9/12

Hej Hej !

Blev som sagt sjuk i helgen och är fortfarande lite halvdålig.
Så denna tisdag bestämmde jag mig för att vara hemma och ta det lurre.
Känner mig mycket bättre nu än vad jag gjorde tidigare i helgen och igår.
Har inte hänt så mycket faktist bara varit hemma kolla bloggar och sedan suttit hära kollat på bilder och så.
Rotade runt bland mina skivor jag hade brännt ut på bilder och lite annat.Hittade bland annat en skiva där jag har förvarat alla mina privata delar och så.Kom upp en massa minnen sedan förr.för några år sedan och just före sommarlovet.
Mycket måste jag säga har hänt,då jag läste allt som skrevs kom det upp en massa minnen och jag börjar minnas.
Vissa saker måste jag erkänna att jag saknar andra inte osv osv. Men och andra sidan jag är nöjd med det jag har nu och är tacksam att allt har förändrats till det bättre och vissa saker till det sämre men i helheten så mår jag bra.
Ska snart gå och duscha och fixa upp mig lite innan vi ska äta sitter dock i bara nattlinnet ännu haha!
så ska jag väll byta kläder och städa lite eftersom älsklingen ville komma över idag för ligga och mysa med mig eftersom jag är sjuk.är faktist tacksam att han vill vara med mig nu då jag är så ris.Kan inte påstå att det är någon höjdare att avra sjuk men eftersom jag känner mig bättre lär det vara borta innan veckan är slut då jag och oskar firar 5 månader tillsammans. Glömmde också berätta att imorgon ska jag vara med mina älskade vänner jag saknar så mycket så ska vi på stan och julshoppa lite eftersom jag är enormt sen ute.vet exakt vad jag ska köpa och så lite kläder såklart till mig.Hoppas bara det finns kvar det jag ska köpa.Men nu ska jag dra måste skyna mig mamma kommer om en kvart haha.Puss Puss ha det ! =)

 

då jag rotade igenom det stora hela hittade jag en rätt rolig bild på mig sedan jag var i thailand för några år sedan jag vet inte när.Så jag tänkte jag slänger in den bara för skojjs skull.Måste erkänna att jag saknar Thailand ganska så mycket vill verkligen tillbaka dit igen.En jul utan thailand fan jag vet inte vad det är för jul.Nåväl nästa år då ska jag tamefan DIT!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

T S U K I I
RSS 2.0