31/10

Hej alla bloggare !

Hej på er.
Detta är faktist sista dagen på vårat Oktober,vilket många förknippar med Halloween.
Det var inte så länge sedan jag skrev egentligen men för mig känns det som årtal.
Så nu berättar jag om vad som hänt inte vad som händer. och det måste jag fortsätta göra för att komma ikapp det jag missat. Sovde hos min älskling från iförrgår tills igår och det var jättemysigt. Konstigt nog kändes det som att vi inte gjorde så mycket för direkt jag kom till han låg han och sov så blev jag så trött att jag la mig tätt intill han och somnade efter ett tag jag med. så vi sov allså från 1 till kl 4 sen låg vi och myste till klockan 5 d vi gick upp. Vi beslöt oss att rensa hans akvarium för att jag klagat på det så länge. Vid stunden jag gjorde det ångrade jag mig faktist ganska så hårt att jag sa att jag kunde hjälpa han men men. Det tog oss 1 och en halv timme att ränsa hela hans akvarium. Så vi var ganska så hungriga efter det och tog oss en sväng till maxi där vi köpte mat. Gissa vad det blev ? grillad kyckling med pommes och sallad och till efterätt blev det kladdkaka med vaniljglass. muuuuumssss ! Det var jätte jätte mysig att äta i vintermörkret som vi har nu så vi tände några ljus och bara njöt av maten..
Så igår blev det ju en annan dag för oss och saken var inte bättre där heller vi vaknade kl 1 och låg och snosa till 3 då vi åt frukost. Sen var det bara hoppa in i duschen och lägga oss och se en film sen. Filmen fick dock vänta för vi fastnade vid datorn där vi kollade på en massa katter vi ville ha och tro mig ni skulle också vela ha dom ifall ni såg dom!
ska ta och avrunda detta inlägg och lägga upp några bilder på våran lilla middag tillsammans.

  

29/10

Hej Hopp!

vad gör jag vaken nu egentligen ?
det har jag faktist ingen aning om själv men uppe är jag iallafall.
Eftersom att jag är en dag sen med att skriva ska jag ta och berätta om vad som hände igår.
Som sagt jag var ju inte med vännerna. Då jag skulle fara in till stan var det ju så klart för isit på vägen att jag fick ta bussen till stan så vännerna fick dock vänta på mig några minuter. Då jag äntligen kom fram så småpratade vi lite gran sen beräöttade sandra att amanda också skulle följa med på bio. Visst visst det gick så bra så men haha. Lill gumman var lite för seg så vi fick vänta på henne i lite mindre än en timme. Sandra sa gång på gång vi kör på sista minuten och sista minuten vare minsan. 5 minuter före bion skulle börja så kom hon,så det blev inge fika för oss. Hade ju faktist trott att vi skulle se film vid 9 tiden så vi inte skulle stressa medans vi fikade men tjejerna hade andra planer de skulle hem och se ett tvprogram som börja 9 så det blev att se film halv 7 men det gick prima. Vi såg step brothers. och det dära med sista minuten gick perfekt vi var nästan dom ända som satt där. Men om jag skulle ge filmen nått mellan 1 och 5 skulle jag nog ge den 3.5. Då filmen var slut så gick sandra och köpte en varm kopp oboy sedan tog vi en promenad hem. Kvällen måste jag säga var ganska så lyckad den var rolig och så.

väl hemma så hade våran älskade skolkatalog kommit. så jag kollade i den några minuter och vad tror ni inter jag hittade ? jag bläddrade och bläddrade och då jag kom fram till våran klass så var såklart just våran klass helt utsuddad och jättedålig bild. så alla ser ut som utsuddade troll. Kunde det bli så mycket bättre varför just våran klass? aja skit samma vi har vanliga kort och det vart faktist jättefint så jag får väll nöja mig med att se den.

Tyvärr har jag inte min usbkabel inkopplad just nu så jag kan inte föra över bilderna jag tog sen bion.
så ni får nöja er med en massa bibeltext istället. men såsnart jag fått i min kabel så kommer bilderna.
men nu ska jag nog ta och pallra mig till kos. Natti natti hoppas ni sover gott ! =) 

28/10

Hej Hej !

Nu är det bestämt!
Ikväll ska jag gå ut och fika med mina kära flickor sedan ska vi gå på bio.
Vad det blir har jag ingen aning om men det blir väll en liten överaskning så vi fårt se,kom med några tips om ni kan ?
Sitter just nu hos älsklingen och bara myser eftersom att jag ville vara med han ett tag före jag ska vara med vännerna.
Så vid 4-5 tiden kör han mig till stan där jag möter upp sandra,sofia och johanna. Måste säga att dagen kan nog inte bli så mycket bättre. Först myspys med älsklingen sedan tjejkväll med vännerna. Längtar riktigt mycket faktist.
Men nu ska jag fårtsätta gulligulla med älsklingen. Skriver imorgon hur våran överaskningsfilm var och vad vi gjorde. Ha en bra kväll och hoppas eran blir lika lyckad som min kommer bli. Puss Puss ! =)

27/10

Hej Hej !

Det har nämligen inte hänt så mycket idag så jag har itne så mycket att berätta egentligen.
hade glömmt min mobil hemma igår medans jag var hos älsklingen.
Då jag kom hem hade jag 3 sms och ett missat samtal. Ena smset var roligare än det andra men nå väl.
Fick ett sms från sofia där det stod att hon,sandra och jag och möjligtvis jessica kunde hitta på någonting tillsammans imorgon som att gå ut och fika och se fara hem till mig och se en film. Det lät jättemysigt så förhoppningsvis så ska vi ut och fika imorgon och sedan se en mysig film. Måste säga att det var ett bra tag sedan jag var med mina vänner men iallafall.


25/10

Hej Hej alla blogg läsare !

Sitter här och skriver ett nytt inlägg för idag.
Har hittat en massa nya saker jag skulle vela ha.
är det inte det ena är det de andra. Dock har jag inte pengar men ska skriva en hel önskelista till mina föräldrar jag önskar mig då jag fyller år vilket är om ca en månad och såhära lyder den.

- en ny parfym (Escada Magnetism)
- Fler skor.
- En ny kamera
- En massa kläder.
- En ny damsugare.
- Och en resa.
- Sist men inte minst pengar.

Det var bara några av sakerna jag önskar mig.Men det är ju klart jag hittar alltid nya saker hela tiden så jag hinner säker önska mig mer ! men nu ska jag gå och vila med älsklingen vi har nämligen bakat kladdkaka. den blev faktist riktigt god så nu ska vi lägga oss och gäsa i sängen och se på stjärnor på is ! =) PUSS !

24/10

Hej Hej !

Har varit en stressig dag idag.men den har haft sina roliga stunder måste jag säga.
för er som läste min blogg igår och såg att jag hade redovisning,berättar jag för er att den gick jättebra.
Vi hade FN dag idag,vad man menar med det vet jag inte riktigt men vi skulle då ner till stan isallafall.
Gick mer och kollade på affärerna än att göra det vi skulle.men nåväl det gjorde inte så mycket.
Så då jag väl slutade gick jag en stund på stan och gissa vilka jag såg ?
joo Sandra,Sofia och Johanna. Det är alltid lika kul att se dom på stan. Man blir så glad för de blir lika glada att se en tillbaka. Vi ska hitta på nått nu på lovet,till veckan får jag hoppas. Jag sandra,Sofia och förhoppningsvis Johanna.
Men så ska jag och sofia på bio tillsammans. Vi vet inte riktigt vad vi ska se men det får vi väll se,längtar iallafall.
Var länge sedan vi var med varandra.så det blir nog en rolig veckan med bara mys och pys med min älskade pojkvän och lite smått och gott med vännerna ! =)


En varm kopp te,

Hejsan!

Detta blir nog mitt tredje inlägg för idag,och det lär förmodligen komma mer.
Imogron har jag redovisning om 2åringar och ska berätta om dom,innan apun börjar.
Vi har väll inte ansträngt oss så mycket precis på våran redovisning men i slutet av dagen idag så kom vi på en massa ideèr. Så jag satt och läste några barn böcker för mig själv som jag ska läsa högt imorgon för klassen. Hittade min favorit bok som liten längtst ner i lådan. När lillasyster kanin blev jagad av en räv och nalle phu. Det var faktist riktigt mysigt att ligga i min lillebrors säng och läsa en massa småbarns böcker. Då jag låg där låg jag och tänkte på, tänk om sisådära 10 år då jag är mamma och ligger i sängen med min lilla pojke/flicka och läser barnböcker. så underbart mysigt. Tänk vad kul man kan ha då man gräver i gammla minnen. hittade även min gammla "nalle" (hund) som jag älskade då jag var liten som låg i min lillebrors låda. mys pys på småbarns livet ! 

 

historier

lite konstiga men smått roliga historier,hoppas inte ni har lika dålig humor som dag haha ! =)


Män behöver både värme och ömhet däng dem i elementet så blir de både varma och ömma!


"Om vi killar blir svettiga i skrevet, kallas det för pungsvett.
Men vad kallas det när tjejer blir svettiga på samma ställe?"
"Läppglans."

23/10

Hej Hej !

sitter just nu på min datalektion. Gör dock inte så mycket ligger nog efter en hel del men det är så tråkigt så jag föröker koppla av med lite musik och skriva ett enlägg för idag. Dock får man alltid ont i huvudet då man sitter på dom hära lektionerna för att det är så dålig luft. Men tyvärr har jag haft ont i huvudet hela dagen idag så jag ska nog fara hem lägga mig och vila och bara ta det lungt. Har varit med älsklingen hela förra veckan och hela veckan. detta är tyvärr den ända dagen jag inte kommer vara med han. känns lite tråkigt för att jag aldrig kan bli less han och saknar han så mycket redan. Hans kramar hans pussar och bara den dära stunden att få ligga i hans armar och rå om varandra för några minuter. Men det kanske också kan vara bra att vi får vara borta från varandra ett tag,vad vet jag ?
Han ringde mig för  några timmar sedan för att bara höra hur jag mådde och så eftersom att vi inte kunnat sova så bra inatt. Hörde inte riktigt vad han sa av allt surr på skolan men att han bara ringde gjorde mig glad att få höra hans röst en liten stund. Sen har jag väll inte så mycket att berätta egentligen. Förutom att imorgon är det somsagt helt,yeees och inte bara det.de är lov  med ! så under lovet blir det väll.

- älsklingen
- Vänner någon dag
- Hälsa på oskars mormor och morfar

mer vet jag inte riktigt men det får vi väll se ! =)

ennu ett inlägg,

Hej Hej !

 sitter just nu hos älsklingen och ska snart fara på träningen.
måste säga att det kommer bli kallt eftersom det bara är 5 grader ute vilket inte är så smart att köra moppe.
men annars får jag mig inte dit så vi har inte så stort val. för bara nån timme sedan följde vi hans familj och handlade och efter det bad oskar mig att hjälpa han med en blogg. så joja jag gjorde ju det. dock kommer han skriva allt mellan himmel och jord så förvåna er inte. men ni kan ju iallafall kolla in i hans galna lilla blogg,haha. men nu måste jag skynda mig vi ska fara puss puss ! ♥

www.oskarstenlund.blogg.se

22/10

Hej Hej På Er ! =)

sitter just nu här framför datorn och väntar på att pappa ska köra mig till stan så jag kan träffa min kära oskar.
idag hade jag bara två lektioner först specialidrott och sedan matten sen slutade jag.
ska på träningen idag kl 9 känner mig inte så pepp eftersom jag tror jag har problem med knäna för jag har ont nästan vaje kväll i dom. men nog om deta. Kollade på en blogg för några dagar och såg en bild om hur ens barn skulle se ut ifall man fick ett nu. Testade på jag och oskar och haha måste säga att det blev väll hyffsat sött iallafall även om det inte är så likt oss. men ska iallafall  lägg in en bild på vårat kära lilla barn =)

20/10

Hej Hej Kära Blogg Läsare !

Har inte kommit mig för att skriva i helgen,har tänkt tanken men det har ju inte hänt så mycket så det har inte lbivit av.
nåväl iallafall idag har det hänt lite saker iallafall så ska jag väll rabbla upp lite snabbt vad som hänt under helgen.
i lördags så var det såhära att oliver fyllde 2 år (faster till han) så vi for dit ett tag och firade han sedan körde mina föräldrar mig till oskar där vi stannade till klockan blev middagstid då for vi hem till mig och åt. sedan då kvällen kom for vi på coop och köpte otroligt nog inte godis men en massa frukt för haha nästan 60 kr. sedan då det började bli mer kväll sa vi godnatt och gick och la oss intill varandra och somnade,eftersom han sov hos mig. Sedan på söndagen gjorde vi som mycket mycket lite. och nu är vi här och idag har jag inte gjort så mycket. for ett tvärt in till stan efter skolan och köpte några tröjor och inte nog med det har äntligen köpt mina vinterskor. men från det ena till det andra har två saker till att berätta en dålig och en bra.den dåliga är att jag fick en räkning från hemmakväll på 125kr och den bra.
äääänligen är min dator i funktion,ääääntligen funkar den efter 2 månaders vänta funkar den äntligen och nu är den helt duglig att använda och allt. dock finns det inte så mycket på den men det gör inget det kommer,det kommer =)
så mycket lyckligare kan ja inte bli.eller jo. min oska rligger i min säng och väntar på mig så jag ska strax gå och mysa med han och se tv. men först ska jag lägga upp några bilder på mina fynd. skriver mer imorgon puss ! =)
 

vad tycker ni ? vad dom fina ?

Gamla tider,

har ju glömmt berätta.
För några dagar sedan,okej några men förra veckan så kollade jag och oskar på kort sedan vi var små.
Några roliga stunder fick man faktist eftersom att vissa var roligare än andra haha.
så jag tänkte slänga in några bilder på både mig och oskar så ni också får skratta ! =)

           

haha jag hade då roligt då jag kollade på dom. Men nu ska jag lägga mig vi ses,skriver mer imorgon eller efter helgen.
Natti Natti på er ! =)

16/10

Hej Hej !

Sitter just nu här med sara och ska skriva några rader som vanligt !
börjar väll med att berätta vad som hände igår eftersom att i gårdagens inlägg skrev jag inget om det.
nåväl. igår var jag som alltid med min älskade oskar, först for vi hem till mig och åt sedan gick vi ut och gick med min feta vovve. Då det blev lite senare på kvällen skulle oskar göra läxa så då gick jag ner och bakade. bakade muffinsar och chokladpudding. dock så tror jag att jag var lite för generös med degen så mina muffins blev lte för stora kanske,haha.
men ja det gick bra det med. men om vi ska förklara puddingen så tror jag den blev ganska misslyckad hade i för mycket kakao,så jag ställde tillbaka den i kylen och förhoppningsvis äter min lillebror upp den.

nåja från det ena till det andra.
nu sitter jag som sagt här med sara och gissa vad ?
joo haha vi har inne en kladdkaka i ugnen så om bara några minuter ska vi ner och kolla till den.och jaa så nu sitter vi och väntar på våran kära läckerbit. inte nog med det vi for faktist på coop för att köpa glass som vi ska äta till våran kladdkaka och då hittade jag något mycket vackert. MINA NYA VINTERSKOR! ♣
jag har letat vinterskor så länge och äntligen äntligen har jag hittat några jag vill ha.hittade några tidigare på dinsko men nu är de slut och dessutom kostade dom 100kr mer. snacka om två eller snarare tre flugor i en smäll hittade ett par pumps med inte allt för hög klack så jag ska kunna gå i dom utan att få ont och en stickad tröja,dock kostade den 350 men det var en annan femma . Men nu ska vi ner och kolla kladdkakan som väntar på oss, Puss Puss skriver mer sen ! =)

15/10

Hej Hej !

ooj nu var det verkligen länge sedan jag skrev på min blogg.
men det har ju varit helg också så det har ju inte blivit så mycket att skriva då heller.
men jag kan väll börja berätta dag för dag.

SÖNDAG:
i söndags så var jag som sagt med älsklingen.vi for och köpte godis,blev kanske dock lite för mycket godis till oskar.
men det gör inte så mycket. sen for vi hem till han och såg wall.e. visst är det en barnfilm men jag måste erkänna att den var ganska bra.den hade då iallafall ett lyckligt slut och några roliga stunder där man fick skratta.

MÅNDAG:
i måndags så var jag också med oskar.vi for direkt till han efter skolan och var där hela kvällen.
ville egentligen fara och köpa mer onyttiga saker.men sen så orkade jag inte. så oskar hjälpte mig att äänligen vaxa mina ben. så nu är de lena och fina,ska bara ta det sista snart så allt är borta. sedan tog vi och tände levande ljus och bara mös med varandra fram tills jag skulle fara hem.

TISDAG:
Igår var det den 14de och då är det såklart jag och oskars 3 månader tillsammans.han hälsade på mig på skolan ett tag sen efter skolan var han på möte så han kom hem till mig efter det.så gav han mig en jättestor kram och gav mig ett kort.
jag blev jätteglad det var jättegulligt. det var en nalle med ett hjärta där det stod." en kärlekshälsning" på framsidan och sen då jag öppnade det stod det " tills dig från mig!" och längre ner. " Tack för dom här tre månaderna med dig! de har varit de tre bästa månaderna i mitt liv ! jag älskar DIG!" och sen ett litet hjärta längre ner. jag tyckte han var jättesöt. sen tände jag mina levade ljus och la oss i sängen och såg Horton(en till barnfilm) jag måste säga att hela helgen har berstått av att se barnfilmer men de var faktist bra så det gjorde inte så mycket. dock var inte den här lika bra som dom andra men nåväl jag hade ju oskar. inte bara det som hände igår.
vi blev ju utan vatten igen,det var inte det roligaste jag varit med om måste jag säga så jaa,men det hade kommit tillbaka då jag kom hem från skolan. sen inte bara nog med det pappa kom även hem igår med. Diesel(min hund) blev jätteglad då han kom.men så sen då klockan blev lite sent så gick oskar och jag sista kvällspromenaden med Diesel innan han for hem.och då han kom hem ringde han mig och sa godnatt jag älskar dig mest av allt sen la vi oss och sov.
måste säga att det har varit en riktigt lyckad helg iallafall.den har varit mysig och bara kärleksfull där vi hade tid bara för varandra. älskar min oskar så otroligt mycket,han är det bästa som någonsin hänt mig !
men nu ska jag gå ner och göra frukost, Puss Puss ! =)

11/10

Hej Hej !

har inte så mycket och berätta som vanligt eftersom att det är helg just nu.
har tillbringat hela helgen åt att vara med osakr och så även idag fast helgen har just börjat men men.
eftersom att jag inte har så mycket att berätta ska jag väll ta och berätta om våran lilla otur på våran gata.
Vaknade sisådära kl 11 av att oskar ringde och väckte mig och sa att han var vaken och frågade ifall han skulle komma.
dock så var jag ganska så trött tror inte jag riktigt själv visste vad jag sa så desperat efter sömn sa jag bara ring 20 i 12 vilket han gjorde. direkt vi la på tänkte jag "nu måste jag skynda mig eftersom jag är så seg". så jag gick in i badrummet för att tvätt av ansiktet innan jag skulle gå ner och äta. och joo vad tror ni inte hade hänt ? vattnet var borta!
de skulle reparera några rör och hade väll förmodligen tagit fel rör eller så läckte det någonstans.
så vi har int ehaft något vatten från kl 9 enligt mamma till kl 4. jag trodde jag skulle dö. jag var så irriterad och ville verkligen ha tillbaka  vattnet. nu förstår jag hur viktigt det är med vatten och speciellt rent vatten.vi har nästan inte kunnat göra någonting hemma idag eftersom att vi inte haft något vatten. men kl 4 kom det tillbaka iallafall fast rent kan jag inte påstå att det var.det var helt brun grått och äckligt. fy tusan vilkien dag säger jag bara.men nu är jag bara allmänt lycklig att vi fått tillbaka vårat vatten.så ikväll då jag kommer hem lär det ju vara rent och gott igen !
men nu ska jag kila iväg och se kung fu panda med älsklingen, puss puss ! =)

10/10

Hej Hej !

nu sitter jag hära hos oskar och ska skriva några rader.
har inte gjort så mycket idag förutom att vara på skolan och varit med älsklingen och gått en sväng med vovven.
har ganska så ont i fötterna måste jag säga för min hund är så omständig och vi var ute och gick nästan en timme med han.

från det ena till det andra.så måste jag ju berätta om något jag verkligen lääängtar till.
den måndag den 20nde om 2 veckor YEEEES på 3an börjar mitt älskade Prison Break! =D
sen en annan sak kollade igenom bilder tidigare idag på mn förra klass sen högstadiet.
jag måste säga jag saknar min gammla klass sååå fruktansvärt mycket vill verkligen tillbaka till dom.
det var så mycket roligare med dom och där kunde alla vara med alla och vi hade så roligt tillsammans.
känn er speciella,vill verkligen ha en återträff för jag saknar er så mycket ! ♥


nae nu får det vara nog. ska gå och vara lite social med älsklingen som väntar på mig.
skriver mer imorgon puss puss ha det bra ! =)

9/10

Hejsan Hoppsan alla läsare!

har väll egentligen inte så mycket att berätta.
förutom det gammla vanliga,var som vanligt på skolan idag.kändes verkligen trögt att stiga upp imorse.
det var nämligen såhära att min säng var riktigt varm och skön så smårengnade det ute och var lite småmörkt i mitt rum och jag älskar verkligen då det duggregnar och man ligger i sängden.det är så avkopplande att höra på dropparna som faller.men alla sina goda stunder tog ju slut och jag var nämligen tvungen att stiga upp även om jag inte ville utan hellre legat kvar och sovit någon timma till. förutom det så var min älskade kille och hälsade på mig på skolan idag.tyvärr tror jag han börjar bli sjuk eftersom han hela veckan mått dåligt och idag kändes det som han hade feber.så krya på dig älsklingen !
förövrigt har jag bara tänkt ta en riktigt lugn dag idag.ska nog baka några muffins tror jag sedan duscha och vaxa mina ben.har tagit tag i saken nu och pallar verkligen inte raka benen så det är fram med mina vax saker och vaxa benen =)
sen tog jag en liten promenad med vovven för bara någon timme sedan.det var småjobbigt eftersom jag har ont i mina knän men på ett sätt var det riktigt skönt med då jag fick gå i min takt =)    

ska dela med mig av ett lätt recept på hur man gör muffins :

2 ägg
2 1/2 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker                                                                              
1 krm salt
4 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100g smält smör

sätt på ugnen i 200 grader och grädda dem i 10 min sedan låter du de bara svalna =)


så sen ska jag ta och tipsa er om mina vaxgrejor jag vaxar mig med.
de kanske inte är de bästa men det luktar iallafall gott.dock står det på förpackningen att de tar hår som är 2mm korta.bullshit säger jag bara så är det inte allt har provat och det går inte.men annars är det hyffsat bra du måste bara spara ut lite på benen sen är det prima och bara vaxa =)

   prova det är faktist hyffsat bra !

8/10

Hejsan Hejsan !

nu sitter jag hära och klickar runt lite här och där.
ska snart duscha för om ett tag ska jag fara till skolan och vara där sedan träffa min underbara kille.saknar han såå mycket måste jag säga.nog för att jag bara träffade han iförr går men det känns fortfarande som en evighet.nåväl från det ena till det andra. här har ni "lite" fakta för att fördröja tiden eftersom att den går extremt sakta just nu tycker jag ..

STEG 1

Namn: Yaoska Häggman

Födelsedatum: 921127

Ögonfärg: mörkbruna

Hårfärg: mellan mörk och ljusbrunt

Längd: den frågan skippar vi =)

Civilstatus: är tillsammans med en helt underbar kille

Höger eller vänsterhänt: högerhänt

Stjärntecken: skytten

Kär: det är bara förnamnet,men ja jag är jättekär



STEG 2

Skor som du bar idag: Svarta tygskor med stjärnor på

Dina svagheter: jag har lätt för att tro för gått om folk

Rädsla: hmm småkryp

Målsättning: att skaffa en bra familj som jag är trygg med och som gör även mig och jag gör dom lyckliga.att kunna älska och älska tillbaka som aldrig förr.

STEG 3

Första tanke när du vaknade: fan nu måste jag väcka lillebror med
Sista tanke innan du somnade: hoppas jag kan sova nu


STEG 4

Pepsi eller Coca Cola: coca cola

BurgerKing eller McDonalds: hmm inget av det,max eller frasses

Adidas eller Nike: spelar inge roll båda går lika bra

Choklad eller Vanilj: choklad



STEG 5

Svär du: mjoo lite för mycket ibland..

Sjunger du: haha alltid,men mest hemma där ingen hör

Duschar du varje dag:  ja om inte mer

Gillar du skolan: njaae inte precis men det får duga

Tror du på dig själv: ibland och ibland inte =)

Kommer du överens med din mamma: beror på vad saken gäller

Kommer du överens med din pappa: för det mesta,är verkligen en pappagris inners inne :]



STEG 6

Antal människor du skulle ge ditt liv för: 4st

Antal piercings: tt på varje öra och ett i naveln

Antal tatueringar: ingen.vill helst låta bli eller vänta ett tag till

Hur många gånger har du varit med i tidningen: hmm minns inte mn några

Antal saker jag ångrar: oj,det finns många.men även många saker jag inte ångrar att jag gjort


HUR

Svarar du i telefonen: hallå eller yaoska
Tycker du om gul-bil-leken: ´bara med oskar för att jävlas lite
Mycket pengar har du i plånboken just nu: hmm oj en bra fråga
Mycket är klockan: 10.52
Spenderar du en regnig dag bäst: mysa framför tvn med älsklingen och äta popcorn

VEM

Pratar du med på msn just nu? ingen just nu
Ringde dig senast? det var nog mamma
Pussade dig senast?  älsklings oskar
Vill du kasta en sten i huvudet på? hmm bra fråga,vet inte ? eller jo en men nämner inga namn..
Saknar du mest just nu? min pappa
Är din bästa vän av samma kön? jossan men många som står mig väldigt nära
Är din bästa vän av motsatta kön? det var en bra fråga =)
Är ditt 10:e sms ifrån? svårt att gissa ? oskar
Ska du träffa imorgon? Klassen förövrigt ingen annan än så länge
Umgicks du med senast? Oskar
Sov du med senast? Diesel
Festade du med senast? festar inte...

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: Nej
Åkt vattenskidor: Nej
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Nej
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: ibland då man är riktigt pissnödig,haha...
Velat vara ett djur: Ja
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: nej
Tycker Harry Potter är bra: nej
Hatat choklad: nej

VEM
Är i rummet med dig? ingen..
Fick du senast sms av? oskar
Tänker du på nu? ingen just nu men förmodligen snart
Pratade du senast i telefon med? oskar sen mamma
Hus var du senast i: Oskars
Sa du senast "jag älskar dej" till: Oskar igår
Är din favoritsläkting? hmm alla är mina favoriter
I din skola går dig mest på nerverna: nämner inga namn..

VAR
Går du skolan? balderskolan.
Är din telefon? i min säng
Är din mamma? på jobbet
Sover du? Helst i petters säng.
Handlar du mest? hmm det var nog en godis på skolan
Fick du tag i tröjan du har på dig: nattlinne fortfarande (A)
Åkte du senast bil? med isabell
I ditt rum är du? sitter 2 m bort från mitt rum

VAD
Åt du senast? frukost
Drack du senast? Mjölk.
Är det för färg på dina byxor? har inga,nattlinne
Närmaste saken som är blå? min säng
Gillar du mest med skolan? vet inte :S
Har du på fötterna: nada
Är din favorit färg: svart,grått,brunt och rött
Vilken film såg du senast: ´prinsen och jag
Hör du just nu? mtv

HAR DU NÅGONSIN
1. Hånglat i mer än 3 minuter ? japp
2. Sovit i en annan säng: japp
3. Hånglat på en bio: Japp
4. Hånglat i skogen ? nepp
5. Tyckt att din kusin är het ? nepp
6. Sovit naken: nepp
7. Kört över hastighetsgränsen? nepp
8. Målat om ditt rum? nepp
9. Dansat framför en spegel? hahah joo
10. Fått hicka? Japp
11. Dumpat någon? Japp
12. Stulit pengar från en kompis? nej nej
13. Hoppat i en bil med folk du just träffat? nepp
14. Varit i slagsmål? Nepp
15. Smugit ur ditt hus? Japp
16. Haft känslor för någon som inte känt detsamma:? sääkert..
17. Hånglat med en främling: Nepp
18. Älskar eller saknar någon nu? Jaaa

igen,


Ännu ett härligt inlägg för idag.
gick in och kollade lite på the voices hemsida och så minns jag det tidigare programet de hade idag på morgonen.
där frågade dom tittarna vilka som var deras favorit program då de var små.tänk er sisådära 20-30 år illbaka.
nu för några timmar sedan gick jag in på en tjejs blogg och där hade hon lagt ut en länk på en film hon älsakde att se då hon var liten.därför måste jag också lägga ut några videoklipp och dela med mig av de filmer jag gillade allra bäst då jag var liten. så de är allt mellan 5 till 8,hoppas ni får tillbaka minnen som jag fick =)

 anastasia
 nalle puh
 lady och lufsen
 askungen
 aristocat

   lejonkungen
  pippi långstrump

lite många filmer,men det tar ju lite att se på den också.hoppas ni också gillar dom för jag hade riktigt roligt då jag såg på dem.  " den som våga vara ett gnutta barn är verkligen vuxen" tänk på det,ibland blir man aldrig för gammal ´! =)

7/10

Hej Hej !

det har varit en helt underbar dag idag tycker jag,sol och rätt så varmt dock blåste det bara men annars funkade det.
har varit på skolan idag,kändes väll sisådära.alla har sina dåliga dagar och idag var det nog min dåliga dag för jag har varit riktigt irriterad och blivit lätt sur.kan bero på att jag varit så trätt och hade ont i huvudet nästan hela dagen.

så en dagens:

Dagens humör: sådära,är på lite bättre än vad jag var innan.
Dagens borde: borde göra läxa
Dagens frisyr: utsläppt och risigt,hihi :]
Dagens klädsel: leggings och en tjocktröja
Dagens väder: småsoligt,solen börjar snart gå ner
Dagens planer: bara ta det lungt och se någon film
Dagens längtan: längtar såå tills imorgon då jag får se min oskar.
Dagens middag: riktigt god faktist,pommes med stekt kött
Dagens tråkigaste: hmm,det mesta är det just nu men det får duga
Dagens personer: dagens personer blir nog sandra och johanna som sa hej till mig påväg hem från skolan.de piggade upp mig lite smått.tänk att ett hej kan göra så mycket för någon,tack mina saknade sötnosar ! =)
Dagens irritation: att jag vaknade på fel sida,blir så less mig då.
Dagens glädje: hmm,det vet jag inte riktigt men min hund tror jag han piggnar alltid upp mig !

Klass kort,

Hej Hej !

hittade för ett tag sedan mitt klasskort från min nya klass.
har bara inte lagt på minnet att jag ahr sparat det men nu har jag iallafall kommit ihåg det och tänker lägga ut det.
inte för att jag blev speciellt fin på det men jag måste erkänna att de var det finaste jag tagit någonsin,så hihi ni kan ju tänka er hur jag såg ut innan =)


hoppas ni andra tycker att ni blev fina =)

6/10

Hej Hopp på er alla !

nu sitter jag här ska snart gå till skolan.fick sovmorgon imorgon tack vare att jag som sagt hade varit till luleå/boden i helgen. då tyckte min tränare jag har på specialidrotten att alla skulle få stå över den här lektionen samt den vi har på onsdag,yeees då blir det sovmorgon till kvart över 1.
men nu ska jag ta och lägga in de dära bilderna jag skrev om igår sen cupen. så levde vi hoppas ni inte gjorde det för de var ingen hitt.

     (militärnläggningen vi bodde på,toa,toa för killar,dusch och där vi borstade tänderna.not nice)
         så tar ju alltid det roliga slut och man ät påväg hem !


så levde vi under hela helgen.not nice men det fick duga.
vi fuck ju iallafall vara tillsammans,nu ska jag till skolan hoppas ni njuter av bilderna pusspuss ! =)

5/10

Hej Hej !

ja vad ska man säga ?
joo jag är ännu en gång dålig på att uppdatera men sist jag skulle göra det innan jag får till boden/luleå så jaah kom de som skulle hämta mig före än vad de sa att de skulle göra.. så jag hann inte göra mitt sista ibnlägg innan jag for dit.

har varit på norrlandscupen hela helgen från fredag till sönda(idag)
det var kul till viss del förutom att vi bodde på en militäranläggning. kan inte påstå att det var det lyxigaste jag varit med om men men. berättar mer sen och lägger in bilder.kan tyvärr inte nu eftersom jag sitter på älsklingens dator.men imorgon ska jag försöka lägga in lite bilder och berätta mer. men nu ska jag gå ha det bra pusspuss ! =)

för att..

du är allt och jag älskar dig mer än allt annat på denna jord!
du gör mig till den lyckligaste,du får mig alltid glad. du finns alltid där för mig och du stöttar mig i alla lägen.
du tröstar mig i de svåraste stunder och du tror alltid på mig. men det bästa som finns det är då du kollar in i mina ögon och säger " jag älskar dig,jag gör verkligen det.du är mitt liv,mitt allt"
det finns bara tre ord jag vill säga och de tre betyder mer än bara ord.



JAG ÄLSKAR DIG! 14/7 - 08

Om du kysst mig för sista gången.
Ta mitt hjärta med dig när du går.
Håll det mot ditt hjärta ska du få höra att det fortfarande slår.

THAILAND,

Hej Hej mina kära bloggare!

Ffter att ha sett några bilder jag har på datorn sen jag var i thailand i julas måste jag ju säga att.
jag längtar faktist tillbaka. till sol och värme, bad och vila. att bara känna solen steka mot huden där man solar i bikini och solglasögon och läser en bok. jaah det skulle faktist vara underbart att få fara ut och resa 3 veckor till,till thailand i jul.precis som förra julen och alla andra jular 5 år tidigare.nu är det ju bara så att allt tar slut i sin gamla vanliga ordning och även mina thailandsresor gör det med. men nåväl det får väll duga med att kolla igenom hotellet på fritidsresor.se och bara tänka tillbaka och minnas då man väl låg där i den dära varma solstolen framför polen och stektes. 

(hotellet jag bodde på i 3 veckor)
http://www.fritidsresor.se/Resorts/Travel.aspx?id=16694&cat=2|277&entry=25&dest=66&city=486&type=cd&hotel=6026


så ska jag väll ta och dela med mig av lite bilder jag tog =) !

         
          

lika fort hej thailand lika fort hejdå thailand,så var det roliga över ! =,)

igen,

Hejsan Hoppsan !

klickade runt lite på goggle.
visst vore det kul ifall man var känd och rik!
att kunna bära dyra väskor,klänningar,skor och först och främst vara vacker. men tagga ner lite på det dära tjejer.
alla kändisar är inte naturligt sköna.bakom allt ligger mycket av deras utseende på redigerings program och mycket mycket smink.många kändisar klarar inte pressen ligger det inte i utsidan ligger det i kroppen.

   

det som inte sitter i ansiktet sitter i kroppen

  nu > då

ta det lungt tjejer,vi behöver inte smink och photoshop för att vara vackra!
här ser ni den nakna sanningen,tro inte att alla modeller är trollsmala och vackra.de har press på sig och det har inte vi.
tänk på det till nästa gång.vi är vackra som vi är ! =)

2/10

Oj oj oj !
nu var det verkligen länge sedan jag skrev..
tyvärr så har jag den senaste veckan varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg men det beror ganska mycket på att jag varit med pojkvännen. eftersom att jag nu snart,så tidigt som imorgon åker iväg till luleå och stannar där hela helgen så har jag försökt spendera den tiden jag har hemma med oskar. så nu vet ni,ifall jag inte uppdaterar är jag med han.

nåväl.vad har hänt denna vecka egentligen?
joo i måndags så började ju veckan och den var som vanligt gå till skolan och sedan älsklingen.
tisdag spenderade jag min tid också med oskar och då fyllde nämligen han år.
16 hela år blev han.inte så stort med en början på något gammlare iallafall,haha.
de firade vi med att först äta hemma hos mig,gå en mysig promenad med vovven och sedan hem till han där vi la oss och vila i hans säng. några minuter senare kom hans vänner som hade köpt kladdkaka som vi åt tillsammans med hans mamma som just vid stunden bara var hemma. men efter ytligare några minuter så kom även hans pappa som fick turen att smaka en liten,mycket liten bit av kladdkakan. så igår.det var min sista dag med älsklingen nu innan jag far,snyft snyft. men vi ses ju snart igen. även om det känns som hundra år dit så kommer vi ju ha saknat varandra ganska mycket och då blir det ju roligare att åter igen träffas. ska iallafall ta och lägga upp lite bilder jag tagit de här dagarna ni ska få se =)

       

okej,blev mer bilder än vad jag trodde jag skulle lägga in men men det får ni leva med =)
och från det ena till det andra,grattis än en gång älsklingen för dina 16 år ! <3


T S U K I I
RSS 2.0