Del 1

Har hänt ganska så mycket den senaste tiden,mycket som jag själv hunnit ta itu med och mycket saker som är omskakande. iallafall så igår var jag med sofia igår vi hyrde en film walk the line,hörde att den var bra av en hel del men njaae jag tror inte jag tycker den var så jättebra,den var lite dryg och hade ingen bra handling i sig.. Förövrigt så börjar jag om att jobba på mitt älskade sommarjobb imorrn. inte nog med det då jag var med sofia igår kom vi fram till olika saker och drog tillbaka tiden till några minnen haha vilket jag ska ta och berätta nu,och kanske några fler då jag har tråkigt :)
men tänkte bara berätta att haha vi från tuböle har varit riktiga busar sedan vi var yngre :P

det var väll någon gång i 6an tror jag som tjejerna i min klass hade jättetråkigt på en lektion.
det var helt underbart vi hade en vikarie och tänkte att ääh skit samma hon märker inte om vi far och gömmer oss så slipper vi den tråkiga lektionen. Så sofia,jennie,ida jag och nån till jag inte minns tänkte att vi låser in oss på en liten trång fucking toalett då fattar hon inte vars vi är. Visst det gick finfint ett tag tills vi hörde att vikarien knackade på,vi fick panik och började skratta och det var trångt som tusan så haha jag tror jag höll på ramla i toaletten flera ggr.
tillslut hade vi inget val vi var tvungen att öppna för hon skrek som en galing och var förbannad,kan lova er att vikarien inte var glad på oss eftersom vi varit borta hela gänget haha kanske 20 min och sprungit runt för att hitta någonstans där hon inte skulle hitta oss. aja det kanske inte blev helt lyckat den gången men kul vare iallafall hahaha :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

T S U K I I
RSS 2.0