På topp

en underbar dag och jag vaknade av att jag fick ett gulligt sms av min victor och att min älskade diana ringde och väckte mig ca halv 11 :)
vi pratade ett tag sedan föreslog vi att vi skulle gå ut och gå med våra hundar,så jag klev upp och åt sedan gick vi ut och gick. Vi gick ganska långt och stannade vid konsum för att köpa en dricka. ville också ha en dricka men tyvärr fattades det en krona för att jag skulle kunna få drickan och hon som satt i kassan vägrade bjuda mig på en krona så det var bara att lämna tillbax drickan och gå. då vi kom ut blev våra hundar jätteglada,kanske lite för mycket eftersom jag och diana hade bunditfast båda vid en soptunna och hundarna välte den då de såg oss.
Diesel(min hund) fick panik och det syntes ganska tydligt så jag fick gå fram och lugna ner honom vilket inte var det lättaste eftersom han blev en knähund direkt och var så rädd att han ville klänga sig fast i mig hela tiden och aldrig låta mig gå. alla på parkeringen stog bara och kollade på jag och diana och såg allmänt chockade ut men som tur gick det bra och inga av hundarna gjorde sig illa. efter det satte vi oss på en bänk och utan att jag och diana såg det råkade hennes hund smita in på konsum. kan lova att diana inte var glad så hon gick och hämtade den,själv tyckte jag det var jävligt roligt och började asgarva men aa så kan det gå då man är ute med två korkade hundar .. Nu är jag iallafall hemma och ska snart göra mig klar för att fara till victor :)
sen vad vi gör där vet jag inte riktigt men vi har iallafall planerat att se film och bara mysa,för övrigt har jag bara lockat håret så jag ska väll slänga in en bild ni får se.nu ska jag iallafall ta och dra mig härifrån,skriver kanske sen ikväll puss :)

 

Kommentarer
Postat av: ofelia

låter som en bra dag!:)
puss

2008-04-19 @ 19:22:59
URL: http://ofelias.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

T S U K I I
RSS 2.0