16 februari



vad säger det er?
jo det är fet tisdag idag. egentligen vet jag faktist inte vad det är så speciellt med den dagen eftersom jag inte gillar semlor och för min hund som är så pass tjock som han är behöver han ingen fet dag till.han har alla sina andra feta dagar,varje dag för han är en fet tisdag.

nåväl ska inte vara otacksam,jag åt faktist en semla idag med familjen bara för att. måste ju vara lite mer svensk än vad jag är. sedan fick jag en på dagiset också men han tyvärr inte äta upp den innan jag slutade.men förhoppningsvis så blir det en imorgon på specialidrotten, om inte annat en bulle.
var så sjuukt trött idag på dagiset började redan vid 7 och jag cyklade dit. men trotts att jag la mig halv 10 så kändes det som inte fått någon sömn alls. efter dagiset så for jag och mötte upp sandra och sofia som jag sedan tog en fika med. var faktist trevlig men kunde inte vara där så länge sandra var tvungen att dra. men det blir nog att se bio med dom snart tror jag :)

senare på kvällen har jag pluggat matte,ÄNTLIGEN!
och nu blir det nog att se film sen imorgon skola.
sov gott kära vänner puss!
Kommentarer
Postat av: sandra

Förlåt vännen har lite dåligt samvete, det blev inte barnvakt för mig, for hem var hemma 10 min sen åkte jag in på akuten med pilla, olivia, linda och liam och var där 3 timmar, men nästa gång för vi umgås mycket längre var verkigen trevligt att träffa er <3

2010-02-16 @ 21:57:35
Postat av: Sofia

du är en STJÄRNA! <3

2010-02-17 @ 09:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

T S U K I I
RSS 2.0