27/2

Hej Hej!

Idag har jag varit på min lillebrors skola som jag så pratade om i förra inlägget.
Det var ganska roligt,inte så jobbig dag måste jag säga eftersom barnen hade lektioner i max 1 timme.
Man fick många återblickar eftersom jag själv gick på den skolan,en gång i tiden..
Hittade nämligen en tavla i matsalen som jag och några vänner i klassen jag gick med gjorde då vi gick i 5-6 någongång.
Det var ganska roligt att se den,kunde inget annat än börja skratta.Mer än det har jag inte gjort hjälpt barnen med lite matte och så sedan slutade en flicka i nils klass som även varit granne med en som gick i min klass så vi fick var sin glass i slutet.Var lite synd att det var just hennes familj som flyttade dom var faktist ganska roliga och snälla,får även tillägga att deras hund var as snygg.okej det låter som jag pratar om en kille men kollar man på deras boxer och min fetknopp så joo lite mer har han att komma med.nåväl jag älskar ändå min vovve,han är så söt.och kvällen har jag bara tillbringat med älsklingen.inte gjort så mycket faktist,imorgon ska han sova hos mig så jag kanske inte kommer skriva någonting under imorgon men då vet ni det.Puss vi hörs !


öite bilder från dagen.visst -r tavlan snygg? NOT! nåväl höörs =)

26/2

Hallå!

Dagen är heelt perfekt,men ändå ganska så jobbig.
maten var förfärligt äcklig så jag åt inte speciellt mycket.innan lunchtid fick jag ett sms av älsklingen där det stod " Kaplan brinner! :S Kaos! Luktar jätte mycket rök! Fy Fan! Men jag är ok. aa efter att ha läst detta meddelande kunde jag faktist inte sluta oroa mig fast han sa att han var okej,varför vet jag inte men sån är jag bara. någon minut senare fick jag ett till sms " Jag saknar dig! Det är lungt! Jag tror faktist oskar förstod att jag blev lite orolig men det var ganska komist,för det var precis det jag ville höra för att slippa oroa mig så mycket.nåväl han fick sluta efter det så han kom till balder.Och gissa om jag blev glad och se han,ville bara vara kvar i hans trygga armar.Men plikten kallade då nästa lektion började.Sedan hann jag se han en snabbis och säga hejdå till han innan jag skulle hem och invänta kära sara som jag skulle vara med ikväll.
så det har min kväll bestått av,tv tittande och sanck med sara.ganska skönt nu då det är näst sista dagen innan lovet kommer.Och imorgon blir det att vara i lillebrors klass pågrund av ett arbete på skolan så morgondagen börjar med skidor med hans klass.Jag tror det blir ganska bra eftersom jag ändå slutar kl 1 skönt för att vara sista dagen.men nu ska jag kila har ont i magen så jag ska lägga mig och läsa.skriver mer imorgon kväll,så får ni veta mer om hur den dagen varit.och jag läängtar för då får jag träffa min oskar,puss älsklingen älskar dig! men vi hörs puss ! =)

slänger in en bild på jag och sara som sista raden på inlägget! PUSS

CHOCK!

Bert som liten,dck har han blivit stor nu.
vad tycks? bättre som liten eller stor.själv föredrar jag som liten.blev en för stor chock för mig! =)

Dagens.

Det skulle sitta fint i min garderob!




och gärna denna outfit


kan dock inte bestämma mig om dom här är fina eller fula,hmm ?

25/2

Hallå vänner!

Dagen har varit prima precis som igår och anlednngen är ju såklart vädret!
innan jag mötte upp älsklingen efter skolan så hann jag gå på stan ett tag både före och efter.
Det var inte precis riktigt tänkt,jag väntade utan för HM som jag och älsklingen sa att vi skulle göra just den tiden,och jo mitt som det var i min vanliga otur så var ju såklart inte oskar där då bussarna stod där.Jag väntade och väntade och det dröjde allt längre tid,jag började tänka står han där bussen går ju snart hmm var det verkligen denna tid?
och tiden gick  tillslut stod jag bara där ute och såg moröbacke bussen fara sakta sakta iväg.TYPIST,där for bussen nu måste jag vänta ännu en halvtimme och precis då bussen hade farit så kom ju älsklingen såklart med sin buss från kaplan.minerna var väll itne så glada men det gick över rätt fort då oskar och henke började prova glasögon på glitter.Hittat det perekta glasögonen jag vill ha.Inte nog med det då jag väl kom hem till älsklingen möttes jag av ett varmt välkomnande av oskars katt ivan,en riktigt gosepropp var han idag.så medans jag kelade med han så for tiden bara iväg och efter maten så bestämmde sig jag och oskar oss för att se en film tillsammans,bed time story.det lilla jag hunnit sätt funkade faktist jag tyckte den var rätt så bra men vi får ju se vad som händer.nåväl nu ska jag gå och se lite tv och förhoppningsvis bli trött och somna,puss skriver mer imorgon! =)



hihi,en jätteglad yaoska! =)

24/2

Hej Hej !

Dagen har varit toppen,det har varit varmt ute!
dessutom har det varit en rätt lugn och bra dag idag på skolan.
fick just veta av min bf-lärare att jag ligger på ett vg- med tanke på att hon inte hade fått alla uppgifter från min andra lärare jag har i bf,kändes lite surt för jag ville ju veta vad jag verkligen ligger på.nåväl vi gjorde ett drama förra veckan på skolan och den gruppen jag hade med vårat tema var utanförskap.Själv tycker jag att det var jäävligt bra gjort ifrån oss eftersom vi hade alla kriterier som man skulle ha för att nå ett vg och mer.Sen fick vi veta att en grupp som hade ett annat tema hade fått lika bra betyg som oss fast varken nån i våran grupp tyckte att det var rättvist så då våran lärare sa att vi hade fått vg blev jag faktist gryymt besviken,men så orättvis är världen tydligen.Med tanke poå att vi varken slamsade och tog det seriöst,samt att jag aldrig skrattade nån gång(nästan) så tycker jag faktist att vi förkänar ett mvg.aja så kan det tydligen gå...Nu ska jag fortsätta prata med älsklingen i telefonen och sedan sova,puss puss vi hörs ! =)



en bild på jag och min älskade vovve,på den tiden jag behöll mina lockar.fan vilken idiot jag var som klippte av dom,nåväl alla lär sig av sina misstag.Puss vovven min !

Dagens.





Tänkte lägga upp några bilder på jag och oskar.Vi har snart 8 månader och jag är precis lika kär som första gången på bryggan med dig älsklingen."Sen den dagen vi möttes har du varit allt för mig",jag älskar dig mi vida!♥

Dagens.




Ni känner förmodligen igen dom här kvinnorna.
Tro det eller ej men bilden ovanför visar gina tricots modell,kan ni tro att det är hon då hon inte är tillfixad?
Andra bilden visar carolina gynning,aa så sant som det är sagt det ÄR CARLOLINA GYNNING.
Tro inte allt som visas på tv,till en början tyckte jag att gina tricots modell var jätte vacker men bilderna visar ju kanske lite tvärtom inte alls likt henne på något sätt.Och den andra,jag trodde aldrig carolina gynning såg ut sådära utan smink.
Fast utan att trycka ner jag gillar carolina gynning hon har en härligt personlighet som hon visas på tv.
Men tjejer som ni ser alla är inte som de ser ut att vara,komihåg det =) !

23/2

Hallå alle sammans =)

Det har varit helg och nu började skoldagen om igen.
Har dock inte skrivit eftersom jag sovit hos älsklingen och uppdateringen på helgerna brukar ju inte vara dom bästa.
Ska dra lite kort vad jag gjort under helgen. På lördagen så kom oskars familj och hämtade mig eftersom jag blivit bjuden till oskars mormor och morfar på kalas.Om jag hade vetat bättre hade jag tagit på mig snyggare kläder än vad jag hade,Chinos och en boddytröja kanske inte var det snyggaste man kunde ha.Nåväl det fick duga.Tyvärr så påvägen till mig kronglade deras bil,dom har köpt en ny råå dyr bil och så sedan då de skulle sarta den så gick den sönder.Ganska så typiskt då det var första gången dom skulle köra den,fast det gick bra till slut som tur  var.Senare på lördagkvällen bästämmde vi att vi skulle fara och bowla med oskars lillasyster hennes kille en kompis till oskar och några till,det var riktigt kul faktist gick inte så bra för mig jag kan ju inte men det var kul som sagt.Sedan har vi inte gjort så mycket facktist bara legat och myst.Dagen på skolan började bra iallafall lite trött kanske eftersom jag inte sovit så mycket.
hade dessutom utvecklingsamtal idag som kanske inte gick så jätte jätte bra.det kändes som evigheter då jag satt där eftersom mamma är så långdragen men efter många om och men kom jag ut och såg älsklingen vänta på mig genom dörren,då blev jag glad igen.Nåväl nu ska jag läsa lite granna sedan blir det en tidig kväll ha det bra puss!

Dagens.


GE MIG!
och speciellt skona!

21/2

Hallåå!

Idag har dagen varit rätt okej måste jag säga.lite dystert eftersom man haft bf hela skoldagen men sista timmen innan lunch så lekte vi lite leka tillsammans,okej folk tar inte bf seriöst jag vet men det är faktist inte den ända vi gör.aja det var faktist kul eftersom hela klassen verkligen avr med på allt och var inte så tråkiga som vi brukar vara.Innan jag skulle hem fick jag ett samtal som verkligen piggade upp mig,älsklingen kom förbi min skola för att se mig innan han skulle fara hem.Så vi gick en bit och jag följde han in till stan så han skulle kunna ta ut pengar för att han var skyldig folk en massa och efter det så såg han att han hade 800kr kvar på kortet så han frågade om jag ville ha en nalle.Och det var så gullit av han så han köpte en liten nalle åt mig,måste säga att det känns som jag inte förkänar den och bara slösar hans pengar.Men enligt han så valde han det själv och han ville köpa en nalle åt mig så,tack älsklingen du är så underbar!
senare på kvällen snabbstädade jag sedan skulle sofia och sandra komma hem till mig.Sofia blev dock lite sen eftersom hon skulle äta sedan skrev hon till mig på msn.YAOSKAAA det blev en pojke! Hennes syrra har nämligen just fött sin lille son idag ca halv 5 tiden.Grattis till cicci.Och mer har jag faktist inte gjort sofia drog för ett tag sedan och sandra var tvungen gå ganska så tidigt så nu sitter jag bara här och degar för mig själv.Men ska väll försöka göra nått innan älsklingen ringer.skriver mer imorgon puss! =)


Så såg den lilla nallen jag fick av han,nu har jag två som jag fått av han.Tack älsklingen älskar dig! ♥


Har även glömmt bort att berätta att för nån dag sedan tidigare i veckan då jag pratade med oskars mamma i telefonen så berättade hon för mig att oskars farmor hade stickat ett par "inne sockar" till mig.Jag blev jätteglad då jag fick höra det,de var så gulligt tycker jag.så jag säger även: tack Eva !=)

19/2

Hej Hej kära läsare!

Nu sitter jag här som vanligt på kvällarna.
Jag har inte gjort så mycketidag faktist varit på skolan som vanligt och måste säga att veckan gått fruktansvärt segt.
Men imorgon är det ju sista dagen på skolan och det känns fruktansvärt skönt.älsklingen for för ett tag sedan och jag måste faktist säga säga att jag tror jag och älsklingen gjorde årets godaste kladdkaka idag fyfan vad god den var.Sedan har jag gjort en annan sak,jag har ringt min tränare och sagt som det är med innebandy.Och efter många om och men har jag bestämmt mig för att lägga innebandyn och min innebandy klubba på hyllan fram tills i höst då jag känner mig mer pepp.Så hejdå klubban och hej peppen.förövrigt kommer jag sakna älsklingen eftersom jag inte ska vara med han förrän till helgen.OKEJ 2 dar jag vet men skit samma och imrgon blir det vännerna känns kul.Skriver mer imorgon puss på er ! =)


Såg denna igår påväg hem på bussen.Jag tror det ska stå "vid" nödsituation krossa glaset.
det komiska är att just nu står det ved nödsituation krossa glaset.Ganska kul =)

18/2

Hejsan svejsan!

Okej planerna gick inte så bra.
det var tänkt att jag skulle försöka mig på mitt jävla gimp program (ett program man gör om bilder) dock gick inte det så bra.eftersom jag vill få in bilder på denna blogg men inte har bilderna på datorn så var jag tvungen att lägga in alla bilder från skivor in till denna dator och nu är det FULLER OM BULLER! tro mig,trodde det skulle ta bara en liten stund och en liten stund var tydligen 2 timmar.vad jag riktigt tänkte med då jag hedde över bilderna på skivorna vet jag faktist inte riktigt men nått gick jävligt snett iallafall. aja förövrigt har jag börjat att fundera på 5 saker som är typiskt mig och som folk känner igen mig på.

1.Jag har förförligt jobbiga tvångstankar. Håller jag på att trumma med fingrarna måste jag trumma minst 3 ggr.

2.Jag kan inte äta i mörker. ligger jag och älsklingen i sängen och ska mysa MÅSTE jag tända en lampa om jag ska så bara äta en mandarin.släcker han den blir jag arg (A)

3.Trist att säga det och jag blir rädd för mig själv.Jag är sisådära mer eller mindre senil.pappa säger alltid" hur fan ska du minnas vad du gjorde för ett år sedan då du knappt mindes vad du gjorde igår".SANT! senil vid 16,hur blir min framtid? ett förslag satsa inte på det!

4.Jag är förbannat omständig och har beslutångest för allt.frågar jag nån om den eller den saken är vacker så tar jag alltid tvärt emot vad de säger.varför jag frågar vet jag inte,känns bara bättre så.

5.SEG SOM EN SNIGEL! men jag tror inte jag behöver förklara,alla förstår redan vad en snigel är .

tragist men så är det.och detta är lilla jag yaoska häggman !
nu ska jag se sista avsnittet av generation fett.HOOJ! =)


17/2



Efter att ha kollat lite med älsklingen på youtube hittade jag en bild på "mitt" land nicaragua(där jag föddes)
och jag har bestämmt mig att ifall jag någonsin vill göra en tatuering så skulle jag bland annat vela ha en sådanhär tatuering på ryggen,eftersom jag vill att tatueringar ska isåfall vara personliga och betyda nått världefullt.Dock hittade jag inte rätta bilden så det blev den hära,men senare så ska jag lägga in den rätta bilden jag vill ha.nåväl enligt mig är tatueringar bortkastade pengar,onödigt skit man inte kan få bort,och folk tror att de är så märkvärdigt precis som att förlova sig nu förtiden.Nåväl därför säger jag att ifall jag någonsin vill ha en tatuering vill ha ha denna och en annan med mitt stjärntecken,punkt slut.Hoppas ni gillar min lilla ideè.Tills vidare får ni nöja er med denna bild så ska jag skaffa fram den rätta så snart jag kommer hem.Puss !

Yaoska är söt!

Tjena! Oskar som skriver igen, just nu sitter yaoska och förstör min tv dosa så jag alltid ska komma ihåg henne :D Puss på världens sötaste tjej (K) JAG ÄLSKAR DIG YAOSKA / Din oskar

Sex and the city!

Medans jag legat i sängen hela dagen har jag tillbringat den med att se sex and the city halva dagen.
Jag kan bara inte få nog av vissa scener dom är bara för roliga och jag ska lägga in dom bästa.dock hittade jag inte en av de jag ville ha men det får duga.Hoppas ni också tycker dom är roliga.om inte annat skulle jag gärna vela vara som charlotte i sex and the city snacka om knasig liten virrpanna,haha =)



16/2

Hej Hej !

som jag skrev i inlägget tidigare så har jag inte hunnit skriva eftersom jag varit halvsjuk.
men tänkte att jag kunde iallafall skriva lite om vad jag och oskar gjorde på alla hjärtans dag och lägga in lite bilder på det.
först låg vi bara och sov och då klockan var ca 1 så gick vi upp och åt frukost.Sedan dess hade vi bara legat i sängen fram till middagen ungefär då vi for och beställde sushi.lite rolig middag blev det,nudlar med sushi.Eftermiddagen började bra och vi var väll inte klara med ätande fram tills kl var 7 då vi fyllde badkaret med vatten.det tar faktist ganska lång tid att fylla hela badkaret men nåväl då det var fullt så hedde vi i badskum och rosor vi hade köpt lite tidigare,så det skulle bli ett rosenbad.
Så då kvällen kom så la vi oss i sängen och kollade på film,så bestod min alla hjärtans dag.

Det fick jag av älsklingen
Det fick älsklingen av mig samt ett kort,dock blev bilden somden blev.
och så blev plättarna dagen efter =)


lite bilder tagna under kvällen.
har hört att sushi är rååå äckligt första gången men till min förvåning trodde jag att det skulle smaka värre än vad det var.
det var faktist ganska så gott.tyvärr kanske jag måste lära mig äta det lite mer för jag tyckte bara om laxen inge mer.Men skulle kunna tänka mig att äta det en gång till så äckligt var det faktist inte.

och så lite bilder på rosorna och vårat bad,så nu vet vi det puss puss ! =)

Sjuk.

Japp stämmer på rubriken,sjuk. Efter att "nydligen" varit sjuk,ett tag sedan just innan jul men ändå för mig var det nyss.
nåväl jag tycker att jag nyss varit sjuk och därför var jag heelt övertygad om att jag inte skulle bli sjuk denna gång.
Men eftersom oskar,oskars mamma,oskars pappa och min mamma varit sjuk så var min korkade tanke väldigt korkad,att jag inte skulle bli sjuk.Började känna av lite igår då ögonen sved och de började rinna samt en enorm nästeppa och kände mig allmänt  trött så fick älsklingen pyssla om mig som jag gjorde med han då han var sjuk.Bestämmde mig ändå för att stanna hemma idag för att bli bättre.Okej nästeppan är borta men känner mig fortfarande varm och känns som jag vill spy,JAG HAR INTE SPYTT ÄNNU.så förhoppningsvis blir det skola imorgon.nåväl nu ska jag gå och duscha och sedan invänta älsklingen från skolan puss!

Alla hjärtans dag!

Det bästa som finns är ju att ha en kille på alla hjärtans dag och speciellt med världens bästa kille som jag har då finns det inge bättre.Hoppas alla andra har det lika mysigt som jag har haft det ikväll för jag har haft det verkligen perfekt hitills och mer kommer det bli under kvällen.Det blir ett kort inlägg just nu eftersom vi ska stracks gå och bada.men jag skriver mer lite senare ikväll.Ha en bra alla hjärtans dag önskar yaoska! ♥

Dagens.

Efter att ha träffat mina vänner en sväng idag påvägen hem med älsklingen och stått och snackade ett bra tag måste jag säga att jag saknar våra snackeli snack och skratten det var ju ett tag sedan man såg dom, eftersom vi inte går på samma skola längre.men på fredag nästa vecka smäller det då ska vi träffas,snacka lite skit,prata,skratta och bara ha trevligt.men tills vidare är det bara vänta med min underbara oskar som också ska vara med sina vänner då.ville bara säga,jag älskar er ! ♥

Fredag den 13de

Okej okej jag tror inte speciellt mycket på fredag den 13de och det dära med otursdagar.
men jag ska inte underskatta det precis dagen började bajs redan från morgonen.då jag vaknade och skulle gå ner till köket för att äta frukost så tände jag en lampa inne i mitt rum först.precis då jag stoppade ner kontakten i uttaget så gick strömmen,allt blev svart.strömmen var inte borta lång stund men så pass lång stund att då jag skulle äta min gröt kunde jag inte värma den såjag gjorde en macka med skina på.precis då jag tagit min första tugga kom strömmen tillbaka,vilken osis pappa åt upp mackan så fick jag äta min gröt.senare då jag kom till skolan berättade jossan,belinda och även oskar att det också fått strömavbrott,så kan det gå.jävla skit dag!
aja dagen har ändå varit bra förutom dagens händelse.vi jobbade ett tag på skolan sedan gick vi in till stan med klassen för att kolla på lite "kultur" enligt våran lärare.om jag lärde mig speciellt mycket vet jag väll inte.sedan har deet bara varit sncka och tokigheter i våran klass,biler lägger jag ut sist av allt.
senare på kvällen har jag bara varit med älsklingen och NU har jag köpt min sista present åt han till imorgon då vi ska bada rosenbad äta sushi och bara pysa med varandra.dock har älsklingens bankkort gått av idag så han måste låna av sin mammi.okej fredag den 13de är väll skit då.aja nu ska jag ta och sluta och sätta igång med att slå in älsklingens plappar.puss skriver mer imorgon ha en bra alla hjärtans dag mina vänner ! ♥

så kan en av våra vanliga dagar se ut på bf1c,så där vet ni!

12/2

Hej Hej bloggen!

varit  ganska många inlägg på så kort stund måste jag säga men skit sammaju mer desto bättre.
aja idag har jag inte gjort så mycket,vaknade och var skit trött imorse ville verkligen inte gå upp men plikten kallar tyvärr och upp skulle jag.vägen tillskolan var bara pest och pina det var kallt som fan,vi hade 25grader hemma hos oss inte så nice.
ja vad ska jag mer berätta? redovisningen av boken gick bättre än vad jag trodde däremot glömde jag lämna in uppsatsen på svenskan eftersom jag itne fick gå och skriva ut den för läraren och matteprovet gick åt fanders kan sätta allt jag äger på att jag får ig,okej ska kanske itne säga så men jag lovar er det gick sämst! kunde det igår men idag gick det superdåligt jag ångrar så fruktansvärt mycket att jag pratade bort alla mattelektioner  skulle verkligen behövt detta för jag visste att jag kunde det igår och i förrgår då gick allt bra idag var det som borta heeela köret.ska lova mig själv till nästa gång att jobba på lektionerna så jag får vg för matte är egentligen inte så svårt.nåväl sedan har jag tillbringat hela dagen med älsklingen tyvärr har han inte blivit nå mycket bättre så jag hoppas han far till skolan.köpte min näst sista present till oskar idag eftersom det är ju alla hjärtans dag på lördag och jag längtar verkligen dit då blir det bara mys med älsklingen.men nu ska jag gå vi hörs puss!

 
en sommarbild på köpet !

Dagens



okej folk tycker håkan hällström är dålig,men skit samma jag älskar han jag tycker han är BRA!
och den här låten tycker jag verkligen om kan inte sluta lyssna på den,den är så härlig.
kommer han till skellefteå nån gång då ska jag bannemig se han! nåväl detta är min favorit av håkan bråkan ! =)

Dans,

Som liten drömde jag faktist om att dansa balett,och det skulle jag faktist kunna tänka mig att göra nu med.
gick in på en tjejs blogg för ett tag sedan och dittade dessa fina bilder som hon tagit på en tjejsom gick i 9an.
måste säga att det var riktigt fina  bilder och jag vill också ha sånna skor,riktiga balettskor och kunna prova dom.
mycket vackert,ge mig
http://mettesfoto.blogg.se/2009/february/ami-pa-wapno-slott.html#comment

11/2

Hej Hej !

Kom hem för ett tag sedan från anderstorpskolan där det var en konsert,ganska kul att se på faktist.
Ovanlig måste jag säga och hade verkligen inte förväntat mig att det skulle vara så mycket folk som det var men det var massor av folk.nåvälidag har jag varit med älsklingen,riktigt sönt.hann dock inte göra så mycket som vi hoppats på konserten tog en stor  tid men vi tar igen det imorgon dåjag ska  vara med älsklingen.längtar faktist riktigt mycket till han just nu.aja   det är mycket imorgon,svenska uppsatsen ska in,engelska boken ska in,matteprov imorgon en massa saker och så lite tid.ångrar faktist att jag inte började med alltet tidigare känner mig stressad över att läsa ut en helbok idag.aja det är väl bäst jag fortsätter nu då,vi ses imorgon puss!

10/2

Hej Hej !

av vissa omständigheter så kunde jag inte skriva på bloggen igår eftersom att internet inte funkade.
men nu funkar det igen och jag är väldigt glad över  det.dock  finns det inte så mycket jag har att srkiva om
därför blir inte spalten så lång.nåväl ska sova  nu,somsagt den blev inte så lång!
skriver mer imorgon,ska även lägga in dagens klädsel eftersom jag älskade den idag.men skriver mer imorgon vi hörs,puss!

8/2

Hej Hej bloggen!

ett tag sedan jag skrev nu,jo tack jag vet.det har ju varit helg så jag har tillbringat hela helgen åt min älskling,en underbar helg var det må jag faktist säga.i lördags städade jag snabbt så att jag och älsklingen kunde fara till han ganska så fort.hade hittat en tröja jag verkligen ville ha sen länge tillbaka på gina,denna gång var det en lika dan tröja fast med luva och i trosdags då jag var där kostade den 99 så jag tänkte fråga pappa ifall jag kunde få den och det fick jag, så på vägen till oskar svängde vi in på stan och köpte tröja.hade drömmt samma kväll om den tröjan och att den inte fanns kvar längre och vad tror ni joo det fanns en massa tröjor kvar men dock inte i min storlek trodde jag, så både jag och oskar letade och tillslut hittade vi en tröja i min storlek längst bak,tuur.inte nog med det dom hade även sänkt tröjan ännu en gång så nu kostade den bra 79kr,snacka om ett riktigt kap.bilder kommer senare.senare på kvällen var vi med lina(en av oskars kompisar) hon hade nydligen köpt sig en hund så direkt dom kom hem från umeå fick vi se henne.hon var riktigt söt och dubbelt så mycket mindre än vad min hund var då han var liten,hennes kropp var lika stor som oskars fot.lekte med henne ett tag och såg filmer från colombia sedan hon var där,mycket mer gjorde vi inte bara chillade ett tag senare på kvällen.efter det gick jag och oskar hem igen såg film och la oss och sov,mysigt!

idag har vi inte heller gjort så mycket eftersom älsklingen blivit sjuk under natten.
vaknade imorse med en irriterande hosta och efter ett tag började hanäven må dåligt.så vi steg upp mycket mycket tidigare än vad vi brukar,kl 11.så hela kvällen har vi tillbringat i hans säng och bara pysslat om han ätit lite glass osv.det blir en hemma dag för han imorgon så jag ska förbi han imorgon efterskolan med för att ta hand om min sjukling.men nu ska jag vara social med han vi hörs.puss!


slänger in en gammal bild på allesammans sådära nu på slutet!

Oskar som skriver

JAG HAR VÄLDENS BÄSTA TJEJ!
HIHI det har inte du ;)

puss på dig yaoska, jag älskar dig! <3

6/2

Hej Hej bloggen!

okej,klockan är sent   för ett inlägg men låt gå jag skriver ett iallafall.
dagen har varit jobbig,först vaknade jag av att pappa kom in i  rummet för att väcka mig för att jag skulle baka.
då fick han ett stort NEj till svar och somnade senare om,efter det vaknade jag av att älsklingen kröp ner i min säng kall som is och ville värma sig hos mig.efter det vaknade vi kl 12 igen och började genast att baka kärleksmums till innebandyn som var på kvällen,vi skulle sälja.Då kl började närma sig mot två var det dags att fara till ungdoms,det fick jättebra där borta tog dock lite lång tid men det gick bra.efter det så hämtade jag ut mina p-piller sedan drog vi hem igen.efter det har vi bara legat och myst innan matchen började då då stod vi där och sålde fika en timme sen for vi hem igen.Nu ligger jag och älsklingen och ser på en bra film som går på tv,snart är det läggdags för oss två.måste upp tidigt imorgon för att städa innan vi far till han och sover där fram till söndag.skriver kanske mer imorgon vi ses puss! ♥



bilder på gårdagens snöyra,ser lika förjävligt ut utanför mitt fönster fortfarande.

5/2

Hej Hej!

det har varit en tuff dag idag.så oväder som bara den,inte ens roligt att kolla ut genom fönstret.
dagen började väldigt trött ville inte stiga upp från sängen sedan har den bara rullat på.
fick ett mycket trevligt samtal idag på morgonen från ungdoms att jag ska få fara dit imorgon kvart över 2 för att få ett nytt recept på mina p-piller,YEEES! efter skolan for jag och älsklingen till han det var bara tur att vi hann med bussen eftersom hans buss var nästan10 minuter sen så vi sprang till bussen.Efter det så sovde vi ett tag fram tills det var mat och efter det fick han gå ut och skotta den stora snöhögen utanför deras dörr.sedan låg vi hela kvällen och såg på film dock hann vi inte se klart den men det gör vi till helgen.påvägen hem hade dom inte hunnit ploga så det var bara att hålla tungan rätt i munnen var livrädd kändes det som eftersom att bilden sladdade hela tiden och kruvorna höll vi på fara av vägen.men efter många om och men så fick vi oss hem iallafall och jag har lärt mig att tygskor är väll inte det perfektaste skor man kan ha i denna snöstorm.själv ser jag då inte ens grannens hus utanför mitt fönster så snöit är det.iallafall nu sitter jag i mitt rum helt tryggt igen med tak över huvudet,var faktist rädd men nu är allt toppen ska snart gå och lägga mig också men tills vidare ha det så bra och natti natt !

dagens.

Jag har insett att jag har förfärligt jobbiga tvångstankar
Jag lyssnar på från allt till ingenting
Jag pratar men mig själv just nu
Jag tycker om pyttipanna
Min bästa vän min underbara pojkvän
Min första kyss minns jag inte
Jag avskyr att bråka,blir alltid så ledsen då
Kärleken är det bästa som finns,dock för komplicerat
jag gillar min mobil lite för mycket kanske?
Jag kommer aldrig att glömma varje gång jag varit i thailand
Jag är hemligt förälskad i min oskar,fast det är nog inte så hemligt!
Sist jag grät idag,av att jag älskar oskar så mycket?
när jag är glad skrattar jag högt
När jag vaknar på morgonen ligger jag och drar mig
Innan jag går och lägger mig ringer jag älsklingen och säger godnatt
Just nu tänker jag på frukt,är sjukt sugen
idag var jag med älsklingen
Inatt vill jag sova
imorgon har jag fullt upp
Jag vill verkligen inte
sluta att vara kär!
Jag undrar
om det finns någonting som kallas ett lyckligt slut och rättvisa ?



jag älskar min pappa!


En liten stund.

Sitter just nu på datakunskapen och måste säga att vägen hit var väldigt rolig.
Agnes,jossan och jag skulle såklart tävla om vem som skulle komma först fram till data salen för vi vill ju ha den bästa datorn där våran lärare inte ser vad vi gör(som nu)nåväl mitt i vårat springande glömmde vi bort tilda som var bakom oss så då vi väl satt oss i rummet så knackade hon på då hade vi glömmt bort henne och låst ut henne,det var faktist ganska roligt men det tyckte inte tilda direkt.men nu lyssnar jag på musik sedan jag jag nog fortsätta med min saga jag gör på datorn.skriver mer sen hos älsklingen vi hörs puss!

4/2

Hej Hej !

dagen börjar väll gå mot sitt slut snart.har faktist inte gjort så mycket idag,bara varit på skolan som vanligt.
började med att jag hade specialidrott,den gick verkligen inte bra idag till skillnad från förra gången då jag somnade på bänken och vaknade över att fabian hade ansiktet väldigt tätt intill mitt,trodde jag skulle dö.nåväl blev jävligt arg då gustav sköt en boll i mitt öga och inte ens sa förlåt,taskig men aja får väll inte förvänta mig så mycket mer..nåväl efter skolan har jag bara varit hemma och suttit här fram tills träningen började.innan träningen så for vi förbi apoteket för att hämta ut mina p-piller,somvanligt skulle nått gå på tok.receptet hade gått ut så nu måste jag beställa tid på ungdoms bara för att få ett nytt recept och det ska ju såklart vara fram tills lördag.jaa så nu är bara bäst att skyynda sig för att få tag i ett nytt recept,typist mig att vara sent ute hela tiden.sen så ska jag försöka pallra mig till reco imorgon om jag kommer ihåg det och beställa tid för mina knän för jag har ont nu också och det har jag haft nästan hela dagen.aja nu ska jag skriva min uppsats till svenskan och läsa lite sedan blir det hopp i säng och prata med älsklingen,saknar han ganska så mycket just nu och längtar verkligen tills imorgon och till helgen då vi bara ska mysa tillsammans.min oskar du är allt!♥





Med en själ så underbar
Har du fattat mitt hjärta för evigt i din hand
Du är vacker som en ängel
Och ditt leende är förtrollande fint
Dina ord får mig att smälta
Aldrig har jag mött något som du
Du måste vara mitt livs kärlek
Den jag längtat så länge efter
Nu står du här vid min sida
Lyckligare än någonsin
Vill aldrig släppa din hand Inte heller låta dig gå
Mitt hjärta slår för evigt för dig Och för evigt ska vi hålla du och jag.

Dagens,

Hej Hej !

sitter just nu och skriver som ni fattar.
dagen har varit väldigt jobbig tycker jag,och idrotten var allra jobbigast.ett jävla gnällande från min sida enligt mig,hade ont i fötterna som fan ena skidan skav mot huden trodde jag skulle dö,men trotts detta var det faktist ganska så roligt.dagen bestod av att som vanligt vara med älsklingen,var sjukt sugen på godis men beslöt mig för att låta bli ett bra val.ska ju spara pengar denna månad så jag ock oskar kan göra nått i sommar då vi har 1 år,förhoppningsvis får vi fara utomlands annars blir det stockholm så jag ska lägga av 150 varje månad fram tills dess om inte mer vissa månader beror på hur det ser ut i börsen.sedan har vi bara legat och vilat sovde i 1 och en halv timme råå skönt! älsklingen fick höra av sandra att hon tyckte jag var fin idag på skolan så han ville att jag skulle lägga ut en bild så det blir ju också.men nu ska jag iallafall fortsätta se hide and seek,vi hörs puss!

3/2




lite bilder från medle fors samt bilder från före och efter sen vi hedde dit oskars dator.
fick också ett litet kort på han då han var liten som jag ramat in och lagt brövid fönstret,ganska söt liten pojke måste jag säga,älskar dig!

2/2

Hej Hej bloggen !

sitter just nu vid min "nya" dator,okej den är inte min men jag får låna den av älsklingen tills vidare.
dock är tangentbordet lite slött och min mus är för kort så jag måste köpa     en sladd samt till högtalarna,annars funkar allt finemang.Kommer faktist sakna min laptop väldigt väldigt mycket det är nog bland  det värsta för jag tyckte verkligen om den,men eftersom att den är cp har jag inget val än att släppa  taget om satanet.nåväl älsklingen for för ett tag sedan och jag saknar han redan,folk måste tro att jag är besatt på något sätt delvis rätt och delvis inte emn jag skulle inte klara mig utan min ögonsten.förövrigt har jag jätte jätte ont i mitt knä,har bara lust att ta bort  dett för  det skulle kanske göra mindre ont,har nog inte haft såhär ont på väldigt väldigt länge,stackars knä.Från det ena till det andra jag är hemma från medlefors,skönt men ändå inte.sängarna var jävligt skön att sova i poolen var varm och chipsen var goda mer vet jag inte vad jag ska skriva om.men nu ska jag iallafall se om det finns nått att äta sedan fortsätta prata med älsklingen,puss  vi hörs !

Bilder  kommer  imorgon!

T S U K I I
RSS 2.0