Kom,Stanna,Gå

Jag har vuxit enormt mycket under de bästa året i mitt liv. Jag har lärt mig älska,glömma och förlåta. Jag har lärt mig komma då hjärtat säger de,stanna tills hjärtat säger nej och gå då de varit dags att släppa taget. Sanningen svider, de kommer den alltid att göra. De kommer aldrig vara lätt och tidpunkter kommer aldrig vara rätt. Jag har lärt mig välja mina strider, ge folk en ärlig chans och lämna det förflutna bakom mig. Gått vidare för de finns ingenting värt att stanna för, lämnat avundsjuka, glädjas åt andras lycka och valt att slå bort tankar inte värda min tid.

Livet är inte alltid en dans på rosor, de kommer de aldrig vara. Du kommer bli sårad,du kommer bli kär, du kommer bli lycklig och du kommer lära dig att gå vidare. Vad vore livet om inte hela menyn fanns?

Jag vet att de inte är lätt, de är de inte för någon. Jag vet att de sårar, men försök förstå. Jag vet att de är avundsjuka, men lär dig att gå. Släpp taget och försök glädja dig åt andras lycka. De förstör för dig, de förstör för mig, de förstör för vi, de förstör för oss. Man kan aldrig vinna i ett förlorat spel!
Vid en tidpunkt blir människor själviska, de är vi alla. Vi vill alltid ha det bäst för oss själva. Men livet handlar inte alltid om dig, eller mig. De handlar om oss och vi som lever i den.
Man kan inte få allt man vill ha, de kommer alltid finnas saker man måste offra. Man måste acceptera vad andra valt, att välja är av fri vilja.De kommer inte alltid vara "du". Livet handlar inte om rättvisa, den är en berg och dalbana livet ut. De handlar om att ta sig igenom den, släppa taget om det som varit och finna någonting nytt,du måste lära dig gå vidare. Finna en ny lycka, inte någon annans. Gå din egna väg, de kommer bli bra. Du kommer bli lycklig. Allt kommer ordna sig, de tar sin tid. Men de handlar om att acceptera, leva med det och förstå andra från en annan synvinkel än din egna. Du kommer lära dig, du kommer se, du kommer glömma. Du kommer växa och gå. Din tid kommer, du är bara inte redo. Men livet handlar om att komma,stanna och gå. Glädjas åt andras lycka och en dag kommer du förstå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

T S U K I I
RSS 2.0