Saknaden efter dig är stor !

Det har gått två veckor sedan det inte var du och jag längre,men känns som det var en evighet sedan.
Jag vet att vårat förhållande inte var det bästa i slutet och det är inget jag kan förneka,men då jag tänker tillbaka på allt vi gjort och hur roligt vi haft det tillsammans längtar jag tillbaka till kärleken med dig.
Det finns ingenting jag gjort med dig som jag ångrar allt var som en underbar dröm som jag aldrig ville skulle ta slut,men tyvärr gjorde den det allt för fort. Du är den bästa pojkvännen som finns och det ska du vara glad över.
Du var det bästa som hänt mig och jag önskar verkligen att det blir du och jag igen,du är helt underbar.

minns du första gången vi var med varandra,jag minns det som det var igår.då vi såg film i din säng och du kollade på mig mer än vad dusåg på filmen haha.

minns du första gången vi var med emelie och linus ? jag var jätteblyg men du visade verkligen att jag var din flickvän och höll om mig som det var sista gången du såg mig .

minns den gången vi var med dem igen och mathilda och vi gick före alla andra på gatan och höll om varandra.
sedan stannade vi upp och du börja jaga mig så ramlade vi två bakåt i en snöhög och bilarna som körde förbi trodde du våldtg mig haha .

minns du den gången vi låg i din säng och du frågade mig om jag ville ha glass så ville jag det tills jag såg att du kom med den glassen jag verkligen hatade, så låg vi bara där och myste så frågade du om jag iallafall ville ha chokladen så sa jag jaah,så tog du chokladen ur glassen och stoppade den i min mun.

minns du den gången vi var med sandra,så hade vi krig och fick en massa vax i håret ? haha toker !

minns du den gången vi snackade i telefonen i 7 timmar :] du har tagit mitt rekord grabben.

minns du alla hjärtans dag då jag fick världens vackraste ros av dig ? har fortfarande kvar den och det kommer jag alltid ha så länge jag kan.

minns du alla de gånger du sa att du älskade mig ? du sa att jag var ditt allt jag var värld guld och mycket mer.
då du skrev love i snön och pekade på mig.då du tog min hand och bjöde den så frågade jag vad det skulle bli då sa du kolla i skuggan så hade du format våra armar till ett hjärta och jag pussade dig och sa att jag älskade dig.

minns du alla gånger vi skrattat tillsammans.den gången jag sa att jag hade bikinilinjer och du frågade om de var sånna jag hade på bröstet då sa jag jaa :] sen sa du det har jag också så sa jag jasså haru då vet jag vad du gör om dagarna ligger ute och sola i bikini så höll vi på  skratta ihjäl oss båda två haha.

minns du första gången vi kysstes på skolan ? jag minns den och jag minns den sista med.
då var det så självklart att det skulle vara vi. du och jag som hade varandra .


jag hoppas att du aldrig glömmer mig,jag kommer aldrig glömma dig!
det värsta är inte att ha mist dig det värsta är att jag inte får tillbaka dig.
om du ändå förstod hur mycket jag älskar dig hur mycket du verkligen betyder för mig.
hur du än ser ut och vad än alla tjejer säger om dig,kommer jag alltid vara trogen till dig och finnas för dig i alla lägen!
Du är var det bästa som har hänt mig Karl-Axel Elias Sandberg, de två underbara månaderna med dig kommer jag aldrig glömma. Du har visat mig vad äkta kärlek är och utan dig hade jag inte ens nu vetat vad det var.
Tack ska du ha,men det gör fortfarande ont att säga att. Jag saknar dig så enormt mycket ! 

  

en tur på stan IGEN !

Idag har jag varit på stan IGEN, och som vanligt hittade jag nått jag ville ha.
fast denna gång till skolavslutningen. Kostade mig 550kr fast det var det nästan värt.
ska he in några bilder så ni får se,hoppas ni tycker det vart fint :] !

   

det var dagen köp

klänning : gina 250 kr
Skor : Dinsko 300 kr

Tack,Pappa ! <3

Tack, Pappa!
Du fanns där igår då jag verkligen behövde dig,du lyssnade och förstod mig till 100 av allt jag försökte förklara och berätta för dig. Du är min pappa och det är det ända som betyder nått för mig,utan dig skulle jag inte klara mig igenom de dagar jag går. En dag ska jag göra dig stolt pappa, en dag ska jag visa dig att jag är allt du någonsin önskat dig. Kanske svårt att visa dig det just nu,men en dag en dag kommer jag göra dig lycklig. göra saken bättre för dig,mig och alla.att veta att jag är stolt över mig själv för att jag försökt göra mitt bästa även om saken kanske inte bli bättre. men om saken inte blir bättre kommer jag ändå vara stolt för att jag vågat istället för att veta att jag har chansen att göra saker och tar den inte bara för feghetens skull. Allt ska bli bra pappa jag lovar dig det, ska göra allt vad som går och försöka hålla smärtan inom mig utan att fälla nån tår bara vara stark för din skull. det har gått för lång tid nu i bara blindhet utan att någon vågat inse och öppna ögonen för vad som igentligen händer bakom den där stängda dörren vi har i vårat hus. dörren som leder oss till omvärlden och friheten. nu vågar jag stå upp för mig själv är inte rädd längre för nu vet jag sanningen och vill inte dölja den längre. Jag har stått ut med detta länge nu men nu är det jag som säger ifrån jag orkar inte mera orkar inte mer löngner och förtvivlan om att ha misslyckats här i världen för att jag inte blev den ni ville att jag skulle vara. saknaden och drömmen om det dära lyckliga kommer jag alltid bära med mig,någon stans inom mig, inne i mitt hjärta ska jag alltid kämpa för din skull men mest för min egen för att göra det jag alltid drömmt om. min dröm jag har är allt jag har det ända jag har att kämpa och sträva efter och i den finns du pappa. Jag vill ha ett lyckligt slut på denna saga nu tänker gå mina egna vägar nu och följa min dröm låt mig inte tveka längre och fälla tårar som inte borde fallas, jag är stark nu och tänker ta mig till toppen. Det kommer bli bra nu pappa tro mig, jag vill inte att du ska älska mig bara för att jag är ditt barn utan för att jag är den jag är. Pappa jag älskar dig ! <3

 


på shopping runda

idag var jag på stan med diana och kollade på lite kläder och så.
hittade ett par skiitsnygga skor på dinsko som jag bara MÅSTE ha sen,ska muta pappa som tusan, jag vill verkligen ha dom. sen så gick jag ett tag till och hittade ett par tygskor på stadium för 150kr eftersom jag köpte de på barnavdelningen. sen for jag till HM och där hittade jag en vit tröjaSkor: Stadium 150kr
Tröja: Hm 69 kr
Örhängen: Åhlens 80kr

lägg ett ord !?

har gjort lite olika headers idag,funderar på att byta men jag vet inte. den header jag har nu är ju ändå rätt ny men är redan less den haha. hade inte så mycket att göra idag så jag gjorde lite olika som jag ska lägga ut.
ni kan ju gärna lägga en åsikt och säga vad ni tycker så får jag se vilken det blir jag ska byta till om jag ska byta :)

1. 

2.

3.

4.

5. den jag har nu !

På topp

en underbar dag och jag vaknade av att jag fick ett gulligt sms av min victor och att min älskade diana ringde och väckte mig ca halv 11 :)
vi pratade ett tag sedan föreslog vi att vi skulle gå ut och gå med våra hundar,så jag klev upp och åt sedan gick vi ut och gick. Vi gick ganska långt och stannade vid konsum för att köpa en dricka. ville också ha en dricka men tyvärr fattades det en krona för att jag skulle kunna få drickan och hon som satt i kassan vägrade bjuda mig på en krona så det var bara att lämna tillbax drickan och gå. då vi kom ut blev våra hundar jätteglada,kanske lite för mycket eftersom jag och diana hade bunditfast båda vid en soptunna och hundarna välte den då de såg oss.
Diesel(min hund) fick panik och det syntes ganska tydligt så jag fick gå fram och lugna ner honom vilket inte var det lättaste eftersom han blev en knähund direkt och var så rädd att han ville klänga sig fast i mig hela tiden och aldrig låta mig gå. alla på parkeringen stog bara och kollade på jag och diana och såg allmänt chockade ut men som tur gick det bra och inga av hundarna gjorde sig illa. efter det satte vi oss på en bänk och utan att jag och diana såg det råkade hennes hund smita in på konsum. kan lova att diana inte var glad så hon gick och hämtade den,själv tyckte jag det var jävligt roligt och började asgarva men aa så kan det gå då man är ute med två korkade hundar .. Nu är jag iallafall hemma och ska snart göra mig klar för att fara till victor :)
sen vad vi gör där vet jag inte riktigt men vi har iallafall planerat att se film och bara mysa,för övrigt har jag bara lockat håret så jag ska väll slänga in en bild ni får se.nu ska jag iallafall ta och dra mig härifrån,skriver kanske sen ikväll puss :)

 

"Kort" fakta om mig,

Namn: Yaoska ...... Häggman
Piercingar: två i öronen och ett i naveln
Tatueringar: Nepp
Längd: PASS :]
Skostorlek: 36
Hårfärg: Ljusbrunt,
Önskar du att du bodde någon annanstans:  älskar umeå
Tänker du på självmord: Har men tänker inte ta ..
Tycker andra att du är attraktiv: Det var en bra fråga :)
Dricker du: Nej
Använder du droger: Nej
Röker du: Har provat men göre inte :)
Vilket shampoo använder du: sunsilk
Vilken parfym använder du:  Eskada Magnetism
Vad är du rädd för: småkryp :]
Gillar du att tvätta: nae finns ju roligare saker
Gillar du Berg-och-Dalbana: jag vet inte har inte provat på än så länge

SENASTE..
Film du hyrde: 1408
Film du köpte: ...
Låten du lyssnade på: Don´t you now- isasha
Låten du hade på hjärnan: ingen just nu :)
Låten du laddade ner: kan inte ladda ner :(
Personen du ringde: Victor :]
Tv program du tittade på: minns inte
Personen du tänkte på: Victor :]

FÖR ELLER EMOT...
Långdistansförhållanden: emot
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Teenage smoking: Emot
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: För
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

FAVORIT..
Mat: Typ allt.
Låt: har flera favoriter
Sak att göra: prata i telefonen
Sport: Innebandy
Dryck: Cola
Kläder: Mjukisar
Film: Heart Break hotel
Bil: är inte så insatt ,

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke: Joo
Gråtit över en flicka: Joo
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Joo
Blivit arresterad: Nepp

ANTAL..
Gånger du varit kär: 3 så vitt jag vet,har svårt att bli riktigt kär ...
Gånger ditt hjärta brustit: För många..
Hjärtan brustit på grund av dej: tror jag inte
Tjejer du kysst: 0
Gånger ditt namn varit med i tidningen: rätt många,minns inte
Ärr du har på kroppen: kan räkna en annan gång

Ska bli skoj: att sluta skolan
Ska inte bli skoj: att vi ska ha nationella på torsdag
Sparar till: har svårt att spara :]
Väntar på: Sommarn
Pålägg som gäller: SKINKA
Dagens dryck: vatten

SENASTE..
Bok du läste:  Bakom stängda dörrar
Personen du fick mail av: ....
Personen du fick brev av: nått från komunen
Personen du fick sms av: Victor
Gången hela din familj åt middag tillsammans: idag
Saken du köpte: det var nog mat :]

Vad har du gjort idag: bara varit hemma :(
Var det kul: naae inte precis ...
Hur tidigt stiger du upp: på vardagar 7 och på helger är det olika
Gillar du att slåss: njaae inte precis
Vad ska du göra ikväll: fara till lena :)
Är du seriös: jaa då jag inte är oseriös
Vad är du allergisk mot: nickel som finns itex örhängen
Var har du ont: ingenstans just nu
Använder du hårspray: jaa ibland
Kan du stå på händer: joo det kan jag ett tag iallafall
Favorit serie: andra avenyn och sen lite olika

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan Hellström <3
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Bright eyes
Socker eller salt: gillar båda lika mycket
Gillar du ketchup: Nae fyyfaaan inte då man har en lillebror som äter det till typ allt ..
Är du glad nu: jaa tror jag väll
Var du glad igår: Jaa tror jag väll
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Joo min bästa väns mamma
Vad dansar du till: All musik
Stockholm är: rätt bra men är aldrig där så ofta isåfall bara på arlanda
Göteborg är: vet inte kul ?
Spaghetti eller makaroner: Gillar båda
Ett land jag helst vill besöka: Thailand igen för typ 7:nde gången :]

FOTOALBUM !!

Jag älskar verkligen att ta kort. Vissa av mina bilder blir bättre än andra och så men iallafall.
ska ta och lägga ut några bilder jag tagit som jag har blivit riktigt stålt över,så får jag se vad ni tycker :)

                 


Lite smått och gott ! :)

nya tag,vägen till förändring

Har varit ett strålande väder idag,riktigt kul faktist känner rent sommarkänslan inom mig .
har varit riktigt stolt över mig själv idag,tog tag i nått som varit ett stort problem i mitt liv och äntligen har jag tagit mod till mig och försökt göra en förändring. Vet inte om det ger så mycket om saken kommer bli värre än vad den är eller om den kommer bli bättre,men nu har jag fått nog jag orkar inte mer kan inte dölja det som finns.
av allt som hänt måste vi inse läget och öppna våra ögon, och jag tänker vara den första som vågar öppna mig för omvärlden. jag skämms som satan för det men jag har inget att dölja längre inte då det är så många som redan vet den nakna sanningen bakom allt som pågått i alla dessa år. som sakt har för första gången idag tagit steget till förändring och det känns bra nu, är glad och jag hoppas att denna gång jag har turen med mig!

annars har jag inte gjort så mycket idag. var ute och gick med vovven ett tag eftersom pappa hade skavsår och ville inte gå ut och gå han ville att de skulle försöka läka igen så han bad mig gå ut och gå med vovven och det är väll klart jag gör det . medans passade jag på att lämna tillbaka mina hyrda filmer från hemmakväll som jag haft ganska så länge nu. trodde räkningen skulle bli större efter att ha haft dem drygt två veckor men det blev bara 130kr vilket jag är väldigt tacksam över eftersom jag får betala dem för egna pengar. påvägen dit träffade jag en liten unge kanske 1 år gammal som var ute och gick med sin mamma. Barnet var skiiit gulligt och stannade då den såg diesel,så jag stannade också tänkte att barnet skulle kunna få klappa diesel om han ville. man märkte att mamman också blev glad eftersom hon började småttprata med mig,och det är alltid kul att se andra människor glada så efter ett tag gick vi vidare. mer än det har jag inte hunnit gjort idag förutom att bara njuta av det härliga vädret,hoppas verkligen det håller i sig vill ha sommar nu. men nu börjar klockan bli lite sent så jag ska väll ta och lägga mig och hoppas på att jag vaknar med lika fint väder imorgon också ! :)

image181

Min Onsdag

idag har jag inte hunnit så mycket var på skolan som vanligt.
vi 9:or hade nationella,men för min del gick det inte så bra eftersom jag hade inget att skriva om.
fantasin var som helt bortblåst och annars brukar min skalle bara krylla om fantasier men idag var den borta iallafall.så jag kan väll inte säga att det var det bästa np jag gjort,men jag hoppas det gick bra iallafall :)
nu är jag hemma iallafall och bara sitter här och degar för victor jag skulle lixom vara med är inte så social han ligger och sover i min säng,mycket social måste jag erkänna haha. ut över det vet jag inte vad jag sak göra ikväll kanske vara med diana får se men måste iallafall fara på hemmakväll och lämna tillbax ett par filmer jag haft i typ 2 veckor,längtar inte eftersom jag vet inte hur mycket pengar jag måste lämna tillbax. hoppas iallafall för min egen del att det inte blir så mycket för då är det ju det dära med pengar vi sanckar om och det har inte jag så mycket av.
skriver kanske mer ikväll pusspuss !

DIKT

Hittade e sjukt fin dikt på en annans blogg jag bara måste få lägga ut.
eller sjukt fin men jag tycker om den iallafall för bakom det hela ligger det faktist en sanning i den!

När en tjej är tyst , rullar det runt miljoner saker i hennes huvud.

När en tjej bråkar med sin kille , tänker hon väldigt djupt.

När en tjej kollar på dig med ögonen fulla av frågor.

Så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.

När en tjej lägger huvudet på sin pojkväns axel , så önskar hon att du är hennes förevigt.

När en tjej ringer dig varje dag , då önskar hon din uppmärksamhet.

När en tjej smsar dig nästan varje dag , så visar hon sig intresserad.

När en tjej säger att hon saknar dig , då gör hon verkligen det.

När en tjej säger att hon inte kan leva utan dig , då har hon tänkt klart om att du är hennes framtid.

När en tjej säger att hon verkligen älskar dig , så kan ingen i hela världen älska dig mer

min måndag

är fortfarande lite små kraslig så jag stannade hemma idag,rätt skönt måste jag få erkänna.
har varit mycket på sista tiden så en vilodag hemma var inte dåligt,men förmodligen blir det väll dock skola imorrn.
längtar inte precis men det måste också göra det är ju som sista rycket nu innan sommarlovet att höja sig i några ämnen :)

idag har jag inte gjort så mycket. vaknade kl 7 för att äta frukost och sen ringa för att säga att jag var sjuk.
somnade om efter ett tag och sove till typ 11,då kom pappa hem han hade varit ute och fikat med en kompis.
hade gjort kladdkaka sen igår så jag tänkte att jag ska väll ändå äta en bit ur dem. hade kvar glass och fruktsallad som jag aldrig öppnat så jag tog och åt det med till. tycker det var förbannat gott och det tror jag nog min älskade hund också gjorde eftersom man såg en lite glimmt i ögonen på han att han vill ha :]
efter det ringde jag diana och pratade med henne ett tag,hon var också hemma idag precis som jag.
nu sitter jag bara hära och skriver lite på min blogg,skulle ju som sakt bli bättre på det så jag försöker.
rätt fint väder ute fast det är mycket snö så det gör mig peppad med till att skriva. har utvecklingssamtal senare idag jag undrar just hur det ska gå,gruvar mig faktist lite granna haha (A)
önska mig lycka till för nu ska jag ta och avrunda :)


mingel från kvällen

i torsdags så hade vi en föräldrakväll på skolan för föräldrarna.
det var väll rätt kul men inte lika kul som året innan.det var roligare då,på väldigt många sett men nu ska jag inte bara säga att det var dåligt, det vi gjorde det dög och rätt kul hade man ändå. ska iallafall lägga upp lite bilder så ni får se vad vi brukar göra på våran skola ibland :)lite små tokigt men det är iallafall sanningen bakom 9a ;)

en av alla helger

min helg har varit väldigt långsam har inte gjort så mycket eftersom  jag varit sjuk men några tabbar har iallafall.
igår så for jag på coop ett tvärt med diana för att jag skulle köpa fruktsallad och lite annat hade som tänkt göra kladdkaka och så :)

diana var lite seg på att komma så jag satte mig på en bänk utanför coop och väntade på henne,efter ett tag kom hon och vi satt oss dära ett tag och pratade. Då vi skulle gå för att handla det vi skulle ha steg diana upp före mig och började gå, det var då jag märkte att jag satt fast i bänken. diana vände sig om och kollade vars jag hade tagit vägen då vinkade jag tillbax henne och då hon frågade mig varför jag inte kom berättade jag att jag satt fast.
diana började as flabba och hon frågade vars då klev jag upp och sa jag sitter fast i jackan. medans diana satt i en rullstol och skrattade för fullt började det bli väldigt pinsamt eftersom jag inte fick mig loss. efter en stund låssades jag säga - oj vad varmt det börjar bli, i samma stund tog jag av mig jackan och petade under bänken för att få loss min jacka. folk måste trott att jag var dum i huvet eftersom jag bara hade ett linne på mig och påstod att det var varmt i denna snöstorm. själv tyckte jag det var etremt pinsamt men det var då tur att diana fick sig ett gott skratt :)

senare på kvällen vid ca halv 10 ringde diana och frågad eom jag ville träffa henne hon hade just farit och hämtat sin hund hon fått av sin moster som födelsedags present fast den var då lite väl tidig med iallafall. det är en amstaff,tjej ljusbrun och så. for ut och gick ett tag men eftersom att jag inte mår så bra så vände jag efter ett tag och for hem igen. nu har jag och diana en hund var,vad kommer här näst måste jag få fråga haha :P

det är lite av vad jag har gjort i helgen men nu ska jag ner och göra kladdkaka sen se andra avenyn pusspuss :)

Steg för steg

Här om dagen såg jag två äldre par gick och höll varandra hand i hand. de såg lyckliga och extremt  glada ut eftersom de log mot mig då jag gick förbi dem. Tänkte direkt på hur söta de var,även om de var gamla var det riktigt sött att se dem hålla varandra i handen och gå längst gatan. Tänk att kärleken kan vara så stark att man håller ända tills man börja ha gått sina dar, att alltid ha någon vid sin sida som älskar en för den man är .
sådan kärlek kan jag verkligen kalla " till döden skiljer oss åt ". Det är just vid den stunden då dem tankarna kommer som jag inser att jag saknar dig så otroligt mycket. trodde aldrig det skulle vara så svårt som det är att lämna någon man älskar bakom sig , trodde aldrig jag skulle sakna dig så mycket som jag gör. men det kanske bara bevisar att jag var kär,riktigt kär i en kille jag aldrig kunde tänka mig börja gilla så mycket som jag gjorde.
man måste nog gått igenom mycket tillsammans och älskat på ett speciellt sett för att hålla livet ut. då jag kollar på bilderna med du och jag eller jag ser dig på skolan, går förbi dig men en blick ner mot marken och bara känna din doft fara förbi mig gör det ont att sedan vända rygget åt och gå mot motsatta håll som du själv går. önskar det var du och jag som gick den dagen där på gatan och höll varandra i handen och se de äldre paret le mot oss och vi ler tillbaka för att sedan veta att vi också är lyckliga. Men vid de här tankarna jag har gör det ont då jag inser att nu är det inte du och jag längre,att alla tyglarna är fria om dig och i tanken veta att förr eller senare kommer  någon annan få dig,att du kommer älska någon annan och någon som inte är jag. även om jag har allt jag någonsin önskat i min hand all den kärlek jag behöver och ingenting annat kan jag inte sluta tänka tillbaka på den tiden du och jag hade tillsammans. varje gång jag tänker mig tillbaka då mina drömmar tar mig någon annanstans och sedan vaknar upp ur min dagdröm,förstår jag att jag var lycklig med dig. mina minnen är det ända jag har kvar av dig och varje gång jag känner mig deppig eller undrar om jag verkligen är kär är det bara jag vänder tillbaka till dem,till de jag hade med dig det är då jag vet om jag är kär i någon annan för med dig var det äkta kärlek.


 

SJUUUK ...!

nu sitter jag här vid min sega dator och har rätt tråkigt :(
är som sakt sjuk,eller förkyld och känner mig inte alls bra utan snarare ganska dålig.
det är inte precis kul,mår dåligt och känns hela tiden som om jag vill spy och jag känner mig yr hela tiden.
har inte varit så bra på skriva heller eftersom min "kära,älskade" dator inte vill fungera som den ska.
sen måste jag väll själv säga att jag inte varit så peppad på skriva heller :S
som ni ser har jag oxå bytt header och gjort om bloggen lite dock inte klar eftersom haha jag hittar inte alla koder :]
men det fixar sig väll det med :) men nu ska jag väll ta och krya på mig och ta nya tag sen.
mer kommer sen men nu ska jag gå pusspuss :)

ännu en helg

har varit väldigt dålig på att skriva den senaste tiden måste jag erkänns,får väll ta och skärpa mig.
vet bara inte vad jag ska skriva även om jag har så mycket att berätta,men ska försöka bli bättre !

min helg har väll varit rätt bra,umgicks med mina två bästa vänner och det är alltid kul :)
i fredags så var jag med victor och diana,vi skulle fyra film så jag och victor får på hemmakväll för att hyra en film,men klanten hade lyckats göra punka på cykeln så vägen hem var väll inte det roligaste,ett jävla wajnande :] haha.. nån timme senare kom diana till mig ochvi började se filmen (skräckis) men sen om det var så mycket skräck i den var en heeelt annan sak :] vid ca 9 tiden för victor hem han skulle till lund där hans pappa bor så det var bara tack och hej..Men för jag och diana hade kvällen tydligen redan börjat,vi for ut kanske halv 10 och var ute och gick en långpromenadså vi var hemma ca halv 12.sen efter det så såg jag och diana en till film men jag somnade efter ett tag haha :] sådiana sovde över hos mig :)

DIANA LARSSON !!! <3

Nu ska jag ta och berätta om en vän jag aldrig kommer glömma eller lämna för någon annan.
hon har stått vid min sida, tröstat mig då tårarna runnit och förstår mig till 1000 utan att säga ett ord.
vi kan prata i gåtor utan att någon annan vet vad vi pratar om och ändå förstå vad vi menar vad vi känner,inte ens ord behövs ibland för att uttrycka ord till världens bästa vän.Då andra lämnat mig vill jag att hon står där som en ängel hos mig, lyser upp min väg jag sak gå stötta och hjälpa mig på traven då benen inte bär mig vägen fram.
varje gång hon lämnar mig då hon sticker och jag inte håller henne i handen då vi släppt taget om varandra för ett tag,spelar ingen roll om det är 3 dagar 3 veckor eller 3 månader. kommer alltid sakna henne lika mycket,varje gång hon inte finns dära är det något inom mig som fattas nått som gjorde mig hel.På så kort tid på 3 år tog hon mig dit,hon tog mig dit jag ville nå en vändpunkt i mitt liv ett ljus som strålar i mig och visar att jag är lycklig med det livet jag har,ett liv med världens bästa vän.hon har visat mig glädje,lycka,kärlek,vänskap och allt jag önskat mig!
hon är stjärnan i mörkret,solen om dagen och lyckan i mig.ta vara på dina vänner behöll dem och bevara dem längst inne i ditt hjärta,vänner köper man inte för pengar vänner finner man inte bara sådära vänner söker man och tillslut hittar man den rätta den man delar allt med och får det bästa skrattet av.vad som än händer vill jag aldrig släppa dig,aldrig släppa dig helt genom eld och vatten ska jag följa dig livet ut och stötta dig i alla stunder.
om du så är på andra sidan jorden om du så är död eller levande finns det bara EN jag kan kalla bästa vän och det är DU !   

Shopping på G

Underbart fint väder idag,varmt och extra mycket sol fick mig glad iallafall och är riktigt pigg av mig ! :)
klickade runt lite på olika sidor och hittade ett par råå snygga kläder jag vill ha,dock lite dyra saker men man man ju alltid önska att man får dem :] hahaha
måste bara få visa mitt underverk och dela med mig av min smak då det gäller kläder,hoppas bara ni inte tycker det är allt för gräsligt haha ;) ;) 

JAAAAAAAAAH !!!!

ÄNTLIGEN ,kan man skriva !
något som varit mycket efterlängtat,har faktist saknat min blogg hahaha :]
men nu,NU kan man skriva och nu ska jag skriva så att skrivbordet börjar ryka :D

har inte så mycket att berätta just nu men det kommer mera med tiden,bara vänta och se vad som kommer här näst :)


T S U K I I
RSS 2.0