldrig,det går in genom ena örat och lika fort ut genom andra örat. Men jag börjar bli så less nu, Jag klarar helt enkelt inte mer nu.Du har redan visat mig att det vi hade aldrig betydde någonting för dig. Det var bara bortkastat tidsfördriv för att du själv trodde du var lycklig, men sen insåg du en dag att du kanske inte var det längre och lämnade du det jag trodde var någonting. Men nu har jag insett och öppnat mina ögon som du sa att jag skulle göra att det vi hade var nog det största misstaget jag kunde göra i mitt liv. Jag började älska någon där jag inte hade någon framtid med. Han förändrades så drastiskt bara för att han själv är sårad och ljuger för sig själv om någonting som inte finns.
Jag ville inte minnas dig som den här personen du är, jag ville minnas dig som den du var för mig.Men du får mig bara att minnas dig såhär, kall utan känslor för mig och utan hjärta att finnas där och torka mina tårar som det äkta vännen du var för mig.Jag saknar den du var förut,den som brydde dig om mig den som ville att jag skulle ha det bra och må bra inte den som stack då jag grät som mest och mådde som mest dåligt.
Men inte ens som en vän finns du där och bryr dig,du bara vänder ryggen om och går som om ingenting har hänt.
Jag vet inte vad som tagit åt dig varför du blev som du blev och varför du gör som du gör.
Du säger så mycket som du inte menar och en sak har jag verkligen kommit fram till,det är att du sagt så mycket om oss som aldrig varit sant eller menat.

Jag har alltid trott att du älskade mig,men jag hade så fel du kan inte älska någon! Du älskade aldrig mig!
Jag har alltid skyllt allting på mig,att det var mitt fel att du lämnade mig. Det är jag som känner mig misslyckad och känner att jag intee räcker till,det är jag som mår dåligt inte du.
Jag får aldrig veta mina fel du bara går och är förbannad. Men ett förlåt läker inte ett brustet hjärta och ingenting gör du heller. Är det detta du kallade att det vi hade var värt?
Efter ett och ett halvt år trodde jag fan saker och ting betydde mer,att en människa hade högre värderinga i ditt liv än vad de hade,speciellt vänner och den personen du älskat mest av allt på denna jord.
Men du fattar ju aldrig hur mycket saker och ting sårar,och ingenting gör du heller du bara ser mig gråta och går.
Och du säger att du bryr dig om mig,men visat att det vi hade var bara ett misstag. Att älska någon som dig var inte värt för all smärta jag får gå igenom. Om du bara kunde lyssna på mig en sista gång.höra mina rop på hjälp om att jag behöver dig, inte bara gå då du ser att jag gråter. Jag orkar verkligen inte mer nu,min tråd är så skör att jag snart faller ihop.Du vill hellst inte att jag skriver saker på bloggen,men då du aldrig finns där och lyssnar utan bara går direkt du blir sur.vad ska jag göra då ringa upp dig och få mer skäll?Nej tack jag känner mig redan så misslyckad som jag gör. Jag har insett nu att det vi hade var en dum lögn och att kärlek aldrig fanns.
men snälla hör mina rop på hjälp,snälla ta dina saker och gå,jag orkar verkligen inte mer!
Det du och jag hade betydde aldrig någonting,det du och jag hade var bara en lögn!
En dum dum dröm om att ha en framtid med dig,inte som du är nu kommer du aldrig att älska någon annan än dig själv! Varför fick du mig att tro att jag var speciell? varför fick du mig att tro att du kunde älska mig?
varför fick du mig att tro att jag hade någon framtid hos dig? varför fick du mig att planera en framtid med dig då det aldrig hade funnits någon? varför nämnade du S och I för mig då dom aldrig kommer finnas till?Varför ljög du för mig så länge?

31 mars


Mitt hjärta är stort!

Dagen var faktist rätt bra måste jag säga.
Förutom att någon på våran skola hade tydligen "jätteroligt" med att tända på en plastblomma eller lägga ner en cigg i en plastblomma så den började tända eld. Det blev så att hela skolan gick springa ut på gården och vänta tills brandkåren kom och berättade att det var lungt. Vi hann inte vara ute och vänta så länge då ett snöbollskrig startade och det for snöbollar överallt hit och dit. Ärligt talat blev jag faktist ganska så irriterad. Det var kul sådär 2minuter men efter 5 minuter till blev det inte roligt längre, då tycker jag att det börjar bli jobbigt.
Jag menar visst går vi gymnasiet inte 5an? vill man ha snöbollskrig så har man det med dom som vill ha det inte med alla som inte vill ha det. Nåväl det slutade med att min lärare fick en snöboll på armen DÅ slutade alla,inte moget enligt mig!


Efter skolan så for jag hem och åt sedan har jag varit ute och övningskört nästan hela kvällen.
Det gick faktist hyffsat bra måste jag säga,men har svårt för att hantera stressiga situationer.
Men det kommer gå bra så småning om som det ser ut nu kommer det gå fort.
Det roliga var att en kille och hans pappa hade tydligen kommit på samma ställe att övningsköra på precis som vi så vi for efter ett tag,pappa tyckte inte det känndes så tryggt med två stycket som övningskör på samma plats haha. Och sedan har jag suttit här vid datorn hela dagen,så nu blir det tända ljus popcorn och en film.Tjing!

Mina Tankar

Idag kom jag och tänkte på en liten grej som hände mig för någon dag sedan.
Jag och joss skulle gå genom en korridor på skolan och så hörde vi att några killar busvisslade bakom oss.
Jag är en sån tjej som tycker sånt är obehagligt, att en kille visslar på mig.

Själv tycker jag att det är det västa sättet att ragga en tjej på iallafall att ragga upp mig på,det är busvissla på mig.Jag blir oftast blyg och generad av att höra någon kille tycka jag ser bra ut men jag tar hellre det än att veta att en kille tycker jag ser bra ut utan att säga någonting till mig. Oftast så känns det obehagligt och jag skyndar mig därifrån för att slippa behöva vända mig om. Gillar mer då en kille kommer fram och pratar med mig som jag var en vanlig människa och inte ett visslar på mig som jag vore någon sevärdighet.
Jag är en sådan tjej som vill hellre bli uppraggad på genom prat och inte genom visslingar.
Därför tänkte jag ställa er en fråga!


a wonderful time

Då har jessica dragit.
Vet inte riktigt när vi ses igen men det får vi se nästa gång,men är nöjd för det vi hade.
Vi hälsade på hennes mormor och sedan for vi hem till mig och satt oss och såg på tv.
Börjar bli extremt trött nu måste jag säga,hundarna tog musten ur mig.
Så med lite bilder säger jag godnatt gott folk!30 MarsDagen har varit toppen!
Det är sol,Jag är glad och en kär vän från piteå kommer och hälsar på över dagen.
Kunde faktist inte bli så mycket bättre just nu.Så jag slänger in lite roliga bilder på mig själv som jag kan bjuda på.  Som ni också ser försökte jag och min bästa vän joss idag prova på att busvissla. Kan ju ta och säga för er att det inte gick nå vidare bra direkt och det hände en liten rolig händelse också.

Då vi hållit på ett tag att försöka vissla och jag insåg att jag inte skulle komma någon vart tänkte jag.
"okej nu sista gången" förväntade mig att det inte skulle komma några ljud från mig men till min förvåning så kunde jag vissla och det blev ett sånt högt ljud att det lät som ett brandlarm eller någonting hade slagits på. Inte nog med det så gick just en lärare på att gå förbi och han blev ganska så rädd kan jag ta och medge. Jag och joss höll på dö av skratt det var så roligt, de flesta som gick förbi skrattade åt oss men vi struntade i det och fortsatte!
Visserligen går det lite bättre för mig nu att vissla men jag ska öva tänker inte ge upp!


Imorgon blir det specialidrott med killarna och det känns rätt skönt faktist samt ut och köra.
Men nu blir det att städa rummet en snabbis innan jessica kommer sedan tillbringar jag kvällen med henne.
Tjing kära läsare och hoppas ni får en lika bra dag som jag!

Då kommer en kär vän
Jessica och Jag

Imorgon från piteå och hälsa på.
Det var ett bra tag sedan hon var här nu eller att vi sågs så det känns faktist ganska kul att hon kommer imorgon med sin lilla vovve och stannar över dagen. Blir förmodligen mycket prat om vad som hänt senaste tiden och minnen från förr kommer rabblas upp. Så många minnen jag haft med denna tjej det går verkligen inte att beskriva. Nåväl från poetandet till längtan, ser iallafall fram emot imorgon! ♥

29 marsSkolan varade inte så länge idag eftersom att jag slutade vid halv 1 tiden.
Efter skolan drog jag vidare för att leta sommarjobb eller helg jobb. Är dock lite sent ute vilket är ganska typiskt mig men jag hoppas det ska gå vägen iallafall. Efter det blev det att sitta vid datorn en stund och skriva lite till vänner och sura lite för mig själv,ibland behöver jag sura av mig på bloggen. Fattar egentligen inte nu varför jag blev så upprörd men det är väll hormonerna som spökar..

Kvällen har jag tillbringat med denna pingla ovan.
Det var ju ett tag sedan nu som jag och sara var med varandra så det var ganska skönt att få se henne efter en sån lång tid. Det blir nog att hitta på någonting på lovet också som det ser ut just nu,så jag hoppas det blir av.
Snart så ropar sängen på mig hade tänt ta en tidig kväll av alla sena kvällar jag haft.
är som en liten rugguggla som är uppe så sent på natten och hoar i tomma intet.
Nae nu börjar min fantasi att spåra,skriver mer imorgon kväll puss!

mina djupa tankar

Ibland undrar jag verkligen vad jag gett mig in på.
Var det jag gjorde ett bra val eller ett misstag?
Som det seru ut just nu var det ett rätt stort misstag,hade jag vetat att det skulle bli såhär hade jag valt annars.
Jag förstår mig verkligen inte på folk , hur de tänkter i olika situationer.
är så sjukt less på att må dåligt hela tiden är så sjukt less på att bara arg hela tiden.
Varför kom alla problemen nu och inte tidigare? varför öppnade jag inte mina ögon tidigare?
äre för att kärleken är så jävla blind eller är det för att jag är så dum att jag föll för den pladask som en droppe i havet. Jag kan inte förändra det som hänt eller det som varit med hade jag kunnat det hade jag mer än allt gjort det!
Hur mycket jag än försöker är det ändå ingen som lyssnar för allt är så mycket viktigare än mig.
att prioritera en annans sista önskan för 5 minuter är mindre värt än bara tänka på sig själv och göra det man själv vill. Jag förändrade mig aldrig för att drastiska tider kom,men då det väl kommer till kritan så visade tiden mig vilka personer verkligen var. Det är så sjukt mycket dubbelmoral runt folk och ändå kan de inte erkänna det.
Jag vill inte någon någonting illa men vissa har verkligen svårt att se det.
De är så otacksamma för vad de haft och fattar inte att man vill dom väl,de säger att man ska tänka possitivt men själva gör så man tänker negativt. Hur svårt ska det vara att ta tag i en ända sak? för sista gången?
att faktist ta sig tid till en person som faktist betytt livet för någon? hur svårt kan det vara att uppfylla ens önskan då man bara har en? Folk säger att jag är blind men vad kallar jag detta då?
Jag trodde jag gjorde det som var bäst för mig och dig men du verkar ha svårt att bestämma dig.
Jag behövde iallafall inte förändra mig bara för at tjag har det jobbigt. Kalla mig svag men det må vara jag står för den jag är! Blir så arg för allt jag får höra från alla håll och inget kan jag göra för det går inte att prata med någon som vägrar att lyssna på det man har att berätta utan att lägga på eller sticka sin väg och gå.
Ursch är så arg just nu att det finns inte.
Men bara en person vet hur jag känner och det är du olivia!
Är iallafall glad att jag har bloggen som jag kan ta ut min ilska på,den kan inte komma med åsikter eller bli sur på mig för allt jag gör,den dömmer mig inte för den jag är och sticker när jag behöver den som mest. den finns bara där för att finnas där. Och det är så jävla skönt att jag kan skriva av mig på den nu! Fan så sur jag är ursch!
Får ta detta som ett skämt nu, fan jag har pms!

Detta visste ni inte

Jag har hål i naveln sedan 4år tillbaka
Jag har glasögon men använder dom få gånger
Jag har varit ute och rest 15-16 ggr
Jag måste ha sista ordet att säga hejdå till någon
Jag kan rulla min tunga så det ser ut som en ros
Då jag var liten lyssnade jag på marilyn manson
Mitt namn kommer från ett berg och en flod

28 marsIdag har jag inte gjort så mycket vaknade lite sen eftersom att man ska ställa fram klockan så trodde jag inte den var så mycket som den var,så jag fick så lov att stiga upp.Dagens planer var egentligen tänkt annat än vad de blev,kan säga att jag inte blev direkt så förvånad men och andra sidan gjorde det inte så mycket heller. Så jag hoppas vi kan hitta på nått nån annan dag istället!

Satt i nattskjorta fram till halv6..
Sedan gick jag in i duschen och duschade och begav mig till olivia.
Vi gjorde inte så mycket såg wipeout tillsammans och åt glass sedan snackade lite om olika privata saker!
eftersom att ingen av oss fick dagen som den var tänk så passade vi på att vara med varandra.
Det blir nog så att vi hittar på någonting snart igen.
Imorgon blir det skola och en kortvecka för sen går vi på lov,känns skönt.
Nu ska jag tända ljus poppa popcorn och sätta på en film tror jag. Ha en fortsatt trevlig söndag!

en dröm av alla drömmar

Påvägen till olivia i fredags slog det mig.
Då jag får körkortet och har pengar ska jag ta med mig några vänner och köra bil hela sverige ner.
Jag ska njuta av varje liten sekund i mitt liv och göra det som faller mig in.
Jag ska köra härifrån lilla skellefteå ända ner till skåna och tillbaka hem igen.
Jag ska stanna på varje ställe jag vill stanna och se och festa och bara göra saker som är roligt.
Jag ska kampa och bo på hotell jag ska leva livet och vara lagomt ung,känna att jag lever.
Sen ska jag tillbaka hem igen tjäna pengar och fara utomlands.
Jag vet redan vilka jag förmodligen skulle ta med mig,men allting kan ändras!
Jag längtar iallafall tills jag tagit körkortet!

TjejkvällBeställde lite pizza som vi satt och åt tillsammans.
Efter maten så satt vi och såg på anastasia (filmen) sedan blev det earth hour och så släckte vi alla lamporna och tände ljus. satt även och spelade lite kort med jossan och så var det dags att slå sig framför tvn och se män som hatar kvinnor med popcorn i handen och tänka ljus. det var riktigt mysigt och mycket skratt blev det.
Så kvällen var verkligen uppskattad blir att hitta på mer till påsklovet då vi ska bland annat fara till bodaborg som jag inte varit på årtal.Men nu säger vi godnatt kära vänner!

27 mars

Tog en storstädning idag på mitt rum och jag är rätt nöjd med mig själv.
Från att serr ut såhär till att sedan ha det snyggt och prydligt.
tog även tag i alla mina skor och skosamlingen.
En del av alla jag har,mina favoriter


Garderoben börjar bli liten nu,behöver en större!


Snyggt och prydligt blev det även i garderoben!

Bild BOMB

Bjuder på en liten bildbomb med både gammla och nya bilder.
Vad ska man kalla det,sommartema kanske!
Se och njut!
vad hände med den du var för mig?

Du tror att du vet så mycket,men sanningen är den att du vet ingenting!
Du tror att det är bara du som har det dåligt och jobbigt men sanningen är den att jag har detsamma.
Du säger att du är less,men vad tror du inte jag är då?
att ständigt behöva bråka, att ständigt behöva ha någon som blir sur på mig för allt jag gör.
Du säger att du bryr dig om mig men ska sanningen fram så bryr du dig inte ett skit!
För då skulle du ge mig en ärlig chans att få förklara en ärlig chans att få prata med dig,en ärlig chans att få föröka!Vad jag än gör blir allt fel för dig. gör jag det du bett mig om är det fel,gör jag tvärt emot det du sagt gör jag fel.Vad är det jag gör för fel,berätta det gör mig!?
Vad jag än gör blir allting bara fel i dina ögon,för det har du bestämmt dig att jag ska vara.
Ifall jag var en sådan stor börda för dig,varför ljög du då för mig så länge,varför gjorde du inte slut med det hela innan du lät det gå såhär långt?Jag vet att du blir arg,men vetu det blir jag med jag säger så mycket jag inte menar.Men nu är jag less riktigt less. Jag orkar inte må dåligt längre,hur mycket jag än försöker prata med dig och berätta hur jag känner kommer du aldrig att lyssna på mig och förstå.för du ger mig aldrig en chans. Men säg då inte att jag inte försöker eller att du bryr dig om mig. Bara för att du är arg,ledsen och rädd betyder inte det att du är den ända. Ska sanningen fram är jag också jävligt rädd. Men för det så ger jag inte upp på dig,jag tror frotfarande på dig och har du nått på hjärtat vill jag att du lättar på det och berättar för mig. För veru vad jag blir så förvirrad då du säger två olika saker till mig,jag vill veta en sak den rätta saken så jag slipper göra fel. Jag bad dig aldrig stanna,du lät dig frivilligt göra det. men ge mig då en ärlig chans,för vars tog du vägen för den du var för mig?

27 marsDagen har gått skitbra,morgonpasset måste jag säga var sjukt bra.
Jobbigt och slitsamt men roligt som fan,dock vare typ alla andra som låg ner och var helt döda utom jag.
Sedan flöt dagen vidare och sista lektionen var mer än allt spårad,fick mig iallafall ett gott skratt!
Kvällen har bestått av att jag drog till olivia och där har vi varit hela kvällen.
Är dock på lite dåligt humör nu men mest ledsen så ska försöka sova snart.
Tur att olivia iallafall lugnar ner mig då jag är som argast,tack gumman du är bäst!
Joss ringde också så vi pratade ut om olika saker,måste säga att det var sjukt skönt att få prata med henne!
nåväl nu blir det snart sängen!

25 mars


God natt och sov gott på er!

dagen har varit sådär,den gick faktist ganska bra.
dock tycker jag att ha bf lektioner i slutet på dagen i 3 timmar kan vara extremt drygt så man blev fort trött.
Som tur är fick man ett jättegulligt sms igår av en kompis som piggade upp minn stämning lite extra!
Och eftersom jag blev så glad tänker jag dela med mig av glädjen,såhär stod det!
"Måste bara säga att du är jätte fin,såg dig idag på skolan men hann aldrig säga det till dig.puss"
Gulligt eller hur,tack lina det värmde verkligen i hjärtat!♥

Efter skolan så for jag hem och åt sedan var det bara att dra iväg och köra bil.
Gick inte lika bra som förra gången med tanke på att jag var så sjukt stressad.En dålig vana jag har att då jag väl blir det kan det ta timmar innan jag lugnar ner mig. Vid halv 6 så for jag och mötte upp bästaste joss och vi drog till stan där det var tjejkväll. Hittade somsagt lite grejer och det finner ni i inlägget nedanför.Slutade med att jag fick ont i magen av all stress.Men imorgon blir det olivia och jag längtar faktist.har saknat henne!
men nu blir det popcorn och film sedan sängen,sov så gott sötnosar puss!

Nytt i garderobenFunderar om jag ska behålla båda strumpbyxorna eller bara ena och iståfall vilken av dom?
snälla hjälp mig har beslutångest.
för övrigt vad tycker ni annars snyggt :)?

Rösta :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Är med och tävlar på nellys hemsida om att designa sin egen bikini.

Rösta gärna på mig och säg vad ni tycker om denna jag skapat :)

Klicka på länken ovan för att rösta!

ConverseHar man världens bästa pappa så har man!
Tack pappa, Jag älskar dig!♥

24 mars

Och detta var jag idag!

Dagen har verkligen varit spårad och kan säga att det var min dag idag.
Dagen började iallafall bra med träning och sedan så fortsatte den sådan då jag kom till skolan.
Utan mina vänner hade skolan varit sjukt tråkig må jag säga,skrattade så sjukt mycket idag!
Inte nog med det fortsatte dagen att vara sådär på topp då jag komhem och ett paket till mig låg på trappan.
en vecka för tidigt och det skadade verkligen inte!
For förbi stan en stund också med mamma och pappa och senare på kvällen har jag varit med sofia.
Nu blir det nog att ta det lungt och göra en tidig kväll förhoppningsvis!

nya shoes!

Kolla vad som kom med posten idag!
mina älskade skor från HM. de skulle egentligen komma nästa vecka,men dom kom idag och det skadar verkligen inte!
vad tycks :)?

Mi corazon doele

Skulle jag kunna gråta nu hade jag gjort det.
Hjärtat gör så fruktansvärt ont!
jag vill släppa ut allt inom mig men vet att det inte går för vem skulle lyssna?
Finns bara en person som känner mig och som jag kan lita på men den personen finns inte här.önskade att den gjorde det men,den gör tyvärr inte det.
Det känns som jag har svårt att ta tag i saker och förnekar hur sanningen verkligen är.
Jag vet att det jag gör är ett misstag men kan inte låta bli att göra det ändå.
Jag vet vad jag borde göra och vad som egentligen är rätt,men det går bara inte.
Jag är rädd för att såra och för att bli sårad. Jag vet att jag sårar dig med det jag gör,men förlåt mig!
Fick höra en sak från mamma idag och jag förnekade det med att bara gå min väg.
Anledningen varför jag inte tar tag i det är för att jag vet att det skulle bli jag som blev mest sårad av det.
Då du den dagen inte står där bakom mig vet jag att jag kommer ångra det jag gjort.
Men att se dig sårar mer än att låta bli,och jag önska jag var som du. att jag kunde klara av det och vara stark,inte bara stark för mig utan stark för dig.Men jag förtränger istället. Du tror på mig och du har alltid varit stolt över mig.Men jag är rädd,förlåt för det jag gör. Jag önska jag kunde göra annars,men det gör för ont i hjärtat! En dag går du bara och jag vet att jag hade blivit sårad mest av alla. Förlåt mig,jag älskar dig!

Allt går som en berg och dal bana för mig.
Att veta sanningen om folk men inte kunna säga den till någon.
Det är en tung börda då man bara är människa,varken barn eller vuxen.
Jag önskade jag kunde säga den men vem skulle göra nått och av alla människor jag?
Jag önska jag räckte till men ibland så kan jag inte det.
Jag önska jag kunde göra mer än vad jag gör,men jag kan inte det.
Det gör så ont att bara stå där och se på medans det inte finns någonting att göra.
av alla misstag jag gjort önskade jag att jag kunde ändra dom nu,en dag är det försent!

23 marsTog fram solbrillorna idag för första gången och då fick jag verkligen en sommarkänsla därför slänger jag in en bild sen i sommras.
SKoldagen gick rätt fort faktist och där mot slutet så blev det mycket skratt och flams mellan mig och jossan.
Spårad dag men den funkade helt perfekt. Imorgon blir det träning direkt på morgonen och det känns underbart och soffesnopp senare på kvällen. Fick även ett samtal av sandra idag där vi har planerat att jag ska gå catwalk senare i april för bikbok och kläderna hämtar vi redan nästa vecka. lite pirrigt inte min grej direkt,men ser ändå fram emot det.Senare på dagen har jag inte gjort så mycket målat naglarna och mest bara påtat på lite.
Blir lite tv nu sen förmodligen en tidig kväll. ha en fortsatt trevlig kväll puss!

Nytt i garderoben


Har letat och letat en svart tröja men det verkar aldrig finnas någon jag vill ha.
så efter många om och men sket jag i att denna tröja är mörkblå får duga ändå,nu då den fanns i min storlek. Fin? :)


Min förra sportbh fick ben och sprang iväg,vars jag än letade fanns den inte så jag fick köpa en ny.
Dock inte lika skön eftersom jag älskade min gammla men den duger.


Efter många om och men så bestämmde jag mig för att köpa svart nagellack iallafall!

Silver och guldörhängen hängde också med hem.
allt som allt gick det på 400 kr men det var det värt.
Vad tycks fint eller :)?

22 mars


Saknar min lilla misse så mycket,Skulle sitta fint med att krama och pussa han just nu!

Skolan gick fort eftersom jag hade bara två lektioner.
Som det ser ut nu så blir det att hitta på nått med tjejerna i klassen på lördag,förmodligen bodaborg och sen laga middag och ha trevligt på kvällen!
Efterskolan la jag mig och sov ett tag och sedan åt jag middag.
Som sagt så var jag också ute och körde bil och det fick underbart bra,känner mig lite stolt över mig själv faktist.
Tror faktist pappa vart lite stolt också som ville att jag skulle köra hem,men jag sa nej.
Just nu har jag rätt tråkigt med hunderar på att poppa lite och göra en tidig kväll.
Sov gott!

Ibland förstår jag inte hur folk resonerar över de val de gör i livet.
De menar aldrig någonting illa,men det kan bli sårande iallafall.
jag önskar bara folk förstod mig bättre och tog sig tid att lyssna!Då gäller det

Ska ut och övningsköra för första gången.
hoppas det går bra och önska mig lycka till :)

21 marsVaknade av att morsan kom in i rummet idag och sa att det var dags att vakna.
vanligtvis brukar jag få en hel uppläxning av min hund då han tycker att det är dags och det brukar oftast vara vid 7 tiden på morgonen. Gick upp och åt frukost och såg tv med mamma och lillebror en stund,sen gick jag upp.
Strax efter kom min lilla älskling hem och det är så jäkla skönt att ha han hemma!
Fast han är som en liten bebis,snacka om att man ska ha koll på han.
Då han kom hem så hittade han inget att bära i munnen så han tog en av mina tjocksockar jag fick av eva förra året sen hittade han något ännu mer spännande. Jag och olivias ansiktsmask sedan igår så det var bara att dyka in i hans mun direkt och få ut den. haha snacka om att han har charm hunden.I love him!♥

Sen har jag inte gjort ett skit idag,tänkt en massa på allt som hänt senaste tiden och tänkt på massa känslor..
Och kvällen tillbringade jag med bästa vännen joss,hon gjorde lite läxa medans jag satt och skrattade för mig själv åt wipeout. sedan såg vi ballar av stål tillsammans och nu börjar sängen att kalla.
Imorgon bär det av till skolan igen,men först sovmorgon!

Btw,ÄNTLIGEN har papprerna kommit fått vänta i 2 månader men NU,NU ska jag ut och köra.
så redan imorgon efter skolan börjar jag! akta er!

Dagens VILL HA!

En fransk bulldog

Och en Grand Danois


Tatuera mig?

Jag har alltid varit dubbelmoral då det gäller tatuering och att själv tatuera mig.
Har som aldrig fattat meningen med att göra min kropp tillgjord för att bli snyggare.
MEN jag har också sagt att ska jag göra en någon gång så ska den vara personlig,och efter att jag och sandra en kväll kollade på enbart tatueringar så blev jag lite sugen.JA tänk lilla neggativa jag. har alltid vetat vad jag velat ha och nu så börjas det att utvecklas.så jag tänkte slänga upp lite exempel vad jag skulle vela göra. två av de är jag redan bombsäker på att de blir dom ifall sen i livet.


Skulle vela ha en text bak i nacken där det står.
follow your heart!
everything will be okey in the end, and if it's not okey, it's not the end!
Både övre tatueringen och den nedre tatueringen vill jag göra.rätt coola faktist men love har jag velat göra länge!Skulle vela göra en liknande av denna fast mindre stjärnor och lägga in mitt sjärntecken i den.


denna skulle jag också vela göra fast istället för att skriva som hon skrev skulle jag vela skriva nicaragua där jag är född.

De är nedan är mer bara underingar.
är inte lika säker på dom men skulle vara kul iallafall
Har ju velat göra en döskalle i några år nu.men men som sagt dom är jag inte lika säkra på!så vad tycks :) ?
vilka är finast ?

20 mars

Dagen började med att jag vaknade i byske. Måste säga att jag hade en otroligt bra sömn dock var det lite trångt och varmt tack vare att jag sov mellan soffe och sandra. Men det funkade iallafall.
Vid halv 4 drog jag mig vidare hemåt för att sedan äta med mammsen och lillebror.
Pappa är borta i arjeplog och kommer hem imorgon.

Ikvällen har jag tillbringat med olivia och vi har pratat och ätit en massa onyttiga saker sedan gjort anisktsmask och sett män som hatar kvinnor. var länge sedan jag såg dom men var kul att få se om dom igen.
Imorgon blir det att vara med joss men först blir det läggdags.
Tack för en toppen dag flickor!
Jag älskar er! ♥

Platser jag måste besöka innan jag dör!

Eftersom att jag älskar att resa så finns det vissa ställen jag ska besöka innan jag dör.

- Egypten och se pyramider och se öknen
- Frankrike se eiffeltornet samt shoppa i paris mode stad
- Kina och se allt mellan himmel och jord,se även deras vackra tempel
- Indien se deras kultur och vackra tempel med den shiva
- Dubai för att det är ett rikt namn och verkar spännande
- Palestina för att alla fruktar sånna länder därför vill jag dit och se mer än bara det man ser i tv.
- Thailand och se mer än bara turist ställen samt att jag älskar landet
- Hawaii för att det är så annorlunda och alltid varit ett "paradis" ställe

Ja tack!

19 marsHade sovmorgon till kl kvart över 12 idag vilket var rätt skönt hann göra läxan klar.
Dagen blev inte så lång som jag trodde den skulle bli med tanke på att jag slutade kl kvart i 4.
Som det ser ut just nu så ska jag fortsätta göra läxa eftersom jag har mycket kvar att göra en hel uppsats.
Känns väll sådär eftersom jag inte vet vad jag ska skriva om. Men måste säga att jag känner mig rätt nöjd med mig själv som äntligen börjar ta tag i saker och lämna in dom i tid. Kan ju ta och säga er att sista inlämningen jag gjorde före jul och praktiken så fick jag VG+ i och det var idrott så att som det ser ut nu så har jag VG+ känner mig råå glad och förhoppningsvis så kommer jag upp till ett MVG :)
ikväll blir det soffe och vi kanske drar vidare till byske,får se. men ska göra läxan nu så jag blir klar,ha en trevlig kväll!

en helt underbar känslaatt få vara med mina små flickor och ta upp kontakten igen.
Det är så oerhört skönt att äntligen kunna vara med dom,har saknat er ska ni veta!
Längtar redan till nästa gång vi ses, älskar er! ♥

BioDå far jag på bio nu och ser remember me med sandra och sofia.
Hoppas filmen är bra,fortsatt trevlig kväll!

18 marsLägger upp en bild sedan nyårs.
Ser ni så mycket snö det var dåoch det är precis lika mycket nu också.ska det aldrig ta slut någon gång?
börjar bli så less att det alltid ska snöa. vaknade imorgon och det var inte sol så jag tänkte hoppas det blir det senare på dagen. Då jag cyklade hem från skolan så var det såklart storm ute och det piskade i ansiktet då man cyklade,såg precis ingenting och ont gjorde det också. nåväl hoppas  det slutar till imorgon!
ikväll blir det bio med flickorna och sedan blir det att ta tag i läxan en sista gång.
Det ska bli skönt att det är fredag imorgon också,så nu ska jag ta och börja läxa vidare! puss

why so difficult?

Jag känner mig så vilsen och förvirrad nu.
Det är så svårt att både gå vidare och acceptera hur det faktist är.
Jag vill komma ner från himmlen och sätta fötterna på jorden. men det känns som att jag fortfarande har en meter kvar innan jag landar. Jag vill inte att det ska vara så svårt,eller så sårande. Försöker ta mig ur det jag är i just nu och bara leva mitt liv vidare. men så snart jag gått ett steg fram så går jag lika fort ett steg tillbaka till det förflutna.
att det ska vara så svårt att gå vidare. tidigare trodde jag att tiden läker alla sår. Men jag börjar funderar om det verkligen är sant,tiden läker många sår. men läker det verkligen alla? detta sår är fortfarande öppet och ömt.det svider fortfarande och kliar trotts att jag vill kliar för att få bort smärtan så vet jag att det inte går.
Jag börjar fundera om tiden faktist läker alla sår,jag tror inte tiden kommer läka alla sår faktist.
Jag tror detta sår kommer alltid vara öppet en bit,eftersom jag fortfarande älskar och kommer alltid att göra.
Jag önskade att du kunde läka det åt mig,men jag vet att det inte går utan att jag måste få läka det själv.
trodde aldrig det skulle såra så här mycket eller vara så fruktansvärt svårt. men nu vet jag hur det är att vara kär,verkligen förälskad i någon. och jag hoppas att en vacker dag kan jag stå där framför dig och lee mot dig så som jag gjorde förut,utan att det ska såra. det är verkligen tufft,tuffare än vad ni tror! jag jag hoppas och ber att allt ska bli bra igen! i miss you!

17 mars

Dagen har varit stressande måste jag säga.
ville allting annat än att kliva upp ur min varma säng idag och bara dra mig,men plikten väntade och jag var tvungen upp iallafall. Började dagen med specialidrott så det var rätt skönt att få piggna till där en stund och fick även veta att fredag är vi lediga från den så då får jag verkligen dra mig till kl 1 någon gång.
Sedan rullade skolan på och då vi slutade drog jag en snabbis in till stan för att kolla ifall en tröja hade kommit in och kollade på sportbhar eftersom min har sprungit bort. Sedan har jag tillbringat hela kvällen åt att göra läxa och det känns som att man aldrig blir klar. känner mig så stressad men är snart klar som tur är.

Imorgon blir det att fortsätta på läxan sedan så ska jag på bio med mina små flickor sandra och sofia och se remember me,så jag hoppas den är bra. ifall någon sett den kan ni gära svara ifall den var bra eller inte :)?
men nu ska jag ta och lägga mig känner mig trött.sov gott!

nu drar jag tillMin bästa vän!
Kommer snart gumman ♥

16 mars


Jag älskar dig,och du betyder så mycket för mig.vad skulle jag göra utan dig?♥

Dagen har just slutat för mig och min nybäddade säng väntar.
SKolan gick otroligt bra,dock lite långtråkig men känner redan att nu måste jag ta tag i saker.
Efter skolan träffade jag olivia på stan så vi hann inte gå där så länge men en stund.
sedan cyklade vi hem till mig där vi åt middag och låg mest och pratade hela dagen om precis allting.
och senare på kvällen såg vi desperate housewives och bara myste med popcorn!
Det är otroligt skönt att ha någon vid sin sida som förstår en till 100% hur man mår och hur det känns.
Det är så jävla skönt att ha henne där som lyssnar på det larvigaste sakerna jag har att säga! tro det eller ej men jag älskar henne! en liten stjärna på himmlen♥

Imorgon blir det skola igen och specialidrott med grabbarna. skriver mer imorgon.nu ska jag sova god natt!


Vem sa att kärlek var lätt?
Jag älskar fortfarande dig!

.

Namn: Yaoska Häggman
Piercingar: 2 st öronen och naveln
Tatueringar: nixpix
Längd: pass
Skostorlek: 36
Hårfärg: mörkbrunt
Önskar du att du bodde någon annanstans: egentligen inte,trivs här med drömmer mig bort ofta
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: haha ja det vet jag inte
Röker du: Nej
Vilket shampoo använder du: det som finns för tillfället
Vilken parfym använder du: Just nu ingen nöjer mig med bodylotion :)
Vad är du rädd för: småkryp
Gillar du att tvätta: haha nae
Gillar du Berg-och-Dalbana: hmm vet inte får testa

SENASTE..
Film du hyrde: Hyr aldrig film
Film du köpte: vet inte
Låten du lyssnade på: Down - Jay sean ft lil wayne
Låten du hade på hjärnan: broken hearted girl - beyonce
Låten du laddade ner: ingen
Personen du ringde: det var nog yaoska :)<3
Tv program du tittade på: Lets dance typ
Personen du tänkte på: :]

FÖR ELLER EMOT...
Långdistansförhållanden: emot
Utnyttja någon: Emot
Självmord: svårt att säga,jag är varken av de
Teenage smoking: säger samma där, varken av det
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: beror helt upp på var och en
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

FAVORIT..
Mat: hamburgare
Låt: har typ ingen :)
Sak att göra: Lyssna på musik och vara med vännerna
Sport: innebandy
Dryck: coca cola?
Kläder: mjukis
Film: oj finns många,svårt att säga
Bil: hehe våran bil?

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en kille: Jaa..
Gråtit över en tjej: nepp
Ljugit för någon: Ja,tyvärr
Varit i slagsmål: nae
Blivit arresterad: inte direkt

ANTAL..
Gånger du varit kär: Beror på hur man ser det, en var jag kär i och en älskar jag!
Gånger ditt hjärta brustit: en..
Hjärtan brustit på grund av dej: en..
Tjejer du kysst: ingen
Gånger ditt namn varit med i tidningen: några gånger 3 förutom födelsedagar
Ärr du har på kroppen: för många..

Ska bli skoj: att shoppa!
Ska inte bli skoj: att plugga
Sparar till: kläder och resa förhoppningsvis
Väntar på: Sommarn
Pålägg som gäller: vet inte olika
Dagens dryck: cola

SENASTE..
Bok du läste: Twilight
Personen du fick mail av: Olivia
Personen du fick brev av: minns inte
Personen du fick sms av: Joss
Gången hela din familj åt middag tillsammans: idag
Saken du köpte: två par skor (A)

Vad har du gjort idag: gjort läxa
Var det kul: inte direkt kändes som man aldrig skulle bli klar,är inte ens klar!
Hur tidigt stiger du upp: kvart i 8
Gillar du att slåss: inte direkt
Vad ska du göra ikväll: sova ser det ut som just nu
Är du seriös: haha jaa?
Vad är du allergisk mot: nickel
Var har du ont: i armen
Använder du hårspray: inte längre
Kan du stå på händer: haha nae har inte provat på länge :P
Favorit serie: desperate housewives

15 marsDå var första dagen på skolan avklarat och det känns skönt!
blir dock ett litet sent inlägg just nu.
Men som sagt dagen gick bra fick lite sovmorgon så jag behövde inte stressa och jag hade bara två lektioner.
så vid lunchtid så for jag och vännerna i klassen och åt på dallas eftersom ingen av oss gillar blodpudding.
Senare drog jag en stund på stan med belinda och visst är det typiskt.
har letat en svart tröja hur länge som helst som jag vill ha bara någon i svart.då jag väl hittar den jag vill ha eller kan tänka mig så finns den inte i min storlek. men ska dit imorgon också och leta vidare. hittade även en skjorta på bikbok dock så kostade den 300kr. Sedan drog jag hem och la mig i sängen och tog en liten tupplur.
måste säga att det var konstigt att komma hem från skolan och veta att du inte finns där längre och välkommnar mig med dina varma kramar,ditt underbara leende..saknade det lite grann faktist,det gjorde dagen att man bara ville komma hem fortare. men senare på kvällen har jag bara gjort läxa!

Imorgon blir det stan igen och leta vidare sen ska olivia komma och äta middag med oss och så ska vi ha myspys senare på kvällen och se desperate house wives så det ser jag fram emot. Men ha en fortsatt trevlig kväll,jag ska börja bege mig snart till sängs hade jag tänkt. Puss !

värme är vad som behövs


Skulle inte sitta helt fel !

Söndags kväll!God natt!

14 mars

Då var man hemma från en byske vist igen.
Har varit där mycket på lovet faktist och jag kan inte direkt säga att jag är missnöjd med det heller!
SKönt att få komma ifrån allting en stund,men sen kommer ju problemen tillbaka då man kommer hem..

Nåväl imorgon börjar skolan om igen,vilket betyder sista lediga kvällen ikväll.
Efter att ha varit från skolan i drygt 8 veckor saknar man vännerna ganska mycket,så lite längtar man tillbaka!
så det blir att leta fram kläder till imorgon och sakta men säkert börja dra sig till sängs!
förhoppningsvis blir det bio till veckan också med flickorna och se remember me,men nu blire natti natt!


Det skulle ha blivit 1år och 7 månader idag.
jag saknar dig och det vi hade,du var min bästa vän!
och jag hatar att leva i det förflutna!
saknar dig älskling,du betydde livet för mig!

14/7-2008 ett datum för livet!

13 mars
Då har man just vaknat för ett tag sedan och ska strax börja göra sig klar.
Idag blir det att fara ut och äta med min kära fader och lillebrorsan på någon restaurang.
Och efter det så åker jag och soffe snopp vidare till byske igen för att umgås med sandra.
så där kommer jag att stanna fram till imorgon då jag kommer fortsätta blogga om mina fartfyllda äventyr utanför skellefteå! haha nae nu är jag ute och cyklar igen. men ha en fortsatt trevlig helg så ses vi imorgon kära läsare!

Fredagsmys

då har gumman farit iväg,för ett bra tag sedan men ändå!
som vanligt tog vi det lungt,snackade mest bara strunt mellan himmel och jord och satt och skrattade.
som ni ser så hade pappat gjort räkmackor åt oss båda två som vi satt och dryckte i oss senare på kvällen.
de var riktigt goda faktist,och det bästa är att pappsen varit kock!

Nu gäller det bara att börja dra sig mot sängen snart.
måste börja ställa om rutinerna snart börjar skolan och då äre ingen lek längre!
så med detta får jag väll säga god natt och sov gott!

12 mars


ungern och sommaren,längtar!

Vaknade halv 1 idag,inte mina bästa sidor direkt.
Måste erkänna att de senaste åren har jag blivit som en liten uggla,är verkligen en nattmänniska.
då jag var mindre var jag morgonpigg men nu är det sällan jag är det. jag drar mig hellre till natten!

Har inte hänt mycket idag,hade tänkt vara duktig och städa rummet samt skriva klart mitt cv och göra lite läxa.
dock blev inget av det av,låg hellre och såg på tv med min kära hund som stup i kvarten ska in och ut ur mitt rum. nåväl kvällen spenderar jag med min kära kompis olivia så det blir bra!

inte nog med det lovet är snart slut och det känns väll inte direkt sådär jätte jättebra.
men det ska väll också ta slut någon gång det med! nu ska jag iallafall fixa mig innan olivia kommer.
ha en trevlig kväll!

11 mars


everything will be okey in the end, and if it's not okey, it's not the end!

Dagen har gått fort tycker jag.vaknade ca halv 12 då jag klev upp och åt frukost.
mamma och pappa gillar inte att jag vaknar så sent med tanke på att jag inte äter någonting sen på hela dagen.
Sedan gjorde jag mig iordning för att fara ner på stan och ta min sista spruta,måste säga att det sved till faktist.
men det sjuka var att han tog det nästan under armen,men men.

efter det mötte jag upp flickorna där vi sedan gick på bio för att se alice i underlandet men hade inte råd.
så vi drog hem till mig och tänkte över saken men just i sista minut ångrade vi oss.det blir bio sen!
så här har vi varit hela kvällen och verkligen inte gjort mycket,har ahft mina egna problem idag.
två flugor i en smäll,men båda var bra som tur var!

förmodligen så blir det att jag far vidare till byske igen på lördag till söndag!
och imorgon ska jag vara med olivia,ska bli kul!
men nu ska jag lägga mig ner och se film,god natt!

i will always love you!


Frågor och svar

Lovar du att vara ärlig? Ja!
Låt just nu: Leave- vv brown
Röker du? oh nejnej
Beroende av: popcorn
Favorit bok: en blomma i afrikas öken
Vem behöver du mest just nu? mina vänner
Vad tror folk om dig? vet faktist inte,men att jag förmodligen är glad
Stämmer det? haha tror jag väll
Vad får du oftast komplimanger för? oj det är så olika,mina ögon mitt leende och haha baken
Vad säger du för att imponera på någon? jag gör inget speciellt,prata vilket jag är bra på
Funkar det? haha yees !
Hur imponerar man på dig? då man får mig att skratta, och visar mognad!

Brukar du skratta för dig själv? hehe jo det kan hända
Vad står det i ditt senast inkomna sms? Det är dock privat!
Vart bor du? anderstorp uppe i norr
Trivs du där: Jo det gör jag väll
Äger du några converse: nej det gör jag inte,men det kommer snart ska ni se!
Festar du mycket? hehe nae inte direkt,men det händer
Vad har du för mobiloperatör? halebop vänner
Är du allergisk mot något? Nickel..
Nästa mål i ditt liv: att skaffa jobb!
Hur svarar du i mobilen? hallå, heheh lite drygt
Vem ringde du senast? Sandra
vad sa den du senast pratade med live? "Kom till byske innan du börjar skolan"
Antal sömntimmar i natt: 9 timmar
Sov du ensam? yepp
Tycker du om din pappa? jag älskar min pappa!

Brukar du komma i tid? för det mesta ja!
När mår du bra? När jag är glad!
När blev du fotad senast? i tisdags
Är du smart? hehe inte direkt,men har lärt mig ett och annat senaste året

Favorit dryck på morgonen: oboy
Är du blyg? Ifall det är nya människor så ja
Är du cool? hehe nae
Har du varit full? nix pix
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? allt mellan himmel och jord!

Stand by mealla som medverkar i denna video är uteliggare,hårt ord men sant!
och jag kan inte mer än säga att jag älskar videon och beundrar deras talang att sjunga!
de gör mig glada,och det är helt klart värt att se videon!

mot stanEfter att ha försökt tvinga i mig en liten gnutta mat i magen i en halvtimme har jag gett upp..
Jag får bara inte ner maten,så jag hoppas jag kan äta nått senare ikväll ifall jag blir hungrig. har tappat matlusten igen.. nåväl nu drar jag mot stan för att ta sista gardacil sprutan och sedan möta upp mina små flickor på stan för att ta en fika med dom.
får se vad som händer ikväll,tar dagen som den kommer.
men nu ska jag snabbfixa mig och så skriver jag mer ikväll.
ha en trevlig dag,puss!

i´m still love youVem sa att kärleken var lätt,den som sa det kan aldrig ha upplevt den verkliga kärleken.
Jag tror på kärleken mer än de flesta,jag tror att man kan leva ett liv på att bara älska.
Jag tror på kärlek vid första ögonkastet och jag tror på evig kärlek!
Jag tror inte att man måste vara 25 eller 40 år för att upptäcka den riktiga kärleken,kärlek är kärlek oavsett vad!åldern spelar ingen roll,bara för att man är 40 betyder det inte att man älskat mer än den som är 12. även den äldsta kanske aldrig upplevt riktig kärlek och även den yngsta kanske upplevt den mer än någonsin!
man är inte dumdristig bara för att man tror på att man kan hålla livet ut,kärleken är väll till för att ta chanser? Jag tror det finns någon där ute för alla,någon som älskar en för den man är!
Kärleken är inte perfekt och det kommer den aldrig vara heller. för vill ni veta vad,det som inte är perfekt älskar man mer än det som aldrig blir fel.för då älskar man det mer för vad det är och inte för vad det borde vara!
Kärleken är ömtålig men samtidigt tålmodig,den är vacker men samtidigt smärtsam.
man älskar inte någon mindre bara för att den är yngre eller äldre, den som upplevt den vet bara det utan ett ärligt svar. man behöver inte hålla livet ut för att älska,man kan älska ändå!
att älska är inte bara ett ord att älska är även en känsla,tyvärr har det blivit ett ord som används för fel anledning. Jag var 15år första gången jag upplevde vad äkta kärlek var och den personen fortsätter jag älska.
kärlek är vad den är,det är kärlek! ta vara på den och håll fast vid den hårt, den varar inte alltid förevigt men det fortsätter ändå vara kärlek! att älska är inte heller bara en känsla, att älska är en gåva!


10 mars

Ja då var man hemma igen.
har kännt mig som en liten drasdocka som flänger hit och dit!
det blev så att jag stannade i byske yttligare en dag så efter några dagar i byste så hann jag just hem i tid innan jag skulle vidare till medle och vara där med tjejerna.han bara vara hemma 10minuter sedan var det att dra igen och där har jag spenderat eftermiddagen idag. kom hem för ett tag sedan och imorgon blir det stan för att ta sista gardacil sprutan.

måste faktist säga att jag hade sjukt kul i byske,måste göras om en till gång och redan imorgon ser jag flickorna igen! det var en massa prat och en massa skratt.ett och annat baktanke också,och nu behövde jag det mest.
har saknat mina små flickor som jag kännt sedan jag var liten.soffe snopp och jag har ju kännt varandra sedan vi var 6-7år.så det var skönt att prata ut.nu blir det att duscha och äta middag efter en frilufs dag med grilla korv och åka bakom skoter idag.kännde mig som en snögubbe då jag kom hem!


om ni bara visste hur mitt liv var, skulle erat vara en barnlek.
om ni bara visste hur det är att stå på egna ben.
om ni bara visste hur det var att lära känna mig.
men det gör ni inte och det kommer ni aldrig att göra,det tog ett och ett halvt år för en person att lära känna mig,han kom närmanst men han skulle behövt ett och ett halvt år till för att lära känna mig helt!

8 mars

Hallå allesammans!
Efter en långdag på stan så är jag äntligen hemma men då man just kommit iväg så ska man ränna igen.
for till tandläkaren idag och mina tänder var lika underbart fina som vanligt,enligt tandläkaren.
så det känns förjävligt skönt! Sedan drog jag vidare på stan för att träffa älskade olivia och hennes kompis emelie.
Så vi gick runt lite här och där.och jag vet inte det måste verkligen vara en underlig dag idag,träffade typ alla jag inte ville se.utom en och det var skönt!
Senare mötte vi upp aftab och så gick vi runt och jag kom hem med ett par örhängen i guld,ångrar nästan att jag inte köpte silver och guld men skit samma!
fick senare ett samtal på stan av soffe som undrade om jag skulle med till byske och vara där i kväll.så vad gör man inte jo jag ringer pappa och frågar om pengar,söta pappa ger mig pengar och nu äre planerat.jag drar dit ikväll,
kommer hem imorgon nån gång! kan ju ta och meddela också att jag gick på stan hela dagen med mina nya älsklingar och kunde mina fötter prata så skulle de skrika av smärta. Men jag ger mig inte oavsett smärtan så ska jag fortsätta ha dem ikväll.man får betala sitt pris för att vara fin.vill man vara fin får man lida pin!
ha en fortsatt trevlig kväll! puss

och med detta säger jag god natt!Då var man hemma från jossan kossan och belinda.
det var en rätt lugn kväll och vi satt och drev med några vänner,dock blev inte alla så glada,tyvärr..
men det var bara på skojj. sedan har vi inte gjort så mycket snackat och sett film.

imorgon blir det iallafall stan med olivia gumman och tandläkaren.
förhoppningsvis har jag lika fina tänder som jag alltid haft,men man vet aldrig.
ifall du läser detta,tänkt på att jag också har känslor!
jag vet att du är sårad,men jag är minst lika sårad.för det finns det gränser och jag har också känslor.
tänk på det,tänk på vad du säger!
och med detta vill jag säga godnatt!


It's like I've waited my whole life for this one night!

7 marsDagen har inte besått av så mycket måste jag säga.
klev upp och åt frukost där vid 12 halv 1 tiden,sedan la jag mig i sängen igen och kollade lite på tv.
Då jag såg på klockan nästa gång var den halv två så då skyndade jag mig in i duschen för att göra mig klar för att sedan fara till edda och kolla på en matchanalys med grabbarna från specialidrotten.
Så jag kom precis hem därifrån och åt just middag med.
Så jag hade mer eller mindre bara tänkt skriva detta inlägg för nu ska jag vidare till jossan och tillbringa kvällen där med henne och belinda som kommer lite senare ikväll. Så så ser min kväll ut hoppas ni får lika bra kväll!
bloggar kanske lite senare,tjing!

6 mars
Har saknar mina små katter,det var så underbart att få pussa dom igen!Då har man kommit hem efter en lugn lördags kväll.
vi gjorde inte så mycket pratade såg lite film och satt en stund framför tvn med micke och maria!
så det blir att ses på måndag igen då vi ska gå på stan. egentligen borde jag inte dit eftersom jag inte har råd att spendera nått på kläder,men jag känner att jag måste iallafall.så nu längtar jag dit!

Tidigare på dagen hände det inte heller så mycket,låg och sov till halv 12 men sedan så kännde jag att nae fan måste upp. så jag slog iallafall på tv och låg där i sängen och mös kanske en timme innan jag pallrade mig ner för frukost.efter frukosten hade jag bestämmt mig för att gå ut och fota lite men mamma bad mig färga hennes hår så jag stannde hemma och väntade på henne men råkade somna om. så det blev ingen fotning idag.
Då jag just hade hett på mig färgnings vantarna och stod och färgade mammas hår kändes det som jag skulle svimma,det bara svartnade för ögonen och sedan började jag må ialla så jag sprang in på toan och satt där inne kanske 10min och drack vatten.försökte ställa mig upp några gånger men kände hur illamåendet kom tillbaka.så där inne satt jag tills jag kunde resa mig igen och göra klart.
efter det blev det att städa rummet lite och sedan hoppa in i duschen och bege mig vidare till olivia!
imorgon blir det match analys med grabbarna och sedan joss.
så vi hörs imorgon sov gott puss!

nu far jag

Till älskade olivia och tillbringa kvällen hos henne.
alltid lika kul att vara med henne så jag är inte alls orolig för att vi ska sitta tysta hela kvällen.
ska ta med kameran så förhoppningsvis kommer jag hem med lite bilder.
skriver mer då jag kommer hem puss!

i love youJag saknar min bästa vän,önskade att du fanns här för mig.
torkade mina tårar,för jag behöver dig!
det är så jävla jobbigt,det gör så jävla ont!

jag vill bara ha min bästa vän tillbaka, jag saknar dig!

?

Finns det någon som kan det där med bloggdesign?
skulle vara sjukt gulligt om ni skulle kunna göra om min blogg till mig!
någon som kan och vill får gärna höra av sig! :)

5 marsLite bilder från dagiset bjuder jag på !
Ursch det var sista dagen idag och nae fy farao det var verkligen inte roligt,hade gärna kunnat jobba över och gått hem 5 istället för kl 1. Dagen började med frukost till barnen och sedan så kom ju de minsta på dagiset.
Vi satt en stund vid entren och kollade på medans traktorn for och skopade bort all snö.
på vägen in såg jag någon bekant komma in,och mycket riktigt så vare mia (oskars mammas svägerska)
så det var faktist ganska så roligt faktist att få se henne igen. Hade ju sagt att jag skulle praktisera i 7veckor och eftersom hon jobbar på dagis så sa vi att vi skulle kanske ses och mycket riktigt sista dagen och allt så jobbade hon hos oss,så vi hade ganska mycket att prata om.Så det var roligt att få se henne igen.
nåväl vi blev ju bjudna på teater av bf elever som gick i 3an så vi for och kollade och kan säga att barnen uppskattade det!

Då jag kom tillbaka gick vi ut fram tills det var lunch och möttes jag inte vad min lilla ängel som kom glad som alltid springandes med armarna öppna och gav mig en kram.så vi stod och myste en stund sedan for jag och åkte madrass med han.senare så pratade vi om mina betyg och jag blev sjukt glad.fick full pott på allting så jag hoppas på ett mvg av lärarna.hoppas!
aja kommer sakna stället som faan,men de gav mig en kram fröknarna och sa att de var som att förlora en kolega och ville att jag skulle komma tillbaka,så jag ska nog fara och besöka dem någon dag tror jag:)

Ikväll blir det en riktigt mys dag för mig och ska ta det lungt.
imorgon blir det olivia vilket jag ser fram emot,synd bara att vi bort varandra så långt bort!
och på söndag blir det jossan,så helgen ser då bra ut iallafall!

7an 8an 9an

Kollade igenom gammla bilder och hittade en massa bilder på min gammla klass.
alla åren från 7an 8an och 9an måste jag säga var fantastiska!
hade verkligen en underbar klass och visst saknar man dom ibland,speciellt då man ser på bilderna.
så jag tänkte bjuda på liten bilder sedan 7an 8an och 9an! tack till er!♥4 mars


Jag hoppas inte du dödar mig nu,men observera att det var i 9an!

Idag hade jag tänkt ta och berätta om min dag på dagiset.
det har varit en stressig dag måste jag säga men det var ju världens finaste väder så det får duga!
Men trotts det så får jag bara ångest över att det är sista dagen imorgon,har hänt så mycket på 7 veckor.
får nästan en liten tår i ögat då jag tänker på det.älskar ju där jag är!
Idag så hade vi skattjakt med barnen där jag hade lagt choklad och kola sås i en guldpåse sedan fick barnen leta det och då de hittat den så skulle de sätta sig vid bordet så skulle vi alla äta glass tillsammans.kan ju ta och berättade att det var uppskattat! efter det gick vi ut och det var sjukt jobbigt för mig,mina ögon är extremt kännsliga mot sol och snö på samma gång. men det var skönt!
Fick även se lillebror åt en kille som just blivit storebror.tror ni inte man börjar längta sjukt mycket tills man själv står där en dag med barnvagn och en bebis i famnen. fick en liten kille som gav mig en puss idag och satt i mitt knä hela dagen.de är så mysigt med barn. men även det allra bästa tar ju slut någon gång.
ska försöka skaffa sommarjobb där till sommaren ifall jag har tur,om inte annat hälsa på för det ville dom att jag skulle göra! men nu måste jag sova börjar 7 imorgon,sista dagen.
förjävligt!!

och ikväll har jag varit med sofia,såg upp med henne för hon ville se den.
men det blev väll mer prat än snack vilket var lite roligt men det var skönt med en lugn kväll med vännerna.
får hoppas vi hittar på nått till lovet också,tack gumman!

3 marsDenna vän har varit efterlängtad och sjukt skönt att få vara med henne en liten stund idag!
Dagen har bestått av det gammla vanliga,dagiset.
ursch det börjar verkligen närma sig slutet och igår kom det fram ett litet barn till mig stod och kollade upp på mig och kallade mig mamma och sträckte upp händerna så jag skulle bära han. ursch sånt värmer i hjärtat och det gör så ont att lämna det nu! det är ju torsdag imorgon och betyder näst sista dagen!

Senare mot kvällen såg jag film med lillebror och så kom ju mina underbara skor,asså fyfan vad glad jag blev!
Efter det så har jag varit med sara en stund på kvällen men måste verkligen lägga mig tidigt idag,det blev lite för sent igår.så det blir natti natti för mig nu! sov gott!

älsklingarna har kommitTänk vad ett par skor kan göra en glad!
Fick hem dom rakt in i min brevlåda och det kändes ganska bekvämt faktist.
Nåväl då jag öppnade paketet så var min första tanke shit vilken platå,tycker den är sjukt stor.
Så jag provade dom och jo det var jättesnygga precis som jag önskade.
De är lätta och går jättebra att gå i dom trotts den höga klacken.

Känner mig tyvärr lite dum mot de andra par skorna jag har som jag älskar och är i samma stuk.
har inte hunnit ha dom så mycket och är rädd att jag inte kommer använda de lika mycket heller.
Så jag funderar och vet inte hur jag ska göra..
Men jag älskar de jag fått,dock luktade de lite mycket nytt så jag fick ont i huvet.
Men nu blir det att använda dom på första bästa chans! :)

you makes me happy

I want to feel that feeling how it feels to mean something to someone.
I want to feel a sense of loving and being loved.
After everything that happened, I begin to smile again!

2 mars


En bild från i sommras då jag var i ungern!

Känner verkligen att denna blogg börja bli lite egotrippad med massa bilder på mig själv.
ärligt talat så har jag tänkt ta bilder med min älskade kamera men jag är för lat haha jag orkar inte så då letar jag hellre upp bilder på mig själv..får börja ta tag i det dära snart!

Idag har dagen gått rätt fort,men kan lova att jag var trött då jag vaknade i morse.
Ville allt annat än kliva upp ur sängen,kände mig som ett dött lik.
Jag hatar verkligen att se mig i spegeln på morgonen för jag ser verkligen likblek ut.
Ja jag är brun men jag känner mig vit fast jag är brun!

nåväl slutade ju iallafall kl 2 idag så det är ju rätt bra.
har gjort lite läxa sådär i huvudet idag,måste börja ta tag i det med snart!
ikväll blir det att lägga sig i sängen och kolla på desperate houswives som börjar kl 9,missa inte det!
och imorgon så börjar ju greys anatomy så det får ni inte heller missa!
men nu ska jag hoppa in i duschen hare puss!


Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig olivia,
du är guld värd du med gumman!♥

1 mars


min älskade hund Diesel!


Ny månad och det betyder en månad närmare sommaren.
Dagen har varit rätt seg måste jag medge,men det är väll för att det är måndag.
Har som vanligt klantat mig så jag lyckats få ont i armen. har gjort nått förmodligen burit barnen för mycket att armen är pajj och jag kan knappt lyfta den utan att det gör ont,så typiskt mig!
känner mig som 30år äldre just nu,har smärtor överallt och känner mig stel.
nåväl har verkligen inte gjort så mycket ikväll,bara tagit det lungt och tragglat mig igenom dagen på egna händer.
förövrigt längtar jag så sjukt mycket till mina skor kommer att jag kan knappt hålla mig!
men nu ska jag sätta mig ner och se film och poppa popcorn,sov gott!
Det var en månad sen idag,och det känns extra tufft!


Du gör mig glad!

vem är jag?

Vad har hänt med mig?
Det känns verkligen som jag tappat mig själv någonstans på vägen mot det bättre.
Jag är så förvirrad och less allting!
Då jag äntligen började ta mig igenom allting och började stå på egna ben så.
så tappade jag hoppet om mig själv någonstans på vägen dit,det känns som jag är tillbaka på ruta ett igen!
Jag känner mig så vilsen i mig själv,att jag slutat hoppas på mig själv.slutat tro på mig själv totalt!
känner mig totalt värdelös,som att jag inte duger.
Jag vet inte vad jag ska tycka,eller vad jag ska tro. Jag har bara tappat greppet om mig själv och slutat tro på mig!Känns som jag springer längst en lång korridro och aldrig hittar änden ut.
Vet inte vad jag ska göra,vars jag ska ta vägen eller vad jag ska tro.
Jag känner mig så jobbig och besvärlig med folk,som att jag bara är i vägen för dom och stör dom.
att folk tycker det men ingen vågar säga nått,för att de är rädda att jag ska bli sårad!
Jag vet verkligen inte vem jag är längre,jag känner mig så världelös!T S U K I I
RSS 2.0