10/12

Hej Hej kära läsare!

kom hem från stan för ett tag sedan.
Som sagt jag var med mina kära vänner idag och det var faktist riktigt roligt måste jag säga.
Dock hann jag inte gå så länge men det gör faktist inget jag fick det jag ville ha och allt jag behövde.
Men faan säger jag bara tänk så fort pengar röker.på vägen till stan hade jag 900kr på vägen hem från stan har jag 470kr.Vars tar pengarna vägen? bra fråga ändå köpte jag inte så mycket.
Gick först på klipp1 och väntade på sandra och sofia medans de noppade safias ögonbryn.insåg ganska fort med ganska så dyster min att hmm det var ju faktist ett bra tag sedan jag klippte mig.och ett bra tag sen menar jag ett år på nyårsdagen.borde kanske vara dags att göra nått åt kaluffsen på skallen. Nåväl efter ögonbrynsplocklingen begav jag mig raka vägen till gina för att köpa mina älskade och efterlängtade chinos eller hur det stavas..

okeej jag är inte precis snabb på att köpa dom men som sagt bättre sent än aldrig och nu har jag dom. Dock gick julklapparna på liiite mer än jag hade trott så jag kanske måste offra mina älskade byxor iallafall för att ha råd med de andra jag ska köpa till.har äntligen hittat nått till min älskling tyvärr kan jag inte skriva det för,aa han skulle ju veta ganska fort då.måste säga att jag hade rätt tur på hemvägen sofias mammas sambo körde hem mig och cykeln dit vi hör hemma. Dock har fökyldningen blivit värre av att jag var tvungen att cykla dit då det snöade och var -10 grader. Fortsätter det såhära måste jag faktist ta ledigt imorgon från dagiset med eftersom jag klarar inte med hostan,det gör ont!

nåväl nu ska jag strax slänga mig in i min varma dusch och duscha sedan krypa ner i sängen och se någon fil och vänta på att älsklingen ska ringa.Vi hörs natti natt =)


 
tyvärr ser ni min lilla bullmage,orkar inte göra om bilden så jag hoppas att ni nöjer er med det.
man måste kunna bjuda på sig själv och min bullmage är verkligen mycket att se på ...

Kommentarer
Postat av: joss

Skitsnygga shoes :)

2008-12-11 @ 20:26:36
URL: http://joosseefinn.blogg.se/
Postat av: jennie

Hahaahahh allså bullmage :P vart då?

2008-12-21 @ 00:11:48
URL: http://jennieronnskar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

T S U K I I
RSS 2.0