hahaha




Så kan det se ut i våran klass då våra tilda är i farten =)

28/4


Yees,ser ni? jag börjar få tillbaka mitt lockiga hår! kan man bli mer glad,nej!

Idag har varit en riktigt pissig dag.
hatar verkligen detta pissiga vädret vill ha tillbaka sol och varmt lite kallt och regnit,uuurch!
aja idag har det varit skol hyffsat bra faktist men kunde dock inte vara med på idrotten eftersom min lilla sjuka inte är bra.
och så har jag ju varit med älsklingen idag med.och det är ju onsdag imorgon näst sista dagen på skolan innan vi får helg.hahah fan så jävla skönt måste jag säga.då blire att sova hos älsklingen hela helgen ut och valborgs och hela skiten.förhoppningsvis blir det också bergsbyn och köpa glass,muuuuums.men nu ska jag gå och natta vi hörs kära vänner !

letar,letar och letar mer



Okej,jag är inne i en väldigt volangig fast och brunt ska det vara i sommar för min del.
eftersom att min klänning på gina blev inget kap för att dumma idiotiska jag inte beställde den då jag hade chansen så letar jag för fullt efter en ny klänning att ha till skolavslutningen.vill inte ha för fin klänning,inte för speciell klänning utan en lagomt fin klänning jag kan ha flera gånger.Gick in och kollade på blondinbellas blogg för ett tag sedan och såg hennes underbara klänning hon hade köpt,sjukt fin vill haaaaa! men eftersom hon känar sisådära 20 000 mer än jag så äre väll bara och drömma sig vidare.sedan letade jag vidare på en massa sidor och hittade denna klänning för 50kr.
vad sägs? jag tycker den var fin precis i min storlek och allt.tycker ni den var fin? Men nått av detta slag letar jag till klänningar.har ni tips så kom gärna med dom!

27/4



Hallå vänner idag har jag inte gjort så mycket.
haft tråkiga lektioner på skolan och bara allmänt jobbig dag.imorgon blir det mycket bättre förhoppningsvis,och fast vi haft helg känner jag mig redan trött och skolless hur fan ska detta gå?
aja varit med älsklingen idag riktigt skönt dock han vi inte göra ett skit men det gjorde inget ändå.vädret avr inte heller det finaste.det blir mer imorgon hoppas jag.nåväl såhär ser det ut då man förvandlar några jeans till ett par shorts.
det ända som fattas är blekas och lite nötthet som ska in hit och dit.då jag lika är på g ska jag ta och berätta att jag varit riktigt förbannad idag med.den klänningen jag hade tänkt köpa som var planerad till skolavslutningen är redan slut jävla satan! jag som ville ha den så mycket men tänkte vänta ett tag efterom gina i stan inte skulle få in dom så skulle dom inte ta slut på hemsidan men min plan sprack.min klänning är borta:( hittar jag ingen till skolavslutningen blir det samma som förra året,men aja nu ska jag gå och vara sur på annat.börjar väll med gina! SAAAATAN!!!!!
hejdå!

Hur väl känner du mig ?

Testa och se själv hur väl du känner mig.
Klarar du av alla frågor,haha grattis vännen =)



Hur väl känner du mig ?
1) Vars bor jag ?
Sunnanå
Älvsbacka
Anderstorp
Stan
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

Lil Corey - First time



Okej det må vara en smörlåt men vad fan texten är asbra!
lyssna på den och ge den en chans ni kommer också tycka den är bra.
men vad fan dom spelar just i början för skit det vettefan men skit i det och fortsätt lyssna :D

26/4



Helgen har väll varit bra,men dock slut nu.
det blev att fara upp till akuten i lördags och där med hämta ut piller.allt börjar bli bättre nu men dock så vet jag inte vad som kommer hända sedan.kommer nog ändå vara med på specielidrotten imorgon iallafall.
Har sovit med älsklingen i helgen.han sov hos mig och det var supermysigt dock så hann vi inte med allt vi tänkte hinna med.vi for tills hans gammelmormor igår och var där ett tag med min vovve.riktigt kul faktist och jag vet att hon vart det med.inte nog med det det har varit underbart väder och för första gången åt jag en glass,dock ingen mjukglass vetefan varför men ändå.vi for på hemmakväll och hyrde film där jag också träffade benne i min klass. klockan blev sent och jag somnade under filmen så jag och oskar låg och mös en hel del innan vi gick och la oss och sov.idag har vi varit hos mig håller på klippa va ett par byxor som sedan ska bli shorts,än så länge går det riktigt bra men får se i slutändan.sen har vi varit hos han ett tag och är nu hemma.saknar oskar extremt mycket faktist men vi ses ju imorgon och jag längtar!
imorgon är det ju måndag såklart och 2timmar estet väntar,ty

vous éclairer ma vie!



aldrig ska jag sluta älska dig,du är allt jag har och allt jag berom.
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig, att du är där för mig som jag är där för dig!
När jag klantar mig när jag sviker dig när jag sabbar och förstör var kvar ändå tro på oss två för du vet vad jag än gör
kommer jag aldrig sluta älska dig!♥



Snart första maj, det betyder valborgs!



Och såhär ser min valborgs ut iår.
men älsklingen jossans kille jossan och förhoppningsvis lite grilla korv och mysa framför en mysig brasa.
så ser min valborgs ut,hur ser eran valborgs ut?



25/4



Ja vars ska jag börja i den hela soppröran jag har att berätta?
kan börja med dom dåliga sakerna sen berättar jag dom bättre sen. Jo vi börjar med att berätta att min förbannade urinvägsinfektionen har kommit tillbaka...Ja ni såg vad jag skrev den är tillbaka.Kände bara att det sved då jag kissade och så sedan såg jag att jag kissade blod som vanligt.Det har dock inte blivit nå bättre sedan idag på förmiddagen så det första vi gör då oskar kommer till mig imorgon är att åka upp till akuten för att få penicillin och förhoppnings vis blir det bra då inom några få dagar.Det roliga är att jag hade det förra helgen med då jag var hos oskar  och då fick jag det med på ffredagen nu en vecka senare fick jag tillbaka det och det är fredag idag med,eller lördag om man ska vara petig eftersom kl är över 12har även fått ett rååstort skavsår på ena foten av att ha gått i högklackat igår på stan,stack hål i den och såret är förbannat djupt.inte min dag idag kanske?.aja den andra dåliga nyheten var att min lillebror kom hem idag och berättade att en hund hade dött.inte för att jag känner hunden men skit samma den hade fått nått hjärtfel och dog mitt ute på gatan.10år gammal och fick inte åka till veterinären förrän på måndag då den ska kremera.och för att gnälla allmänt mycket så vill jag bara döda mitt knä just nu.Nu till dom bra nyheterna.som ni vet köpte jag ju ett par jeansleggings i förrgår.provade dom hemma och såg att det var hål i dom.så jag beslöt mig för att ändå fråga ifall jag fick lite pengar tillbaka och jag hade förväntat mig mindre äv vad jag fick.jag trodde jag skulle få dom 30kr billigare max 50kr men hon i kassan sa att jag skulle få 30% rabatt på dom så jag fick tillbaka 89kr fan värt som fan.fick dom nästan 100kr billigare.så då blev jag riktigt glad.
den andra goda nyheten är att som ni ser så har jag beställt mina skolavslutningsskor samt skor i allmänhet så jag är riktigt jävla nöjd.och den tredje goda nyheten är att jag har världens ästa pojkvän.har haft en helt underbar dag med han idag och längtar så sjukt mycket tills imorgon då han ska sova hos mig.han stöttar mig nu till 100 eftersom att jag är sjuk.tack för världens underbaraste dag älsklingen,du är bäst!

Yeeeessssss..!


Dom här skorna är påväg direkt till min brevlåda och kommer i början av maj.
vad tycker ni? är dom itne snygga?! :D

23/4



Underbart fint väder idag med,dock inte lika varmt som igår men skit samma förfan det var förbannat skönt iallafall!
Idag var en rätt jobbig dag faktist,det var kallt på skolan och jag hade bara en t-shirt så jaah vad ska man säga klantigt?
sen fick jag veta att jag har g i matte iallafall och ifall jag jobbar bra på datan och fortsätter som jag gör nu så kommer jag nå upp till VG,MVG om jag gör allt så eftersom att det vi gör inte är så svårt så ska jag satsa på MVG och förhoppningsvis får jag iallafall VG på det prov vi ska göra.Och jag HOPPAS verkligen att läraren inte tappar bort det provet med som vi gjorde förra gången,kan sätta mitt liv på att jag fick VG+ på mitt förra prov men han tappade bort det och kunde inte bedömma..SATAN!nåväl jag ska iallafall jobba.Matten som sagt gick finemang idag med och är ett snäpp steg före alla andra så jag ligger bra till och inte är sist som jag alltid är.Hade på mig mina nya jeansleggings och en vit t-shirt idag och ett par pumps jag tog på mig senare som jag nu har fått en blåsa på.fick spräcka den hos oskar och sätta på ett skavsårsplåster...och från det ena till det andra hade förbannat tur idag då vi skulle till oskar.eftersom vi missade bussen vi egentligen skulle åka med till han så skulle vi ta nästa buss och då det var ca 10 min kvar upptäckte jag att "faaan var är min börs?" då kom jag på att jag lämnade den hemma i ginapåsen så jag fick lite panik för vi visste inte om oskar hade pengar på sitt baknkort och jag hade inga pengar alls.då det var 5min kvar så gick vi mot banken där han skulle ta ut pengar och precis då sprang jag på andrè i min klass som jag frågade ifall han hade 13kr och det hade han! fick 15 och sa att han kunde få tillbaka dom imorgon men han sa att det behövdes inte.vännen räddade min dag och var skitglad,tack andrè! Inte nog med en god gärning av andrè kvällen har varit helt underbar med älsklingen låg och sov och sedan gjorde vi kladdkaka och åt.men tiden rann bara iväg tyvärr och jag bar tvungen att fara hem.hade tyvärr cykeln på stan men det gjorde faktist ingen för oskar körde mig på mobben till stan där jag sedan cyklade med han hem till mig och där sa vi hejdå.det var sådära kalltskönt som man vill att det ska vara uppfriskande och bara mysigt.då vi väl skulle säga hejdå kändes det precis som förr,precis som i sommras.kändes bara underbart och helt ja underbart.Men jaa då var han tvungen att fara hem,men vi ses ju imorgon igen och jag hoppas det är lika fint väder då med.
Blev ganska långt inlägg men vad fan det händer inte alla dar.nu ska jag iallafall måla mina naglar och mina tår vi hörs Pusss! =)

22/4



Det har varit världens underbaraste dag idag.
Hur underbart och solit som hälst,hade velat att det aldrig tog slut men bara för några timmar sedan så gick ju solen ned.Jag hoppas verkligen att det blir lika underbart och fint väder imorgon som det var idag,skulle göra vad som helst för det.Idag som sagt köpte jag dom hära jeansleggingsarna som jag velat haft i århundraden ända sedan dom kom ut,men då hade jag dock inte pengar så jag har fått vänta fram tills jag är sist i stan på att ha dom men skit samma nu har jag dom.dock såg jag då jag kom hem att dom var trasiga på ena sidan men jag bryr mig inte det får vara så.
Idag har jag varit med oskar hela dagen.trotts att det varit fint väder har inte allt varit bra men ändå.
vi låg och mös kollade på tv och sovde ett litet tag.efter det så bestämmde vi oss för att fara ner till älven och sitta där ett tag,det blev undefär en timme där nere och så har vi tagit en massa bilder såklart.dock så får jag inte över bilderna från mobilen till datorn men det får jag fixa snart.men nu ska jag göra annat vi hörs puss !

Foton



Det var denna bild som jag och oskar tog på forum:ung i november.
Och just denna bild fick jag förra veckan så vi har väntat drygt ett halvår på att få bilden och har tjatat och tjatat för att få den.Dock tycker inte jag att jag blev så fin på den men det tycker tydligen oskar,men men jag sa att jag skulle he ut den så nu får ni också se på den.Oskar har planer om att göra den till en stor tavla som han sedan ska he upp på väggen,vi får se hur det blir med den saken.nåväl så ser den ut iallafall! :)

Te amo!



Det var denna bild jag gjorde om på gimp och efter många om och mens försök så är jag riktigt nöjd över den.
vad tycks? jag tycker iallafall den blev fin och är riktigt nöjd med den.


JAG ÄLSKAR DIG!♥

....

Jag är så sjukt less,orkar verkligen inte med personer längre!
jag stör mig på allt och alla,blir irriterad hur fort som helst och jag önskar att jag abra någongång kunde lära mig.
att jag någon gång kunde hålla käften och hoppas på det bästa.Jag fattar inte varför jag öppnar munnen och berättar saker till folk jag vet i slutändan skulle såra mig göra mig besviken och allmänt irriterad.HELVETE jag i fortsättningen hålla käften.orkar verkligen inte mer ! om jag ändå bara kunde lära mig av mina fittmisstag!

20/4

Hallå vänner !

SKulle på stan ett tvärt för att köpa en tröja jag ville så gärna ha.
vad tror ni hände då jag var där? jo såklart var jag för sent ute så att min kära tröja var slut.
tänkte vara smart och gå in på hemsidan och beställa hem den men då fanns den såklart inte där heller....Hmm hur gör jag nu då? den fanns ju i lördags på hemsidan.ja bara söka vidare på nått jag verkligen vill ha.men eftersom att jag inte riktigt vet vad så kommer något jag kollat på iallafall !

20/4




Nu äntligen kära vänner skriver jag om vad jag har gjort under hela mitt lov.Som ni vet så är ju lovet slut imorgon och det är sista dagen idag på lovet tyvärr.Nåja det är påsk fortfarande och under mitt lov har jag tillbringat dom flesta dagarna med att vara hos brorsbarnen.Det var riktigt roligt måste jag säga vi fiskade trotts att vi inte fick någon fisk.vi grillade trotts att det tog 30-40 min att göra igång en eld.vi var ute och gick med hundarna.Spelade yatzy målade påskägg och körde lite wii fit och gh sen en massa annat.i det stora hela hade jag det skitkul där borta.Efter det har jag bara tillbringat resten av lovet med älsklingen och legat till sängs för min förkyldning och urinvägsinfektion.Var på bio med älsklingen,for förbi där hans vänner lanade och sedan har vi varit med mina vänner och en titt förbi oskars med. Men efter många om och men så har äntligen min urinvägsinfektion blivit bättre! :D
okej visst 3 dagar men det var så pass mycket att jag höll på dö iallafall.så ont som jag hade vill jag inte ens tänka mig hur ont jag kommer och ha då jag ska föda barn.men förhoppningsvis så slipper jag både att föda barn och urinvägsinfektion i några år till. Under påsklovet har även oskars lillasyster varit i grekland med sin pojkvän och nu så inväntar vi dom att komma hem.och nu är dom här så nu ska vi krama om dom och sedan äta ni ses puss ! :)

19/4

Hallå vänner små!

Jo,börjar väll med att inleda mitt bekymmer.Det har inte blivit någonting bättre sedan igår,snarare sämre...
Det gör mycket ondare nu att kissa och blöder 2-3ggr dubbelt upp än vad jag gjorde igår.Har laggt märke till att försöka hålla sig är ingen ide ett ända jävla maraton fram och tillbaka till toan,haha.men jag har iallafall fått några tabletter som oskars lillasyster åt då hon hade urinvägsinfektion i höstas så jag hoppas att dom hjälper.Har tagit en på morgonen och en nu på kvällen men blir det inte bättre till imorgon så undrar oskars föräldrar om det blir en snabbis till akuten imorgon...
Nåväl nu glömmer vi detta.Idag har jag inte gjort så mycket mått fruktansvärt dåligt så legat mest i sängen och blivit ompysslad.Vid 6 tiden blev det att fara till oskars kusiner för vi skulle vara barnvakt medans deras föräldrar skulle gynna sig med lite bio som jag och oskar gjorde redan i tisdags då vi hade 9månader tillsammans.då såg vi iallafall en shopaholic bekännelse.Den var riktigt riktigt bra trotts att jag inte hade några förväntningar allt på filmen och oskar var verkligen spkeptisk till den men det blev en lyckad kväll med en riktigt lyckad film.Tycker verkligen ni borde se den,den är riktigt rolig.Faan känner rent att jag inte skrivit på länge och verkligen ingenting om vad jag gjort under lovet.men det kommer ska ni se bilder och allt med jag lovar!nåja,från det ena till det andra.det var faktist riktigt roligt att vara där vi spelade buzz och så lite biljard sedan for vi upp och såg filmen katten gustaf ett tag sedan satt vi och såg robinsson fram tills vi skulle fara.dock så stod en godis skål framför mina ögon och sjääälvklart så kunde jag ju inte äta men men nu ska jag iallafall äta mina popcorn och se en film med älsklingen fram tills vi lägger oss.
imorgon blir det bara vila och oskars mamma ska klippa mig men nu ska jag gå puss puss !!

då har man gjort det IGEN!

precis,är sjuk ännu en gång...
inte nog med att jag är förbannat frkyld och är tät i näsan konstans mycket knappt känner någon smak alls.
Det började med att jag vaknade kl halv 7 imorse,fan gräääsligt det är lov och vaknade då.SOmnade kl halv 4 och vaknade halv 7 klarvaken.låg och drog mig fram tills kl var halv 8 då jag bestämmde mig för att kliva upp eftersom det inte var någon idee jag skulle ändå inte kunna somna om.kl 9 duchade jag och gjorde mig klar eftersom jag skulle till oskar och igår frågade mamma och pappa om jag ville sova hos han fram till på söndag som jag såklart vill.Nåväl kom till oskar 10 över 10 och var ganska s¨trött så jag somnade hyffsat fort. då vi efter flera timmar vaknade jag och skulle gå på toa hos oskar upptäkte jag faan vad ont det gör då jag kissar.yttligare några timmar senare gjorde det bara ondare och ondare fick ont i magen och mådde allmänt dåligt.gick och kissade konstant ofta och efter att jag hade kissat 3 gånger på ty 2 timmar så märkte jag att jag kissade blod.Jo jag har urinvägsinfektion.....JÄVLA SATAN!!!
kan inte påstå att det är speciellt skönt och det är första gången jag har det.SÅ nu går man på toa varannan minut och kissar blod,så vad ska man säga.Tack nisse för förkyldningen och vem fan ska man tacka för urinvägsinfektionen?
nåväl hoppas det går över fort fom fan för jag håller på dö inne på toa det gör så jävla ont!!!!.
värkligen negginlägg men skit samma det får ni tåla! nu ska jag på toa igen tjiiiing !!!

Oskar som skirver

JAG ÄLSKAR DIG!

nu äre så.

att jag har inte hunnit skriva på bloggen eftersom jag tillbringat min sista tid med älsklingen som jag har på mig innan jag far till brodern imorgon.Japp så är det,jag far till brorsan och är där med emma och sanna tills på tisdag.kommer dock inte skriva någonting under den tiden på bloggen men ska försöka ta en massa bilder som jag sedan kan lägga upp om jag har tur.men nu ska jag gå och mysa med älsklingen den lilla stunden jag har kvar.vi ses på tisdag puss ! :)

Hejdå!

då var man sent ute igen...

typiskt mig att träna sista dagen före allt ska ske.
och jag har två prov imorgon engelska och matte hur ska det gå ?
önska mig lycka till,innan jag får ig.


dåliguppdatering jag vet,men jag ska skriva med till helgen hoooj!

Tu,Tu,Tu mi amor

Lo siento por lo que he hecho, no fue destinado a hacerle daño a usted, si yo lo hice la.poedes hacer todo lo posible para que se haya ido, sólo quiero que sepan Te amo por encima de todo en este suelo.que como "peor que siempre usted! no puede vivir sin ti eres demasiado me.tu es mi primera, mi mayor y mi sista.siempre te amo, por siempre!

Dagens.

 

Har svårt att bestämma mig vilken bild jag ska ha som visningsbild på apberget.
okej visst jag är jävligt ute i det men bara för att ha någon så säg gärna vilken och komentera :)

Sång.



I've heard there was a secret chord
That David played and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do you?

It goes like this...the fourth, the fifth
The minor fall
The major lift,
The baffled King composing Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

Your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moonlight overthrew you.

She tied you to a kitchen chair
She broke your throne
She cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

Baby I have been here before
I know this room, I've walked this floor
I used to live alone before I knew you.

I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

There was a time you let me know
What's real and going on below
But now you never show it to me, do you?

And remember when I moved in you
The holy dark was moving too
And every breath we drew was Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah,
Hallelujah, Hallelujah

Maybe there's a God above
And all I ever learned from love
Was how to shoot at someone who outdrew you.

And it's not a cry you can hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah


älskar verkligen denna låt,den är helt underbar och man kan inte bli less den.
nu är det såhär att vi ska ha denna låt på esteten och alla ska sjunga eller en,dock är det såhär att jag kan inte låten varken upp eller ner till så hur det kommer gå vet jag inte.jag är ganska orolig för det är en massa text,massa toner som är höjda och sänkta och en förbanant dålig röst som ska sjunga så det blir spännande.bara fortsätta att öva och öva!

?

vad fan händer med världen?
ska man skratta elelr gråta,själv är jag rätt så förbannad!
vissa personer borde ju bara skämmas och andra borde bara öppna ögonen och se.
nåväl desperata och opålitliga förväntar man sig mer av personer?neeej.
våväl tur att inte alla är lika.dra åt helveteee!!!!!!!

Hola!

Sitter just nu som vanligt i en datasal och bara degar.
det är ändå inte länge kvar av dagen ändå komemr den kännas som en evighet!
Det blir Esteten i två timmar > reco träning i 40 min > vara med älsklingen en stund >tråka dagen ut!
så ser min kväll ut iallafall.och så är det ju såklart en dålig dag idag med en massa gnäll om vars jag ahr ont.Nåväl jag vill bara hem just nu och mysa med älsklingen,saknar han och hans kramar oerhört mycket.Snart är det ju lov som sagt och då blir det brodern i båtfort i 4 dagar.Udra hur jag kommer klara mig utan oskar.inga sms inget prat om kvällarna inga kramar och inga godnattpussar eller äns få höra hans röst en liten gnutta,kommer sakna han så.Men nu ska jag göra annat skriver mer då jag komemr hem.vi ses puss!



trodde det skulle bli sommar men efter många om och men fick jag inse att sommaren är lååååångt bort!
dock så får man nöja sig med en jävla massa snö,vintern hata hata hata hata!

5/4

 

Hallå kära vänner!
Tog ett jävla tag att få igång internet men nu är det gjort iallafall och för hoppningsvis så blir allt som vanligt igen.
Har faktist ganska så mycket att berätta och för det mesta är det bara trista sake,det mesta hände i fredags och just varför vet jag inte men det var en otursdag för både mig och oskar. Det började med att oskars mammas bil hade gått sönder sedan hade deras äldsta katt börjat kissa ovanligt mycket på golvet lite här och var så oskars föräldrar blev oroliga.Senare på kvällen fick jag inte igång min dator och visste inte vad jag skulle ta mig till och yttligare några timmar senare fick jag höra att min fisk doris var död.Hom hade fasnat i akvariepumpen som pumpar ut vattnet och får det att sirkulera.där hade hon fasnat med huvudet så att halva huvuder var borta.snacka om en riktig otursdag.
Dagen där på blev inte så mycket bättre för deras kära katt.det blev att fara till burträsk för att kolla upp vad han hade och fick direkt veta att här i skellefteå kunde dom inte göra någonting åt det så det blev att fara direkt till luleå för att operera han.nu är han där och det var tänkt att han skulle komma idag eller imorgon men det blir så han får stanna fram tills på tisdag iallafall.iallafall jag har varit hos oskar hela helgen och det har faktist varit en riktigt bra helt trotts mycket som har hänt.Det blev att gå på stan ett tag med oskar på lördagen,hittade ett par jeans leggings jag vill ha och en klubba jag måste köpa eftersom min är sönder.Sedan har vi legat och sett desperate hela helgen nästan från första avsnittet och på kvällen då vi satt och såg tv med oskars föräldrar fick jag ett samtal av sandra där dom frågade ifall dom fick komma till oskar och det fick dom så jag och oskar var med sofia,sandra och amandra ett tag.då dom for hem så såg jag och oskar lite mer desperate sedan somnade jag.Och idag har dagen varit bra med.sovde oerhört bra förutom att oskar drog av mig täcket hela tiden och vaknad emed att hans mormor och morfar kom på besök för att hämta gammla möbler till sin stuga.sedan har vi sett mer desperate och badat tillsammans sen har vi avslutat kvällen med att mysa.
så så har mig helg varit.nu ska jag gå puss

3/4

Hejsan svejsan!

sitter just nu vid en dator på skolan och gör lite skolarbete om barnsrättigheter,ganska intressant.

Skolan slutar om bara några timmar förbannat sköönt,och vad blir det då? jo HELG!

datorn kanske börjar fungera då jag kommer hem om jag har riktigt tur så klarar oskar av att få tillbaka internet vilket jag hoppas på! nåväl ikväll blir det att myspysa framför tv:n med popcorn och mina älskade chips med älsklingen och se Talang 2009 och berg flyttar in,haha vet precis vad vi ska se :)

och eftersom man är så rastlös om kvällarna då man inte har nått internet så har man ju börjat roat sig med sitt kära gimp,och äääntligen har jag börjat fatta mig på detta program.igår satt jag och fixade en bild på jag och oskar,även om man inte märker så stora skillnader så är det detaljerna som räknas och dom små detaljerna ser man.jag blev rätt nöjd med bilden trotts allt. Nåväl i helgen blir det att vara hos oskar, det blir stan och annat smått och gott :) . men skriver mer imorgon då jag är hos oskar. Puss puss.

 

JAG ÄLSKAR DIG/ DIN OSKAR

Oskar skriver :)

JAG HAR VÄRLDENS SÖTASTE TJEJ! PUNK SLUT. puss på dig älsklingen (K)(L)

Dagens.

Hallå kära vänner!
det har uppstått ett litet problem på min dator där hemma så jag skriver från skolans dator.
Det är så att vårat internet funkar inte och jag vet inte hur många dar det kommer vara så,just nu har det pågått i 2 dar.förjävligt jobbigt! nåväl så nu vet ni varför uppdateringen varit dålig.såsnart internet börjar funka igen kommer jag lägga ut en massa bilder och skriva en massa som vanligt men tills vidare ha det så bra!


T S U K I I
RSS 2.0