24/3



Inte berättat det förr men jag hittade faktist en tröja jag vill ha på stan förra veckan,dock har man inte pengar just nu men pengarna kommer ju som sagt snart.om inte annat ska jag fråga pappa ifall jag får den,hihi.eftersom man själv sparar tar pengarna fort slut och det är inte så bra,men har man tur ger pappa med sig.

äntligen så vaknade jag med sol imorse,en bra start på dagen.
Skoldagen har varit precis som alla andra dagar,slapp och tråkig.Men jag är riktigt stolt över mig själv som klarat av att spela gitarr.om oskars gitarr inte var så ostämd som han sa att den var skulle jag ha visat med stolthet upp min lilla lärdom men det gick inte så bra,fast det var riktigt roligt och om jag har riktigt tur så minns jag detta tills lite längre fram.
Var även och intervjuade en äldreboende idag på höken i stan och det var riktigt roligt.Hon var snäll och söt och bjöd oss på choklad även om jag inte gillar mörk choklad så stoppade jag i mig hela med glädje.man ska inte klaga! Sedan har jag dagen tillbringade jag hos älskligen där dom nu håller på få deras allrum fördigt och det är riktigt snyggt!
och imorgon blir det kortdag på skolan sedan älsklingen igen och bara ta det lungt.men nu ska jag gå och lägga mig vi hörs tjingeling!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

T S U K I I
RSS 2.0