19 okt

Slutade tidigt idag på jobbet, enormt  skönt !
För övrigt så har jag vik till första dec på ett dagis och det känns helt underbar för jag trivs som tusan.
Innan jag for hem pratade vi om otäcka händelser som hänt oss, då jag plötsligt kom och tänka på en själv.
Jag personligen tycker inte den var så otäck, jag hann nog knappt reagera och tänka. var alldeles för obrydd för att bry mig. Men för andra kanske det hade varit otäckt.
 
Vi var i Magaluf ( där hände allt).
Jag bodde med Charlotte och Sofia i ett rum, de var ute på vift som vanligt så jag var på "hotellrummet" själv.Då jag kom från stranden brukade jag alltid hoppa in i duschen och duscha sedan lägga mig i sängen och läsa en bok eller sova tills de kom tillbaka. För de mesta då vi var på rummet så gick vi omkring nakna eller i underkläder. Så det var ingenting ovanligt! Gjorde som jag alltid brukade göra, duschade och la mig i sängen och läste.Då det plötsligt knackade på dörre, jag reagerade inte på att de kunde vara någon annan än Sofia och Charlotte som stod där så jag gick och öppnade. Då står det en kille där med en mobilkamera i handen och filmar mig då jag står i underkläder...
Av ren reaktion smäller jag igen dörren rakt i ansiktet på han. Bara tur att jag hade ALLA mina underkläder på mig och inte stod där toppless eller naken. Jävla idiot tänkte jag!
 
Vilken tur dels att jag hade kläder på mig och sedan att jag smällde igen dörren. Vad fan hade jag gjort annars? Jag var ju helt själv.. Sedan dess så frågade vi alltid innan vi öppnade vem det var. Eftersom de var flera gånger folk som kom och knackade på oss. Förmodligen hade den där killen spanat in oss och kollat vars vi bodde.Eller sett oss gå omkring i underkläder på balkongen. Jävla idioter, de finns fasen konstiga människor!
 
 
 
 

 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

T S U K I I
RSS 2.0