29 augusti

Förvirring
Tankar
Frustration
Längtan
Saknad
Ensamhet
Ilsken
Leè
Gråta
Sårad
Ledsen
Lycklig
Funderingar
Längtan
Varför
Kärlek
Du
Jag
NU
 

Jag hoppas detta halvår går fort! 

27 augusti

Tiden bara flyger förbi mellan gångerna jag skriver.
 
Nu har jag åter igen anlänt på fastmarkerna i Sverige.
Tillbringade en vecka i Turkiet med padre. Kändes att de behövdes trotts att elen inte funkade alla gånger, hissen var mellan gångerna ur funktion och wifi laggade direkt man försökte starta de. Trotts detta hade jag ändå en bra resa.
 
Kom hem i lördags och efter det har jag tillbringat tiden hos Marcus.
Vi bestämde oss för att flytta ihop. Vilket har varit prat om ett tag nu, och nu är de bestämt.
Så igår hämtade vi vår säng vi hade beställt och i söndags begav jag mig till Ikea med Sandra och inhandlade saker till lägenheten. Minsan full rulle sedan jag kom hem.
 
Igår efter jobbet kom pappa och josse över till oss för att packa och flytta alla mina saker.
Så äntligen har vi ett hem och jag blev riktigt nöjd med det också. Nu känns det verkligen som hemma!
Bilder får jag nog slänga upp lite senare, har fortfarande en hel del saker att flytta. bla min garderob och dator.
 
Och som den "hemmafrun" jag blivit ska jag bege mig för att tvätta i vår egna tvättstuga och he disken i diskmaskinen. Låter töntigt men är sjuuukt glad över det för äntligen slipper jag diska för hand och dessutom tvätta när jag vill. haha liten lycka kan bli sådan stor.
 
Hades mina trogna läsare som fortfarande kikar förbi ibland ^^ 

Shopping

12 augusti

Då är man hemma igen då. De blir inte ofta de händer nu för tiden. Har äntligen fått ledighet och för en gångs skull kunde jag planera min första helg i helgen utan några större problem. De var helt underbart!

Tillbringade helgen i en mysig stuga flera mil från stan med Marcus och några vänner. Helt perfekt! Skulle gärna kunna göra de igen, Gud så skönt att få komma bort.

Livet känns ganska bra nu. Av ren spontanhet bestämde jag och Marcus att vi skulle köpa en ny säng. Och fortare gjort än sagt. Vi har köpt en säng. Världens finaste och skönaste säng för oss. Känns helt underbart och jag tok längtar tills den kommer!

Inte nog med det. På lördag drar jag och padre till Turkiet för att avnjuta en vecka i solen. Förmodligen sista jag ser på ett tag. Jo tack, livet känns fasen bra nu!


5 augusti

De är svårt att finna personer som höjer en istället för att sänka en. De är svårt att finna någon man trivs med och känner sig trygg med. Finna någon som är perfekt för just dig.

Jag vill skriva så mycket, samtidigt som ingenting.
I den tid jag lever i just nu, har jag funnit den personen som är perfekt för mig. Jag har aldrig känt denna känsla förut, och för en gångs skull.. De känna bra!

Älskling, jag saknar dig och jag är glad att jag träffade just dig. Och vissa gånger, vet jag inte vad jag hade gjort utan dig. Inte nu, när jag har dig i mitt liv. Du betyder extremt mycket för mig!

Stockholm

Ja, då har man bloggar dåligt som vanligt då. Rätt typiskt mig vid detta laget. Bättre sent än aldrig, tänkte slänga upp lite bilder på vistelsen i Stockholm!


T S U K I I
RSS 2.0