30/11

Hej Hej!

Har inte skrivit någonting under denna helg.
Har haft fullt upp med annat. Igår var det ju nämligen forum:ung,var ni där?
Det var iallafall jag.Det var rätt så kul om jag ska vara ärlig.Först var det gansksa så drygt men efter ett tag så gick det faktist bra då jag vågade öppna upp mig. Jag fick nämligen håret lockat,har aldrig haft det förr konstigt att säga det men så är det. Och sedan blev jag sminkad eftersom jag inte hade något smink på mig,det blev rätt så fint men var bara övan att se mig själv så. Efter det så skulle jag egentligen fixa naglarna med men det blev inte å andra sidan var det inte så viktigt heller så det gjorde inte så mycket. Vi var där ett tag strosade runt sedan for jag med oskars ssu och på max. Det var planerat att jag och oskar skulle ha gjort det själva egentligen men lite sällskap gjorde inget och det var faktist riktigt kul. Jag och oskar tog även kort tillsammans av en fotograf.Jag hoppas verkligen vi får dom snart så jag kan lägga ut dom och visa er.
Då kvällen började närma sig så for Jag,oskar,juan david,olivia,henke,juan manuel,joel,rasmus och sandra och for och bowlade.Det var faktist riktigt kul måste jag säga,dock så sög jag haha men det är en heeelt annan sak. Efter det for jag,oskar,juan och olivia hem och såg Ps, i love you. ska jag vara helt ärligt så var den ganska trög och allmänt tråkig att se,bland dom semsta filmerna jag sett. Sedan la jag och oskar oss för att sova.

Idag har vi storsovit tillsammans sen gick vi upp vid 2 och åt frukost.
Efter det har vi tillbringat hela våran dag till att städa oskars stöööökiga rum och julpyntat.Tro mig det var inte en lätt sak,men det blev ett bra resultat senare. Ni skulle bara se de nu och hur det var innan man kanh knappt tro sina ögon.Jag lovar det såg ut som ett bombnedslag till 1000 ggr. Men nu,äntligen efter 3 veckors tjat så är det ÄNTLIGEN fint rent och nystädat.Hoppas bara han håller det ett tag nu. Nyss åt vi middag,så nu ska vi ta och duscha sedan baka kladdkaka och bara mysa,möjligt vis se film i hans nystädade fina rum. sen äre väll dax för mig att pallra mig hemmåt och sova för jag ska nämligen upp tidigt imorgon för att fara på mitt kära dagis. Men nu ska jag gå puss puss ! =)


Grattis YAOSKA! =D

Nu är snart min sköna dag slut,tyvärr !!
Har haft en helt underbar dag idag måste jag säga.
Gjorde mig först iårdning innan oskar skulle komma sen låg vi och mös och jag fick öppna presenterna.
Blev jätteglad av mina presenter. En blev jag helt förvånad av att jag fick eftersom jag knappt sagt vad jag önskat mig.
Men han lyckades extremt glad och det är tanken som räknas.
Efter det for vi ut och åt.Jag åt det gammla vanliga friterad kyckling i söt/sur sås medans oskar åt nått annat..
Sen for vi hem till mig där pappa gjort tårta som vi satt och åt och några skratt blev det ju med.
Mamma överaskade mig helt och gav mig en present.en parfym och jag som önskat mig en.Kanske inte de jag önskade mig men ojojoj så bra hon lyckades.Blev så glad att hon ens gett mig nått och en parfym var toppen det piggnade upp min dag lite extra.Men nu ska jag lägga mig i sängen kolla på mamma mia och prata med älskingen.Sen bara fortsätta njuta av mig dag! Tack till alla er som grattat mig,ni är allt söta ni så ta åt er ! =) <3
nu får jag vänta tills nästa år då jag fyller år igen,längtar redan! Puss Puss ! ♥

    Oskars presenter + en marilyn monroe tavla.

    
Andra bilder

    + pengar
Mamma och pappas presenter.(parfymen ååh den luktade gudomligt =)


TACK TACK PÅ MIN FÖDELSEDAG !!! =) <3

27/11

Hej Hopp!

Kom från dagiset för ett tag sedan.riktigt skönt må jag säga,inte för att det var jobbigt men bara för att jag längtar såå tills älsklingen ska komma. Saknar han så sjukt mycket och ojojoj kan knappt berja mig!

Inte nog med det.hihi.
Jag fyller ju faktist 16 hela år idag =D
är riktigt glad över det faktist,kändes inte så speciellt tidigare idag men gör det nu då jag är hemma.
Säger även tack till er små gullegryn som skickat sms till mig hela dagen och sagt grattis.
Måste säga att jag blev riktigt förvånad och glad över ett speciellt sms. Oskars mamma skickade ett sms till mig där vid lunch och skrev grattis.Blev riktigt glad över det. Och jag blev glad över de som skickade och sa grattis som jag inte ens hade förväntat mig av.Men åter tack till er mina små gullegryn =)

Måste skynda mig att göra mig klar innan oskar kommer för då ska vi ut och äta.
sedan kanske hyra film fara hem och mysa och äta tårta.MUUMSSS!
längtar så efter han.men nu ska jag gå hoppas ni får en bra dag som jag. För just nu är det min dag! =)
Puss Puss !

ska ta bilder som jag förmodligen lägger ut sen!


Dagens.

Dagens bild.
Jag berättade för några inlägg sedan att jag hett upp min julgran redan.
Tänkte lägga upp en bild på den.Jag tycker den är fin och det var så mysigt då jag och oskar låg i min säng och det var svart i hela mitt rum och hade den på.Mysigt såhära mot julen men julgran kanske lite tidig men låt gå det är mysigt.


  

Såhär blev det! vad tycker ni? fint? det tycker jag iallafall =)

Dagens.

Dagens låtar.
Takida- Handlake Village
Sonja Aldén- Du får inte

Det är helt olika stil på dom här två låtarna,men jag gillar dom sjukt mycket ändå.
Hoppas ni gillar dom som jag gör (=

26/11

Hej Hej!

Har nu inte skrivit på ett bra tag känns det som.
Min dagis dag idag gick väldigt bra,dock var den ganska så lång och trött  var jag med.
Slutade halv 5 idag så det har varit en riktig långdag idag. Ungarna är helt underbara för det mesta,kan bli lite för mycket ibland men det funkar. Småbarnen börjar kalla mig mamma,hihi. såsnart det händer eller har hänt något skriker Milton,adrian,MAMMA! så måste jag springa dit och höra vad som hänt eller trösta dom.Men jag lovar er dom är så söta alla barnen. Det finns en flicka på andra avdelningen det är nått som är så speciellt med henne,jag vet inte vad men nått äre. Inte för att hon är 1år för jag älskar 1åringar men hon är så himmla söt. Det är nått speciellt med henne och inte bra hon men hennes namn jag dog nästan då jag hörde det. ALVA-LI,kan det bli nått sötare? jojojo hon är så söt.
Då jag kom hem ringde jag tränaren och till min förvåning hade jag inte träning kl 9 utan 6 och samling 6 så det blev bara att pallra sig i träningskläderna och fara. Så det blev en sen middag  den blev 8 istället för halv 5 och jag ahde inte ätit något sedan halv 12 bara ett digestivekex och en frukt inte mycket till mat men låt gå..

Från det ena till det andra.
Det är sista dagen idag sen fyller jag år! 16 år faktist (=
Känns inte så speciellt men måste säga att jag längtar faktist eftersom jag längtar tills jag får öppna mina presenter jag får av oskar,hahaha. Känner mig som ett litet barn men så är det. Jag längtar faktist ganska så mycket tills dess! =D
Efter jag slutar på dagiset vilket är 3 ska jag hem och duscha sedan göra mig klar och sen kommer oskar då ska vi fara ut och ätamiddag på tatung sedan ska vi hem till mig äta tårta och bara mysa. Träffade inte han idag så min längtan till han är ganska så stor just nu fast jag träffade han igår men ändå. Jag saknar min gullunge,jätte jätte JÄTTE mycket.
Han ringde mig till min förvåning då jag slutade och berättade att han fått tillbaka sin börs.
Jo såhär var det i lördags eller fredags minns inte.. så skulle vi på hemmakväll och hyra film. Påvägen hem tappade oskar sin mobil och vi var jätteoroliga att vi inte skulle hitta den eftersom det snöade. Så vi tog min cykel och mammas och cyklade tillbaka och letade.Vi letade i ca en halvtimme sne gav vi upp för att fara hem då jag kollade på vägen där polisstationen är då låg det någonting svart så jag gick fram och som TUR var så var det hans mobil hel och fin tur att ingen bil kört över den eftersom den låg max 20cm från bilvägen.Igår tappade klanten(<3) bort sin börs på bussen hem från mig. Han fick gå tillbaka och leta igen.Eftersom han hade ganska personliga saker där i så vare bara tur att han fick tillbaka den. Han hade 360kr i och allt som är personligt. Han fick tillbaka börsen idag som var på wayne's coffee.Eftersom att det låg en trisslått på 100kr i börsen och ett presentkort på jack& jones i börsen och inget av det var taget förutom busskortet och hans 360kr så fattar man ju att det var några fitt tjejer som hade tagit den.visserligen satans klantigt av dom men jag är väldigt glad att älsklingen fick tillbaka sen eftersom att börsen är väldigt speciell för han.Ska inte gå in på detaljer som varför,men så är det bara. är glad för din skull älskling ! 

men nu ska jag gå och vila så jag blir trött och kan sova så jag oskar imorgon.Puss Puss sov gott och hoppas ni får en lika bra dag som jag =) 
 

Jag ser det snöar.

Hej Hej !

Nu börjar kvällen närma sig,tyvärr önskade att den var längre.
Var med älsklingen hela kvällen vilket var ganska skönt.Men nu för ett tag sedan for han hem för att träna på läxor.
Men har ringer ändå snart eftersom vi brukar alltid se PB ( Prison Break) tillsammans.
Nåväl imorse då jag vaknade så var det ju som sagt storm. att det är vinter uppskattar jag inte speciellt mycket eftersom jag HATAR vintern. Jag låter konstigt de flesta gilalr ju faktist vintern.men jag hatar verkligen vintern det är kallt och blött och blåst och är det inte det är det slaskigt och regn. Men julen är ju påväg snart och med lite inspiration av mamma som är väldigt tidigt ute med att sätta upp julsaker och oskars pappa som inte var så sen heller så fick jag en enorm julkänsla i mig och var tvungen och sätta upp den igår kväll och lite tomtar och så idag efter APU:N.
Jag vet att jag är tidig,lite för tidig men låt gå bara mysigare då,Granen togs ju faktist inte ner förrän nån gång i mars-april iår. och hade det inte varit för dianas hjälp hade den nog förmodligen stått kvar fram till nu.
Nåväl läste mina vänners bloggar.Jag som klagar på att jag har jobbiga dagar men dom börjar ju kl halv 7 eller 6 någon gång. Själv ska jag nog inte klaga allt för mycket veckan ser ut såhära för mig.

- må. 7,30-13.00
- Tis 8.00-16.00
- Ons 8.00-15.00
- Tors 8.00-16.30
- Fre 8.00-15.00

Och det tidigaste jag börjar är kl 7 senaste jag slutar 5 och det tidigaste jag slutar är 1.
Men då har jag nog lite eller mycket längre än dom på att gå/cykla. nåväl bäst att jag lägger mig nu innan jag ska upp imorgon.Det kommer bli en HÅRD dag. Hoppas ni har det bra,Natti natti ! (=

Vill bara säga till min älskling!
Jag har verkligen insett hur mycket du betyder för mig idag.
Jag kan verkligen inte leva utan dig,vill inte leva utan dig.JAG ÄLSKAR DIG! ♥
Vill dela mitt liv med dig,hela min framtid med dig. Bara dig ingen annan,Bara dig MIN OSKAR!!♥

 

24/11

Hej Hej!

Det var ett tag sedan jag skrev och så.Men som sagt som min älskade oskar skrev tidigare i ett inlägg har jag varit med han hela helgen och tänkt skriva men aldrig kommit mig för att skriver tyvärr.
Måste smått skynda mig för snart bär det som sagt av till det dära dagiset jag ska praoa på.
Det är sånnahära gånger det dära satans ankare borde fatta att jag ville byta dagis.men eftersom att hon själv inte lyfter arslet från stolen förstår jag väll att hon inte bryr sig om jag måste cykla extra mycket för att komma fram.däremot kan jag sätta mitt liv på att hade det varit HON hade hon gjort vad som helst för att få byta,men det är en annan historia.
Har bara ett ord att säga dig : IDIOT! Kort men prektigt ord och jag älskar det!
nåväl skriver mer då jag kommer hem eftersom jag får en tidig dag slutar 1.skrivere mer sen.
Hoppas jag får lika underbara barn som jag hade sist jag praoade på ett dagis.Det var faktist riktigt riktigt kul.
Men nu måste jag gå.och tack älskling för att du bryr dig så mycket om mig,jag älskar verkligen dig! Puss Puss ! (=

  

Oskar igen!

Jo nu är det så att Yaoska inte har kunnat skriva för hon har varit med mig helgen.
Jag vill bara önska min älskade Yaoska lycka till imorgon! Ni förstår hon ska på APU på ett dagis på Erikslid och måste cykla igenom stan och det snöar och blåser jätte mycket nu och hon börjar halv åtta och måste upp typ kl sex då :/ stackars flicka :( hoppas inget händer dig för då skulle jag bli ledsen! Lycka till älskligen! JAG ÄLSKAR DIG! <3 Du är allt!  TE AMO MI VIDA!

20/11

Hej Hej !

Nu är det precis exakt en vecka kvar innan jag blir 16år.
Inte så speciellt men jag hatar att vara bland dom sista att fylla år.
nåväl,vet inte riktigt än vad jag önskar mig men det får vi väll se.
Längtar mer att få just den helgen med min älskling som då ska sova hos mig och så ska vi ut och äta nästa torsdag då jag fyller år.

Fick ju sovmorgon idag igen!
dock har jag knappt kunnat sova nått iallafall men ändå.
Efter skolan ska jag dra mig så fort som möjligt med en buss som jag sedan kan ta till älsklingen som fortfarande är sjuk. stackarn jag tycker så synd om han som ligger där i sin säng och kracksar. Nåväl krya på dig älsklingen,jag finns här för dig!
har med råga på allt datakunskapsprov idag och kan inte ett skit. hur ska det gå?
inte för att jag är så hårt insatt i det men ändå jag har ju aldrig lyssnat på vad han sagt men men.

Så äre ju som ni vet skyltsöndag på söndag.Den är faktist ganska tidig tycker många.
Det är ju inte ens någon snö och många tycker att det inte är lika mysigt då.
Själv har jag aldrig varit på någon inte så vitt jag kan minnas på alla mina 15år.
Fråga mig inte varför för jag vet inte.men ska fråga om oskar vill följa mig det är väll bäst jag pallrar mig dit nått år.
men nu måste jag skynda mig och gå skolan börjar snart. Puss Puss och ha det bra ! (=

 Krya på dig älskling ! ♥

19/11

Hej Hej !

Det är onsdag idag och jag har väll itne så mycket att berätta egentligen därför hoppas jag detta inlägg blir kort.
Hade special idrott idag första lektionen så,så började min dag.
Dagen har varit väldigt väldigt slapp.konstigt nog börjar jag få konstant ont i huvet och börja må dåligt ofta på skolan,konstigt? På specialidrotten så blev Gustav väldigt förvånad att min klubba höll.
Vi spelade mot varandra och jag gick på han,Så råkade klubban fara just under hans fötter och det small till riktigt hårt.
det lät precis som att min klubba gick sönder vilket alla trodde men till våran förvåning gjorde den inte det,den höll!
Det ända som var,var att han fick sitt sår uppriver igen men det gick bra.

fick tyvärr inte vara på min APU plats som jag ville...Förstod väll det,ingen jävel skulle kunna göra nått.
typist skolans lärar blondiner! blir så arg dom kommer ändå inte röra häcken från sin jävla stol.kort ord med mycket betydelse har jag abra att säga.IDIOTER!

älsklingen är fortfarande sjuk.tyvärr!
han stannade hemma idag från skolan hade 38 grader feber,tycker synd om han :(

så har allså min dag varit men nu ska jag ta och dra mig och göra min saga helt klar som jag sak redovisa på fredag.
det bästa är att jag har sovmorgon imorgon med,JIPPI. 
men nu ska jag gå natti natti på er puss puss ! (= 

 

tänker tillbaka.

Det var två månader sedan jag skrev till dig och ännu längre sedan jag ringde och pratade med dig.
Det har tagit mig två månader att överhuvudtaget börja tänka på dig.
Det vi hade trodde jag betydde någonting för dig men så såg jag det med egna ögon att så var det inte,jag hade fel.
Kan du påstå än idag att du lever de liv du vill leva? som du sa då att allt var perfekt.
Kan du påstå att du verkligen ville ha det såhära? att förlora dina närmaste.
Ifall du hade insett det innan hade jag fortfarande funnits där för dig men du såg aldrig någonting jag gjorde för dig.
Jag tror du mycket väl vet vem du är.om inte annat listar du väll ut det så småning om.
Från den dagen vi blev vänner till den dagen vi inte var det har jag stöttat dig,funnits där för dig,hjälpt dig så gott jag kan i alla stunder,lyssnat på dig och förstått dig. Du verkar sakna folk mer än mig trotts att jag fanns där för dig då inte ens dom fanns där. Jag kan inte ljuga för dig,inte för mig och inte för någon annan. Visst tänker jag tillbaka några gånger på dig,på hur vi hade det. Jag vet att jag gick långt och jag kan inte påstå att jag ångrar någonting heller eftersom du förstod inte då vad vi satte på spel. Nu kanske du gör det då många av de är borta. Jag hoppas du har hunnit tänka efter och funderat på vad som verkligen händer i ditt liv. Hur mycket att det du mistat du skulle vela ha tillbaka!
Det är klart jag saknar dig och det vi hade några gånger. Hur äre med de dära dom gångerna jag verkligen fanns i ditt liv? varje gång jag följde dig och solade och satt bara och väntade på dig i 20 minuter. Dom gångerna vi ringde varandra minst 4-6 gånger per dag för att bara höra vad vi gjorde? Varje natt vi ringde till varandra för att vi inte kunde sova.
Och varje gång vi var ledsen bara sitta och lyssna på vad vi hade att berätta och försöka finnas där så gott vi kunde. Påstår du att allt det dära betydde ingenting idag? att du fortfarande är i tron om att jag inte var din bästa vän?
Jag kan inte förneka till att du var min bästa vän,för det var du verkligen.tills den dagen allting förändrades.
Jag lever bra det liv jag lever nu och jag ångrar ingenting hoppas bara du har tagit dig tid att funderat och öppnat dina ögon och sett själv att mycket av den förlust du gick var pågrund av dig själv. Som sagt jag kan ta mig tid än idag och tänka på dig och jag kan sakna vissa stunder. Men jag lever ett liv helt underbart. Jag får all kärlek jag behöver av min älskling och han finns där för mig och ställer upp för mig till 1000. Han lyssnar och tröstar mig precis som du gjorde.
jag har vänner jag kan vara med,kanske inte ofta eftersom att jag har mycket för mig.men dom finns iallafall där och jag älskar dom. Jag har ingen som stod mig lika nära som dig.och ingen kan ta den platsen du hade inte ens fast vi är ovänner. Du var min bästa vän så vare bara och det är ingen stor sak.. Men jag ångrar verkligen ingenting fast jag fick alldeles för långt och det längsta jag någonsin gått. Men påstår du verkligen att jag inte betydde nått för dig som du sa då. två månader utan varandra är det längsta vi varit ifrån varandra. påstår du att du är lycklig med det liv du lever i nu?
dom personer som fanns för dig då,finns dom där för dig nu ? man behöver fler i sitt liv än bara den man älskar mest av allt på denna jord,ellerhur? hoppas du tagit dig tid att fundera på vad du egentligen gått miste om och vad du själv har ställt till med. är du lycklig ? Kärlek är bara en del av vad människan behöver,men allt annan då. har du det?
hoppas du inser nu med detta inlägg att du gått miste om rätt så mycket och att du funderar verkligen på vad som du bara kastade bort. för mig betydde det nått,för dig kanske det inte gjorde det.vad vet jag.
jag har bara en fråga att ställa dig, varför?

Skaffa.

Nu är det såhära att det finns en sak jag nästan inte kan leva utan!
och det är mitt http://www.gratissms.se/z4as8qve6f .
där jag får 2 gratis sms om dagen jag kan skicka till vem jag vill!
Det kostar inget eller så och går man med i erbjudana så får du fler gratis sms.
det är inte många men det är värt det. Tycker jag iallafall!
ni borde också skaffa och få två helt gratis sms varje dag.kostar inget på något sett har varit med i ett år.
Hoppas ni också kommer gilla det (=
det gör jag iallafall !!

18/11

Hej Hopp!

Jag la ju in ett inlägg imorse just innan skolan,dock blev det inte så långt.
I morse då jag vaknade vad tror ni då? Joo det snöade,så fruktansvärt gräsligt.
Det snöade i måndags lite lite men nu menar jag inte lite det var riktigt snö så det var ju inte så trevligt att cykla till skolan då det var så halt.. Nåväl skoldagen har väll varit lite som alla andra dagar,jobbiga. Och speciellt då man retar upp sig på EN viss person. Tex,ett ankare(sorry för ordet men så äre)... Nästa vecka ska jag ut på APU.
Och gissa vars jag ska vara? jo på ett dagis på Erikslid och själv bor jag på anderstorp. Det är förjävligt orättvist då vissa får byta mellan varandra och vissa får på våra områden och jag måste cykla runt hela stan för att komma till min APU.
Bad om att få byta med en tjej i min parallel klass,och för henne gick det bra så vad är erat problem? JO,hon ser ingen anledning att jag ska få byta.Men tänk er själva börjar mellan 7-8 och ska cykla från anderstorp till erikslid det betyder att jag måste stiga upp 6 halv 6 för att hinna,jippi.NOT!! själv sitter hon där med arslet i sin kontirsstol och inte ens går ut om dagarna. Det är inte så jävla roligt att cykla i kanske 5 minusgrader till erikslid då jag vet att jag har chansen att byta till ett närmare ställe då till och med tjejen jag vill byta med tycker det är ok. hon hade lika nära till båda dagisarna medans jag hade längra.och för ankaret spelade det ingen roll men det gör det faktist för mig jag ska vara på ett dagis först och främst i 3 veckor sen ska jag cykla dit upp varje jävla morgon.tjejen hade tillgång till bil varje dag det har inte jag och jag får inte ens byta.orättvist? det tycker jag iallafall... Jag hoppas för min gud att hon byter för en sak är jäääävligt säket att jag kommer bli jäävligt förbannad ifall jag får den dära skiten! För henne spelar det ingen roll hon sitter ju bara där som en bänknötare på sin stol och gör inget medans jag måste röra på mig i 3 veckor och att jobba på dagis sliter faktist på en. åååh blir så sur!!!!!

nåväl efter skolan var jag med älsklingen.Vi gick ut och gick med hunden och så en lite promenad.
Dock mår inte älsklingen så bra så vi la oss och mysa med vaniljte och varma mackor.
Hoppas han mår bättre tills imorgon.men nu måste jag tyvärr ta och gå.skriver mer imorgon och berättar vilket besked jag får av ankaret. Natti natti och puss på er ! (=


Jag ser det snöar,

Först vill jag tacka min kära älskling för han skrev ett jättesött inlägg till mig.
riktigt gulligt faktist och jag blir alltid lika glad.älskar han så oerhört mycket !


sen vill jag abra säga att jag såg första snön falla så nu vet ni;)
vintern är påväg..

Oskar som skriver!

Hej det är Oskar, ni vet Yaoskas kille, eller jag hoppas att ni vet det :). Aja iallafal jag ville bara skriva att jag älskar min Yaoska över allt annat och att hon är min! BARA MIN! Så ni andra har inte en chans!! FATTAR NI DET?! hihi jag älskar henne!
Och nu ett medelande till Yaoska!
JAG ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT! Helgen som har varit har varit så mysig och bra, jag tyckte att det var kul hos farmor och farfar och dem sa att de tyckte att det var kul att ha dig där! DU ÄR ALLT! YO TE AMO MI NiÑA LINDA! Tu eres todo para mi y no puedo vivir sin ti! te necesto! Tu eres la luz de mi vida!
Jag älskar dig!

<3

17/11

Hej Hej !

nu är det måndag igen,tyvärr.
Helgen gick alldeles för fort jag önskade att den var längre,men det ver den ju så klart inte.
som sagt var jag med älsklingen hela långa helgen.vi gjorde inte nått speciellt.
i fredag så minns varken jag eller oskar vad vi gjorde så,hahaha så mycket var det ju verkligen inte som vi hade gjort.
men vi tror att vi låg och sov i min säng hela den dagen och åt varma mackor.
på lördagen så sovde jag hos han och vi kollade på videofilmer sedan har var en liten skit.
rätt soligt tills vi somnade för att jag var så jävla trött.och efter många omständigheter fick vi inte och la oss förrän kl var 6.men då skulle vi lika fullt upp 11 nästa dag för astt fara till hans farmor och farfar.eller han gick upp då.
älsklingen steg nämligen upp före för att göra amerikanska pannkakor åt mig,gullit!
och som sagt på söndagen for v i dit.det var faktist ganska roligt har bara aldrig  varit där förr.
Vi fick mat och efterrätt på det,mummsigt. sen gick vi upp och kollade på vars hans pappa hade bott då han var litet.
fåstaka ord. mysigt,trångt och litet. inte nå större fel på det men litet var det så vi kunde inte röra oss på så mycket.
men oskar är heeelt inne på att vi ska göra om där i sommar och bo där jag och han.men det får vi väll se då,det är ju inte sommar riktigt än. nae nu väntar älsklingen på mig med min sjal så det är väll bäst jag tar och går och piggar upp han efter en tupplur vi gjorde nyss.skriver mer imorgon,blev inte så mycket idag men låt gå.ha en bra kväll och glömm inte att det är pb ikväll. Puss Puss ! (=

15/11

Hej Hej !

JO,det blev nämligen ett inlägg till fast jag inte trodde det själv.
Sitter just nu hos älsklingen och skriver det medans han är inne i duschen och duschar.
Tanken var egentligen att jag skulle komma och väcka han dock var jag allt för seg som vanligt.så då jag kom hade han redan vaknat och satte sig vid datorn och spelade. Nåväl nu sitter jag iallafall här.

Det är lördag och jag har ingen aning om vad vi ska göra.
Det blev ju inte så att vi bakade igår med tanke på att båda två somnade,IGEN..
så jag hoppas hoppas hoppas att vi gör det idag istället nu när han kommer ut för jag är extremt sugen på gott (=
Sen blir det väll att bara ta det lurre och oskar lovade mig att vi skulle se pretty woman ikväll eftersom det var så länge sedan jag såg den.Gladaste minen fick jag kanske inte men låt gå,han överlever den är faktist bra.
så håller älsklingen på med att kolla upp ett recept på amerikanska pannkakor som han vill göra imorgon till frukost.
så då blir det en onyttig frukost imorgon med,hoppas det blir gott.

men nu ska jag ta och avrunda lite för snart kommer han väll ut nu duschad och fin.
imogron blir det nog inte alls att skriva,fast det har no väll hört förr?
nåväl ha en fortsatt trevlig helg puss puss ! =) ♥

 

Pretty Woman och Muffins kand et bli nått bättre ? =)

14/11

Hej Hej !

Det är så mycket som fredag idag och det är helg.
Ska snart fara på träningen som börjar kl 5 så jag är lite stressad just nu eftersom jag ska på ett litet ärende innan så det blir nog förmodligen ett väldrigt kort inlägg idag?

nåväl det är inte vilken fredag som helst heller.
för nämligen 4 månader sedan blev jag och min älskade oskar tillsammans.
så vi firar allså 4 månder idag. Känns inte så roligt med tanke på att jag ska snart på träning och så men det gör inte så mycket vi har tid för varandra sen. Vad ska vi göra ikväll? jag har ingen aning faktist inte så att vi har planerat me inget speciellt tror jag. Efter träningen ska vi väll förmodligen ligga och mysa ett tag sedan hade vi planerat att baka muffins och he choklad ovanpå så det blir som en glasering på det hela. Sen närmare natten ska vi göra varma mackor och bara myspysa i min lilla säng,inget speciellt bara helt änkelt. Har nämligen köpt en liten liten present till han. inte sådära dyrt eller så och inget märkvärligt heller men det är alltid extra kul att överaska någon och det gjorde han mot mig förra månaden så nu vill jag ge han nått.inget speciellt men det är tanken som räknas.kan berätta imorgon vad det blev eller förhoppningsvis på måndag.


Som sagt det är helt och det är fullt upp denna helg.inte säkert att jag skriver i helgen ska försöka om inte tankarna är på någonting annat,men vi ser ju. om inte annat skriver jag ett inlägg på måndag igen och då får ni vänta tills det.

och såhära ser mig helg ut.

- Jag och oskar 4 månader > Myspys

- Jag ska sova hos oskar

- Fara tills oskars Farmor och Farfar > Match?


så ser min helg ut hoppas ni får en lika bra helg,men nu måste jag rappa mig det är brottomt.

som sagt skriver jag inte imorgon skriver jag på måndag och då får ni gärna kolla in på min blogg.

Puss puss och hare ! =)


Tack för de underbara 4 månaderna med dig älsklingen älskar dig så mycket.

och fler ska det bli min prins ! <3



14/7 -08 <3

?

Kollade på The Voice idag.
och där berättade dom om lite skvaller hit och dit.
bland annat berättade dom om idol,inte svenska men den andra.
De var en tjej som ville gå dit och sjunga.Hon älskade verkligen juryn och ville så gärna träffa dom.
så hon for dit och sjöng där satt då juryn och skrattade åt henne och sa men skojjar du med oss?
Den dära tjejen blev helt förkrossad eftersom hon gillade dom så mycket och speciellt tjejen så hon for till hennes hus och tog livet av sig utanför hennes dörr. Jag skojjar inte det är sant,visst är det hemst?
Jag själv skulle få sånna skuldkänslor och känna mig så dum,visserligen rår hon inte för att hon valde ta sitt liv men att vara så hård mot någon. Nu kanske man lär sig att inte ge allt för mycket kretik åt andra vissa kan verkligen ta illa upp.
Nått måste man tåla och visst ska man förstå att man får kretik av andra ifall man ställer upp.Men det finns en gräns eller ? nåväl nogsnackat om det,hemst var det men livet är inte alltid så lätt. vad har vi lärt oss av detta då?
joo,ge inte allt för mycket kretik åt andra,du kanske inte menar någonting illa men vissa tar det väldigt hårt !



Ta vara om varandra! (=

Dagens Video.

Har ni någon gång kollat på tack gode gud?
Ifall ni inte har det tycker jag verkligen ni ska göra det.det är så sjukt kul.
Kolla in bara det här.hittade inte det jag egentligen ville ha men nåväl såg den här med och den är rolig =)

13/11

Hej Hej mina kära bloggvänner !

Sitter just nu på min datalektion.Kul,njaaae skulle inte tro det.
Fattar inte vitsen med att sitta här och göra en massa uppgifter man inte har en användning över,och vad har det med barn och fritid att göra egentligen? men men låt gå nu sitter jag här iallafall och slutar om ca 20 min.
är sjukt trött har dock bara sovit 2 timmar i natt,fråga mig inte varför men så lite blev det. Måste faktist säga att jag är ovanligt pigg för att ha sovit så lite och gått i skolan en hel dag. Så det blir att koppla av och ta det lungt med älsklingen ikväll. förhoppningsvis gör vi nått som bakar eller nått annat annars blir det nog bara mysa mysa hela kvällen. Sen är det nog bäst för mig att ta och göra lite läxa senare ikväll. min saga ska nämligen vara klar snart,inom nästa vecka låter kanske länge men tro mig jag är sån som alltid har sakerna försenade + att jag ska hinna rita så det är bäst att jag gör bort det nu.

Ville bara ta och berätta att på engelskan skrev jag en saga liten och kort vi fick välja själv och den skulle vara minst en sida. Min saga blev lite konstig men skitsamma den gick hem. Den handlade om  sin första kärlek..
så jag skrev om en flicka som hette angel hon 13 år och berättar om då hon var 3-4 och blev kär.
Det började med att på hennes grannkvarter bodde det en katt som hette Puffy och som hon lekte med dag in och dag ut från morgon till kväll.De gick ut och gick och hon gav han kattgodis. Hon älskade att leka med han så dagen efter kom hon fram till sin mamma och sa att hon skulle gifta sig med katten. En dag då hon gick till grannkvarteret var inte paffy där.hon gick dit dag efter dag för att leka med puffy så kom hon till sin mamma och grät och sa att han inte var där.då sa hennes mamma att han var död.så grät hon en massa och sedan berättar hon att hennes första kärlek dog,men nu har hon en ny katt som heter mr bean.hihi   =)

älsklingen.

älsklingen har lagt ut några söta små inlägg till mig på sin blogg.
vilket jag vill dela med mig av till er. älskar dig så mycket min oskar stenlund. idag får jag äntligen se dig.lääängtar,vill ha dig här NU!


www.oskarstenlund.blogg.se/

12/11

Hej Hej !

Sitter just nu här och skriver några rader.måste säga att detta inte är mitt första inlägg för dagen,kanske mitt fjärde femte men skit samma det kan aldrig bli för mycket.
har faktist inte gjort så mycket idag varit på skolan köpt en tröja en stickad på gina.Hade tänkt köpa den innan och har lagt in den tidigare på bloggen dock hade jag inte råd med den och lämnade tillbaka den så sen förra veckan i fredags for jag på stan med flickorna i klassen och hittade den och då hade dom sänkt den från 150 till 50 kr fanns dock bara vit och massa andra färger och då tänkte jag jag köper den vita.men hade inte råd.så igår fick jag 50 kr av mamma och gud så glad jag blev då så skulle jag på stan idag och köpa den då fanns det en svart som jag tidigare hade tänkt köpa men fanns inte och dör låg den en svar precis i min storlek,S och det var den sista kvar.så jag provade den heeelt perfekt så slog jag till och köpte den och nu har jag äntligen den hemma tiggandes i min säng och väntar på att tas på.

Sen efter skolan damsugade jag mitt rum och for på träningen.vi hade flyttat den så det blev lite stressigt att hinna äta städa rummet och fara på träningen men det gick super hade lite tid över så jag satte mig vid datorn och skrev med älsklingen ett tag fram tills jag skulle fara. Nu några timmar senare har jag kommit hem från träningen.förhoppningsvis trodde jag att oskar skulle vara inne men han är inte det så jag ska ta och duscha sen ska jag göra varma mackor ta nått att dricka kanske te? sen ska jag bara krypa ner i min säng och mysa kolla på film och vänta tills älsklingen ska ringa.

Helgen börjar ju närma sig nu och allt det är ju onsdag idag.så imorgon ska jag vara med älsklingen och nu till helgen lär det inte bli så mycket bloggande kanske ska försöka men sen ser vi.ska nämligen fira våra 4 månader som vi har nu på fredag och på lördag till söndag ska jag sova hos han sen på söndag ska jag och hans familj fara till hans farmor och farfar och äta middag,mysigt mysig.men nu måste jag ta och avrunda innan klockan blir allt för sent.skriver nog imorgon.hare bra natti natti ! =)

 en bild som jag tog på diesel i höstas,bilden blev inte som jag tänkt mig då jag tog den.den skulle igentligen bli svartvita och inte tecknad som jag råkade ställa in kameran på mobilen på men jag tycker jag lyckades rätt bra iallafall trotts att allt blev ett misstag

Har ni tid över,läs

DIG:
1. Hur lång är du? det tar vi en annan gång (=
2. Vad vill du bli när du bli stor? Lycklig och sakffa familj
3. Vad pluggar du? Barn och fritid på balderskolan
4. Har du långt hår? Rätt så det tar sig,växer och växer
5. Vilken hårfärg har du? lite brunrött,skulle man väll kunna säga ?
6. Sminkar du dig? aop,för det mesta men det kan komma undantag (=
7. Använder du läppsyl? kan jag inte påstå,gillar inte smet och klet
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? blåvitt och svartguld
9. Har du kysst någon idag? Tyvärr inte idag,men igår.Vovven gick väll nån hit och dit men annars NEJ.

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? Jo det gör dom (=
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Svårt att säga det är komplicerat..
3. Hur många syskon har du? 4,3 äldre bröder och en lillebror som jag bor med,tyvärr (=
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? Pappa vi kan fara nu (träningen)
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Fiskpinnar senast idag =]
6. Hur många ställen har du bott på? 3 så vitt jag vet
7. Vem i din familj stör du dig mest på? beror på men för det mesta blir det väll lillebror som är 8år,tänk er själva =P
8. Vilken familjemedlem är snällast? Diesel,min älskade lilla vovve <3
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Oj så pass länge sedan att jag inte minns?

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? hmm,det var ett bra dag sedan nu,tyvärr
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Jessica ? i sommras,haha ?
3.Har du kysst nån kompis? Ja på kinden en massa gånger (=
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Nej men varit tillsammans med min bästa vän..
5. Vem har du varit kompis med längst? Sofia Vikström tror jag,sedan förskolan (=
6. Vem känner dig bäst? Joss?
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? Jösses,nån vecka? nån månad? minns inte
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde de? Om jag skulle vara tvungen säga nått alls,skulle jag nog bara säga att det inte är min smak (=
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Jag är aldrig  tvingad till nått.men ibland kanske man inte alltid varit så pepp.men det var länge länge sedan (=

KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag?
Leggings,svart t-shirt och en svartvit randig tröja från hm
2. Har du bytt om idag?
jo 3 ggr för varje träning jag haft ?
3. Favorittröja?
Mammas stora tröja,inte snygg men skön =]
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet?
Oskars svartgråa tröja som han köpte för ett tag sedan (=
5. Har du gett bort kläder nån gång? oja,en massa gånger!
7. Har du handlat kläder genom internet? Nej det har jag inte.
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång?
HAHAHAHH det var det gummaste frågan jag hört =P NEJ det har jag inte =)
9. Fulaste plagget andra könet kan ha?
hmm ? bra fråga..
10. Vad använder du för skor?
ett par tygskor med stjärnor på (=

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar?
Jopp,allt för många gånger och då är mitt skrik inget att lika med !
2. Klä dig annorlunda? Klart jag gör,ifall jag vill så skulle jag kunna.gick med pyjamas till skolan en dag (= pinsamt,njae men vågar jo.man måste ju känna att man lever och lite tokiga saker måste man få göra ?
3. Vara dig själv? haha jaa ?
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Jopp,gillar det inte men vågar
5. Fisa inför din pojk/flickvän?
har aldrig gjort det men känner mig så trygg hos min älskling så klart jag vågar vi gör det alltid till något roligt sen (=
6. Pierca dig? har redan ett i naveln
7. Ge dig på utmaningar? aa,beror på.gränser finns
8. Ha sex på offentlig plats? hihi, ja =] inte sllt för men vågar.
9. Vara omogen? Har varit det allt för många gånger så ja (=
10. Äta små kryp? Där går gränser,NEJ!

SKOLAN:
1. Vad heter din skola?
Balderskolan
2. Vad heter din favoritlärare? Mikael
3. Vad är ditt favoritämne?
Specialidrott och musik
4. Snyggaste läraren på skolan?
OJ,spanar inte så jag vet inte
5. Fulaste läraren på skolan?
haha inga namn
6. Tråkigaste ämnet? datakunskapen....
7. Har du skolkat mycket senaste året? Jo inte allt för mycket.men måste skärpa mig iallafall
8. Hur tar du dig till skolan? jag är hurtig och cyklar

Någon:
Som förstår dig: ingen mindre än min älskling,han förstår mig till 100
Som du saknar: svår fråga? oskar och konstigt nog men mamma Elisabeth,fråga inte..
Som du längtar efter: Kommer inte på någon nu,men sofia och sara tror jag (=
Som du hatar: nämner inga namn..

Vem:
Kramade dig senast: Oskar igår ?
Pussade dig senast: Oskar igår
Var hos dig senast: Oskar ?
Var du hemma hos senast: Oskar ?
Ringde dig senast: Mamma
Ringde du senast: Oskar

Jag:
Är singel: Nej,är i ett förhållande och ni vet nog vid det här laget vem =)
Saknar någon just nu: Jo många,men bara en speciell speciellt mycket!
Är rädd för att bli övergiven: Som fan,vill aldrig bli lämnad varken död eller levande..
Svär ofta: Jo,det är fult måste lägga av !
Sjunger i duschen: hihi,aop nästan varje dag =]
Är en morgonpigg person: Peror på,för det mesta nej och ibland ja
Skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: Har redan haft det så ja
Är kär i kärleken: JAA,allt för mycket,tyvärr
Skrattar åt mina egna skämt: haha,kan hända nån gång (A)
Vill ha barn: Självklart,inte nu kanske men om bara nått år =)

Har du:
Piercingar: Jopp
Syskon: Japp
Pojk/flickvän: Jopp,världens bäste
Jobb: Tyvärr inte men vill ha!
För många vänner: man kan aldrig få för många
Rymt hemifrån: nae
Färgat håret: Japp
Bra självförtroende: nae ?
Sagt "jag älskar dig" till någon: japp,väldrig många gånger.
Varit kär: var och är enormt kär nu ! <3
Gjort något olagligt: Tyvärr, ja...
Somnat i skolan: Allt för många gånger..
Brutit ett ben: Nepp =)
Tappat bort mig i min hemstad: haha nae ?
Sett en fallande stjärna och önskat: Tror det för många många år sedan =)
Varit otrogen: inget att vara stolt över,tyvärr. ja ...
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: skulle tro det ?
Smugit ut utan lov: hmm? nae tror inte det
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: hihi,aa
En hemlighet som ingen vet: skulle tro det,men det förblir en hemlighet!
Varit på en blind date: nej
Sovit en hel dag: nej
Somnat gråtandes: allt för många gånger..

Brukar du:
Titta dig själv i spegeln: varje dag ?
Ha ångest: inte nu men har haft.
Drömma mardrömmar: inte ofta men ibland
Klä dig i svart: Inte helt men ja rätt mycket
Hata folk: Brukar inte hata men brukar ha mycket fördommar om folk..
Lita på folk: NEJ,har sjukt sjukt svårt att kunna lita på folk.dom som känner mig vet!

Sista personen som:
Sov i din säng: min oskar
Fick dig att gråta: oskar
Skrek på dig: mamma
Du fick sms från: Lena


12.

För några inlägg sedan skrev jag att jag äntligen fått mina kort
och tänkte skaffa ram till dom som jag sedan skulle he upp på min vägg.
äntligen har jag fått det klart och nu har jag satt upp korten som ajg vill ha dom på min kära vägg.
Så jag tänker lägga in en bild så ni får se själva med. har fått en massa nya planer jag mer vill göra med rumet men det får ta sin tid,iallafall då jag fått pengar. Men det blir då nu ska jag lägga upp bilden iallafall =)

 

så vart mitt lilla mästerverkt !

Dagens bilder.

 Kollade på mina bilder som jag har på datorn och där hittade jag lite hit och dit.
därför har jag tänkt lägga ut några bilder nu bara för att =)

      

några av mina favorit bilder,finns så mycket mer men det tar jag en annan gång ! =)

Dagens,lite tråkigt.

Namn: Emelie Danielsson

När fyller han/hon år?: 24 januari 94

Vart träffade du han/hon?: På skolan på dne tiden jag gick på sörböle

Hur är han/hon som person?: snäll,och älskar att det händer saker runt om henne

Tycker du om honom/henne?: klart jag gör !

Beskriv honom/henne med tre ord: Livfull,omtänksam och mogen för sin ålder


Namn: Isak Eriksson

Är ni bra vänner?: Sisådära,rätt så bra faktist

Kan du lita på han/hon?: ja det kan jag

Har du kysst han/hon?: haha nejnej

Hur länge har ni kännt varandra?: hmm,nått år ?

Beskriv honom/henne med tre ord: lätt att prata med,busig och rolig


Namn: Joel Eriksson

Hur länge har ni känt varandra?: Sen 8an?

Har du kysst honom/henne?: Japp många gånger..

Kan du berätta hemligheter för personen?: Kunde,men inte längre (=


Namn: Sara Lundin

Är ni släkt?: Nae hoppas jag då inte =P

Hur är han/hon till sättet?: omtänksam,försiktig och en väldigt väldigt bra vän !

Känner du honom/henne bra?: jajjemensan,jättebra


Namn: Rasmus Lindgren

Hur gammal?: 16år

Bor?: hmm bra fråga,minns inte men på moröbacke iallafall =)

Hatar du personen?: Nej det gör jag inte!



Namn: Elina Lundmark

Har du kramat henne/honom?: Joo många gånger

Har du sett personen full?: hmm måste tänka? haha joo jag tror det (=

Är personen äldre än du?: skulle inte tro det,men möjligt vis en aning längre



Namn: Josefina Karlsson

Är han/hon vacker?: Jo det är hon

Minne av personen?: Då vi for och badade i bureå men simon Lundberg och Oskar Forsman

Har du hennes/hans msn?:  Joo det har jag


Namn: Isabell Burström

Står han/hon nära dig?: Njae men känner varandra (=

Har du kramat personen?: det har jag sääkert

Har du varit förtjust i honom/henne?: hahahahaha nej ? =P



Namn: Sandra Eriksson

This or that:

[ ]Ful | Fin [x]

[x]Glad | Sur [ ]

[x]Flicka | Pojke [ ]

[x]Vän | kärlek [ ] Äckel [ ]

[ ]Tråkig| Rolig [x]



Namn: Hanna Robertsson

This or that:

[X] Ingen kommentar | Snygg []

[X] Flicka | Pojke [ ]

[ ] Gammal | Ung [x]

[x] Svensk | Icke svensk [ ]

[] Underbar |  Elak [ ] Förstående och lyssnar !

Dagens.

HOROSKOP!

Väduren
Något har kört ihop sig för dig på ett sätt du inte förutsett, men du tar för allvarligt på ett och annat.

Oxen
Riskera inget där dina egna rättigheter är hotade - du bör ifrågasätta krav, rykten eller motiv!

Tvillingarna
Du reagerar på kritik som riktas mot dig med att vända taggarna utåt, men du borde ta till dig lite.

Kräftan
Intressanta nyheter kan gälla en förestående resa eller sammankomst av något annorlunda slag.

Lejonet
Något du önskat dig tycks nu kunna bli ditt - men kanske inte under någon längre tid så passa på.

Jungfrun
Att försöka nå en överenskommelse av något slag via tredje part skulle bara komplicera det hela.

Vågen
Gynnsamma planetimpulser stimulerar nu ditt intellekt och mångsidighet. Uppgifter blir utförda.

Skorpionen
Du är nu ute efter att förbättra för dig i olika sammanhang, och  du ser ut att kunna få mycket gjort.

Skytten
En intressekonflikt befinner sig i sin linda. Det klokaste du kan göra är att hålla dig utanför det hela.

Stenbocken
Stenbocken ger för ögonblicket ett lite lojt och oengagerat intryck och vill nog helst dra sig undan.

Vattumannen
Fortsatt gynnsamma astrala influenser. Det är dags att stryka streck över gammal osämja.

Fiskarna
Någon tycks inte vilja lyssna på dig men skulle troligen läsa - och ta till sig - något du skriver.


11/11

Hej Hej

snacka om att jag är dålig på detta,det verkar komma perioder för mig lixom.
nåväl nu sitter jag ändå här och har as tråkigt...
Idag har varit väldigt stel dag.inte gjort så mycket skola skola skola.var tänkt att jag skulle vara med sofia men efter några omständigheter blev det inte. Träffade min älskling idag på skolan.kom som en överaskning men glad blev jag,dagen blev så bra då jag såg han.saknar han såå!
nu sitter jag bara här och tråkar ser på bilder och väntar tills älsklingen ringer mig,vilket jag längtar till.
förövrigt ska jag lägga upp några bilder sedan och skriva mer inlägg =)

9/11

Hej Hej !

ojoj nu har det varit helg och allt och jag har varit jättedålig på att uppdatera.
Men nu är det ju söndag och nya tag blir det tills imorgon då det är måndag.
I helgen har jag faktist inte gjort så mycket bara varit med älsklingen. Äntligen har jag fått upp mina bilder på väggen,kommer lägga in en bild senare så ni får se hur det blev. men nu ska jag snart ta och pallra mig till maxi där jag ska köpa ett farsdags kort till pappa eftersom jag sitter hos älsklingen just nu. Ikväll ska vi bara mysa som vi gjort hela helgen och se the notebook.Det var jättelänge sedan jag såg den så jag ville se om den och det ska vi göra snart.

Igår hade jag match.SATAN,säger jag bara. Det var den bästa matchen vi har spelat någonsin vi var verkligen ett lag.
Och jag fattar inte att vi förlorade med ett poäng,det borde varit vi som vunnit inte dom. Men aja det var bara turmål eftersom det var 3 mot en så vi hade ingen chans. Nåväl vi tar väll igen det dära sedan hoppas jag ?

Förövrigt måste jag säga att jag har ett fruktansvärt risigt hår just nu och det skulle verkligen behöva klippas.
så ifall det finns en ängel där ute som kan klippa skulle jag vara evigt tacksam ifall ni ville klippa mig för tro mig det var ett bra tag sedan jag klippte mig och då menar jag verkligen ett bra tag.

ska lägga upp några bilder på de trosor det stod mellan i fredags då jag var på stan.
Valde som sagt bara ett par men jag tror att det blir ett inköp av de andra med.hoppas ni tycekr de var fina med.men nu ska jag pallara mig iväg älsklingen väntar.ha det så bra pusspuss ! =)

   < Ville ha dom  < men valde dom hära fast i lila.lite vågat men fina.

6/11

Hej Hej mina vänner !

Idag har jag verkligen inte gjort så mycket.
Varit på skolan som vanligt och så.Min saga jag har gjort måste jag säga inte gick så bra har redan börjat på en ny.
Och vet ni vad ? jag fick  vg- på min förra uppgift i bf,tror ni jag blev glad ? nu är det bara peppa på så jag får fler vg:n.
Sen på musiken idag skulle vi hitta på en saga och använda instrument till dom. Och sist men inte minst måste jag ta och berätta om min lilla mandarinkluffta jag fick av emmy idag på skolan. Har det aldrig varit så för er då ni äter en mandarin att ni äter upp dom stora sedan tar ni dom små? Så gör iallafall jag.pinsamt. och så var min mandarinklyffta så liten och söt att jag fick ångest att stoppa i mig den. Men men då vännerna frågade ifall jag fortfarande inte ätit upp den var jag tvungen att stoppa den i munnen. Nåväl nu är min kära mandarinkluffta borta. Jag måste säga att jag är väligt lättroad då det gäller frukt.Det kanske ni märkt =)

De var en myra som gick en gång.
Sen gick myran över grus.
Strax efter  träffade myran en groda.
och sen träffade myran en orm som bet han.
Myran blev ledsen och grät.
så myran gick till tågspåret.
strax där efter hörde man tåget komma.
Så körde tåget på myran och han dog.
sen levde dom andra lyckliga i alla sina dagar.


Okej kanske inte den barnvänligaste bvarnsagan men det funkade och vi hade kul.
Men jag tror int det skulle vara en sån stor Succsè på ett dagis.men jaja vi är lite för stora för sånt nu.
Men nu ska jag ta och gå vi hörs sen mina små puss puss ! (=


Dagens Låt,



Hörde den här låten senast imorse och jag tycker det är jättebra.
Dock är videon lite seg i börja men tro mig och ge den en chans låten blir bra sen.
Ni får Dagens låtval av mig nu Ne-Yo- miss independent. Hoppsan ni gillar den som jag gör Pusss  ! =) 

Dagens.

Dagens humör: På bra humör faktist.
Dagens borde: Borde städa mitt rum ser ut som ett bombnedslag
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Maskara och en brun ögonskugga
Dagens klädsel: Shorts och en sportbh
Dagens planer: Träning>Duscha>fika>prata med älsklingen>SOVA
Dagens materiella vill ha: Hmm ?
Dagens längtan: Tills jag fyller år
Dagens fundering: tänker inte på nått speciellt nu men det kommer ska ni se
Dagens beroende: Jag vet inte..?
Dagens personer: Jossan & lina som gjorde dagen lite speciell
Dagens låt: Crossfire- Lady
Dagens bild: Jag klappar en häst på Lyckseledjurpark i sommar,och jag som hatar hästar! =)

5/11

Hej Hej !

ännu en dag och den liknar såklart alla andra.Okej nu tog jag i,kanske inte som alla andra dagar men det började iallafall med att jag somvanligt vaknade.Det var trögt att stiga upp fast jag hade sovmorgon. Gick tyvärr itne och la mig förrän 4 så var jag trött? joo tack det var bara förnamnet. Fast nu ska jag inte klaga dagen var faktist ganska så slapp,började med min specialidrott som jag konstigtnog längtat så mycket efter. Efter det hade vi bara två lektioner och sen slutade vi. Och äre inte olikt mig eller. men jag saknade faktist min lilla prins allt för mycket så jag lånade en klasskamrats mobil och skickade till min kompis sara och bad henne fråga om han ville äta hos mig. Fick tillbaka ett sms fortare än vad jag trott och jag blev jätteglad då jag såg att det ville han. Stunden varade inte länge med han eftersom att halv 7 skulle han vara på stan på sitt ssu möte. Men den lilla sunden jag fick vara med han betydde så mycket för mig och allt känns så mycket bättre nu då jag fått träffa han och fått hålla om han för några enstaka sekunder.
Men nu ska jag ta och pallra mig iväg det är nämligen så att jag har träning igen om bara 20 min så jag måste skynda mig. Puss Puss ! =)

Dagens.

Bara för att fördriva tiden lite =)

1 Första bilden i dina bilder
 Flickorna i förra klassen !
2 En vän du saknar
 Sofia och sandra

3 En tid du längtar tillbaka till


4 Den du senaste skrev på msn med
 Sara Lundin lääängst åt vänster (=

5 Någon du önskar vore hos dig nu
 saknade är oändligt stor,älskar dig så mycket !
6 En killkompis
 Ingen mindre än Simon Fahlgren
7 Den du har känt längst

8 Några du saknar



9 Någon du har lätt att skratta åt


10 Något som har gjort dig lycklig


11 Bästa sommarbild 2007


12 Sista bilden i dina mottagna bilder

Bilder

Tänker lägga ut bilderna sedan jag var på bio med flickorna.
Jag vet att det var ett bra tag sedan nu,till och med en vecka men men.Bättre sen än aldrig !
Kan vara kul att se ..

   
 

4/11

Hej Hej !

Nu är det ju den 4 november som alla vet och allt är som det ska.
Det har faktist varit en riktigt bra dag,inte lika hal och kall som igår riktigt skönt att vara ute faktist.
började med att vakna dagen började ganska trögt.Jag ville inte alls upp ur min varma säng.Och trött var jag med.
Men plikten kallar och precis som alla andra måste även jag gå till skolan. Måste bara ta och berätta om att på våran svenska ska vi göra en barnsaga heeelt själva innan vi går ut på APU (prao) och kan ni tänka er vad min saga handlar om ? joo om en kanin som heter Kaj och en Igelkott som heter Ivar. Mer ska jag inte berätta men så är det iallafall.
Efter skolan skyndade jag mig så fort jag kunde in till stan där jag mötte upp min älskade oskar. Var bara en dag sedan vi sågs men saknar han så sjukt mycket så det går inte och beskriva.vi gick på stan ett tag och kollade på olika saker bara för att fördriva tiden en aning. Medans passade jag på att dra ut några kort jag länge pratat om att göra men inte fallit mig in att göra så nu hade jag min chans,och korten blev preeecis som jag velat att dom skulle bli. Men hade helt glömmt bort att oskar hade träning idag så de knappt 2 timmarna jag han vara med han gick väldigt fort och drog mot sitt slut. Så det var bara ge en puss och säga Bye Bye till min älskling. Och nu får jag inte se han förrän på fredag,snyft snyft.
Det längsta jag varit från han på väldigt väldigt länge. Saknar han så sjukt redan så jag vet inte hur jag ska ta mig till,men längtar så mycket tills han ringer mig ikväll. Ska avsluta detta inlägg med att slänga in en bild som jag tog för nån dag sedan. TÄÄNK,så roligt man kan ha med ett par vindruvor ! =)

3/11

Hej alla läsare!

Käranån.Det var ett bra tag sedan jag skrev nu känner jag.
Det är ny månad och allt och jag har knappt hunnit med.Nyss var det oktober nu är det november,min månad.
har hänt en hel del,men så mycket att jag inte minns.

nåväl nu är lovet slut och har gått igenom min första skoldag som var idag.
Blev stressigt kom försent.var tänkt att jag skulle med jossan till skolan men eftersom att hon for i förväg än den tiden vi sa så fick jag vänta på henne fram tills jag själv kom försent och fick slut pengar av att ringa henne en massa gånger...

förövrigt har jag inte gjort så mycket idag.Oskars mobil är helt pajjj så jag kan inte nå han på något sett och kan där med inte avra med han på hela veckan,eller iallafall inte förrän fredag. Ja okej ska inte ljuga ska gå på stan med han imorgon men bara ett tag efter det ska jag inte vara med han förrän fredag.så jag komemr sakna han rätt så mycket :(

men nu måste jag ta och pallra mig vidare ska nämligen till emelie jag inte varit med på åratal.
längtar för vi ska nämligen göra kladdkaka och äta glass,muuums säger jag bara.
vi hörs sen pullegryn,ha en bra kväll och glömm inte att kolla på Prison Break som är ikväll 22.00 på 3an.
Puss Puss och sköt om er ! =)

 

T S U K I I
RSS 2.0